Thanks For Your Support

Friday, January 31, 2020

Damia Danisha Danish Back To School 2020



Mama, tadikan, Muhammad nangis kat sekolah. 

Laaaa. Kenapa pulak Muhammad nangis. 

Muhammad nangis la. Kawan tu, pukul beiby lebah. Beiby lebah tu nak cari mak dia. Dia sesat masuk kelas Muhammad. 

Dia terbang-terbang kat belakang. Beiby tu tak kacau orang pun. Tapi, semua pergi pukul dia. Sebab tu la Muhammad nangis. Cian dia tak dapat jumpa mak dia dah.

Speechless. Sal yang dengar ni pun sayu. Terus peluk Muhammad. Cakap Muhammad good boy. Anak soleh. 

Anak bujang sal ni memang sayang haiwan. Sampaikan semut kat rumah pun dia suka sembang 😅

#Darjah1

Apa Itu Legging 360 Therapant

Friday, January 24, 2020

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam

Ni video kali kedua kami jejak ke DGB Bike City



Ni episode 1

premium beautiful therapants theravest DGB Bike City Eco World
Lokasi menarik untuk yang luangkan masa cuti bersama keluarga.

premium beautiful therapants theravest DGB Bike City Eco World
Sewa basikal kat sini bermula dari RM10 sahaja

premium beautiful therapants theravest DGB Bike City Eco World
Nak yang naik bertiga macam ni pun ada di DGB Bike City

premium beautiful therapants theravest DGB Bike City Eco World
Cantik landscape DGB Bike City ni

premium beautiful therapants theravest DGB Bike City Eco World
Boleh baca rules untik berbasikal
Kat DGB Bike City ni. Kiranya tak boleh la nak berkelah kan. Sebab tak dibenarkan bawa masuk minuman dan makanan. Sebab ada je cafe kat DGB Bike City Eco Grandeur ni.

premium beautiful therapants theravest DGB Bike City Eco World
Ni waktu operasi DGB Bike City Eco Grandeur, Puncak Alam. Dibuka setiap hari kecuali isnin. Isnin off. Jangan datang isnin pulak ye.

premium beautiful therapants theravest DGB Bike City Eco World
Ni view waktu malam. Cantikkan?
Tapi kalau ada angan angan nak buat photoshoot kat Eco Grandeur ni, gambar meman cantik. Cuma, management dia  ada tetapkan rules. Nak ambik gambar guna compact camera atau dslr, kena hulur duit dulu. Huhuu. Sebijik perangai macam The Strand Mall.

premium beautiful therapants theravest DGB Bike City Eco World
Lepas puas berbasikal.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Ni harga rate sewa basikal kat DGB Bike City Eco Grandeur

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Jadi, kalau nak tau berapa harga sewa basikal untuk DGB Bike City ni, boleh refer kat gambar yang senget ni. Huhuu. Ni sal print screen dari video yang sal ambik je. 

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Basikal jenis ni berat sikit tau. Tapi sesuai untuk yang nak carry orang kat belakang. RM10 je sewa

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Ni RM50 kayuh berdua. Untuk yang belum kawin atau baru kawin, maybe rasa bahagia je bawa basikal macam ni kan. 

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Ni basikal budak-budak 4 tayar. RM10 sejam. Helmet RM3 setiap penunggang. 

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Ni main entrance dia.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Ni first time datang 18 January hari tu. kemain Danisha buat lawak ye. Danisha ni nampak
Je pendiam. Tapi suka juga buat kelakar.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Toilet dia cantik dan bersih

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Signage toilet dia tak menahan 😂

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Pecah peluh kalau bawa city bike ni, lepas tu carry orang kat belakang.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Best jugak buat shoot kat sini. Sebab banyak view cantiks cantiks.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Berapa kali jatuh diorg ni. Tapi tetap mengayuh jugak. Sebab tak sakit mana pun jatuh kat trex dia.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Antara spot yang best. Bumper berlekuk.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Pastikan kayuh ikut anak panah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Yang ni cafe dan toilet

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Kot nak buat private event, boleh jadikan DGB Bike City ni lokasi pilihan.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Untuk geng business, jangan lupa bawa bahan-bahan untuk buat short video. Sambil anak main basikal, sambil kita buat bahan marketing bisnez kita kan. Sentiasa penuhi ruang terluang dengan peluang.



Ni video testimoni Premium Beautiful Therapants yang dirakamkan bersama suara gagak sebagai musik latar. Almaklumla mic tak ada. Asal boleh kan.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Ni tak proper amik ni. Kalau betul shoot ni, memang letop gambar

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Baru nak berdua

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah



Balik dari DGB City, kamj ke stokis Shah Alam beli stok Therapants dan Min Kaffe. Lepas tu ke Amanah Ikhtiar Malaysia di Bandar Sri Damansara. COD Min Kaffe dan hantar set Premium Beautiful repair customer. Since 2012 beli Premium Beautiful, sampai sekarang masih boleh guna pakai lagi. Repair pulak free sampai bila-bila selagi kain tak reput. Biasanya almost 15 years juga la tahan kain Premium Beautiful ni walau pakai hari-hari. 

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Anak beranak Premium Beautiful Therapants Theravest la pula tak lama lagi.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Selain kat DGB Bike City tadi tu, kat area Eco Grandeur ni pun ada port lain yang menarik. Kat sini ada kedai makan dan mini market.

DGB Bike City Eco Grandeur Puncak Alam Premium Beautiful Therapants Theravest Harga Murah
Let’s keep green. Tapi macam mustahil. Sebab Puncak Alam sekarang pun dah nak Jadi padang jarak padang tekukur. Sakit nga hati bila tengok hutan dah makin gondol. Tapi apa kan daya. Tangan manusia juga yang akan merosakkan bumi Tuhan.

So kesimpulannya:
Any idea mana nak bawa anak bila cuti panjang?

Jom try ke sini. Nak kata baru, tak baru sangat la tempat ni. Dah dua tahun beroperasi. 

Cuma, this year baru kami explore area kejiranan kami ni. So far, tempat ni masih tak ramai yang tau. Kira belum viral la senang kata. 

Apa nama tempat ni?
Nama dia DGB Bike City.
Lokasi di Eco Grandeur, Puncak Alam.

Apa yang menariknya tempat ni?
Bagi sal, sal suka environment dia. Tak crowded. Bersih. Cantik. Dan agak ekonomi untuk dijadikan tempat beriadah bersama keluarga. So far parking free lagi.

DGB Bike City ni kira macam trek untuk berbasikal. Especially untuk anak-anak dan ibu ayah yang nak luangkan masa bersama keluarga. 

Anda boleh sewa basikal secara solo, atau naik beramai-ramai. Lebih kurang macam style basikal keluarga kat Ayer 8 Putrajaya tu la. View kat Eco Grandeur Puncak Alam ni memang cantik. Serba putih hijau view dia. 

Harga sewa untuk basikal dari RM10 je untuk sejam. Boleh la. Sebab budak pun bukan jenis nak kayuh lama-lama pun. 

Dan kalau nak bawa basikal sendiri pun boleh. 

Ada cafe jugak. Kot lapar ke haus ke kan. Dan boleh juga buat private event kat sini. 

Boleh la lepas ni, bila sampai musim cuti sekolah, atau weekend ke kan, dan anda tak tau nak bawa anak pergi mana, maybe boleh la plan ke DGB Bike City ni.

Boleh je tekan  #SHARE atau tag nama kawan ke sedara ke. Kot ada yang nak luangkan hari bersama keluarga kat tempat best macam ni.

















Kelebihan Legging Premium Beautiful Therapants

Thursday, January 23, 2020

Therapants Legging Umrah

Ready nak fitting di Damansara PJ.
Terima kasih Puan Aishah. Sudi sekali lagi dapatkan Premium Beautiful dari Sal. Kali ni, Puan Aishah grab harga pengenalan Therapants. Legging terapi sebelum pergi menunaikan Umrah bersama keluarga.

Therapants Legging Umrah Premium Beautiful Damansara PJ Harga Therapants Thera pant theravest Murah 2020
Lepas isyak baru keluar berkerja. Syok tau kerja macam ni. Masa kita sendiri tentukan. Sebelum nak pergi Fitting Therapants, sal nak dinner jap kat Gerobok Danga area Damansara Damai. Dah alang-alangkan. Sebab rindu asam pedas power muor ni.

Dan warna pilihan sal untuk berkerja semestinya akan diselitkan warna putih, dan warna terang. 



Padu asam pedas Gerobok Danga ni. Peminat asam pedas Muor, wajib cuba. Nak gi muor tak tau bila. Tapi nak pergi sini in shaa Allah boleh je bila-bila. Waze je Gerobok Danga ye jika anda tercari-cari asam pedas muor power di area lembah Klang ni.

Nak no fon Asam Pedas Muar ni wasap Sal 011-1631 1641

Premium Beautiful Therapant Thera Vest Set Bersalin Terbaik

Terima kasih Puan Riena dari Rawang. Semoga berpuas hati dengan service yang diberikan. Dan semoga mendapat manfaat kesihatan dari pemakaian Premium Beautiful.


Puan Riena baru lepas bersalin. Berat naik mendadak. Dan selepas habis pantang pun, badan masih seperti mengandung katanya. 

Disebabkan tak ada masa nak bersenan dan jaga makan, maka Puan Riena bercadang untuk keluarkan belanja untuk penjagaan badan yang lebih mudah, cepat dan selamat dengan Premium Beautiful.

Puan Riena ada tanya, macam mana nak tau size Premium Beautiful tu sesuai ke tidak dengan kita?

Jawapan sal:
SENAK.

Jika pakai rasa senak, maknanya, size yang anda dapat tu memang tak sesuai dengan badan anda sekarang. Jika baru beli tak sampai 24 hours, cepat-cepat minta advice dari agent yang anda berurusan tu.

premium beautiful therapants theravest murah 2020
Tercari-cari siapakah agent terlatih Premium Beautiful Therapants?

Anda boleh hubungi sal atau team sal yang menggunakan hashtag #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Wasap sal ke 011-1631 1641

Thursday, January 16, 2020

Powerpuff MYN CDM Conference 2020

 CDM Conference Bangi Di Bangi Resort Hotel.

Ni video masa malam Gala Dinner. 

Comel nya mama!

Macam tu la jeritan happy anak-anak. Bila mama and team pakai costume Powerpuff Muslimah 😂

Posting ni sebenarnya lebih kepada nak sampaikan yang, walau apa pun tugasan yang diberikan pada kita, buat sehabis baik. 

Especially bila melibatkan team. Sebab bila teamwork, tu bermakna kita libatkan ramai individu yang sama-sama ada kemahuan untuk berusaha hingga berjaya. Perlu sedia untuk beri kata sepakat, kerjasama dan komitmen yang terbaik. 

Untuk CDM Conference tahun ni, 3 weeks sebelum majlis kami dah diberi tugasan. Ikut tema. Tema tahun ni superhero. Dan kami tak boleh pilih. Ditentukan ikut undian. Dari cabutan melalui live fb tu, kami dapat watak Powerpuff girl. Hua hua hua. Jem kreng jugak memula. 

Tapi, tarik nafas. Relax. Tu kelebihan buat bersama team. Rasa malu, tak confident, tak tau, tak pandai, tak kreatif, semuanya boleh dilengkapi bila setiap individu mainkan peranan masing-masing. Sebab setiap orang pasti ada kelebihan mereka.

Even dalam team kami ada ustazah, ada doktor, ada engineer, ada akauntan yang sangat menjaga penampilan aurat, maka soal berpakaian sangat di ambil kira. Sebab sebagai leader yang sentiasa ke depan, kami adalah contoh. Walau bukan warak, tapi basic muslimah perlu lepas.

Sebelum event kami dah discuss nak tempah shirt, tutu, cekak riben, eye mask tu macam mana. Nak deco meja macam mana. Nampak macam tak penting. Tapi bila ada percentage untuk kriteria permarkahan, maknanya we must do the best. 

Aktiviti macam ni walau dari mata kasar, nampak macam just for fun. Huha huha je kan. Tapi bagi sal, ia mendidik kita untuk beri sehabis baik, dan buat sehabis baik bila melibatkan kumpulan. Kita bantu mudahkan urusan orang lain, in shaa Allah segala urusan kita Allah akan bantu permudahkan. 

Semangat pun tak mudah hilang, bila sentiasa libatkan diri dalam aktiviti berkumpulan. Sebab tu syarikat sanggup belanja besar setiap tahun. Just untuk grand event je. Tujuan dia, untuk bantu boost semangat usahawan. 

Semangat tak tengok kami 😂

Terima kasih team MYN CDM Conference 2020 semua
CDC Haji Azlan Deraman
CDC Hajah Siti Rohana Yusoff
CDM Dr Rosmaliza Abdul Aziz
CDM Shahrul Affandi
CDM Kak Suhaila Masturi
CDM Kak Ayumie
CDM Kak Ma
CDM Kak Elly 
CDM Shaliza
CDM Yong
CDM Ain
CDM Wirdanis
CDM Anis Syahida 
CDM Isma
CDM Mira 
CDM Kak Khaty Jane Yahya
Tak lupa Mr photographer Halmie Abd Hamid

CDM Conference Bangi Therapants Murah Theravest Premium Beautiful Tutu Powerpuff Costume

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Terima kasih SHOM kerana sudi menjemput dan siap fully sponsored penginapan sekali makan sampai kenyang buat hampir 300 Crown Diamond Manager untuk rahun 2020 ni.

Sebenarnya, nak qualify privillege ni pun ada criteria dia. 

Even ada lebih 1000 Crown Diamond Manager yang lahir dari business SHOM ni, tapi hanya yang active dan memenuhi syarat yang dah ditetapkan sahaja yang akan dijemput hadir ke CDM Conference setiap awal tahun. Syarat layak pun tak susah. Memang semua in shaa Allah mampu buat jika sepenuh hati uat dengan kemahuan dan tindakan. 

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Poster ni Cik Suami tolong buatkan untuk our MYN team. Apa MYN tu, MYN tu Master Your Network.

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Ni selfie dalam jem. Nak ke KTM yang terdekat. 

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Mula-mula plan nak naik KTM di Batu 3 Shah Alam. Tapi disebabkan jem teruk, maka kami ubah plan, search waze, katanya KTM Terminal Subang antara yang dekat. Jadi turun la sal dengan Damia ke sini. 

Ingatkan boleh direct sampai ke Bangi. Rupanya tak jugak. Kena tukar jugak. Kaunter tiket kata, sejam lagi baru sampai train nye. 

Jadi, sebab mikir sejam tu lama sangat, maka mereka cadangkan naik grab je ke LRT Ara Damansara. 10 min perjalanan dari KTM Subang Skypark ni. 

Dalam hati sal, macam mana ni, aku ni apps Grab pun tak de. Sebab sebelum ni semuanya harap kan suami je buatkan. Sal mula dapat sesuatu. Iaitu sentiasa bersedia untuk ada keperluan apps macam grab.

Tapi Alhamdulillah. Allah mudahkan cara. Dia hadirkan sorang hamba Allah. Tu, abang baju oren tu. dia la tolong panggilkan Grab. Terima kasih banyak sebab sudi tolong seikhlas hati. 

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Tak sampai  3 minit Grab pun sampai. Chinese driver. Penuh hemah bawa kami ke Ara Damansara. Alhamdulillah mudah perjalanan nak ke LRT Ara Damansara. Tambang RM10

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Kenapa naik public transport?
Bukan suka-suka. Lagipun bukan senang suami sal nak lepaskan isteri dia ni naik public transport. Jenuh mikir cara. End up, suami redha je izinkan. 

Belanja la satu gambar naik train. Keluar pukul 7. Pukul 11 baru jejak Bangi. 4 jam perjalanan nak gi keje pagi ni 😅

Naik train 2 kali.
Naik grab 2 kali.

Ikutkan nak datang naik kereta ngan suami lepas anak balik sekolah je. Sebab tau sangat dah, suami sal ni payah nak lepaskan “sweetality” dia ni naik public transport ðŸĪŠ

Tapi bila fikirkan yang ada markah untuk teamwork, maka, kita ubah plan. And try to commit mana yang tercapai dek akal dan kudrat. Sebab kehadiran awal pun dikira as teamwork jugak.  

Enjoy naik train. Sebab tak ramai menghala ke UKM station. Alhamdulillah, ada teman seiring sejalan sepanjang journey ni.

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Lama sangat tak naik KTM. Banyak sangat perubahan. Jadi, jika anda tercari-cara cara bagaimana nak naik train untuk ke Bandar Baru Bangi, boleh la naik public transport yang ada.

Macam sal, daei LRT Ara Damansara, beli tiket di mesin yang disediakan, turun kat KL Sentral. Tambang RM3.90 sorang. Nanti dapat coin warna biru. Masa nak check in, letak je coin tu kat permukaan entrance palang besi tu. bila dah selamat sampai destinasi, nak check out je, masuk kan coin tu dalam lubang yang disediakan. 

Dah sampai KL Sentral, kena beli kad dia pulak. Kalau ada ic just guna ic aje. Tambang dari KL Sentral nak ke UKM RM8 sorang. Sal ambik UKM sebab Hotel Bangi Resort tu 5 minit je naik grab dari station KTM UKM. 

Perjalanan dari KL Sentral nak ke Bangi tu kejap je. Yang buat jadi lama, sebab menunggu. Tunggu train sampai je dah 20 minit. 

Yang bestnya, dalam KTM dah boleh charge handphone dah sekarang. Cuak juga sal sebab fon dan nak habis bateri. Power bank tak ada. Kalau habis bateri nanti, macam mana nak cari grab. Sebab sal nak install apps grab ni. Mesti nak pakai banyak bateri. Sekali nampak ada plug kat setiap kerusi. Lega. Terus cucuk dan boleh la lega guna phone. 

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Kami duduk kat coach wanita. Lengang tak ada orang. Outfit hari ni, semua merah. Sal kurang serasi dengan warna hitam. Jadi sal selit satu warna putih untuk naikkan warna merah lagi. Kenapa merah? Sebab tema CDM Conference adalah merah hitam.


Sampai je UKM terus cari grab melalui apps. 

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Terima kasih kakak tolong teman mama. Ikutkan hari ni kakak sekolah. Ada merentas Desa. Tapi, disebabkan ayah kena sekolahkan Danisha Dan Muhammad Danish Shafiq, maka mama decide naik train. Tapi nak kena ada teman. Maka, kakak la yang follow mama pagi ni. Sebab adik-adik mama ayah dah planning tahun ni kehadiran penuh in shaa Allah. Supaya mereka lebih confident untuk aktif dalam aktiviti sekolah. Sebab bila aktif, lagi mudah nak faham apa yang cikgu sampaikan. 

Jadi rumusan tambang dari rumah nak ke Hotel Bangi Resort ni adalah:
Grab RM10
LRT RM7.80
KTM RM18
Grab ke hotel RM11

Total RM44.80 untuk dua orang. Lagi jimat naik kereta sendiri kot.

Tu la sal, penakut sangat nak bawa kereta. Asik harap suami je. Huhuu. Selagi boleh harap, kita on aje la. Bila ada hal macam ni, kita minta Allah permudabkan urusan je. Dan alhamdulillah sampai dengan selamat ke destinasi. Walau cabaran dia pasti tak boleh lari. 

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Ni lepas program bersama Omar Stirling. Dah pukul 6 masa ni. Hubby pun dah sampai. Jadi dia tolong ambikkan gambar team MYN. 

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Ni gambar tengahari tadi. Encik Haris tolong ambikkan. Ni lepas siap cabaran Escape room dan siap buat bendera.

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
With Omar Stirling

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Sharing yang tak membosankan

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Setuju dengan Omar Stirling. Sebenarnya apa yang disampaikan, almost everything kita dah pernah dengar sebelum ni. Tinggal tak buat ataupun lupa nak buat.

Antaranya,
Believe that you can. Bagi sal, yess. Percaya is the key. Sebab islam ajar kita KEPERCAYAAN kepada Allah. Never give up becoz Allah is always with us.

Sentiasa appreciate and support team dan leader. Jangan jelek dengan apa yang mereka sumbangkan untuk kita.

Always support each other. Kecilkan halangan besarkan impian. The mind is power with lahawlawala Quwatailabillah 

Nak jadi hebat dalam bisnez SHOM, bukan dengan cara korek namelist dari dalam SHOM juga. Sebab masih terlalu ramai lagi orang luar yang tau peluang terbaik yang SHOM sesiakan untuk mereka. 

Betul tu. bagi sal, agak memalukan if kita rasa hebat bila berjaya pengaruhi orang dalam bisnez yang sama juga untuk join team kita. Join dengan rejoin kan mereka yang masih aktif dengan ID sedia ada mereka. 

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Ni masa sesi akhir. Omar Stirling invites us untuk datang ke depan. Tapi sal pilih untuk stay ke belakang ni sebab lapang. Tak bersesak. Tak berlaga dengan kaum adam.

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Mr Omar Stirling always ready. Kami je tak ready. Siap teertido tido.

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
We will conquer
28 is on
Let’s do it!

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Nak terus berjaya, konsisten untuk tak buat 4 perkara ni:
Tak suka complain atau merungut
Tak suka menunding jari
Tak suka bagi alasan
Tak suka gosip

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Our tutu for gala dinner. Costume powerpuff kami. Kami pakat tempah tutu. Yang patung tu pakai, sal punya. Style over kembang sket. Yang ni RM150 kalau uol nak tempah. Sal tempah dari Edoracreation Setia Alam. Boleh check instagram dia. Memang kemas jahitan dia. Sebelum ni pun pernah tempah tutu kecik untuk the running diva dari owner.

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Sal simpan sini la gambar ootd with costume Powerpuff girl.

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Riben dan eye mask powerpuff pin blur green tu, pun order. Anis Syahida baik hati tolong belikan sekali. Total costume;

Tshirt RM45
Tutu RM100
Riben RM13
Eye Mask RM10

Total RM168

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Masa bergambar ni siap ada pelancong Holland nak join us bergambar. 

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Next day after breakfast. Ready for team building.

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020

CDM Conference Therapant Thera pant Theravest Boxer Infinence Premium Beautiful Murah 2020
Setiap kali balik dari CDM Conference, mesti dapat bawa balik free new product. Kali ni dapat POWER UP. Minuman energy untuk abam. Ingredient Minuman Power Up ni ada 4;
Tongkat Ali
Halba
Mango
Kurma

Kelebihan Power Up ni, memang power aje la senang cite. Malas nak cite banyak. Beli la sendiri nanti bila dah launch kat market. Konfem makin berseri seri lepas minum Power Up ni.