Thanks For Your Support

Sunday, November 24, 2019

Master Your Network Weekly Class


master your network therapant premium beautiful Semalam dapat peluang duduk belajar dengan
mentor yang dah 17 tahun berniaga. Suka belajar dengan beliau. Ayat tak de ayat buku. Tak de ayat memukau. Ayat straight to the point je. Ayat logik yang tak perlu simpang siur. Tapiiiiii, asbab ilmu beliau ni la yang sal dan team amalkan dari mula zero bisnez dulu. Mentor yang income bulanannya cecah 350k sebulan. Sangat digemari oleh pihak hasil negara 😅 sebab tu malas nak viral2 pasal income ni. Nak2 income orang. Sebab jangan kata orang kita, goverment pun tak boleh tahan bila tau rakyat ada income besar. Memang jadi tumpuan punya untuk diodit sedalam lautan hindi. Apa pun, Alhamdulillah mentor jutawan humble ni sentiasa ingatkan kami untuk jaga kewangan. Tahu buat, mesti kena tahu jaga. Bukan hanya tahu belanja. Huhuu. Panggg sedas. 


Awal berniaga dulu sal pun sama je. 101 soalan ada dalam kepala. Semua yang negetif tentang bisnez ni. Tapi sal buat aje dulu. Sebab Sal nak cari, betul ke apa yang orang kata. Tak boleh serkap jarang je nak judge sesuatu dan seseorang. Orang kata bisnez ni kayakan orang atas. Bisnez haram jadah. Bisnez tak de masa depan. Bisnez tipu orang. Bisnez harga produk yahudi. Bisnez bla bla bla bla. Semua yang terok je pasal bisnez ni. Rasa rasa terbunuh tak impian? Ye. Memang awal berniaga dulu sal kemurungan. Nak-nak masa tu la sal jumpa blog, forum forum yang seronok mengkafirkan orang yang berniaga dengan bisnez ni. Bercerita macam mereka maksum. Macam mereka bebas riba. Macam mereka bersih suci hingga membodo kan kami yang dilorongkan dalam jalan rezeki di bisnez ni. Bila dah bertahun buat, yang sal jumpa, adalah mereka-mereka yang baik dan sangat membantu memudahkan urusan orang lain. Sal jumpa sahabat. Sal jumpa orang-orang yang zuhud, iaitu jutawan senyap. Bukan dalam bisnez ni je, tapi bisnez lain pun terlalu ramai rupanya jutawan humble. Ada yang rangkain bisneZnya hingga seluruh dunia, tapi tetap zuhud. Tiada kemewahan yang dicanang. Hanya cerita tindakan sahaja. Ada uol, memang ada jutawan persis zaman sahabat Rasulullah. Cuma mereka tak main facebook je.


Hari ni juga ada special class MYN di Kelantan.

Jadi, untuk orang Kelantan yang berminat nak belajar berniaga, jom sal dan team guide step by step cara buat sekurang kurangnya 20,000 sales sebulan.

Hanya daftar RM47 sahaja.

Dan anda akan dapat banyak sangat benefits.

Antaranya:
1. Bonus komisyen dari 3-41%
Banyakkkk tau.
2. Bonus tambahan yang lain. Banyak kalau nak sebut. Sebab kami ada extra bonus untuk:
Tabung kereta3%
Wawasan 5%
Bonus Sales Manager 15%
Bonus pemisah CDM
Bonus extra 2%

Sekarang ni siap ada tambahan bonus, bonus business Advisor 

Bonus Bxtra

Banyakkan. Tu bonus duit cash tau. Masuk setiap 11/12 haribulan. Tapi masuk bila anda buat sales. Nak buat sales pun ilmu free je dapat.

2. Ada free travel ke luar negara 2 kali setahun

3. Ada free personal coaching

4. Free weekly training dari proven success mentor yang dah 17 tahun berniaga

5. Ada free product

Banyak la kalau sal nak list kan. Apa kata, jika berminat nak jana pendapatan, wasap sal sekarang. Sebab bisnez ni simple je. Kena ready fon dan data je. 

101 keraguan anda akan hilang bila mula faham kenapa sal sendiri pun dah 8 tahun seronok duduk buat bisnez yang sama ni. Ni bisnez pertama sal. Rasa excited nak share dengan anda yang memang tercari cari peluang untuk berniaga.

Nak berniaga ni, jangan banyak fikir, terus bertindak je.

Jadi, bila hati dah nak cuba tu, terus je contact sesiapa yang anda rasa ada chemistry untuk anda berkerjasama.

Dan nak berniaga ni, kena buang rasa kita dah tau semua dan rasa aku buat orang dapat. Dua feel ni kalau terdekit dalam hati, in shaa Allah payah nak jadi. Walau buatla bisnez apa sekali pun. 

Wasap sal
011-1631 1641









No comments:

Post a Comment