Thanks For Your Support

Sunday, November 24, 2019

Kenduri Di Bandar Tun Hussein Onn Cheras

kenduri Therapants Premium Beautiful Bandar Tun Hussein on Cheras
Akhirnya. Alhamdulillah. Sampai kami ke destinasi ketiga dari 4 lokasi yang dah di rancang dari semalam.

kenduri Therapants Premium Beautiful Bandar Tun Hussein on Cheras
Our plan,
1. Genius Aulad Saujana Utama
2. Majlis Ilmu di Gombak
3. Rumah Pak Teh Hamid di Cheras
4. Fitting client di area Cheras

Alhamdulillah masa sampai rumah Pak Teh ni, hujan baru stop. Sebab dalam perjalanan tadi, hujan sepanjang jalan. 

Sampai around 2.45 petang. Dan tetamu masih ramai. Dan anak Tahfiz masih ada sebagai undangan khas.

kenduri Therapants Premium Beautiful Bandar Tun Hussein on Cheras
Datang datang terus ambik makanan. Huhuu. Memang simpan perut untuk ke sini. So pagi tadi sal just makan seketul kek batik je. Tu pun dah high kalori kan. Lepas tu datang kenduri cucu pakteh ni, terus aim meja dessert. Tak hagak hagak la anak beranak yang berangan nak kurus ni.

kenduri Therapants Premium Beautiful Bandar Tun Hussein on Cheras
Ni tengah berbincang. Kami setuju nak duduk makan dessert dulu, macam apam balik, kek red velvet, kuih bingka, kek batik tiramisu dan satay. Lepas tu baru ulang tambah menu lain pulak. Sebab nak elak terlalu banyak makanan atas meja. Nanti jadi membazir.

kenduri Therapants Premium Beautiful Bandar Tun Hussein on Cheras
Lepas dah ambik dessert tadi, kami cari meja. Dan meja pulak dekat sangat dengan booth kambing. Jadi, tu yang dok ulang makan kambing golek je dari sampai sampai tadi. Siap tambah 3 kali la. Lepas makan, terus rasa badan bahang. Huhuu.

kenduri Therapants Premium Beautiful Bandar Tun Hussein on Cheras
Masa sampai ni, kambing dah nak habis dah. Kami ambik sikit sikit. Tak leh tamak. Lepas dah habis first trip, baru ulanh datang booth ni dan tambah lagi.

kenduri Therapants Premium Beautiful Bandar Tun Hussein on Cheras
So jika ada yang tercari cari kat mana nak cari kembing golek yang sedap area Kl Selangor ni, boleh la contact number yang ada kat kad ni. Brilliante Kitchen nama dia. Anak anak pun laju je makan kambing golek ni. Kuah dia sedap.

tempahan kambing golek cheras kuala lumpur
Ni rupa kambing golek yang dah siap di hiris. 3 kali kami tambah. Sebab makan berlima share share kan.

apam lengging sedap bandar tun hussien onn cheras
Sesampai je tadi, terus nampak booth Apam ni. Bau sedap. Dan terus la kami ambik bekas dan letak 4 biji Apam ni di pinggan kertas yang disediakan.

apam balik sedap bandar tun hussien onn cheras
MashaAllah sedap uol apam balik diorg ni. Uol kalau tercari tempahan untuk apam balik area KL Selangor ni, tolong la carik diorang ni. Memang puas hati. Rasa dia secukup rasa. Lembut dan rangup. Tak kering tak basah. Memang terbaik rasa dia. 

apam balik sedap bandar tun hussien onn cheras
Brother ni siap suh kami tapau bawa balik lagi. Sebab banyak sangat diorang buat sampai ke hujung majlis. Bagus owner ni. Sebab diorang non stop buat. Sentiasa ada je stok apam balik ni kat booth. 

apam balik sedap bandar tun hussien onn cheras
D’laris Apom Balik Station
Apom Balik Subang

Tu la nama dia. Anda boleh la hubungi number Apom Balik Subang ni jika perlukan khidmat katering untuk majlis qiqah ke, birthday ke, doa selamat ke, kawin ke. Orang memang suka makan Apom lembut tapi rangup macam ni. 

apam balik sedap bandar tun hussien onn cheras
Ni pulak ice cream CEDOK’s nama dia.

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
Memula ambik satu je. 

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
Lepas tu Muhammad ulang lagi ambik. Kali kedua ambik dengan ayah. 

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
Kali ketiga dia bawa kakak dengan adik sekali. 

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
5 kali ulang dok ambik Cedok’s Ice Cream ni. 

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
Memang menikmati Cedok’s Ice Cream sungguh la Muhammad ni. Total ambik ice cream ni, 5 kali. Agaknya sampai tokey dia pun hafal dah muka Muhammad.

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
Nama dia Cedok maybe sebab dia tak pakai mesin. Tapi pakai manual. Cedok by hand.

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
Alamak. Tak de no fon pulak. Uol boleh search kat facebook Cedok’s Ice Cream. Pegi kat pages dia dan boleh contact Cedok Ice Cream ni untuk tempahan majlis-majlis keraian. Memang sedap ice cream dia. Patut la diorang ulang banyak kali ambik ice cream ni.

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
Feel sungguh la muka tu menikmati Cedok’s Icre Cream. Memula jual mahal, kata tak nak.

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
Sekali dah cuba, dia yang over repeat ambik lagi.

cedok’s ice cream tempahan untuk kenduri
Ni je la makanan dia sepanjang sejam kat rumah tokteh dia. Ulang makan ice cream je.

Muhammad Danish Shafiq Genius Aulad Saujana Utama
Muka puas hati kenyang makan ice cream

 Thanks Puan Rozana for your trust ❤️ . Premium Beautiful ni special made. Siap boleh tempah ikut size badan client. Dibuat dengan penuh teliti dan penuh kasih sayang. . Jadi, tak perlu risau jika berat anda reach more than 100kg sekalipun. Boleh custom made khas untuk anda. . The Real Premium Beautiful Expert, #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert


premium beautiful Therapants Bandar Tun Hussein Onn Cheras
Muka be like erk. Bila kenyang makan kambing golek

Premium Beautiful Therapants Bandar Tun Hussein Onn Cheras
Lepas makan, masuk dalam jap kena angin.

Premium Beautiful Therapants Bandar Tun Hussein Onn Cheras
Picture taken by Damia

 Thanks Puan Rozana for your trust ❤️ . Premium Beautiful ni special made. Siap boleh tempah ikut size badan client. Dibuat dengan penuh teliti dan penuh kasih sayang. . Jadi, tak perlu risau jika berat anda reach more than 100kg sekalipun. Boleh custom made khas untuk anda. . The Real Premium Beautiful Expert, #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

 Thanks Puan Rozana for your trust ❤️ . Premium Beautiful ni special made. Siap boleh tempah ikut size badan client. Dibuat dengan penuh teliti dan penuh kasih sayang. . Jadi, tak perlu risau jika berat anda reach more than 100kg sekalipun. Boleh custom made khas untuk anda. . The Real Premium Beautiful Expert, #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Premium Beautiful Therapants Bandar Tun Hussein Onn Cheras
Masuk asar kami lepak Masjid Bandar Tun Hussein Onn. Sampai ke Maghrib. Lepas tu baru ke rumah client dan fitting Premium Beautiful custom made.

 Thanks Puan Rozana for your trust ❤️
.
Premium Beautiful ni special made. Siap boleh tempah ikut size badan client. Dibuat dengan penuh teliti dan penuh kasih sayang.
.
Jadi, tak perlu risau jika berat anda reach more than 100kg sekalipun. Boleh custom made khas untuk anda.
.
The Real Premium Beautiful Expert,
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert





























No comments:

Post a Comment