Thanks For Your Support

Tuesday, October 1, 2019

Premium Beautiful 360 Thera Pant

premium beautiful 360 thera pant murah
Auw chakkk!

Happynya. Sebab hari ni our Premium Beautiful ada adik baru. Tapi adik baru ni lebih panjang dari kekakaks mereka. 

Dan warna kulit dia sama macam kakak sulung dia, Premium Beautiful Classic.

premium beautiful 360 thera pants murahAdik baru ni nama surat beranak dia, Premium Beautiful 360 Thera. 

premium beautiful 360 thera pants murahKenapa 360?
Sebab korang pusing la kot mana pun, dia mengikut je. Sangat stretchable. Tapi bab lemak, dia tak bagi chance punya. Dia akan lock lemak. Jadi, lemak badan tak kan simply merayap kat area badan yang tak sepatutnya dia pergi.

Thera tu amenda pulak?
Thera tu short form pada therapy. Teknology Korea and Japan yang sangat membantu legakan masalah kaki. Kaki yang kerap ke mall tu, antara kaki yang sukar di kawal. Sebab bila pakai Thera pant ni, makin cargas la langkah kita 😅

premium beautiful 360 thera pants murah
Keunikan utama 360 Thera, dia ada zip kat bahagian depan perut tu. So makin senang la nak buka dan pakai semula setiap kali ada appointment di bilik termenung kan. Ya Allah besttttnya.

Sal memang meroyan bila Premium Beautiful 360 Thera selamat dilahirkan di dunia ni. Lagi meroyan, bila dapat pegang dan belai kain dia. MashaAllah. Lembut sebijik macam kulit baby. Kain dia pun sejuk macam ais. Macam ni punya hebat batu-batu mineral semulajadi yang Allah sediakan untuk kita. 

Eh apa kena mengena pulak batu mineral dengan Premium Beautiful 360 Thera ni?
Ha. Nak tau tak, batu mineral ni la yang buatkan seluruh fabric Premium Beautiful berFIR. FIR tu amenda la pulak kan. Nanti la sal citer apa tu FIR ye. Apa yang penting, FIR kami ni selamat dan tak ada side effect. Fungsi utama FIR adalah untuk melancarkan darah. Dan dia keeps body temperature. Sebab tu orang yang rajin berPremium Beautiful ni, shape diorang bukan shape fake. Sebab dia akan alih lemak, lock lemak, dan support aset badan dari jatuh menggelebeh.

Step by step la ye sal share kan pasal Premium Beautiful 360 Thera ni. Next update inshaaAllah sal akan share fabric utama dia.

DNA dia dari teknologi 3 buah negara. Semua negera kulit cerah. Tapi Sal tak tau apasal dia lahir-lahir je color hitam manis macam ni. Gelap ni selalu dikaitkan dengan panas. Tapi ni tak, kain dia 15kali lebih halus dari rambut manusia. Dan 6 kali lebih cepat serap peluh dari fabrik yang lain.




premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
Ni masa seminar khas untuk the highest leader. Kami diberikan input berguna tentang our new Premium Beautiful peoducts, Boxer Infinence Anti Radiation and Serum infinence.

premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
With my mentor. CDC Hajah Siti Rohana

premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
Both of them usahawan darah Kelantan. Cekal berniaga dah hampir 17 tahun.

premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
Otai Premium Beautiful. Yang baju hitam tu pernah bersalin ni usia 52 tahun. Dan yang baju putih tu sedang pregnant di usia 45 tahun.

premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
Semangat semua nak dengar good news

premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
Semua extra

premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
Extra saving
Extra products
Extra bonus
Extra rewards
Extra rebates

B-Xtra memang the best

premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
Free lunch provided. Thanks SHOM belanja kami makan sedap di Geno Hotel subang. Memang teringin nak ke sini. Sekali SHOM dah belanja dulu dah.

premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
Sal tambah sup dia sampai 2 mangkuk. 

premium beautiful 360 thera pant legging slim murah
With seniors. With respects.


The Real Premium Beautiful Expert,
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PB360Thera

011-1631 1641


Fat Locking Fabric.


Tu antara keunikan utama 360 Thera kami. 


Selalu kita kunci rumah, kunci kerete, kunci peti besi aje kan. Tapi boleh bayangkan tak, macam mana sekarang ni ada teknologi kunci lemak 🤔


Special kan 360 Thera ni sebab ada fat locking. Dia sangat membantu lock lemak bahagian pinggang, bahagian perut, bahagian pinggul dan bahagian peha.

Contoh bahagian bawah punggung kita. Part tu antara port lemak suka stay. Kalau kita perasan, area bawah punggung dan tepi punggung tu akan buatkan kita selalu ada masalah nak pilih seluar. Sebab lemak suka menggelebeh kat bawah punggung dan tepi punggung. Kan. Tu kenyataan yang tak boleh dielakkan 😖


Jadi, dengan function lock lemak yang  ada pada fabric 360 Thera ni, punggung kita akan di push up serta merta. Instant shape. Tak ada lagi dah risau tentang punggung jatuh. 




Legging Malaysia

Premium Beautiful 360 TheraPants


therapants legging haio testimoni
Alhamdulillah close cash buyer Premium Beautiful Therapants dari Bintulu.

Leader Ipoh, close sales thru online untuk pelanggan di Bintulu. 


Tahniah Noharyani Mat Sidik. 


therapants murah haio

therapants haio


premium beautiful therapants legging kurus murah agent sah haio

Pakai stokin. Pakai kain batik. Dah macam orang baru lepas bersalin kan. 


Orang kata dalam pantang tak boleh lawa-lawa eh. Bahaya 😅


Tak pe la. Kita tak yah melawa. Tapi kita ambik berat jaga kesihatan badan kita. Lepas bersalin biasanya badan mesti letih dan sakit-sakit. Nak-nak bahagian pinggang sampai ke kaki. Sebab kita meneran kan masa nak keluarkan baby. Rasa lenguh sangat. 


Lepas bersalin dulu, bengkung Premium Beautiful la yang 24 hour peluk erat pinggang sal. Pakai bengkung berFIR tu, lancar sangat darah keluar. Sembelit pun tak de. Sembelit adalah benda yang paling digeruni masa berpantang.


Lepas tu kan, bengkung berFIR tu siap tolong pudarkan strechmark kat perut. Sebab sal ni jenis suka menggaru perut masa pregnant. Lagi sedap, bila dapat garu dengan sikat atau masa kuku tengah panjang. Srehhh srehhh bunyi menggaru 😅


Dalam masa dia dok pudarkan strecthmark, bengkung berFIR ni siap tolong firmkan perut yang menggelebeh lepas bersalin. Tak de lagi extra perut yang terbuai-buai.


Luka jahit bawah dah ok je, sal sarung pulak long girdle. Rasa dia ya Allah, lega sangat. Hilang sakit pinggul. Kaki pun ringan je. Selulit jangan kata la, memang tak ada dah sejak anak tiga. 


Nak menyusu anak pun, belakang badan tak de la sakit. Sebab posture badan kita ni dah di dakap dengan pakaian dalam pembentukkan badan yang sangat egronomic. Pusing la kot mana pun, senang bergerak dan tak sakitkan badan pun.


Senang kata, jimàt masa, jìmat wit wit la bila jaga badan dengan Premium Beautiful. Sampai sekarang, anak dah nak masuk 7 tahun pun, shape tak lari mana. Naik badan sekilo dua pun, alignment still on point.


Sal percaya, ramai ibu-ibu kat luar sana, enjoy jadikan Premium Beautiful ni sebagai set bersalin terbaik. Sebab lepas pantang pun tetap boleh pakai lagi. Tak kira masa. Tak kira tempat.

The Real Premium Beautiful Expert,

@salleharoslan 

#MothersofThree


girdle legging premium beautiful
Dalam tengah hot dengan Therapants legging, Long Girdle tetap jadi pujaan pengguna yang dah gunakan Premium Beautiful ni since 2009.


therapants murah haio premium beautiful boxer infinence

Cuba kira ada berapa kotak Therapants kat gambar tu?


Semua tu Alhamdulillah dah ada Tuan dan Puan nya. 


Kenapa ramai sangat orang beriya nak pakaì Therapants ni?

Satu, sebab asal usulnya adalah dari Jenama korset nombor 1, iaitu Premium Beautiful. Premium Beautiful memang terkenal dengan kehebatannya dalam mengalihkan lemak, mengangkat lemak yang jatuh (boleh perati area breast and punggung), lock lemak supaya duduk di kawasan yang sepatutnya, dan fabricnya kenyal, tak mudah koyak, n kuat untuk support isi badan pemakai.


Kedua, sebab ada lifetime warranty. 

Apa maksud lifetime warranty tu?

Tu adalah jaminan baik pulih kerosakan secara percuma. Kot la nanti cangkuk tercabut ke. Tetulang mudah lentur dia  patah ke, even zip rosak pun boleh repair FREE aje.


Zip?

Ada zip eh!


Iyeeee. Sebab tu orang terkejar kejar nak dapatkan legging Therapants ni. Sebab kalau girdle Premium Beautiful pun dah bestttttttttt, ni kan pulak legging Therapants ni, siap ada zip lagi kat bahgian depan perut tu. Lagi senang sangat nak buka dan pakai.


Berminat nak dapatkan Therapants, bengkung ataupun long bra dan short bra Premium Beautiful? Boleh dapatkan dari kami di #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

011-1631 1641


testimoni Therapants Premium beautiful haio 2019 2020
Dasyat Therapants ni. Baju ketat terus jadi longgar. Sebab Therapants ni instant shape kan. Hari ni pakai, hari ni jugak hilang inci.


testimoni Therapants Premium beautiful haio 2019 2020
Kan dah kata. Teknologi Therapeutic ni dia macam terapi. Dah maca kena urut urut je kat kaki tu bila pakai Therapants. Sebab kat Therapants ni ada 13 magnetic kristal yang bertindak untuk merangsang aliran darah di area pinggang hingga kaki. 13 magnetic kristal tu, betul betul ada kat 13 acupunture point kaki manusia.


testimoni Therapants Premium beautiful haio 2019 2020
Therapants ni solusi untuk legakan masalah kebas kaki, krem kaki. Mengkarung eh orang kata. Tapi bila pakai Therapants, mengkarung tu in shaa allah tak berani datang lagi. Try la. Tak rugi pun reward diri dengan legging Therapants ni.


testimoni Therapants Premium beautiful haio 2019 2020
Kepakaran Premium Beautiful memang bagi instant slim dalam inchi. Sebab tu yang pakai hari ni, esok pagi dia dah mula rasa pinggang dan area berlemak dia yang lain kurang inci dah.


No comments:

Post a Comment