Thanks For Your Support

Monday, August 19, 2019

Boboboi The Movie 2 2019


I want both.
Family nak.
Business pun nak.
Jadi, malas nak fikirkan masalah macam mana nak balance kan both priority. 24 hours yang kita ada, in shaa Allah boleh plan. Tenang-tenang je minta dipermudahkan urusan. Yang penting, submit dulu apa kita nak.

Pukul 9 pagi dah keluar. Walau kepala berdenyut. Kalau tak keluar jugak pepagi ni, confirm lagi kuat denyut. Sebab anak asik berlagu nak tengok movie. Sebab semalam dah janji nak pergi. Tapi tak pergi pun semalam, sebab mama ayah tak larat nak ke mana dah lepas leaders group coaching tu. 

Dan tengahari ni, ada majlis ilmu bersama mentor. Dua-dua priority. 

Yang bestnya kan,
Masa dalam wayang, bukan nye sal tengok pun movie tu. Dok totet totet buat marketing. Lepas tu kan, dalam gudang gedang bunyi bising si boboboi ocobot hang kasa bagai sibuk berlawan tu, masuk pulak cash 4 angka dalam bank rimau 😱

Dalam kelas pulak, masuk lagi daftar new agent pulak. Masha Allah. Rezeki sungguh. Alhamdulillah for today.

www.salleharoslan.com

Ready for Boboboi The Movie 2.


Kami biasanya akan spend time tengok movie di The Strand Mall, Kota Damansara.


Jarang tengok wayang. Hari ni di desak oleh Damia Danisha Danish. Sebab esok dah start sekolah.


Tengok kat sini relax. Sebab tak ramai orang.


Ni muka pukul 9 pagi.


Gambar guna fon.


Selfie before masuk tengok Boboboi kuasa 7. Dah maam dragon ball dah pulak. 


Lepas habis tengok boboi, ikut hati nak sambung berejam duduk kat Fazbulous butik Fazura tu. sebab Fazbulous tu kat bawan TGV The Strand je. Dah la dia buat sales bak hang. Siap baju RM50 RM90 dan baju the lates dia yang gegojes tu RM150 je. Baru sempat try satu baju yang color merah bling bling kat tangan tu, suami dah kata perut dia dah berbunyi. Lepas tu bagi tau sekarang dah pukul 1. Dia nak cepat. Sebab nak hantar anak ke rumah mak. Nak setup PA System. Nak makan. 😅 maka, baik lah. 


Tak pernah bosan dengan perkongsian mentor.


Alhamdulillah for today. Dalam bisnez, ilmu ni macam udara. Tanpa udara pasti kita sukar bernafas dan akan mati.










Premium Beautiful Cash Buyer From National Sales Director Mary Kay




Wednesday, August 7, 2019

Infinence Shoe Inspirasi Prof Datuk Dr Jimmy Choo

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful
prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful
Siapa tak kenal Prof Datuk Jimmy Choo, kan? Seorang pereka kasut terkemuka yang berjaya membawa rekaannya setaraf jenama antarabangsa!

Dan Prof Datuk Jimmy Choo juga merupakan penasihat fesyen Infinence! Sudah kah anda merasai sendiri sentuhan rekaan beliau?

Rebut peluang ni untuk memiliki sekurang-kurangnya sepasang kasut Infinence yang berkualiti premium dengan harga paling berbaloi sempena our Star11! 

Promosi ni hanya satu hari je. Pada 9/8 ni. Piyem sal untuk book sepasang kasut Infinence anda. 

#SHOMFlashSales #Infinence
#PremiumBeautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful
011-1631 1641



Premium Beautiful Denai Alam

💗

Alhamdulillah diberi client yang sentiasa memudahkan urusan. Semalam bank in ca$h. Pagi ni kita terus fitting. 

Sal mix and match je hari ni. Baju pink tu, baju 2009. Dia macam jubah. Tapi sal match kan dengan kain kembang putih yang sal suka ni. Hari ni aura biru sepatutnya. Tapi sal ingat hari ni hari selasa. So bole la kan pink pun 😅

The Real Premium Beautiful Expert,
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.salleharoslan.com










Cantik sangat mini landscape depan rumah client ni.


Seminar Master Your Network 2019 di Menara KPJ, Kuala Lumpur