Thanks For Your Support

Tuesday, July 9, 2019

Sambutan Hari Raya 2019 SKSU

Hari ni jumaat 28 June 2019. 
Hari jamuan sekolah Damia dan Danisha.
Macam biasa, potluck disediakan. Jadi, mama ayah plan nak bawa benda paling mudah nak order. Satay. 

Setiap kali Damia, Danisha dan Muhammad ada aktiviti di sekolah, mama ayah tak nak lepaskan peluang untuk rakam video dan ambik gambar anak-anak.

Kita park sini. Semoga bakal menjadi memori yang dirindui oleh mereka satu masa nanti.

Dan semestinya, Premium Beautiful tak ditinggalkan oleh Damia dan Danisha masa jamuan raya sekolah ni. Biar makan sedap tapi shape badan tetap kemas terletak.

Kita mula jaga dari awal. Sebab kelabihan Premium Beautiful ni, dia sangat membantu buatkan kia rasa nak makan, tapi cepat rasa kenyang. Tu yang bestnyaz




Mama pinjam baju adik Danisha. Baju ni beli kat GM Klang. Adik suka baju longgar. Sepasang ni RM100 je dari harga asal RM180.


Mama pinjam baju kakak. Baju ni beli kat Aeon Shah Alam. Brand jusco. RM24 je lepas less 70%



Class Kakak. Sesi pagi. SKSU 6 Jazari 2019.



Kelas Adik. Sesi petang pula. SKSU 2019. 4 Kindi.


Snap kata hikmat ni dari pintu kelas Danisha.


Indeed. Mutiara kata yang memotivasikan diri.


Penuh makanan atas meja.



Video ucapan raya dari class adik. Suka sangat anak anak bijak 4 Kindi Sksu ni. Sebab semua sporting dan sangat menghormati orang tua. 




Video kelas kakak. Kawan-kawan kakak kebanyakkannya pemalu. Tapi ada je yang sporting. Malu maybe sebab dah besarkan semuanya. Dah 12 years. 



Ni class adik tahun lepas, SKSU 2018.


Ni video sinopsis hari kejadian untuk jamuan raya SKSU 2019


Yang tengah tu Cikgu Nora. 






Geng baju biru


Damia and Mariah

Pulut kuning ni cikgu Damia yang buat. Cantik. Thanks cikgu Nora.

















1 comment: