Thanks For Your Support

Tuesday, July 16, 2019

Premium Beautiful Trefoil Setia Alam




Dari awal nak berubah dulu sal selalu tanamkan dalam diri, "Biar orang pandang rendah pada kita, asalkan kita terus pandang tinggi pada IMPIAN kita 🔥🔥🔥

Pagi ni rasa mengantuk sangat. Sebab malam tadi balik dari Diamond night pukul 12. Lepas tu sampai rumah tak boleh nak tido. Sebab kehangatan majlis Diamond tadi tu masih terasa. Dalam pukul 3.30 juga la tertido. Lepas tu subuh bangun dan terus keluar ke Sentul pulak.

Habis urusan kat sentul, baru gerak ke Setia Alam.

Janji dengan Diamond berdua ni mula-mula pukul 10.30. Tapi sebab sal nak kena ke sentul dulu, maka waktu perjumpaan kami di adjust sikit ke pukul 12

Lepas tu tersampai awal kat Trefoil Setia Alam ni. Pukul 11 dah ada. Jadi, sal mulakan dengan jumpa fighter yang berasal dari Tawau, Ieka Kimieka nama facebooknya. 

Kenapa jumpa kat Trefoil Setia Alam ni pulak. Bukan diorg ni dari Sepang dan Ipoh ke?

Haaaa. Tu la specialnya mereka ni. Jiwa fighter. Sanggup hadir ke event untuk meraikan kejayaan orang lain, sampai book penginapan untuk keselesaan anak-anak sekali. 

Mereka tak plan pun duduk sekali kat Trefoil ni. Tapi alih-alih dapat tau, dua-dua duduk di apartment yang sama. So, senang la nak jumpa kat tempat yang sama.

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Ni la dia ibu anak tiga yang berasal dari Tawau tu. Ieka Kimieka. Adik beradiknya pun hampir semua dah menjadi sebahagian dari family bisnez ni. Korset Premium Beautiful mereka pun dah tembus sampai Indonesia. Siap mereka pergi sana fittingkan client sekali. Alhamdulillah memang hebat Diamond pimpinan leader kami Salina Salleh ni. Kerana berjaya membimbing rakan business yang mudah dibentuk. 

So orang Sepang atau orang Tawau, jika berminat nak jana pendapatan dari rumah, atau berminat nak dapat Premium Beautiful korset, boleh dapatkan dari Ieka Kimieka ye. Number fon ieka
 +60 11-1032 8085

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Lepas rangka strategi dan tunjukkan jalan untuk capai pada ieka, yani pun sampai. Another mother of three yang hebat macam ieka tadi. Dedua ibu yang bersalin czer, tapi boleh maintain shape tanpa buncit.

Senang je kerja nak hilangkan buncit ni, pakai Premium Beautiful setiap hari.

Sebelum mulakan sesi coaching dengan Yani, kami bergambar bertiga dulu.

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Ni la yani. Nama kat facebook Noharyani Mat Sidik. Uol follow la untuk dapatkan inspirasi hebat dari wanita besi ni.

Kenapa sal suka gelar sahabat business sal wanita besi?
Sebab mereka ni ada ciri besi. Kental. Tapi ni bukan besi karat. Dan mereka mudah dilentur walau sudah punyai kerja hakiki yang bukan biasa-biasa pendapatannya.

Cantikkan kan tudung shocking pink yang kami pakai ni. Ni tudung free. Koleksi Infinence X Rizman Ruzaini. 

Kami dapat free je shawl ni semalam. Sebab join dinner Diamond Night 2019 SHOM. Kalau nak beli sendiri RM350. Tapi dapat free lagi best. Sekali dengan dinner pula tu. Dinner pulak bukan dinner biasa biasa. Sebab masakan kami di hidangkan dengan Garam berkhasiat dari Garam Buluh. Dan gula zero kalori Sweetality. 

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Yani ni menetap kat Ipoh. Tapi jiwa kental beliau buatkan beliau sentiasa ada bersama kami di sini.

Untuk orang Utara di Ipoh Penang Kedah Perlis, jika berminat nak dapatkan Premium Beautiful dan produk SHOM yang lain, boleh dapatkan dari Noharyani. Dan jika berminat nak jana pendapatan dengan membina stokis mini di rumah, boleh juga hubungi Noharyani ye.
+60 13-229 3422

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Sesi merangka strategi dan tunjuk jalan untuk capai. 

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Business bermentor memang sangat diperlukan untuk mereka yang ada impian yang jelas. Sebab mentor dah lalui jalan yang bakal kita lalui. Jadi peranan kita, follow saja apa yang mentor buat dan in shaa Allah pasti kita akan dapat apa yang mentor dapat. Macam sal, in shaa Allah sal memang nak terus focus follow mentor sal. Terima kasih sifu sifu atas ilmu yang diberi, sehingga kami mampu berdiri, dan masih berusaha membina hingga ke hari ini.



O yeah o yeahhh. Black pink.
Tengah trend kan black pink ni. So kita layan aje la.

Berminat nak jadi sebahagian dari team kami?
Jom belajar jana income tetap RM500-RM5000 sebulan dengan hanya menggunakan jari jemari sahaja ;)


1 comment: