Thanks For Your Support

Sunday, July 28, 2019

Premium Beautiful Putrajaya



Cerita semalam tak habis lagi. Sebab semalam the whole day kami spend time untuk aktiviti family and business.


Selesai urusan anak-anak, sal ke Batu Caves dan Putrajaya pula. Untuk service Premium Beautiful yang dah 11 tahun digunakan. Dan berkongsi plan marketing yang mudah untuk diduplikasi. 


Ramai yang baru tau, nak mula bisnez ni, bukan puluhan ribu diperlukan. Hanya sign up Rm47 aje pun dah boleh dapat macam-macam. 


Apa yang macam-macam tu?

Best sangat ke berniaga dengan company Hai-o ni?

Dari pengalaman sal, memang menarik berniaga bersama Hai-o. Kalau dulu, sal sendiri segan nak mention sal berniaga dengan Hai-o. Ye la, sebab nama syarikat femes disebabkan agen-agen rakus. Produk bagus. Plan marketing terbaik.  Now, tanpa segan sal bangga to be one of Hai-o family member. Sepanjang 8 tahun berniaga bersama Hai-o ni, banyak sangat impian demi impian yang tercapai. Dan masih ada lagi yang sal impikan. Doakan ye semoga segala impian sal bersama keluarga Allah izinkan untuk capai dalam usia sebelum 40 tahun.


Terima kasih tuan rumah. Siap hidangkan minum petang. First time dapat rasa Murtabak paling sedap dan femes kat Uniten tu. Semoga mencurah-curah rezeki.



Ke Stokis B32 dulu untuk ambil stok Premium Beautiful.


Banyakkan. 


Fresh from the oven. 

Dan semuanya bukan longgok stok. Dah ada pemilik. Freehold lagi.


The Real Premium Beautiful Expert,

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert



With new fighter from Johor Singapore And Sarawak.




Cikgu ni hilang 8Kg tanpa diet. Hanya guna Premium Beautiful dan Minum Shake Me Cocoa.


Pasangan Adik beradik. Market mereka di Johor, Singapore dan Sarawak. Tapi menetap di Batang Kali.






Baru lepas Asar di Surau Desa Pinggiran Putra. Now ready untuk fitting client.


Bayangkan, korset Premium Beautiful ni dah berusia 11 tahun. Tapi masih tegap lagi kain dia. Just nak repair untuk kemaskan yang tercarik dan isi tetulang baru.


















Sebelum Event 


Banyak sangat aktiviti hari ni. Dari subuh sampai sekarang ni dah isyak masih mengukur jalan. 

Pagi ni 1st program, bagi sokongan emosi pada anak di UITM Puncak Alam. Berkali-kali dia call dan tanya, mama ayah datang tak. Dalam mama dok terkial-kial nak blaja pakai eyeshadow tu la dia asik kol 🙄

Alhamdulillah. Rezeki sihat dan rezeki masa yang dipinjamkan, kami hadir ke sini. Best sangat dapat suntikan energy bersama speaker jemputan dan anak-anak di Kem Rintis Kejayaan ni.

Ye ye la bawa masuk kipas dari Beijing yang en suami beli kan ni. Ingatkan panas macam dewan sekolah, rupanya sejuk macam duduk dalam chiller dewan kat sini😂




































No comments:

Post a Comment