Friday, July 19, 2019

Premium Beautiful Shah Alam - Income Tax & Poh Kong















Ke Hq. Untuk dapatkan Stok Alfalfa Hai o. Sweetality dan Garam buluh untuk masakan. 


Sejak tahun lepas baru sal rajin minum Alfalfa Hai O ni. Rupanya banyak sangat kelebihan Alfalfa ni untuk tubuh badan kita. Ye la, warna  hijau. Memang mindset kita hijau tak sedap. Sayur. Tapi, bila badan dah mula tak sedap, hijau ni la penawar terbaik. In shaa Allah kesembuhan Allah bagi. Kita yakin je segala apa yang Allah gerakkan untuk kita cuba amalkan, kita ikhtiar je.

Rupanya Alfalfa ni kaya dengan zat. Vitamin complete. Siap bekalkan kalsium, magnesium, zat besi, asid amino. Dan macam-macam lagi. Nanti sal buat satu entry khas tentang alfalfa ni.

Kami anak beranak suka minum dengan Sweetality dan perah lemon sikit.


Ni dua bahan utama yang wajib ada kat dapur. Kita beriya nak anak makan makanan sihat. Tapi rupanya kita racun mereka dengan garam dan gula yang merosakkan badan. Jadi, tu yang bila dah ada ilmu ni, sal cepat-cepat tukar. Tak nak dah biasakan family makanan racun.


Dah habis shopping kat hq. Balik sekejap ambik anak balik sekolah. Lepas tu baru keluar balik ke Poh Kong untuk beli loket emas 916 for achievers.


Memang lain aura emas ni.


In shaa Allah niat beli emas untuk kesihatan emosi.

Jom berniaga dengan team kami jom. Untung untung dapat la emas free. 






Wednesday, July 17, 2019

Premium Beautiful Sg Serai Kuang

12 June 2019
After Flash Sales. Ready untuk bertugas selepas seminggu Syawal. 

Masih tinggi permintaan untuk dapatkan premium Beautiful selepas raya.







Hari ni sal berada di Kampung Sungai Serai Kuang Selangor.


Bantu team fitting Premium Beautiful Corset.






Tapi sebelum tu sal dapatkan dulu new set Premium Beautiful untuk client. Fresh from the oven.


Selain dari Premium Beautiful, anda juga boleh dapatkan produk Hai O yang lain dari Sal dan team. Contohnya macam Bio Seleza dan Min Kaffe ni. 


Ni semua short bra yang sempat di jala. Yang lain kena sabar untuk dapatkan new short bra Premium Beautiful mereka. Dan sal mewakili team memohon maaf kerana anda terpaksa menunggu dengan penuh sabar untuk dapatkan Premium Beautiful short bra ni. Short sangat sampai kami short stocks. 


Ready to go to Kuang.

Tapi nak lagi tu posinh jap dengan 6 bungkusan premium Beautiful depan stokis ni.


Macam mana harga Premium Beautiful ni sekalipun, bila orang tau kehebatan Premium Beautiful, pasti mereka tak ragu-ragu nak keluarkan belanja untuk invest pada diri sendiri.


Kita bagi peluang pada permata baru untuk ambil ukuran customer. Buat sambil belajar. Lagi mudah nak faham kan.


Aien ni ibu anak empat. Surirumah. Beliau nak belajar cara jana pendapatan dari rumah. Tanpa modal pun. Hanya daftar ahli sahaja. Kemudian sabar dan berusaha tanpa henti untuk belajar seni bina Free Cost Marketing. Cara business kami ni hanya untuk yang faham bahawasanya kejayaan itu bukan hari ni buat, esok dah kaya. Bukannn. 

Style business kami, siap terus buat dia pasti akan dapat. Buat lebih dapat pun lebih. Tak buat apa, apa pun tak dapat. Even kita dah duduk di pangkat teratas sekalipun. Sebab tu bisnez ni win win situation.


Excited Aien bila dah mula tau cara mengukur pelanggan. Semoga lepas ni akan bertambah bilangan pelanggan Aien.


Terima kasih Aien sekeluarga. Siap jamu air dan kuih lagi. 


Sebelum balik bergambar dulu kat depan rumah dengan Aien. Tahniah Aien. Set Premium Beautiful cash pertama berjaya Aien jual. Macam tak percaya kan yang Aien memang ada potensi diri yang Aien sendiri tak jangkakan. Teruskan jadi magnet rezeki te Aien. Pasti kejayaan demo kejayaan akan menyusul untuk Aien lagi lepas ni.

Untuk anda yang berminat nak dapatkan Premium Beautiful Promo, boleh dapatkan dari kami, team #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Salleha
Seluruh Malaysia | Brunei | Indonesia | Singapore
wasap.my/601116311641 

Aien
Kuang / Puncak Alam
wasap.my/60176896707







Tuesday, July 16, 2019

Premium Beautiful Trefoil Setia Alam




Dari awal nak berubah dulu sal selalu tanamkan dalam diri, "Biar orang pandang rendah pada kita, asalkan kita terus pandang tinggi pada IMPIAN kita 🔥🔥🔥

Pagi ni rasa mengantuk sangat. Sebab malam tadi balik dari Diamond night pukul 12. Lepas tu sampai rumah tak boleh nak tido. Sebab kehangatan majlis Diamond tadi tu masih terasa. Dalam pukul 3.30 juga la tertido. Lepas tu subuh bangun dan terus keluar ke Sentul pulak.

Habis urusan kat sentul, baru gerak ke Setia Alam.

Janji dengan Diamond berdua ni mula-mula pukul 10.30. Tapi sebab sal nak kena ke sentul dulu, maka waktu perjumpaan kami di adjust sikit ke pukul 12

Lepas tu tersampai awal kat Trefoil Setia Alam ni. Pukul 11 dah ada. Jadi, sal mulakan dengan jumpa fighter yang berasal dari Tawau, Ieka Kimieka nama facebooknya. 

Kenapa jumpa kat Trefoil Setia Alam ni pulak. Bukan diorg ni dari Sepang dan Ipoh ke?

Haaaa. Tu la specialnya mereka ni. Jiwa fighter. Sanggup hadir ke event untuk meraikan kejayaan orang lain, sampai book penginapan untuk keselesaan anak-anak sekali. 

Mereka tak plan pun duduk sekali kat Trefoil ni. Tapi alih-alih dapat tau, dua-dua duduk di apartment yang sama. So, senang la nak jumpa kat tempat yang sama.

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Ni la dia ibu anak tiga yang berasal dari Tawau tu. Ieka Kimieka. Adik beradiknya pun hampir semua dah menjadi sebahagian dari family bisnez ni. Korset Premium Beautiful mereka pun dah tembus sampai Indonesia. Siap mereka pergi sana fittingkan client sekali. Alhamdulillah memang hebat Diamond pimpinan leader kami Salina Salleh ni. Kerana berjaya membimbing rakan business yang mudah dibentuk. 

So orang Sepang atau orang Tawau, jika berminat nak jana pendapatan dari rumah, atau berminat nak dapat Premium Beautiful korset, boleh dapatkan dari Ieka Kimieka ye. Number fon ieka
 +60 11-1032 8085

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Lepas rangka strategi dan tunjukkan jalan untuk capai pada ieka, yani pun sampai. Another mother of three yang hebat macam ieka tadi. Dedua ibu yang bersalin czer, tapi boleh maintain shape tanpa buncit.

Senang je kerja nak hilangkan buncit ni, pakai Premium Beautiful setiap hari.

Sebelum mulakan sesi coaching dengan Yani, kami bergambar bertiga dulu.

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Ni la yani. Nama kat facebook Noharyani Mat Sidik. Uol follow la untuk dapatkan inspirasi hebat dari wanita besi ni.

Kenapa sal suka gelar sahabat business sal wanita besi?
Sebab mereka ni ada ciri besi. Kental. Tapi ni bukan besi karat. Dan mereka mudah dilentur walau sudah punyai kerja hakiki yang bukan biasa-biasa pendapatannya.

Cantikkan kan tudung shocking pink yang kami pakai ni. Ni tudung free. Koleksi Infinence X Rizman Ruzaini. 

Kami dapat free je shawl ni semalam. Sebab join dinner Diamond Night 2019 SHOM. Kalau nak beli sendiri RM350. Tapi dapat free lagi best. Sekali dengan dinner pula tu. Dinner pulak bukan dinner biasa biasa. Sebab masakan kami di hidangkan dengan Garam berkhasiat dari Garam Buluh. Dan gula zero kalori Sweetality. 

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Yani ni menetap kat Ipoh. Tapi jiwa kental beliau buatkan beliau sentiasa ada bersama kami di sini.

Untuk orang Utara di Ipoh Penang Kedah Perlis, jika berminat nak dapatkan Premium Beautiful dan produk SHOM yang lain, boleh dapatkan dari Noharyani. Dan jika berminat nak jana pendapatan dengan membina stokis mini di rumah, boleh juga hubungi Noharyani ye.
+60 13-229 3422

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Sesi merangka strategi dan tunjuk jalan untuk capai. 

premium beautiful setia alam, klang, kl, cheras, ampang, herba maharani, ikhtiar hamil
Business bermentor memang sangat diperlukan untuk mereka yang ada impian yang jelas. Sebab mentor dah lalui jalan yang bakal kita lalui. Jadi peranan kita, follow saja apa yang mentor buat dan in shaa Allah pasti kita akan dapat apa yang mentor dapat. Macam sal, in shaa Allah sal memang nak terus focus follow mentor sal. Terima kasih sifu sifu atas ilmu yang diberi, sehingga kami mampu berdiri, dan masih berusaha membina hingga ke hari ini.



O yeah o yeahhh. Black pink.
Tengah trend kan black pink ni. So kita layan aje la.

Berminat nak jadi sebahagian dari team kami?
Jom belajar jana income tetap RM500-RM5000 sebulan dengan hanya menggunakan jari jemari sahaja ;)


Tuesday, July 9, 2019

Premium Beautiful Raya Ketiga Di Trolak Perak



Tema hari raya ketiga, peach and white.
Sal pakai baju mix and match. Baju tak tahu tahun bila. Baju tu Ash Annas. Kain kepok peach tu tak ingat beli kat mana. Baju Damia Danisha tu beli kat Aeon Mall Shah Alam. RM 24 Je selai. Jubah Muhammad tu baru beli kat kedai pakaian Canggih Saujana Utama. Masa tu bulan puasa, nak beli baju sekolah kakak dengan adik. Jadi ternampak jubah ni ngam dengan Muhammad, so mama pun beli la satu. Jubah putih lelaki ni RM39 sahaja. Kot ada yang cari Jubah tahfiz untuk anak lelaki, boleh la ke kedai pakaian canggih di Saujana Utama, Sungai Buloh. 


Orang tetua kata tak baik duduk kat tangga. Nanti tak de orang masuk minang. Huhu. Dulu memang sal suka sangat duduk kat tangga. Bila dengar orang sebut reason macam tu, dalam hati cepat-cepat sal doa “adalah orang yang masuk minang aku” hehe. Tu yang lepas siap je exam final year degree, terus kawin. Mungkin sebab dari kecik dah submit doa.


Dalam perjalanan. Bagi chance Muhammad tengok youtube kids jap.


Kakak Damia.


Kakak ok la kalau suruh bergambar. Adik Danisha dia tak minat bergambar. Selalu kalau bergambar tu pun sebab kena suruh baru buat.


Muhammad pulak memang suka je bergambar.


Nak susun ni yang best ni. Best dari side yang berbeza. Merecik peluh. 




Tepek sini. Gambar tepi highway. Full house RNR masa raya ni.

Video dari awal sampai ke petang di Trolak. Lega bila Premium Beautiful sentiasa melekap kat badan. Premium Beautiful sangat membantu jaga pinggang. Bukan setakat bagi pinggang kerengga. Tapi siap bantu legakan sakit pinggang sekali. Di jamin puas hati. Untuk yang cari ikhtiar untuk legakan sakit pinggang.




















Yeayyy Danisha posing. Bukan senang tau nak dapatkan gambar adik ni. Siap senyum lagi.


Ni Kakak. Sokmo senyum.



Muhammad pun quit sporting. 

Kami bertolak around 11am macam tu dari rumah. Lepas tu stop jap kat rnr untuk makan. Makan kat tepi highway je. Bole tengok dalam video yang sal share tu.

Best la dapat jalan-jalan kampung orang. Trolak pun tak jauh dari Sungai Buloh. Jadi tak terasa letih pun. Kami ke dua buah rumah kat Trolak ni. Satu rumah belah mak. Satu lagi di belah abah.