Tuesday, June 11, 2019

Premium Beautiful Short Bra


Apa specialnya Short Bra Premium Beautiful ni?
Terlalu istimewa. Sal share kan antara yang paling best, dah semestinya bra ni adalah the one and only baju dalam yang ada jaminan baik pulih FREE. Besi patah berkali-kali pun boleh hantar repair for free je. Jimat duìt sangat. Sebab tak payah kerap belì baju dalam.

Lepas tu kan, tali bra Premium Beautiful ni, sal pun tak tau la kenapa, dah bertahun pakai setiap hari pun, tali dia still kenyal dan tak tinggalkan bekas pun pada badan.

Majoriti yang cup A, tetiba pakai bra ni jadi cup B. Ok la kan. Ada la peningkatan size.

Dan yang cup E dan F pulak, diorang suka sangat bra ni sebab bebanan area dada tu tak terasa, bila bra Premium Beautiful melekap kat badan. 

Lagi satu, jangan pelik pulak bila pakai bra Premium Beautiful ni, nipple takkan tenggelam lagi dah. Sesuai sangat untuk ibu hamil dan menyusu. Sebab FIR yang ada sangat membantu melancarkan darah.

Mana ibu-ibu yang nak bantu anak remaja jaga aset berharga mereka pula, boleh la hadiahkan short bra ni pada anak remaja. Kita bantu mereka dengan bagi pakai bra yang betul.

The Real Premium Beautiful Expert,
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35













Apa beza short bra dan long bra Premium Beautiful?
Beza hanya pada panjang dan pendek nye sahaja.

Short bra ada 3 cangkuk.
Long bra ada 6 cangkuk.

Fungsi short bra dan fungsi long bra Premium Beautiful sama je.
Boleh refer gambar kat atas tu.

Dan antara kelebihan lain bra Premium Beautiful ni adalah;
1. The best ever bra untuk ibu menyusu. Sebab posture badan lebih baik. Jadi dapat kurangkan masalah sakit belakang.
2. Kain dia sejuk. Anti bakteria dan anti bau
3. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Teringin nak cuba short bra Premium Beautiful?
Boleh wasap 011-1631 1641

 

No comments:

Post a Comment