Wednesday, May 29, 2019

Premium Beautiful Subang



premiuk beautiful murah shah alam subang klang sabah sarawak brunei

premiuk beautiful murah shah alam subang klang sabah sarawak brunei

premiuk beautiful murah shah alam subang klang sabah sarawak brunei

premiuk beautiful murah shah alam subang klang sabah sarawak brunei

Alhamdulillah. Another cash Premium Beautiful buyer. Kali ni sekali lagi dari Subang. 

Dan yang paling sal happy, bila Diamond leader sendiri yang dapat cash buyer ni. Rezeki bagi yang percaya dan usaha.

Kenapa sal kata macam tu?
Memang tu aje la sifir nak dapat hasil yang baik dalam business.

First, percaya dengan rezeki Allah. Sebab memang betul, Allah dah tentukan siap-siap rezeki setiap makhluknya.

Cuma, jika makhluknya berusaha dan tak putus asa, rezeki tu pasti akan sampai tepat pada alamatnya.

Sama macam kejadian ni. Rezeki Yani hari ni. Duduk dekat Ipoh. Tapi dapat client dekat Subang. Ni nak menunjukkan bahawa, rezeki ni unik. 

Sebab ikutkan, subang ni area sal. Dekat dengan sal pun. Tapi kenapa Yani yang dapat? Sebab alamat untuk rezeki ni dah tertulis untuk yani yang dapat.

Sal tukang teman je.
Teman bukan untuk manjakan team. Tapi sal rasa puas hati bila dapat luangkan masa dan tenaga untuk monitor dan tengok sendiri gerak kerja team. Kira orang kata apa, masuk ladang sendiri, dan usahakan sendiri. Lagipun, lagi best bila buat kerja ada geng.

Dan yani ni Alhamdulillah memudahkan urusan sal pun. Sebab dari Ipoh pagi-pagi lagi, lepas tu turun pulak ambik sal kat rumah.

Last minit tu sal ajak suami ikut. Sebab nak lancarkan urusan cari jalan. Coz kalau kami berdua je yang cari jalan, alamatnya perjalanan 20minit akan jadi satu jam la jawabnya.

Kami ke Subang ni naik HRV yani. Husband bawa kan. Hehe mula tu kelakar jugak. Sebab keras je jadinya. Ye la kekok kan bila dah biasa bawa kereta sendiri, sekali pagi ni bawa kereta H. Tapi masa balik ok je. Smooth dah.

Eh. Sama pulak macam konsep bisnez kan. Mula-mula je keras. Rasa susah nak buat. Tapi bila dah biasa buat, kita akan rasa enjoy je drive business ni. Boleh belok sana, belok sini siap bagi signal tanpa kekok. 

Sampai je kat rumah client, kami mulakan dengan sembang tentang Premium Beautiful dulu. Bagi client faham apa kelebihan Premium Beautiful ni. Yang bestnya, client sangat excited. 

Lepas tu baru la fittingkan. Siap fitting Premium Beautiful je, client keluar bilik dengan muka happy sangat. Sedapnya badan kata client tu.

Lepas tu, boleh pulak client Premium Beautiful Yani ni baik hati tapaukan kami frozen food penuh plastik. Dah la dia biasa buat jual frozen food tu. Tapi boleh pulak bagi kami macam-macam makanan untuk bekalan.

Terima kasih kak.
Happy dan syukur sangat dapat berurusab dengan orang hati baik ni.


Anda berminat nak dapatkan Premium Beautiful dengan harga prono 50%?

Boleh dapatkan dari kami No 1 Certified Premium Beautiful Expert
011-16311641 







No comments:

Post a Comment