Thanks For Your Support

Wednesday, May 15, 2019

Preloved Baju Raya For Kids




Preloved peach Dress and Baju Melayu to let go.


Sehelai baju Peach Dress RM39 sekali postage.


Baju Melayu Peach Kanak-kanak RM19 sekali postage.


Have two size


10 and 12


Measurement untuk size 10:

Labuh baju 90cm

Lebar bahu 28cm

Dada 35cm

Pinggang 33cm

Labuh lengan 43cm


Measurement untuk size 12:

Labuh baju 98cm

Lebar bahu 30cm

Dada 37

Pinggang 39cm

Labuh lengan 47cm


Color Peach

Beli di one of butik di Shah Alam seksyen 7


Condition 9/10


Baju dress Peach tu ada poket


I’m not interested entertain fussy buyer. 


Coz im a fussy one bila pilih baju baru. Jadi, bila let go baju pun, sal akan fussy jugak. Sebab semua baju ni adalah baju favret sal. Sayang nak le go pun.  Pakai sekali je. Dah 3 tahun simpan elok.


One of the reason to let go pun adalah sebab for tabung Amal Palestin yang Muhammad Danish Shafiq sertai di Genius Aulad.





 Second, sebab dah tak muat pakai lagi. Nak tunggu bagi cucu, tak tau bila. 





Baju Melayu Peach Kanak-Kanak.

Condition 9/10


Measurement:

Labuh baju 37cm

Lebar baju 36cm

Lengan 27cm

Lebar bahu 23cm





Wasap jika berminat


Wasap.my/601116311641


Baju lain akan menyusul. Kena selalu la masuk blog sal bulan puasa ni.

1 comment: