Saturday, April 6, 2019

Kurus Sebelum Puasa Dan Raya Dengan Shake Me Cocoa Promo 2019


Yang sal pegang ni #AirCoklatKurus nama social media dia. Nama rasmi dalam surat beranak dia, SHAKE ME COCOA. 

Shake Me Cocoa ni baru je dilahirkan December 2018. Nama pun dah siap que kat JAKIM. Kakak dia nama Shake Me Vanila. Yang Vanila tu dah 3 tahun dah usia dia dalam dunia Slim and Shape ni. Ramai sangat dah si Vanila tu gegarkan lemak orang. Sekarang turn adik dia pulak, si gelap cocoa ni menggangu kehidupan lemak badan manusia.

Diorang adik beradik ni, sal nak kata tak baik, pun tak boleh jugak. Sebab kerja diorang memang suka mengHALAU. 

Halau apa? Halau lemak dari berkumpul kat badan. Sebab tu dah banyak proven success, bukti yang mereka ni berjaya halau hampir 40+Kilo lemak pada ibu anak 4 yang dah berusia 45 tahun. Dia punya halau tu, sampai dah 3 tahun ibu anak 4 tu maintain muda remaja. Sebab bila dari 102kilo, bertukar jadi 58kilo, memang otomatik kita akan nampak muda remaja. 

Yang tak larat nak berlapar untuk turunkan berat badan, yang nak makan sedap tapi nak kurus, minum la Air Coklat Kurus ni jom. Kotak ke 4 sal bagu RM50 aje. Jangan lupa sampaikan pada jiran, kawan-kawan, dan sedara mara ye 😄

#ShakeMeCocoa
#PremiumBeautiful
www.salleharoslan.com
Wasap.my/601116311641

Harga sekotak Shake Me Cococ RM118
Price Shake Me Cocoa untuk Kotak ke 4 RM50

Promo JIMAT RM128

shake me cocoa-premium beautiful murah



shake me cocoa_ premium beautiful murah
shake me cocoa-premium beautiful-min kaffe

shake me cocoa

kelebihan shake me cocoa

kelebihan shake me cocoa

kelebihan shake me cocoa

kelebihan shake me cocoa























































Agent diperlukan.

Jika anda tercari-cari peluang berniaga, dengan cara online, kami sedia membantu untuk kongsikan pengalaman dan cara berkesan untuk buatkan pelanggan mencari anda.

Program business online ni sangat mudah. Tiada risiko dari segi kewangan. Kerana permulaan modal, hanya modal kemahuan menggali ILMU sahaja diperlukan. Anda bersedia untuk belajar, kami akan guide anda untuk dapatkan 100k sales sebulan.

Anda hanya perlu ada
1. Kesabaran
2. Kesungguhan dalam tindakan 
3. Keyakinan yang anda boleh berjaya
4. Modal permulaan hanga RM47 sahaja

Tak perlu risau.
Syarikat kami dah 27 tahun bertapak kukuh di Malaysia.

Di support oleh Kementerian Hal Ehwal Pengguna.

Produk kami dipatenkan. Ada pengesahan KKM dan Jakim Malaysia. 

Dengan ratusan jenis product head to tow hingga ke produk pertanian dan automobil, anda kini boleh menjadi jutawan product dengan membawa nama anda sendiri. Kerana ilmu personal branding akan diberi secara percuma untuk anda yang memang sedia untuk menaiktarafkan ekonomi sendiri.

Jika anda teringin untuk belajar berniaga dengan modal yang tiada risiko, segera hubunga kami di 011-1631 1641bimbingan percuma. untuk 






No comments:

Post a Comment