Thanks For Your Support

Monday, August 12, 2019

DB-13 Sahajidah Hai-O Good for Blood Sugar


























Wednesday, August 7, 2019

Infinence Shoe Inspirasi Prof Datuk Dr Jimmy Choo

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful
prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful
Siapa tak kenal Prof Datuk Jimmy Choo, kan? Seorang pereka kasut terkemuka yang berjaya membawa rekaannya setaraf jenama antarabangsa!

Dan Prof Datuk Jimmy Choo juga merupakan penasihat fesyen Infinence! Sudah kah anda merasai sendiri sentuhan rekaan beliau?

Rebut peluang ni untuk memiliki sekurang-kurangnya sepasang kasut Infinence yang berkualiti premium dengan harga paling berbaloi sempena our Star11! 

Promosi ni hanya satu hari je. Pada 9/8 ni. Piyem sal untuk book sepasang kasut Infinence anda. 

#SHOMFlashSales #Infinence
#PremiumBeautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful

prof Jimmy Choo Infinence premium beautiful
011-1631 1641



Premium Beautiful Denai Alam

💗

Alhamdulillah diberi client yang sentiasa memudahkan urusan. Semalam bank in ca$h. Pagi ni kita terus fitting. 

Sal mix and match je hari ni. Baju pink tu, baju 2009. Dia macam jubah. Tapi sal match kan dengan kain kembang putih yang sal suka ni. Hari ni aura biru sepatutnya. Tapi sal ingat hari ni hari selasa. So bole la kan pink pun 😅

The Real Premium Beautiful Expert,
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.salleharoslan.com










Cantik sangat mini landscape depan rumah client ni.


Seminar Master Your Network 2019 di Menara KPJ, Kuala Lumpur