Thanks For Your Support

Wednesday, March 14, 2018

Harga Premium Beautiful Murah 2018


Q: What is Premium Beautiful?

A: Premium Beautiful is the No.1 leading health corset in Malaysia. Designed with 70% health & 30% beauty in mind, it incorporates advance space technology & Far Infrared Rays creating a perfect contour and well-balanced posture. Allowing you to achieve immediate desirable results safely without medication and operation.


Q: Who should wear Premium Beautiful?


A: Women of all ages should consider wearing this corset as it promotes good health and helps to improve blood circulation. Even Men should consider wearing the Waist Nipper.


Q: What is Far Infrared Rays Therapy (F.I.R)?

A: Far Infrared Ray is one of the many rays found in natural sunlight. F.I.R can be absorbed by the human skin and will cause the water molecules in our body to vibrate and become active. This helps to improve blood circulation and hence, assists in the removal of toxins in the body.


Q: What are the benefits of Premium Beautiful?

A: There is too many to mention, among the most obvious are:-
* Improve blood circulation in our body
* Improve metabolism
* Helps to rid toxins
* Helps to shape the body & correct posture
* Helps stabilizes menstrual cycle, period pain, back pain.
* Suitable for after delivery during confinement
* & many more!


Q: What is Akwatek & Akwadyne?

A: Akwatek and Akwadyne fabric transports moisture and thermoregulate by a chemical principle known as electrochemical transport. The process involves chemically modifying the fibers resulting in a permanent treatment which cannot be removed by laundering.

Q: Will I lose weight if I wear Premium Beautiful?

A: One of the many positive results of wearing Premium Beautiful is weight loss. So give it a try!


Q: How long must I wear Premium Beautiful?

A: Premium Beautiful is good to wear all day long! We recommend at least a minimum of 8 hours a day.


Q: How do I buy Premium Beautiful?
A: You can contact me at 011-1631 1641 or find our #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert___________________________Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?
Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ni diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful Corset tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang lebih menarik.


Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan berasa panas?
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ni dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan telap udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa di samping memiliki bentuk badan yang menarik.


Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?
Anda dicadangkan supaya membuat ukuran badan pada bulan ke-6 hingga 7 semasa mengandung kerana selepas bersalin, walaupun bentuk badan belum pulih kepada bentuk asal, namun ia adalah lebih kurang sama dengan bentuk badan semasa anda mengandung pada bulan ke-6 hingga 7. Maka, perbezaan ukuran badan adalah tidak besar. Bagi mereka yang mengandung lebih daripada 8 bulan, anda boleh membuat ukuran badan pada hari ke-3 selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Manakala, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira-kira selepas 10-14 hari selepas bersalin. Masa keemasan bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan adalah dalam masa enam bulan pertama. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperolehi kesan baik dalam masa singkat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah turut dapat mengembalikan organ dalaman rahim ke tempat asal.


Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?
Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan satu proses yang konsisten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. 3 bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal di tempat asal. Bagi mereka yang mula-mula memakai Premium Beautiful, mereka mudah berasa ketat dan tidak selesa di mana hari pertama hingga hari ke-15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas melalui tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa. 


Adakah pemakaian Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan menggelebeh?
Payudara yang melendut mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang di mana ia merupakan masalah yang paling umum bagi kebanyakan kaum wanita yang telah bersalin. Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul. Selain itu, ia juga dapat menyelaras bahagian perut yang menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan menggelebeh.


Adakah Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?
Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul serta menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung payudara yang besar sepenuhnya.


Adakah masalah payudara yang kendur dapat diperbaiki dengan memakai Premium Beautiful? Ada orang mengatakan bahawa dengan memakai Premium Beautiful, payudara akan menjadi besar? Adakah ia benar?
Saiz payudara mungkin akan berubah berpandukan kepada keadaan fisiologi seseorang. Namun sekiranya kita memakai pakaian dalam yang baik seperti Premium Beautiful dalam jangka masa yang panjang, ia dapat memperbaiki masalah payudara yang kendur dan menggelebeh, seterusnya membentuk kontur badan yang menarik.


Mengapakah kita perlu memakai brassiere Premium Beautiful? Bolehkah kita hanya memakai long girdle?
Lemak mudah terbentuk di bahagian bawah punggung serta bahagian dalam dan luar paha. Sekiranya kita mengabaikan bahagian-bahagian ini, lama-kelamaan lemak akan terbentuk. Jika anda hanya memakai long girdle untuk jangka masa panjang, lemak mudah terbentuk di bahagian perut dan paha luar , maka kontur badan akan menjadi tidak menarik.Real people, real testimoni of Premium Beautiful. Ni sal bersama testimoni Premium Beautiful yang dapat turunkan berat badan dengan amalkan pakai Premium Beautiful corset sambil minum soy protein Shake Me dan Kopi Kurus Min Kaffe. Hilang 45KG dalam masa setahun bukan la sesuatu yang mudah. Tapi dengan gabungan Premium Beautifl Corset, Shake Me dan Min Kaffe, segalanya pasti jadi kenyataan.


Ni Puan Afrita yang baru je melahirkan anak ketiga. Still baru lagi testimoni 2018 ni. Bayangkan dalam berpantang Puan Afrita boleh hilang 21 KG tanpa berlapar. Makin Mudah nak dapat shap badan macam anak dara semula bila dari dalam pantang dah amalkan Premium Beautiful.


Beliau ni kawan sekolah sal. Puan Elly. Anak dah 4. Tapi Masha Allah, cutting sebijik macam masa kitorang sekolah dulu. Mudahnya kurus bila pakai Premium Beautiful Korset dan amalkan makanan yang sihat secara semulajadi. Jangan risau, semua ni real testimoni. Sal hanya share bukti dari the real people je. Orang yang dah dapatkan service dari kami trusted agent #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert


Premium Beautiful Viral sampai masuk Siakap Keli.
Boleh juga terus klik link ni untuk dapatkan product dari E-shop kami.
No comments:

Post a Comment