Saturday, September 5, 2015

Perpustakaan Raja Tun Uda Shah Alam

Open a book and you open your mind.

Tanamkan budaya membaca...
Membaca jambatan ilmu.. Dulu selalu dengar perumpaan macam ni...tapi memang betul pun kalau nak berjaya memang perlu ilmu. Antara cara untuk dapatkan ilmu adalah melalui pembacaan...Mula-mula memang tak biasa. Tapi bila paksa diri in shaa Allah lama-lama akan jadi habit yang kita sendiri akan terbiasa.


Rasa nye hari ni sal update ON TIME la.
Hahaa terlebih masa agak nye ni.

Mama told Damia Danisha n Danish to be quiet in the library.
Tu yang Danish tunduk diam seribu bahasa.
Jenuh lah tu dia nak fikirkan macam mana la nak control mode dia yang confirm tak reti duduk diam tu. Hahaa.





Lokasi library ni terletak di seksyen 13 Shah Alam.
 Senang je nak cari Perpustakaan Raja Tun Uda ni sebab banyak je signboard yang akan assist kita untuk sampai ke sini. Landmark nak ke lokasi ni uol cari je PTPL and Kelab Golf Shah Alam.. Buka setiap hari isnin sampai ahad. Kecuali PUBLIC HOLIDAY. Waktu operasi Perpustakaan Shah Alam ni dari 9.30 pagi n sampai 9 Malam. So memang sesuai sangat kalau tak sure nak ke mana dengan anak-anak tu uol boleh je ke Perpustakaan Shah Alam ni...Facilities dia pun ok. Dari 10 markah sal bagi 8 markah untuk library ni. Coz surau, parking, cafe, layanan staff di counter pun memang ok.


The readers of today are the leaders of tomorrow.
Not all readers are leaders, but all leaders are readers.







 Muhammad Danish Shafiq memang kerja dia meneroka seluruh pelusuk perpustakaan.




 Membaca buku cerita jawi. Pisau yang tajam kalau tak di asah pasti akan berkarat. So mama join sekali la Damia n Danisha baca buku tulisan jawi yang bertajuk "Aku sebuah akuarium"






 Ni view kat belakang Library Shah Alam. Very nice view.


Sekarang ni en suami memang menggila amik gambar OOTD cik isteri. Haha. Bagus la. Cik isteri memang suka sangat!

Waktu perkhidmatan PPAS.


Tengah tunggu ayah datang bawa kereta amik kami depan pintu library sebab hari hujan. Kami parking seberang jalan perpustakaan. 


 Naik kereta tadi punya lah riuh. Huha macam-macam cerita.
Lepas beberapa minit kemudian terus senyap sepi. Mama pusing belakang tengok semua lena di ulit intan. Sedap la tu tido dalam hujan.


Banyak sangat la tu buku yang di baca tadi sampai keletihan semua :D

11 comments:

  1. Jewelry photo retouching services in place and you will be tiered to search them out. We have made it easy for you. Browse our site to take such a great opportunity right now. You will be amazed to know them!

    ReplyDelete

  2. Photo Background Editor plays a key role in removing the background of the photo. The editor needs to remain highly careful while removing the background. The service is an essential one for the online business community.

    ReplyDelete
  3. Logo is the the symbol or representation of an Organization or company that identify that organization. Logo designing is to create that symbol..Logo Desging Adobe illustrator or photoshop is a powerful tool for logo designing. A suitable logo represents the activities, motive, aim of that organization in a visual way simply.


    ReplyDelete
  4. Image masking is a powerful background changer while clipping method does not work.Image Masking This process is used to change or remove the background of an image of a target object which has hairy, fuzzy or soft edge like a dog or curly hair of a girl or transparent background like glass.


    ReplyDelete
  5. Image editing service Image Editing service. suppliers around the globe and modest rates, the work is submitted by the conveyance time. We offer our worldwide customers: Background Removal, Multiple Path, Clipping Path, Photo Restoration, Photo Neck Joint, Jewelry Photo Retouching, Product modifying, Color Correction, Image Mirror Effect, Deep Etching, Logo Design, flag configuration services.Zenith IT is one of the best image editing service provider company. We work all over the world. We mainly work in USA, UK, UAE, Australia, Denmark, Germany, France, Poland, Switzerland, Canada & Norway.

    ReplyDelete
  6. Shadow Creation is the process to change the color of an image or video..Shadow Creation It means correcting the lighting, white color balance, red or blue color balance, so that the image looks more clear or natural

    ReplyDelete
  7. Image Retouching is a standout amongst the most noteworthy administrations in Image altering. It expedites a positive vibe and look the Image. The majority of the end-level clients are in extraordinary necessities of image retouching Services. Be that as it may, you should be cautious while choosing the best one.Chat discussion end Type a message....

    ReplyDelete
  8. Image retouching service is on of the great services of Adobe Photoshop service. Removing spots or blemishes from images, as well as more advanced color correction work. We can remove unsightly marks, stain,Image retouching fold from any surface and ensure that your images are perfect in every way. We can eliminate the irregularities from the skin and also adjust the image color shades or erase it. We do this by creating an additional selection (path or a mask) of the model’s skin (face, hands, legs, etc.) Our designers can measure and correct the color values. Clone and Spot Healing tools remove irregularities. We can reduce and eliminate bags under the eyes, pimples, tattoos, birthmarks, etc

    ReplyDelete
  9. Image masking is a powerful background changer while clipping method does not work.Image Masking This process is used to change or remove the background of an image of a target object which has hairy, fuzzy or soft edge like a dog or curly hair of a girl or transparent background like glass.

    ReplyDelete

  10. Clipping path service is one kind of image editing Process where we select a important portion of an image and cut the unimportant part Clipping path We can delete the background or change background color to make it more attractive.

    ReplyDelete