Thanks For Your Support

Sunday, January 19, 2014

Authorized dealer and the expert for PREMIUM BEAUTIFUL corset

Authorized dealer and the expert for PREMIUM BEAUTIFUL corset

Tips sebelum membuat keputusan untuk beli premium beautiful:

- Pilih agent yang aktif facebook, instagram dan blog 

- Pilih agent yang banyak testimoni dari dirinye sendiri, ataupun testimoni dari clients yang mendapatkan khidmat agent tersebut.

- pastikan agent tersebut bersedia untuk menukarkan semula premium beautiful anda kepada size lain yang lebih sesuai sekiranye berlaku ketidakselesaan sewaktu hari pertama anda mencuba set premium beautiful tersebut. Ketidakselesaan yang perlu dititik beratkan adalah berkaitan masalah senak dan terlalu ketat.

Kerana premium beautiful bukan la untuk di pakai senak hingga menyeksakan jiwa dan raga si pemakai, tapi premium beautiful perlu di pakai selesa dan sedap-sedap di badan.

- pastikan agent tersebut mudah untuk anda hubungi selepas transaksi jual beli dilakukan kerana service membaikpulih sebarang kerosakan pada fabric premium beautiful perlu di rujuk semula pada agent anda sekiranye anda ingin mendapatkan khidmat baikpulih sebarang kerosakan secara percuma.

kerosakan yang dimaksudkan antaranya adalah:
Cangkuk tercabut
Tali putus
Tetulang patah
Kain tertetas atau koyak
semua kerosakan yang dinyatakan ni boleh dibaiki secara PERCUMA tanpa bayaran.


sal sendiri merupakan Authorized dealer and the expert for PREMIUM BEAUTIFUL corset.

In shaa Allah kepakaran sal adalah membantu anda merampingkan pinggang dan mendapatkan bentuk badan idaman dalam masa yang singkat melalui kaedah yang sangat selamat. Kerana premium beautiful bertindak secara semulajadi dalam membentuk dan membaiki dalaman si pemakai.


Ukuran yang tepat diperlukan untuk menentukan size premium beautiful yang sesuai dengan anda. Kerana setiap orang mempunyai bentuk badan yang unik. Premium beautiful memang di reka khas mengikut bentuk badan manusia.

Silap size premium beautiful confirm anda akan rasa perubahan yang mendukacitakan....

CONTOH.....:

- Badan makin bulat walau pinggang macam kerengga
- Sakit menyucuk-nyucuk melebihi sebulan di bahagian ketiak dan perut
- Senak dan sesak nafas


Tapi, sekiranya anda melalui proses macam ni :
Loya / Muntah
Pening
Letih
Mengantuk
Kerap berpeluh
Kerap buang air besar atau air kecil
Badan menggigil nak demam
atau ada rasa tak selesa di bahagian tertentu..
Bawa bertenang sebab ia adalah NORMAL.
Kerana healing crisis sedang berlaku. Di mana premium beautiful mula berjaya membongkar satu demi satu masalah kesihatan anda yang tersembunyi sebelum ni.

Sal memang suka sangat konsep DETECT and PROTECT yang ada secara semulajadi dari premium beautiful ni. Premium beautiful terbaik 100% untuk membentuk keyakinan wanita.

 Premium beautiful terbaik untuk setiap peringkat usia samada yang belum kawin, yang baru kawin, yang sedang menantikan zuriat dan sangat sesuai untuk dijadikan set bersalin.


untuk keterangan lanjut sila hubungi:


The expert for PREMIUM BEAUTIFUL
Salleha Roslan
011-1631 1641 (Whatsapp)

No comments:

Post a Comment