Thanks For Your Support

Monday, February 18, 2013

Premium Beautiful : Top Leaders Council (TLC) icon SOHONISTA

ALHAMDULILLAH
Bersusun berita tentang kejayaan majlis pelancaran dan perasmian SOHONISTA 2013 yang telah diadakan di the square, PUBLIKA dutamas pada 16 februari 2013.

Alhamdulillah bila mentor kami salha zain di pilih menjadi icon SOHONISTA dan sekaligus kami dari TLC turut sama di angkat sebagai usahawan online berjaya dari majlis pelancaran sohonista ni. Proud to be salha zain's protege and thanks to Allah yang telah melorongkan kami untuk menjadi anak didik di bawah naungan TOP LEADERS CIRCLE.

our TLC mentor CDM Salha zain berdiri bersebelahan dato seri shahrizat abdul jalil semasa sesi pelancaran SOHONISTA. Sekaligus kak salha di angkat sebagai icon usahawan online berjaya. Yess u deserve it sifu! Berjaya bukan sorang2 tapi siap berkongsi kejayaan dengan rakan business yang lain.Keratan akhbar Berita mingguan 17 Februari 2013

Shahrizat (tengah) melancarkan laman web Sohonista di Kuala Lumpur.
Shahrizat (tengah) melancarkan laman web Sohonista di Kuala Lumpur.
Kuala Lumpur: Wanita Barisan Nasional (BN) menubuhkan Sekretariat Kebangsaan Sohonista untuk memberi sokongan kepada wanita yang menceburi perniagaan secara dalam talian. 

Ketua Wanita BN, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil, berkata melalui konsep Sohonista pihaknya dapat membantu wanita bergiat dalam perniagaan yang boleh dilakukan dari rumah. 


Sohonista membawa maksud small office, home office (soho) dan dari wanita untuk wanita (nista) Tu dia, me and my sis simaa roslan (tudung purple belang) masuk dah surat khabar...hahaaa ;)


Dato Seri Shahrizat Abdul Jalil happy bila dikelilingi SOHONISTA from top leaders circle. siap minta belajar cara nak pakai tudung lagi ;) 


Penerangan dari Dato seri shahrizat Abdul Jalil kepada sidang media tentang penubuhan SOHONISTA. 


TLC menjadi antara penyumbang terbesar kejayaan majlis pelancaran dan perasmian SOHONISTA 2013.


Di Astro Awanikeratan MSTAR


Teringin nak jadi sebahagian dari usahawan online???
small office home office
contact me for clear explanation

salleha roslan
011-1631 1641 / 012-3609814No comments:

Post a Comment