Thanks For Your Support

Saturday, November 21, 2020

Morning Walk




















Happy Birthday Hasikin Ali





































































Banyaknya kenangan tercipta.
Semoga sihat selalu. Dan dirahmati hingga ke Jannah.

Saturday, November 7, 2020

Jogging Dengan Theravest Therapant



Done round tasik sebelum masuk zoominar.

10 hari sal tak jumpa anak soleh ni. Mujur dia boleh biasakan diri lagi untuk kiss n hug mama setiap pagi.

Nak tau boleh ke tak boleh berjogging dengan Theravest atau Therapant? Boleh tengok video kat atas.

Bit.ly/TheravestBest


Balik jogging dalam pukul 9.40, terus masuk zoominar.


Seronok tau dapat belajar dari rumah. Upgrade ilmu bersama team. 


Petang pula kita on zoominar dengan HQ. Ilmu direct dari HQ. Sempena pelancaran rasmi E-SHOM

Makin mudah jana income sekarang ni bila platform e commerce disediakan secara percuma pada usahawan

Nak join kami jana pendapatan dari rumah?
Hanya daftar ahli sahaja. Anda akan dapat keahlian percuma bila terus dapatkan product pilihan anda dengan nilai RM200. Tak kisah product apa pun. Boleh mix. Kot nak dapatkan Min Kaffe ke, Ezi Clean ke, Maharani ke, atau mana-mana 600 product yang lain.

Kalau tak nak beli product pun, anda boleh je daftar ahli RM47 dan mula belajar cara untuk
Jana pendapatan secara percuma. Anda akan dapat free product bila daftar ahli.

Apa anda akan dapat bila sertai kami?
✔️Anda akan dapat free coaching
✔️Free bahan marketing
✔️Peluang dapat tabung kereta
✔️Untung runcit
✔️Untung bonus
✔️Dan lain-lain bonus hingga 69%
✔️Peluang melancong percuma
✔️Diraikan di Majlis Anugerah Cemerlang

011-1631 1641