Thanks For Your Support

Wednesday, March 11, 2020

Spongebob Suling Sakti Tiktok Malaysia

Saturday, March 7, 2020

Premium Beautiful Australia

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan Australia


premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan Australia
Balik solat jumaat, dah kena keluar tolong sal post kan Parcel ke Victoria Australia.





Premium Beautiful Sekinchan


premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak sekinchan





Personal Coaching Leader Utara Di RNR Jejantas Sungai Buloh

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama ipoh perak


Friday, March 6, 2020

Ready For Diamond Seminar 2020

diamond seminar myn 2020 premium beautiful therapants
Barisan speaker

diamond seminar myn 2020 premium beautiful therapants
Kod berpakaian 

diamond seminar myn 2020 premium beautiful therapants
Aturcara

diamond seminar myn 2020 premium beautiful therapants
Silver Tie

New Top Sales Achievers 2020

Antara tips untuk berjaya,
Sentiasa raikan kejayaan orang lain, walau dengan hanya ucapan “Tahniah”

Seratus ribu orang buat bisnez yang sama, tempat yang sama. 

Tapi tak payah risau, sebab setiap orang Allah dah janjikan rezeki untuk mereka yang berusaha. 

Satu hari buat tak dapat, 
JANGAN PUTUS ASA.

Dua hari buat masih tak dapat, JANGAN PUTUS ASA.

Tiga hari buat, tetap tak dapat, TERUSKAN! 
JANGAN PUTUS ASA.

Mana tau Allah janji nak kasi atas usaha kita hari keempat atau kelima. 

TERUSKAN BUAT, PASTI DAPAT! 
-Pinjam ayat Nasmi Hasmiza Nasrudin-

Tahniah!
Wajah-wajah yang bakal diraikan di grand event red carpet tahun 2020 ni.

Alhamdulillah.
Dari 3% ada je yang dah sampai ke 31%

Best tak best la bisnez ni. 
Point tak jatuh. Buat berterusan, pasti in shaa Allah akan sampai ke puncak kejayaan.

Tahniah 180,000 sales achievers
Ieka Kimieka

60,000 sales achievers
Zati Azhan
Nasmi Hasmiza
Harmimi Ibrahim

20,000 sales achievers
Ranjiny Yoga
Suami Nasmi Hasmiza 
Suami Zati Azhan

#MasterYourNetwork

premium beautiful therapant DSM haio 2020 ieka kimieka

premium beautiful therapants top sales achievers haio 2020 zati

premium beautiful therapants top sales achievers haio 2020 nasmi hasmiza

premium beautiful therapants top sales achievers haio 2020 harmimi ibrahim

premium beautiful therapants top sales achievers haio 2020 jiny

premium beautiful therapants top sales achievers haio 2020 suami nasmi hasmiza







Sunday, March 1, 2020

Premium Beautiful Expert Puncak Alam


premium beautiful therapants puncak alam saujana utama
Customer tak sabar nak reposture badan san reshape badan dengan Premium Beautiful

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama
Explain how to....
Supaya customer faham yang Premium Beautiful bukan just untuk cantik aje. Tapi more to benefits kesihatan. 

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama
Terima Kasih ye Mila

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama

premium beautiful therapants puncak alam saujana utama





Friday, February 21, 2020

Repeat Order Premium Beautiful Damansara




premium beautiful therapants harga murah 2020
Ni gambar August 2019
Masa fitting customer Premium Beautiful yang sama

premium beautiful therapants harga murah 2020
Explain How to wear Premium Beautiful

premium beautiful therapants harga murah 2020
Muda muda syiok la asik tengok cermin. Macam sal sekarang, tak berani tengok cermin. Sebab tak sanggup nak belek muka yang makin berusia 😊

premium beautiful therapants harga murah 2020
Asar after fitting. Tumpang solat di surau bangunan Hong Leong Bank Damansara Height ni

premium beautiful therapants harga murah 2020
Thanks kakak. Banyak tolong mama dengan ayah. Dari kecik kakak dan adik adik dah biasa ikut mama ayah kerja. Semoga kakak dan adik adik membesar dalam
Iman dan penuh sabar dengan cabaran hidup yang takkan pernah selesai.

premium beautiful therapants harga murah 2020
Fitting existing customer. Dah pernah order full set Premium Beautiful before this. 

premium beautiful therapants harga murah 2020
Tapi sebelum tu, pagi pagi lagi dah keluar ke sekolah kakak. 

premium beautiful therapants harga murah 2020
Ada mesyuarat PIBG kali ke 16 sekolah SMKSU

premium beautiful therapants harga murah 2020
Cantik kan backdrop sekolah ni. Ceria sangat decoration SMSKU ni. 

premium beautiful therapants harga murah 2020
Around 8.30 am
Sabtu
15/3/2020

premium beautiful therapants harga murah 2020
Berpeluh peluh main dengan kawan lepas balik sekolah, sementara tunggu Danisha pula keluar kelas

premium beautiful therapants harga murah 2020
Tunggu Muhammad dan Danisha balik sekolah. Masa ni suami ada meeting kat Gombak. Jadi sal jalan kaki je ambik anak-anak. 

Sambil tu ada je terfikir, macam ni la rasanya jadi suami. Hari hari dia berpanas sampai gelap badan. Keluar masuk post guard setiap pagi tengahri petang ambik san hantar 3 orang anak yang sekolah.

Sal malas nak fikir “macam mana la aku nanti jika ditakdirkan kena urus anak sendiri” yang sal bisik pada diri, semoga Allah mudahkan jalan untuk keluar dari segala kesulitan hidup dunia dan akhirat. Takdir kita tak boleh ubah, tapi kita boleh mohon Allah bantu mudahkan segala kesulitan dalam setiap takdir hidup kita.

Anything happen, perlu bersedia untuk redha 😌