Thanks For Your Support

Friday, May 15, 2020

Premium Beautiful Promo 2020 RM699

premium beautiful promo 2020 RM699 murah therapants

Premium Beautiful promo 2020 RM699

Sobsobbb.
Alhamdulillah rezeki mereka pun tak putus-putus. 

Sabarnya mereka dalam usaha, hanya Allah yang tahu. 

Jika dapat, alhamdulillah, baik untuk kita. 

Jika masih belum dapat, tu pun alhamdulillah. Sebab Allah tahu apa yang terbaik untuk kita.

Yakin lah, selagi kita tak putus asa berusaha dalam ilmu tindakan rujuk, dan sentiasa bersangka baik dengan ujian, selagi tu pasti akan ada rezeki yang mudah mengalir untuk kita semua.

Rezeki ni, jika tak dapat sekarang, pasti sampai satu masa, kita akan dapat berganda-ganda.

Usaha kita takkan sia sia, selagi mana kita terus yakin dalam doa sambil usaha.

Sabar sebelum syabas💪🏻

Stay at Home
Stay with SHOM

premium beautiful promo 2020 RM699 murah therapants

premium beautiful promo 2020 RM699 murah therapants

premium beautiful promo 2020 RM699 murah therapants

premium beautiful promo 2020 RM699 murah therapants

premium beautiful promo 2020 RM699 murah therapants

premium beautiful promo 2020 RM699 murah therapants

premium beautiful promo 2020 RM699 murah therapants



Monday, May 11, 2020

Tutorial Cara Pakai Stellina Infinence x Rizman Ruzaini

Cara Masak Kari Ikan Tenggiri Versi Mak Mertua

Wednesday, May 6, 2020

Terima Kasih Premium Beautiful Lovers

Alhamdulillah Rezeki Ramadhan. Satu hari at least 5 orang masuk meminang.

Thanks for your trust and support.

premium_beautiful_sepang_manjoi_putrajaya_beserah_kuantan_therapants_theravest

premium_beautiful_sepang_manjoi_putrajaya_beserah_kuantan_therapants_theravest

premium_beautiful_sepang_manjoi_putrajaya_beserah_kuantan_therapants_theravest

premium_beautiful_sepang_manjoi_putrajaya_beserah_kuantan_therapants_theravest

premium_beautiful_sepang_manjoi_putrajaya_beserah_kuantan_therapants_theravest

Alhamdulillah Rezeki Ramadhan. Satu hari at least 5 orang masuk meminang.

Thanks for your trust and support.

Thursday, April 23, 2020

Wednesday, April 15, 2020

Premium Beautiful Crazy Sale PKP 2020


premium beautiful crazy sale 2020 harga PKP Murah
Wowwwwww!
Crazy Sales sekarang.
Jom dapatkan harga promo Premium Beautiful.

Hanya RM699 untuk mana-mana dua bahagian. Selagi stok masih ada.

Anda boleh pilih mana-mana bahagian yang berkenan di hati. Ada yang suka ambil dua helai long girdle terus. Ada yang suka ambil long girdle sekali dengan long bra. Ada juga yang ambil bra sekali waist nipper Premium Beautiful. 

Asalkan dua bahagian, harganya hanya RM699 sahaja
premium beautiful crazy sale 2020 harga PKP Murah
Long girdle Premium Beautiful Elegance


Long bra Premium Beautiful Elegance


Waist Nipper Premium Beautiful Elegance


Long girdle Premium Beautiful Classic


Long Bra Premium Beautiful Classic


Waist Nipper Premium Beautiful Classic
premium beautiful crazy sale 2020 harga PKP Murah
Team leader update permintaan dari pelanggan non stop dari hari pertama Crazy Sales Premium Beautiful launch.

premium beautiful crazy sale 2020 harga PKP Murah
Team Leader Premium Beautiful Ampang Setiawangsa update permintaan non stop dari pelanggan

premium beautiful crazy sale 2020 harga PKP Murah
Team leader Premium Beautiful Melaka update yang pelanggan non stop order Promo Premium Beautiful

premium beautiful crazy sale 2020 harga PKP Murah
Team leader Klang update permintaan non stop dari online

premium beautiful crazy sale 2020 harga PKP Murah



















premium beautiful crazy sale 2020 harga PKP Murah

Dapatkan sekarang Promo Premium Beautiful harga runtuh sekarang

The Real Premium Beautiful Expert,
Salleha Roslan







Homework PKP Muhammad Danish Shafiq

English Teacher bagi satu video untuk dengar dan study tentang primary and secondary colours.

Tapi, untuk lebih mudahkan Muhammad faham, kita minta dia buat terus dalam kertas. 

Sebab, dalam belajar ni, nak lebih faham, kita bukan setakat perlu dengar. Tapi perlu bertindak sekali. Baru lebih clear apa yang disampaikan oleh guru. Bila buat, baru kita feel betapa seronoknya pengalaman dari tindakan tersebut.

Dan bila buat ni, dengan mama dia faham sekali 😂

Blue yellow red, primary colours.
Bila campur jadi la pulak warna green, orange and purple.


Primary and secondary colours

homework PKP SKSU
Muhammad tekun menyiapkan tugasan

homework PKP SKSU
Hasilnya


Spell 5 words

homework PKP SKSU

Senang nak buatkan Muhammad ni seronok buat kerja sekolah. Walau kena marah jugak sesekali tu, meleleh air mata, dia tetap teruskan belajar dan siapkan tugasan yang diberi.


Ni situasi biasa bila belajar. Kena tempuh susah payah berair mata dulu. Huhuu. 



Lepas tu kita pujuk la balik. Upah susu.