Air Kurus SHAKE ME




SHAKE ME. 
Minuman gegar lemak badan. Satu sachet boleh buatkan lemak badan tak senang berumah dalam badan kita. Majoriti yang minum shake Me dan amalkan cara makan seperti yang dicadangkan seperti di gambar ni, memang akan dapat drop kilo. Bayangkan, sehari boleh hilang 2kg!

Ada yang sebulan hilang 10kg.

Jom tengok REAL TESTIMONI ni.

Macam mana boleh hilang separuh lemak badan? Magik ke? Tak. Memang tak de magic pun. Cuma testimoni ni amalkan minum Shake Mie campur Min Kaffe, lepas tu amalkan cara pemakanan yang disarankan. Sal ada share cara makan yang betul untuk bantu Mudahkan proses turun berat badan.

Starting minum Shake Me, Kak Na ni turun 2kilo sehari. Banyak jugak tu sehari turun 2kilo. Dengan minum Shake Me campur Min Kaffe je.
Bukan senang nak drop kilo kan. Tapi bila minum shake me yang sedap ni, boleh pulak drop 2 kilo sehari. Tu yang sebulan, Kak Na boleh turun 10 kilo terus. Tanpa rasa lapar pun.

5 bulan turun 21 kilo pulak dah. Memang super awesome!

Ni Kak Na yang dulu. Masa 102 Kilo.

Ni Kak Na yang the latest. Lagi slim dari sal. Huhu. So sal, ko jangan rasa dah selamat sangat. Kena jaga pemakanan. Sebab umur makin banyak, makin slow metabolisme. Jadi, antara cara nak galakkan metabolisme ni, kena minum Shake Me sambil pakai Premium Beautiful.


Sal share kan sekali cara pemakanan untuk uol yang bercita-cita nak capai azam yang sentiasa renew setiap tahun.

Sarapan dengan Shake Me.
Ambil 2 paket Shake Me sebagai hidangan sarapan atau sahur anda.

Bila terasa lapar je, lepas 2 jam minum Shake Me, uol try menu simple ni. Confirm Kenyang.
1. Minum secawan Min Kaffe
2. Makan 2 keping biskut berserat. Biskut yang ada oat dan bijirin.
3. Telur Rebus
4. Buah
Tapi jangan la pilih semua. Amik salah satu je. Kata nak hilangkan berat badan dan bina otot kan ;)


Ni tips makan tengahari


Ni tips makan malam



COD 6 kotak Shake Me pada 1 client. 
In shaa Allah confirm drop 10kg macam testimoni yang tengah hot sekarang ni.


COD five star product pada regular customer

Minum Shake Me, Pakai pulak Premium Beautiful confirm tak senang duduk lemak badan. 





Why Shake Me?
• It serves more than just an ordinary protein drink
• High in protein & dietary fiber
• Multi-source protein formula for wholesome nutrition


• Enriched with vitamins and minerals


• High in Vitamin B12 & Vitamin C


• A good source of Calcium & Magnesium


• Promotes healthy gut


• Enhances energy production for long-lasting vitality


• Formulated with non-genetically modified ingredients
• Instant & easy-to-prepare formula
• A smooth, delicious & satisfying shake 
• Only 90 calories per serving
• Low in fat
• Cholesterol-free
• No sugar added
• No preservatives
• No artificial colouring






Dalam bahasa melayu nya, kenapa Shake Me ni perlu jadi pilihan?

Sebab sangat menggalakkan penghasilan tenaga dan buatkan kita cergas walau tanpa makan banyak.


Dirumus tanpa ramuan iyang diubahsuai secara genetik.


Mudah disediakan.

Tekstur yang halus dan licin dengan rasa yang lazat.

Hanya 90 KALORI dalam setiap hidangan Shake Me.

Rendah Lemak.

Tanpa Kolestrol.

Tiada gula tambahan.

Tanpa pengawat dan tanpa pewarna tiruan.


Protein is absolutely needed for body functioning, vitality and well-being. Therefore, choosing an excellent source of protein is very important. Make your smart choice today!

Okay uol, sambil nak kuruskan badan, makesure area dagu tu pun bagi perhatian jugak. Simple je tips nak hilangkan double chin kita. Just pandang atas ceiling dan buat mulut muncung macam nak cium.


Shake Me Mixed Soybean with Bamboo Salt Drink. It's your everyday protein.

Shake Me minuman protein yang sangat berkhasiat.

Nak tau kenapa protein tu sangat diperlukan oleh tubuh badan manusia?
Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia. Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan.

Protein sangat penting sebab protein ni yang bentukan struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon, Enzim, dan Antibodi. Protein jugak sangat penting dalam interaksi Metabolisme.

Dalam badan manusia, protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah, untuk penghadaman makanan, menghalang jangkitan, pengecutan otot, pembekuan darah, Membaiki sel, penghantaran sistem saraf dan banyak lagi. 

Sesuai tak Shake Me ni untuk Kanak-Kanak?
Sesuai sangat. Shake Me ni boleh diminum tak kira umur. Orang dewasa boleh, kanak-kanak yang sedang membesar pun digalakkan minum Shake Me. Hmmmmm mesti Damia Danisha Danish suka ni :D

Shake Me ni terbaik untuk membantu pertumbuhan. Sebab apa tau, sebab Shake Me ada 9 Asid Amino Penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan manusia dan hanya dapat diperolehi dari makanan je.

Shake Me membantu dalam membina dan memulihkan sel termasuklah otot, tisu, rambut, kulit, kuku dan lain-lain.


Shake Me Ingredients :
Soy Bean Powder
Isolated Soy Protein
Fructose
Polydextrose
Oat Protein
Whey Protein Powder
L-Carnitine
Fructooligosaccharide
Bamboo Salt
Vanilla Flavour 
Xanthan Gam
Vitamin and Mineral Premixed
Sucralose

Storage :
Keep in a cool and dry place away from the sunlight

Direction of Use:
Mix 1 sachet Shake Me into 200ml water. 
Avoid using hot water.
Shake well until smooth and consume immediately.


NO PRESERVATIVE
NO SUGAR ADDED
HIGH IN PROTEIN AND DIETRY FIBER
HIGH IN VITAMIN B12 & C
SOURCE OF CALCIUM & MAGNESIUM



Berapa harga Shake Me ni:
Harga Shake Me ni RM 118 Sahaja.
Harga Shake Me Sabah Sarawak RM122.

Sekotak ada 20 Sachet Shake Me

NAK MURAH CONTACT SAL SEKARANG. Terus klik link ni je. Very Simple :)


Dua hari minum in shaa Allah CONFIRM turun 2-3 kilo tanpa diet ketat.



Ada yang turun 10 Kilo uol!!!


Order your Shake Me Protein NOW for special Discount!
011-1631 1641


30 Day Weight Loss Challenge MOMENTS

 Bukan main-main punya challenge tau. Weol ni spesis yang kalau dah di beri tugasan, memang in shaa Allah kami akan perform yang terbaik.

Cabaran sal adalah untuk support Safriza yang perlu turunkan berat badan sebanyak 15Kg dalam masa 30 hari ni. So far Saf bagi tau berat Saf dah turun 2 kg lepas 2 hari amik Shake Me. Dan BMI Saf yang dari 29.1 dah reduce ke 28.2!! Wahhh good news la bila tanpa diet ketat pun tetap boleh reduce weight dalam Dua Kilo. Actually Saf tengah amalkan makan ikut masa yang ditetapkan dan makan sebanyak 5 kali sehari dengan piramid makanan yang betul. So tak de la lepas ni bounce back jadinya badan kita bila tiba-tiba nafsu makan datang balik.

Sebab apa tau, kalau uol diet gila-gila tak makan nasi or carbo, risiko berat badan naik mendadak biasanya akan terjadi. So better uol diet ikut pemakanan yang betul Carbo memang perlu dalam sehari tapi dengan kuantiti yang balance untuk badan kita. 

Kalau nak tau nasi banyak mana uol perlu makan, uol just sukat ikut penumbuk tangan uol je. Besar mana penumbuk kita, maka banyak tu jugak la nasi yang uol boleh amik sehari.





TESTIMONI SHAKE ME 




 WOWWW!!! Drop 6 kilo sebulan.



Credit to CDM Tasha. Mother of Four.
Drop 16 kilo terus lepas bersalin. Senang nya nak kurus sekarang kan. 


Senaman tu penting tau. Jaga makan pun penting sangat. Tapi kekangan kerja dan aktiviti harian yang padat biasanya buatkan kita tak sempat nak bersenam dan sometime makan melebihi had yang sepatutnya. Jadi proses nak turunkan berat badan tu memang tak kan berjaya malah akan jadi lebih teruk lagi. So apa kata try je jaga badan dengan minum sehari dua sachet SHAKE ME HAI O


No comments:

Post a Comment