Harga Premium Beautiful Murah 2017



Premium Beautiful ni PERINTIS corset. Kena fahamkan apa maksud perintis tu 
PB Dah lebih 20 tahun di pasaran.
Dah beratus ribu testimoni berkesan.



Ada jaminan baik pulih Free kalau ada sebarang kerosakan walaupun dah bertahun pakai.


Mean kat sini, untuk yang pentingkan quality dan kepuasan diri memang akan jadikan PB sebagai corset pilihan. 

Satisfaction is number one dan bab harga tak kan jadi halangan bila faham apa kebaikkan yang PB boleh bagi pada diri.

.
.
.
.
.

"Adik ipar dan biras saya semua sarung corset PB, tengok elok je diorang pakai... Terletak elok je baju"

3 sebab kenapa Premium Beautiful kekal no 1 di Malaysia:

1) Lebih 20 tahun berada di pasaran

2) Ribuan wanita dah pakai PB dan 99% puas hati bila PB melekap di badan.

3) Bukan hanya mencantikkan badan, tapi sangat membantu mengurangkan masalah kesihatan badan terutama SLIP DISC, SENGGUGUT dan sangat memelihara ASET KEWANITAAN yang tak ada tukar ganti.

.
.
.


In shaa Allah jangan risau untuk dapatkan Premium Beautiful dari sal dan team sal. Sebab kami adalah Agent terlatih yang sah. 

Anda akan dapat size yang sangat selesa untuk dipakai sepanjang hari. Tak rimas, tak lemas dan yang pasti in shaa Allah tak panas pun untuk uol pakai Premium Beautiful ni sebagai pengganti baju dalam sedia ada uol tu.




Mahal la Premium Beautiful ni?

1st time sal dengar harga Premium Beautiful ni pun memang macam nak pengsan rasa sebab mahalnye corset ni. Corset apa yang harga sampai dua ribu harga dia ni?

Rupanya bila dah tau dan dah faham kelebihan Premium Beautiful ni, baru la sal tau yang Premium Beautiful ni adalah corset kesihatan dan kecantikkan TERMURAH sekali kat dunia ni. Ada lagi corset kat luar sana yang 4 kali ganda mahalnya dari Premium Beautiful ni.

Premium Beautiful ni memang tak mahal sebab PB Corset ni dia ada JAMINAN BAIK PULIH TANPA RESIT seumur hidup. Mean selagi ada kain corset tu dengan uol, selagi tu corset PB ni boleh di hantar untuk di baik pulih secara percuma tanpa hidden charge. Tak kisah la kain terkoyak ke, tetulang patah ke, Hook tercabut ke kan. So, untuk kerosakan macam tu andai kata terjadi pada set Premium Beautiful uol, uol boleh hantar untuk di baik pulih secara percuma.

Sebab tu PENTINGNYA DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL HANTA DARI AGENT YANG AKTIF sahaja.


"Saya dah pernah pakai Premium Beautiful ni, tapi sekarang simpan DALAM ALMARI je sebab ketat la."

Lar.... Nape simpan Premium Beautiful harga ribu ribu tu dalam almari. Sayang sangat. Jom pakai balik jom... Contact sal untuk dapatkan khidmat rundingan PERCUMA. Sal akan ajar uol cara pakai Premium Beautiful supaya tak rasa ketat pun.

Ketat tak pe tau uol. Asal jangan pakai Premium Beautiful tu uol rasa senak je. Sebab kalau rasa senak tu, tu petanda Premium Beautiful tu size dia tak sesuai la dengan badan uol. Bila pakai tak sesuai, kesan dia kurang menjadi pada tubuh badan uol.

Dah.. dah.. keluar kan balik dari almari ye. Meh sal share kan cara pakai yang betul. Biar kita sihat dan kurus sama-sama :)


"Kenapa lepas pakai Premium Beautiful saya rasa tak sedap badan la, pening-pening, loya, nak demam, period pun tak keluar...Nayo"

Sabar ye sayang. Tu HEALING CRISIS nama dia. Bagus sebenarnya bila ada tindak balas macam tu. Tu petanda yang FIR pada Premium Beautiful berfungsi sangat dengan badan uol sampai uol boleh dapat kesan yang kurang selesa macam ni:

1) Pening
2) Muntah-muntah
3) Kerap buang air kecik dan besar
4) Kuat berpeluh
5) Period stuck
6) Gatal gatal merenyam
7) menyucuk-nyucuk kat sesetengah area badan.
8) Ada yang kurang selera makan
9) Ada yang tetiba kuat makan.
10) Kuat buang angin dan sendawa

Ni antara healing crisis yang paling kerap ada pada sesesorang lepas sarung Premium Beautiful.

Uol kalau ada terkena salah satu atau semua simptom kat atas, jangan panik tau. In shaa Allah semua tu kejap je.

Tu signal yang PB dah mula detect area badan uol yang bermasalah. 

Kena bawa bawa bersabar. Minum air masak ikut keperluan badan. Sebaiknya minum lebih air masak sebab masa ni badan kita cepat kering akibat proses detox.

Sebaik-baiknya kerapkan two way communication dengan agent Premium Beautiful uol supaya mereka boleh advice apa yang sepatutnya uol buat bila healing crisis sedang berlaku.

Tempoh Healing crisis ni biasanya akan terjadi antara setengah jam pertama lepas pakai Premium Beautiful hingga sebulan. 

Sebaik baiknya kalau dua minggu uol lalui healing crisis di atas, better refer doctor sama. Coz Premium Beautiful ni hanya la alternatif rawatan je, mean dia bukan penyembuh penyakit. Dia lebih kepada detect masalah dalaman badan, dan kalau kronik memang sakit-sakit tu akan bereterusan melebihi dua hingga 4 minggu.

Premium Beautiful ni terbaik sebagai alternatif pencegah dari masalah kesihatan badan yang kronik.

.
.
.


RAHSIA KITA SAMA LA KAK ZIANA ZAIN πŸ˜

"Mula dari awal"
Ziana Zain bermula dengan pakai girdle. Dari umur 14 tahun kak ziana dah jaga badan dengan jaga acuan badan melalui body suit. 

Sama la sal pun bermula dengan girdle, even masa tu just mampu pakai girdle yang belas-belas ringgit je.

Tapi lepas tu UPGRADE terus pakai girdle and bodysuit yang ada benefit beli sekali boleh pakai berkali kali, bertahun tahun. Ikut kan bercinta nak beli Premium Beautiful ni sebab full set je boleh habis sebulan gaji... Tu minda kedekut nak sihat dulu la.

Rupanya MURAH dan JIMAT sangat pakai Premium Beautiful ni... 5 tahun ni, sal hanya perlu belanjakan RM1.30 je sehari untuk MAINTAIN SHAPE dan MAINTAIN BERAT BADAN IDEAL!

No more stress nak fikir cara nak jaga badan. And no more dah dapat soalan "ko ngandung lagi ke" sebab perut buncit n pinggul lebar ke tepi.

Ingat PB, Ingat TLC...
We are no. 1 Certified Premium Beautiful Expert.





Ziana zain kata beliau pakai corset since umur 14 tahun. 

Dan ni pulak client termuda Corset No.1 Malaysia. Baru je darjah dua. Tapi dah seronok jaga kesihatan badan dengan pakai Premium Beautiful.

Mama adik ni kata, perut adik ni dah kempis dan masalah sakit belakang adik umur 8 tahun ni dah hilang. Alhamdulillah.


Belanja sikit la testimoni the latest dari client Premium Beautiful.


Testimoni 1
Happy dapat pakai balik baju-baju lama.







Testimoni 2.
Siapa tak happy kan bila lepas kawin badan boleh cantik dari masa sebelum kawin. Orang pompuan ni, kalau cik abang tak pernah complaint pasal shape kita pun, kita tetap kena jaga. Jaga untuk keyakinan dan kesihatan diri sendiri.



Testimoni 3.
Tak sampai sebulan pakai Premium Beautiful ibu yang baru bersalin melalui kaedah ceaser ni dah dapat pakai balik Jeans masa zaman bujang dulu,




Testimoni 4.
Ni best jugak ni. Best sebab bukan setakat bentuk badan je cantik. Tapi Alhamdulillah siap darah nifas yang lama bersarang dalam badan keluar sekali. Cuba bayangkan kalau kita simpan darah-darah kotor lepas bersalin tu kat tetpi dinding rahim bertahun-tahun? Macam-macam masalah kesihatan yang berkaitan kesuburan boleh jadi kan kalau tak jaga.

Dan client ni kata cik B aka Payudara pun makin montok gitu. Ye la uol, lepas bersalin ni mana la badan nak tegang-tegang lagi kesan dari melahirkan cahaya mata. At least bila pakai PB Corset ni, dengan teknologi FIR yang ada dapat melancarkan darah, sekaligus buatkan seluruh badan jadi pejal semula.


BERMINAT NAK DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL DENGAN HARGA MURAH DAN SERVICE YANG TIP TOP?

Contact Pakar Alih Lemak anda,
CDM Salleha Roslan
#MotherOfThree


011-1631 1641






RAYA OH RAYA!
Bulan raya ni bukan senang kan nak control nafsu makan. Time ni la kita lupa diri yang kita ni dalam proses diet nak turunkan berat badan. Tapi apa kan daya, kat Malaysia ni makanan sedap-sedap dan ramai pulak yang baik hati sudi menjemput kita datang makan ke rumah mereka sempena bulan raya kan. Bila dah pergi open house tu jangan harap boleh tahan rasa nak tengok aje makanan sedap-sedap.

So kat sini la kelebihan Premium Beautiful. PB ni memang expert dalam kes-kes berkaitan lemak berlebihan ni. Bila pakai PB, rasa nak makan banyak tu confirm akan tersekat-sekat. Sebab PB ni ada funsi kurangkan rasa nak makan banyak. Sebab tu pengguna tegar Premium Beautiful macam sal ni boleh maintain shape badan anak dara sejak 5 tahun PB melekap kat badan.

Uol yang biasa dengar kata-kata kekawan yang pakai PB tak menjadi tu, tu biasanye kesan dari pakai PB salah size. Kalau dapatkan PB dari PB expert YANG AKTIF confirm shape badan uol akan cantik melentik macam che ta.


Ok la kan 5 minit pakai terus dapat instant shape. Lepas 6 bulan pakai, uol sendiri akan terkejut bila berat badan makin susut dan bentuk badan makin cantik terbentuk semulajadi.



Premium Beautiful memang sinonim dengan SER BERSALIN terbaik. Untung sangat bila pakai PB dari awal pantangh. sebab dalam pantang la badan kita paling senang nak slim balik. Sebab tu majoriti yang jadikan PB ni sebagai set bersalin dalam pantang ters dapat shape badan asal lepas 44 hari bersalin. So tak de la stress nak fikirkan pasal badan menggeleber bila nak masuk kerja balik nanti kan.


Untuk yang bersalin ceasar or operation pun sesuai sangat pakai Premium Beautiful lepas sebulan bersalin. In shaa Allah PB sangat membantu untuk kurangkan rasa denyut-denyut ngilu bekas jahitan. Luka dalam pun cepat sembuh. Perut buncit bukan lagi jadi masalah besar buat ibu-ibu yang bersalin secara pembedahan. So PB Corset memang solution terbaik untuk kurus semula buat anda yang bersalin secara pembedahan.
(She is my own client, Puan Yani, Asst Manager, 33 years, Mother of Three, Click her link for more info)



Mother of Three. Bersalin Ceasar.
Yushakila Kata:

"Tak tau lah macam mana kalau Kila tak jumpa#SetBersalin Premium Beautiful pada kehamilan yang ke3 neh...dah bersalin kali ke3 dan dua daripadanya secara pembedahan, alhamdulillah Premium Beautiful memang baanyakkk sangat membantu dari segi kesihatan dalaman dan luaran....siapa kata bersalin secara pembedahan tak boleh nak jaga badan....bukan Kila je malah ramai lagi sahabat-sahabat yang berpantang dengan Premium Beautiful neh kesihatan badan rohani & fizikal, luar & dalam lebih kemas rapi terjaga oleh Premium Beautiful...."




Premium Beautiful ni bukan hanya untuk wanita yang dah bersalin je, tapi boleh di pakai oleh semua peringkat umur dan status. Adik dalam gambar ni masih single, pakai Premium Beautiful untuk kurangkan masalah berat badan dan cantikkan shape badan. Dan Alhamdulillah dengan pakai PB tanpa diet pun beliau dah mula dapat bentuk badan exclusive bila shape badan mula kemas terbentuk dan badan makin susut.
(She is my own client, Single, Account Executive at Avenue K, dan uol boleh click website Aadila untuk more sharing from her own testimonial) http://www.aadilasaidi.com/


Bukan senang kan dua kali pregnant, lepas tu nak dapat perut flat macam anak dara dulu. Tapi dengan Premium Beautiful memang confirm senang. This Beautiful mummy named Diana, She is mother of two, konsisten pakai PB je yang buatkan ibu cantik ni dapat semula bentuk badan lagi cantik dari zaman sebelum beliau kawin.




Ketara berbeza kan part dada client ni. Dari kembang terus cantik terbentuk lepas 5 minit je pakai PB.Uol Just imagine kalau 6 bulan pakai PB macam mana? Confirm lagi cantik terbentuk badan si pemakai.
She is my client, Indonesian. Baru lepas bersalin anak pertama.


Power kan penangan Premium Beautiful. Untuk yang kuat makan tapi tak kuat nak diet memang la wajib dah pakai PB.Jangan tenung harga tapi renungkan kelebihan yang Premium Beautiful boleh bagi pada badan kita. Beli sekali pakai bertahun-tahun tanpa ganti. Jimat kan.


Testimoni Premium Beautiful Safriza:

"Alhamdulillah berkat konsisten pakai PB, badan makin lama makin kemas and in shape 

Nak harapkan konsisten exercise and eat right tu memang agak susah bagi someone yang suka makan and suka explore tempat-tempat yang jual food yang sedap-sedap macam Saf ni πŸ˜„

Sebab tu in 2013 badan jadi lagu tu πŸ˜‚ Prior 2013 badan iols kecik jer..tapi sebab masa tu dapat geng2 kaki jalan-jalan cari makan, teruslah jadi gitu..uwaaaa nasiblah mid 2013 Saf dah mula pakai PB..kalau tak? Saf sendiri tak sanggup nak tengok diri sendiri"




Seriously sal meremang baca testimoni Kak Ujie ni. Kak ujie ni dulu pun ada Fibroid. Dan tu antara reason jugak kenapa kak ujie nak pakai PB. Sebab PB ni pun ada fungsi untuk lumpuhkan sel-sel berasid dalam badan kita yang boleh mengakibatkan penyakit kronik.




BAJU LAMA MUAT GARA-GARA PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang macam ujie?
.
.
.

Suka simpan baju lama untuk semangat kurus balik??

Baju lama saiz M boleh pakai balik tapi bezanya cutting bila baju saiz yang sama versi tembam dan versi kurang tembam boleh kah macam tu πŸ˜‚

Jahat tau Premium Beautiful ni suka ambil part yang banyak lemak tu..bukan setakat mengalih...terus buang kot πŸ˜Š

Ujie sendiri macam tak percaya ujie bolat dulu...ehemmm...cam nak cari-cari lagi baju lama ujie πŸ˜.

Ada yang tanya ujie macam mana ujie buat?

Honestly ujie yang tak ada masa dan malas bersenam cuma consume 8 jam setiap hari, kadang-kadang lebih dari itu πŸ˜„.


Testimoni gadis ayu yang masih single. Eh single ke. Boleh la kan, sebab belum kawin pun lagi so still single la.


Qila kata :
"Wooo dah macam hakak sado jer bile tengok badan sendiriπŸ™ˆ

Alhamdulilah mujur qila sarung Premium Beautiful, dress yang ku sangka kan tak boleh pakai boleh pakai lagi😍😍

Tapi pelik juga sarung PB kat badan dah kenapa muka boleh runcing pulakπŸ˜„


Thank you Premium Beautiful awak jimatkan dompet saya bila baju lama boleh sarung balik😘

And lagi best kesihatan dan kecantikan pun terjaga 100%πŸ‘πŸ»"
Check Blog Qila for her own story tentang Premium Beautiful





😭

Menangis bile tengok gambar lama kalau Yana buat keputusan tak nak sarung PB mungkin badan Yana makin membesar.πŸ˜…πŸ˜…

Dalam masa 7 bulan jer badan yana dah mula mengecil dan ada shape yang Yana sendiri tak terbayang.😘😘

Bentuk muka Yana lebih runcing dan keyakinan diri lebih terserlah.πŸ˜‰πŸ˜‰

Yana cuma TUKAR BAJU DALAM yang ada 1001 kebaikan dengan memakai setiap hari.





Premium Beautiful lelong murah promosi raya 2016.


4 tahun lepas pernah ada rasa tak berbaloi je kalau keluarkan duit beli baju dalam macam ni... Nak pakai kat dalam aje pun... Tapi sebenarnya, dari sihat dan cantik dalam la yang akan serlahkan luaran kita yang sebenar...



Berkira sangat masa tu... Minda negetif tahap maksima. Beli full set PB ni je dah boleh habis sebulan gaji! 



Rupanya, dengan keluarkan duit lebih sikit untuk pakai PB ni, 360 darjah Alhamdulillah lifestyle mula berubah. 



Bukan takat improve dari segi kesihatan dan keyakinan. Tapi paling best, siap improve quality kewangan bulanan. 


Uol yang dah pakai PB dan teringin nak pakai PB memang ada peluang untuk rasa sendiri perubahan 360 darjah kehidupan bila betul-betul pakai secara istiqomah dan tak block minda dari belajar tentang macam mana ramai yang berjaya generate income dengan hanya pakai PB je...

Nak sal sharekan pengalaman pakai PB dan macam mana setiap 11hb income melebihi 5,000 sebulan ada dalam akaun bank, jangan segan-segan contact sal ye 


JOM DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL LELONG MURAH PROMOSI RAYA 2016




Pakar kesihatan dan kecantikkan Premium Beautiful anda,


CDM Salleha Roslan

011-1631 1641




Kadang-kadang kita tengok ada orang tu makan banyak, tapi badan maintain je kan. Geram pulak kenapa kita ni makan sikit tapi badan cepat pulak naik. 

Kalau uol ada masalah berat badan cepat naik, better try aje la pejam mata dapatkan Premium Beautiful. Lagi pun kalau kena gaya, uol boleh dapatkan Premium Beautiful dengan Harga Ansuran Bulanan.



Ada yang tanya sal, kalau pakai Premium Beautiful ni tak susah ke nak makan?

Hehehee... Jawapan dia lagi la senang nak makan sayang-sayang semua, sebab bila pakai PB ni, satu, lemak badan kita akan di susun cantik je. Mean tak kan ada lemak-lemak bertingkat lagi dah.

Bila makan pulak, memang kita akan cepat rasa kenyang. Biasanya orang yang dah pakai PB ni, Rasa nak makan tu memang akan jadi kerap lapar, tapi bila suap makanan dalam mulut dia akan jadi cepat kenyang. Kalau dulu uol jenis makan sepinggan penuh nasi, lepas pakai PB confirm uol nak habiskan separuh pinggan pun rasa payah. Sebab apa tau? Sebab PB automatically tolong control rasa nak makan untuk kita. Best kan?


Jom cepat-cepat contact Sal untuk dapatkan Free Fitting Premium Beautiful dalam tempoh terhad ni. Dan special price harga Runtuh PB untuk 5 orang terawal yang dapatkan PB Corset dalam bulan 5 ni.







Buang aje lah seluar dalam tu kalau dah koyak!

Eh...Jangan... πŸ˜…

Tu kalau seluar dalam biasa... Tapi kalau pakaian dalam jenama no 1 Malaysia ni, uol boleh hantar repair FREE tanpa sebarang resit. Tak kisah la repair berapa kali pun tetap FREE...

Berbaloi kan? Invest sekali untuk pakai lebih 365 hari tanpa ganti wink emoticon

#PremiumBeautiful


Credit to my PB top agent yang baik hati ni : MarNie Wahab

"Suka hati wani bila set premium beautiful kawan lama yang rosak dan koyak dah direpair semula...

Dah 10 tahun pakai, dengan penggunaan yang lasak, mesti la ade yang koyak sana sini kan...

Dapat whatsapp dari kawan lama nak beli Long Girdle... Tapi katanya sebelum ni memang dia ada beli full set PB, tapi bila girdle dah rosak dan koyak, tak tahu nak buat macam mana... So, dia call wani untuk beli set girdle yang baru..

Dia terkejut bila wani cakap girdle yang koyak tu boleh repair FREE.. Hah, betul tak tipu.

Bertuah dia sebab repair PREMIUM BEAUTIFUL ni FREE je.. Mana nak dapat zaman skarang ni benda FREE...PB je ada bagi FREE..

So, memang berbaloi la kita beli, kalau jaminannya kita dapat seumur hidup...

Pakai la berapa tahun sekali pun, bile koyak or rosak, hantar je pada agent bertauliah yang masa uol beli PB mula-mula tu, diorang tahu la nak settlekan.. TANPA BAYARAN!.. Diulang..

TANPA BAYARAN..FREE JE!!

Masih tak percaya lagi ke dapat FREE repair? Masih tak percaya lagi PREMIUM BEAUTIFUL ada LIFE TIME WARRANTY?"

Boleh PM untuk FREE CONSULTATION..

#PremiumBeautiful




Sampai hati tau pb ni buat pinggang dan pinggul mengecut...nyaris tadi seluar nak terlucut masa hantar Damia pergi sekolah...pagi tadi kan nak keluar cepat, so sal pakai la seluar putih tu...seluar tiga tahun lepas...

Dah balik rumah ni bila letak bertindan macam ni, baru nampak banyaknyeeeee beza badan dulu dan skrg...dari M terus jadi XS...memang jimat masa n jimat belanja betul bila buat pilihan untuk jaga badan dengan pakai premium beautiful...


Ni antara kelebihan kenapa best sangat bila berjogging ke, berzumba ke atau apa-apa aje la aktiviti yang perlukan pergerakan, kita pakai Premium Beautiful korset.




Real Testimoni Premium Beautiful 2016


Sharing dari Real Person, Real Testimoni:


Kata Dila pada sal,
"I memang anti baju korporat..!!

Bila orang nak buat baju korporat, i memang tak suka walaupon orang lain bersorak keriangan... Sebab i tau, bila i pakai memang tak sempurna macam orang... πŸ˜‚πŸ˜‚

Habis bersepah almari i, semata-mata nak cari balik baju korporat zaman study dulu ni... Ingat kena pakai unbutton macam dulu... 

Yess!! Dah berjaya fully button
πŸ’ƒπŸ’ƒ

P/s: Pakai unbutton tu bukan sebab follow fesyen semasa, tapi memang tak leh nak button semua... "


#RealTestimoni
#PremiumBeautiful

SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

Premium Beautiful Murah 2015 : Testimoni Anis Hani, Premium Beautiful Expert Kelantan


 Untung la Anis muda-muda dah terbuka hati dan minda nak pakai Premium Beautiful.

Tersenyum sampai telinga Anis bila bentuk badan sekarang makin kemas dan cantik terbentuk lepas tak sampai sebulan pakai PB

Uol yang nak baca kisah lanjut tentang Anis, boleh ke website Anis ni ye. Sal dapat share kan serba sikit je, tapi untuk tahu details tentang Anis boleh click link ni:



Umur Anis ni baru di awal 20-an. Jadi memang happy sangat Anis bila dia mula dapat cantikkan semula bentuk badan walaupun tak de la dapat shape ala-ala Che Ta kan. At least shape badan sekarang lebih kemas dari sebelum ni. 

No wonder la sesiapa yang pakai Premium Beautiful Corset akan nampak muda dari sebelum ni sebab urat-urat muka selalu tegang akibat senyum sepanjang masa. Mau tak senyum bila badan makin sihat dan cantik. So uol yang nak always nampak muda tanpa susuk ke botox, try la pakai Premium Beautiful Corset.

PB Corset ni harga dia tak de la mahal mana pun. Mahal lagi kesihatan dan keyakinan diri kita yang tak boleh di beli di mana-mana.

Untuk uol yang dah 5 tahun berazam nak kurus, better cepat-cepat try sarung PB Corset aje lah. In shaa Allah uol akan puas hati bila shape badan makin langsing dan cantik dari sebelum ni.

Contact sal sekarang untuk special price.
Sal nak bagi harga penuh kasih sayang untuk DUA orang yang pertama. Sesekali buat offer harga PB Corset kan. So cepat-cepat contact sal ye :)

Antara kelebihan utama Premium Beautiful Corset ni adalah :

1) Ada jaminan baik pulih FREE seumur hidup tanpa resit. Mean kalau PB Corset tu kain dia tercarik ke, tetulang patah ke, cangkuk hilang ke, uol boleh hantar FREE tanpa hidden charge pada agent PB Corset uol. Sebab tu pastikan uol dapatkan Premium Beautiful dari agent-agent yang aktif berniaga PB Korset sahaja. Nak tau agent tu aktif atau tak? Baca blog agent tersebut. Kalau last entry dah lebih tiga bulan tak update, better search another agent. Ni adalah untuk elakkan risiko uol tak dapat nak contact agent uol tu nanti in case nak repair pb or nak dapatkan any free consultation.

2) Fabric PB Corset ni meregang 360 Darjah. Dari pengalaman sal sendiri, nak handle tiga orang anak pun mudah sebab pergerakkan sal tak terbatas bila pakai Korset PB ni. Lagi sedap nak bergerak adalah. Sakit belakang pun hilang sejak pakai Premium Beautiful. So jangan percaya la bila ada yang kata pakai Premium Beautiful ni badan kita akan jadi macam robot ;)

3) Fabric PB ni tak panas. Selesa je pakai. Nak cuba pegang PB boleh je contact sal or list agent yang sal senaraikan di bawah ni.

4) Nak basuh Premium Beautiful ni pun simple je. Cepat kering dan Fabric PB Corset ni anti bakteria. So that badan uol tak kan mudah berbau walau seharian Premium Beautiful Melekap kat badan.

5) Antara sebab kenapa sal suka sangat Premium Beautiful ni adalah ciri-ciri kesihatan yang Premium Beautiful dah berjaya beri pada sal iaitu masalah KEPUTIHAN hilang terus. ALHAMDULILLAH No more gatal-gatal merenyam dah kat Miss V kita tu. Tak selesa tau uol bila Miss V di serang keputihan. Lagipun jangan ambil mudah je dengan masalah keputihan ni. Biar kita menecegah dulu sebelum merawat sesuatu.


Premium Beautiful Top Agent
Malaysia
Singapore
Brunei
Indonesia
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

Premium Beautiful Perak/Penang/Kedah/Perlis
Yani dan Hafiez
013-229 3422


Anis Hani
(Cik empunya testimoni)
013-948 9028

www.AnisIdayuHamid.blogspot.com


Premium Beautiful Kelantan
Hazwani 
019-959 9622


Premium Beautiful Terengganu
Liyana Tahar
010-627 3397

Premium Beautiful Pahang
Nuzul Kiki
012-939 3042

Premium Beautiful Johor
Diana Dee
017-613 7513

Datin Qeera
019-756 5424

Premium Beautiful Singapore
Ana
+65 8182 1441

Premium Beautiful Melaka
Dyna Salleh
010-202 3555

Premium Beautiful Negeri Sembilan
Maslia
018-383 3635






Semoga anda tak mudah terpedaya dan tertipu dengan PB HARGA MURAH.


PREMIUM BEAUTIFUL TIPU!

Ada sal jumpa di mudah.my klon premium beautiful corset..

Bentuk memang hampir serupa dan di mudah tu dia tulis "premium beautiful murah"

Tapi bila di teliti secara dekat, SAH ianya adalah set premium beautiful tipu!

PRELOVE set!!!

Jadi jangan mudah tertipu dengan harga murah premium beautiful.
plssss don't share ur inner wear dengan orang lain.
Boleh jadi tiada lagi fungsi FIR pada corset tersebut kerana kebiasaan nye set lama ni kerap terperap dalam bonet kereta yang panas.
Memang la fabric premium beautiful ni anti bacteria. Tapi uol selesa ke kalau guna bekas pelapik sulit orang lain? SET LAMA CLEARANCE STOCK!
Kerana premium beautiful corset bukan untuk di pakai senak dan sendat seperti yang kita biasa dengar.
Di mana anda tidak boleh lagi menukar size sekiranye anda pakai premium beautiful tu dalam keadaan senak dan sebu..
Dan....sekiranye terdapat sebarang kerosakan pada premium beautiful, memang menjadi masalah untuk anda untuk mencari semula agent pb yang anda berurusan satu masa dulu.
Jangan kerana nak murah, anda main tangkap muat sahaja untuk dapatkan premium beautiful yang sememangnya sangat berkualiti fabric dan pembuatannya. Pada gambar di bawah ni adalah contoh kerosakan pada premium beautiful yang boleh dibaiki secara percuma.
Service premium beautiful adalah selagi hayat set pb tu ada di tangan. Maknanya bila ada sebarang kerosakan seperti hook tercabut, kain tercarik tetulang patah, anda boleh hubungi semula agent premium beautiful anda untuk mendapatkan service baik pulih percuma. No HIDDEN CHARGE!
Clear kan kenapa perlu dapatkan premium beautiful hanya dari agent yang aktif sahaja? Alang-alang beli premium beautiful dengan harga empat angka kecik, better kita dapatkan dari agent yang serius berniaga dan serius boleh service semula set anda di masa akan datang. Jangan terlalu berkira tentang harga, kerana service yang premium beautiful tawarkan adalah setanding dengan kesan yang di beri. LAGI SATU TIPS UTAMA sebelum membeli premium beautiful! Pastikan agent tersebut adalah PENGGUNA TETAP pb corset.
Lagi banyak testimoni diri sendiri dan client mereka, means mereka memang pengguna setia dan in shaa Allah pasti juga penjual yang serius untuk memberi khidmat service terbaik pada anda.
Kerana hanya mereka yang jatuh cinta dengan superbrand n high quality product like premium beautiful ni je yang akan sepenuh hati memberi service terbaik untuk anda sebelum dan selepas urus niaga dilakukan Macam mana nak tau agent tersebut pengguna setia premium beautiful atau tak? Simple je... pergi check blog, fb personal dan instagram mereka. Mereka jual, dah pastinye mereka pakai ;) Anda boleh nilai sendiri testimoni yang mereka kongsikan di setiap social media yang mereka ada.



#PremiumBeautiful
#PBtopagent
http://www.salleharoslan.com/2014/05/hati-hati-sebelum-membeli-premium.html
011-1631 1641





Client ni kata "kak sal nanti che ta pulak mai temu ramah nur sebab nur makin ramping"


Alhamdulillah makin ramai yang jadikan Premium Beautiful sebagai solution terbaik untuk sihat dan cantik... Happy client dari kedah ni bila ramai yang perasan beliau makin kuruih..!!! Cer baca feedback adik ni yang puas hati dengan premium beautiful walau baru sebulan pakai... 

Testimoni Premium Beautiful dari Pengguna Kedah.

- Sebulan pakai dah masuk cangkuk kedua.
- Best sangat sampai tak boleh berenggang dengan Premium Beautiful.
- Ramai Puji Nur makin kurus.
- Puas hati pakai Premium Beautiful sebab berkesan bagi kesan ramping dengan cepat.


Whatsapp "Saya nak PB Murah dan Berkualiti" ke

SALLEHA ROSLAN Premium Beautiful
011-1631 1641

Cara Berkesan Kecilkan Pinggul dan Kempiskan Perut










Memang biasa sangat di soal siasat dan di raba bahagian badan oleh mereka yang workout di gym...dan soalan lazim yang selalu di tanya;

"Tu adik ke...???"

"Peha, pinggul, pinggang tak menggelebeh pun dan Perut ni memang buat workout je ke yang dapat flat macam ni???"



Jawapan sal: 

TIDAK...Tu bukan adik-adik saya..tu anak saya...



TIDAK...sebelum datang angin workout ni lagi Alhamdulillah saya dah dapat bentuk badan idaman... Tapi perlu ada ACUAN la...coz Peha, pinggul, pinggang dan perut takkan terbentuk cantik kalau tak de acuan...sebab awak sendiri kata awak kerap workout tapi shape tetap shape yang sama cuma berat badan je turun sikit kan...



Maknanye kat sini, Kelebihan pakai pb memang terbukti berkesan untuk bagi bentuk badan yang cantik...untuk yang rajin berzumba, berlari, panjat gunung, berenang, berjogging etc memang lagi awesome la result dia bila buat aktiviti sihat tu sambil pakai pb...untuk yang tak de masa bersenam, lagi nak kena pakai...sebab sal sendiri mula pakai pb masa zaman tak de masa nak bersenam dan masa zaman tak terjaga makan...





SALLEHA ROSLAN Premium Beautiful
011-1631 1641




Testimoni Premium Beautiful : Bentuk Badan Cantik

      Nak belanja uol satu testimoni best kesan dari pakai Premium Beautiful. Premium Beautiful memang terbaik untuk bagi kesan bentuk badan cantik serta merta.


Bila hari-hari pakai, pakai pulak melebihi 6 bulan, confirm bentuk badan uol akan mula pejal dan tak kan menggelebeh walaupun bila pb corset tak melekap kat badan. Ibarat tanah yang dah lama dalam pasu. Perasan kan, bila pasu pecah, tanah dalam pasu tu maintain je dalam bentuk yang sama. So macam tu jugak la uol boleh imagine bentuk badan uol bila konsisten pakai pb hari-hari. PB akan beri bentuk badan jam pasir buat pemakai, so just imagine macam mana bentuk badan uol bila jadi shape jam pasir..wink winkk..lawa kan.


Gambar sebelah kiri tu gambar sebelum pakai PB Corset.
Nampak kan bertingkat-tingkat badan dia.
Dan sebelah kanan tu gambar client lepas pakai Premium Beautiful. Bayangkan dalam masa tak sampai 10 minit PB berjaya buatkan bentuk badan client ni terus nampak cantik dan kemas. Best kan fungsi LOCK LEMAK yang Premium Beautiful boleh beri pada sesiapa je yang memakainye.

Whatsapp "Saya nak PB MURAH dan BERKUALITI" ke

SALLEHA ROSLAN Premium Beautiful
011-1631 1641

Bagaimana untuk kurus sebelum raya?

Bila dah always maintain shape ni, buatkan sal tak faham kenapa orang obses sangat dengan perkataan kurus?

Apakah definisi kurus bagi uol ye? 
Kurus kering
Kurus melidi
Kurus Melengkung
Kurus Cengkung
or Kurus macam Rozita Che Wan?

Ikutkan, Che Tah ni kurus yang ada shape cantik.
 Che Ta bukan jenis kurus yang sal senaraikan kat atas tu...bukan na...hehee...dan kalau uol memang tertanya-tanya bagaimana untuk kurus sebelum raya, ada beberapa tips yang sal boleh share kan untuk uol amalkan dalam lifestyle uol untuk dapatkan berat badan ideal dan bentuk badan menarik sepanjang masa.

Jadi kalau uol memang teringin sangat nak dapat shape badan yang cantik tak bertingkat-tingkat macam che ta, apa kata jom sama-sama amalkan cara yang macam sal share kan ni. Tapi jangan la uol expect hari ni buat, esok dah siap dah badan kemas macam che ta ni.





























.
1. Jadikan air masak sebagai minuman utama

Semasa sarapan, teruskan minum jus oren atau kopi/teh kegemaran anda. 
Tapi selepas tu, pastikan anda hanya minum air masak dan bukannya air jus/manis/berkarbonat/tin. 
Kajian mendapati secara purata orang ramai minum hampir 245 kalori 
berlebihan sehari daripada air jus/manis/berkarbonat/tin. 
Ianya hampir 90,000 kalori setahun bersamaan 11 kilo tambahan 
kepada berat badan!


2. Makan 5-6 hidangan kecil sehari

Makan berulang kali tapi dalam kuantiti yang sikit. 
Kajian mendapati mereka yang membahagikan hidangan
 makan mereka akan makan kurang 30% kalori dalam hidangan berikutnya. 
Sebagai contoh, jika anda membahagikan sarapan anda kepada dua hidangan misalnya, satu sebelum ke tempat kerja dan satu lagi ketika rehat pagi, 
maka anda tidak akan makan banyak ketika waktu makan tengahari. 
Badan anda akan kurang mengeluarkan insulin yang mengawal 
kandungan gula dalam darah dan perasaan lapar.


3. Berjalan sekurang-kurangnya 45 minit sehari

Ambil kesempatan untuk menambahkan peluang untuk menambah 
masa berjalan kaki dalam perkara-perkara kecil seperti mengikut jalan jauh
 ke tempat kerja, menggunakan tangga, memilih restoran yang 
memerlukan anda berjalan lebih jauh dari biasa, 
window-shopping di pusat membeli-belah, 
parking kereta anda jauh sikit dan lain-lain. 
Ni kerana jika dilakukan setiap hari, anda boleh 
mengurangkan sehingga 13 kilogram berat badan dalam setahun 
tanpa perlu bersusah-payah dan tanpa anda sedari



4. Perbanyakkan warna biru dalam hidup anda

Ada sebab mengapa restoran makanan segera tak menggunakan warna biru 
dalam hiasan restoran mereka. Percaya atau tak kajian 
mendapati warna biru menghalang selera.
 Jadi apa lagi, sediakan makan malam dalam pinggan biru, 
pakai baju biru ketika makan dan gunakan alas meja berwarna biru. 
Dalam masa yang sama, elakkan warna merah, kuning dan oren
 di ruang makan kerana warna tersebut didapati membuka selera!










Hahaa patut la sal maintain kurus. Alhamdulillah.
Sejak buat business ni memang suka pakai color biru.
Banyak kan gambar sal berbaju dan pakai shawl biru? :D

5. Buang pakaian besar anda

Jika anda berjaya mencapai berat badan yang dihajati (tahniah!), 
pastikan anda sedekahkan atau buang pakaian lama anda yang
 sudah gelebeh tu. Secara psikologinya idea bahawa anda terpaksa
 membeli baju baru jika berat badan anda bertambah kembali pasti 
menjadi motivasi untuk anda mengekalkan berat baru badan anda sekarang!

6. Gunakan pinggan yang kecil

Tahukah anda, lebih banyak makanan yang terhidang di hadapan anda 
maka lebih banyak yang anda makan, tanpa mengira tahap kelaparan
 sebenar anda. Untuk itu, gunakan pinggan yang lebih kecil.

7. Makan bijirin untuk sarapan

Bijiran sarapan seperti Cornflakes atau Koko Krunch bukan untuk
 kanak-kanak sahaja malahan ia sesuai untuk orang dewasa.
 Mereka yang makan bijirin sarapan sekurang-kurangnya 5 kali dalam 
seminggu menghadapi kurang risiko obesiti dan diabetes berbanding 
mereka yang memakan makanan lain untuk sarapan. 
Bijirin ini juga mengandungi serat, kalsium dan paling penting kurang lemak.

8. Makan hanya apabila lapar

Kedengarannya mudah tapi tahukah anda kebanyakan orang makan hanya 
kerana bosan, memang waktu biasa makan, gemuruh atau cemas,
 kecewa dan pelbagai sebab lagi kecuali lapar. Selepas ini, 
pastikan anda hanya makan apabila perut anda sudah mula berbunyi. 
Eksperimen mudah – jika anda inginkan/idamkan sejenis makanan tertentu, 
anda tidak lapar. Sebaliknya anda akan makan apa sahaja jika anda
 benar-benar lapar.

9. Makan dengan tenang dan perlahan

Secara saintifiknya otak manusia ketinggalan hampir 20 minit 
berbanding perut untuk memberi isyarat kenyang.
 Oleh itu, ambil masa untuk menikmati hidangan makanan anda, 
dan otak anda akan dapat memberi isyarat kepada anda untuk 
berhenti bila tiba waktunya.

10. Makan buah-buahan

Jika anda mempunyai pilihan sama ada untuk makan buah-buahan 
atau minum jus buah-buahan, pilih untuk makan. 
Buah-buahan yang dimakan memberi lebih kepuasan dan 
mengenyangkan berbanding sekotak air jus buah, bermakna anda
 akan kurang makan makanan lain sepanjang hari.



Jom Ubah..jom maintain lifestyle sihat ni ;)

Selamat mencuba dan semoga berjaya.





Tsunami PB dari Top Leaders Circle


 Tsunami PB dari our team di Top Leaders Circle.


Fuhhhhhhhh!!!! ����������Alhamdulillah......Sales PB dari team kami untuk tiga hari ni je...berombak tsunami ‪#‎PremiumBeautiful‬ bulan ni coz ramai yang dah ready nak jaga badan before raya...puasa sambil pakai pb memang best...lagi cepat nak dapat shape badan idaman..

Yang dah Enam tahun berazam nak slim tapi masih tak slim-slim lagi, boleh try untuk dapatkan shape badan kemas dengan hanya pakai PB Corset. Biasanya pengguna tegar corset pasti akan memilih pb sebagai solution terakhir dan akan berpuas hati dengan kesan yang di beri oleh pakar pengalihan lemak badan No 1 dunia ni.

Untuk pertanyaan mengenai harga dan runding cara, boleh contact :

Top Premium Beautiful Expert 

Salleha Roslan

011 - 1631 1641









Antara Tips mengawal nafsu makan:

Ambil makanan berprotein ketika sarapan kerana ia membantu untuk mengurangkan rasa lapar pada siang hari. Malah, anda tidak akan mengambil makanan dalam jumlah yang banyak.


#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpert


Premium Beautiful Top Agent Malaysia
SALLEHA ROSLAN



Real Testimoni Premium Beautiful Corset 2015

 Testimoni terbaru...excited client ni bila part yang kendur mula jadi tegang.


 Client ni dari United Arab Emirates.
Happy dia bila badan makin kemas dan darah makin lancar.


Another happy client yang pakai Premium Beautiful. Client ni ingatkan PB Corset sama macam corset lain. Tapi Alhamdulillah sangkaan beliau meleset sama sekali bila superbrand corset ni buatkan beliau rasa selesa sangat even perut banyak lemak.



Premium Beautiful Corset terbukti selesa di pakai sepanjang hari. Mudah nak bergerak. Tak kan jadi robot punye once pb tersarung di badan uol. 


Ni pulak client yang masih dalam pantang. Baru je pakai pb dan alhamdulillah feedbacknye adalah dia makin selesa dengan pb corset yang pada awalnye beliau rasakan bukan satu keperluan.


Ni sal sendiri...beberapa jam lepas melahirkan anak ketiga.


Bila badan gempal seganda dari sebelum ni, nak amik gambar memang malas-malas je dan bila amik pun mesti nak menyorok belakang seseorang atau sesuatu.

Sangat sentap orang kata saya gemuk! Tu dulu la...tapi lepas dua minggu pakai pb terus happy bila shape badan lagi kemas dari zaman tak de anak dulu.








Kenapa premium beautiful terbaik untuk ibu lepas bersalin???

*Mengeluarkan angin dalam badan
*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Memudarkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
*Melancarkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Meningkatkan metabolisma badan bagi membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

#PremiumBeautiful
#TsunamiPB
#TopLeadersCircle




Yang dah kurus jom touch up badan. Pakai pb untuk maintain kan shape uol yang memang dah sedia kurus. So that nanti makin meningkat usia tak de la rasa stress nak control makan untuk dapatkan shape badan yang cantik.




 Everyday ada je yang nak difittingkan. Buyer Premium Beautiful bukan hanya di Malaysia, Tapi kami turut memberi service pada client di luar Malaysia hingga PB Corset telah menembusi Jepun, Australia, United Kingdom, United Arab Emirates. Unites State of America.




Non stop top up Premium Beautiful di stokis.




Happy memenuhi permintaan pasaran.

Ramai nak cantik, so perlu faham yang cantik bermula dari dalam. Mean kita perlu sihat, bila sihat dalam, baru cantik luaran.










Premium Beautiful satu-satunya corset kesihatan bertitle SUPERBRAND yang terus bertahan 2O Tahun di pasaran. Pembeli bertuah akan memperoleh rebate. *Dengan terma dan syarat mudah.



Premium Beautiful Expert di Top Leaders Circle (TLC)
Ingat PB, Ingat Top Leaders Circle.




Peluang Jana pendapatan bermula dari RM4,000++ setiap bulan bersama kami di Top Leaders Circle.


Hanya untuk yang serius ingin berniaga sahaja kerana kami serius ingin memberi ilmu perniagaan PERCUMA kepada anda







Whatsapp :



ur Premium Beautiful Expert,



Salleha Roslan



011-1631 1641






The more we learn, the more we earn! 

Tak perlu risau dengan "masalah longgokan stock" bila anda berada di bawah bimbingan kumpulan kami di Top Leaders Circle...ILMU PERCUMA sentiasa diberikan supaya kita bukan sekadar jadi JURUJUAL, tetapi bergelar USAHAWAN. Tiada ilmu, tiada tindakan, maka tiada la hala tuju.







A journey of a thousand miles begin with a single step...

Jangan takut untuk berubah...kerana kita tak tahu sejauh mana potensi yang ada pada diri kita sendiri!




Bagaimana ibu anak TIGA mengekalkan bentuk badan dan memelihara kesihatan dalaman badan?






Seminggu cuti sekolah maka seminggu la penuh jemputan makan nasi minyak dan jemputan majlis-majlis doa selamat... Alhamdulillah pengamal tegar#premiumbeautiful confirm tak de masalah bila selamat dari masalah berat badan berlebihan 




Untuk keterangan lanjut mengenai bagaimana dengan hanya pakai premium beautiful kita boleh kekalkan bentuk badan idaman? Boleh lah segera hubungi sal sebab promosi harga runtuh sedang diadakan...Lebih jimat untuk anda yang serius nak kurus tapi tak banyak masa untuk keluar berjogging dan tak banyak masa nak ke gym ;)


ur premium beautiful expert :
Salleha Roslan
011-1631 1641 (sms/whatsapp/we chat)








Berapa harga premium beatiful corset?

Harga premium beautiful corset ni bergantung pada ukuran badan seseorang.
Oleh itu, ukuruan badan dalam centimeter diperlukan untuk sal beri kan harga istimewa serendah yang mungkin untuk anda yang memang nak sihat dan cantik semulajadi dengan premium beautiful corset.

Ada tiga cara untuk dapatkan premium beautiful yang memang menjadi igauan setiap wanita untuk dapatkan bentuk badan yang cantik. Even kita berpakain menutup aurat, tak salah sekiranye ingin menjadikan premium beautiful sebagai pakaian dalam harian kerana premium beautiful merupakan pakaian dalam kesihatan.


ANTARA MASALAH YANG DAPAT DIRAWAT MELALUI PEMAKAIAN PB CORSET ni adalah:

SENGGUGUT
PERANAKAN JATUH
VAGINA LONGGAR
PERIOD TAK TERATUR
CYST / FIBROID
LUMP / BREAST CANCER
MEMBANTU MASALAH KESUBURAN
MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
MENGAWAL MIGRAINE
MENGURANGKAN MASALAH BAU BADAN 
MENGURANGKAN KESAN REKAHAN (STRETCHMARK / SELULIT)
MENGURANGKAN MASALAH KETIAK HITAM DAN BERBAU

In shaa Allah dengan izin Allah dan keyakinan anda untuk berikhtar melawan penyakit dapat dibantu melalui kaedah alternatif yang ada pada premium beautiful.

Sekiranye anda serius untuk menjadikan premium beautiful sebagai pilihan utama harian anda, pastikan anda membuat kaji selidik yang sepenuhnye sebelum mendapatkan set premium beautiful anda dari mana-mana agent.

Dapatkan premium beautiful dengan harga yang istimewa dari agent-agent sah premium beautiful yang aktif sahaja.


CIRI-CIRI AGENT PREMIUM BEAUTIFUL YANG AKTIF:
ada BLOG yang sentiasa up to date
ada PERSONAL FACEBOOK dan FACEBOOK PAGE yang aktif
ada INSTAGRAM account yang aktif
sentiasa pantas membalas semula segala soalan yang berkaitan dengan premium beautiful pada anda.





BERHATI-HATI SEKIRANYA ADA YANG MENAWARKAN PREMIUM BEAUTIFUL MURAH KERANA:

ianya mungkin set..............

PREMIUM BEAUTIFUL TIPU!
Ada sebelum ni sal jumpa di mudah.my klon premium beautiful corset..
Bentuk memang hampir serupa dan di mudah tu dia tulis "premium beautiful murah"
Tapi bila di teliti secara dekat, SAH ianya adalah set premium beautiful tipu!
Jadi jangan mudah tertipu dengan harga murah premium beautiful.


PRELOVE set!!! 
plssss dont share ur inner wear dengan orang lain
Memang la fabric premium beautiful ni anti bacteria.
Tapi uol selesa ke kalau guna bekas pelapik sulit orang lain?


SET LAMA 
Boleh jadi tiada lagi fungsi FIR pada corset tersebut kerana kebiasaan nye set lama ni kerap terperap dalam bonet kereta yang panas


CLEARANCE STOCK!
Di mana anda tidak boleh lagi menukar size sekiranye anda pakai premium beautiful tu dalam keadaan senak dan sebu..

Kerana premium beautiful corset bukan untuk di pakai senak dan sendat seperti yang kita biasa dengar.

Jangan kerana nak murah, anda main tangkap muat sahaja untuk dapatkan premium beautiful yang sememangnye sangat berkualiti fabric dan pembuatannye.

Dan....sekiranye terdapat sebarang kerosakan pada premium beautiful, memang menjadi masalah untuk anda untuk mencari semula agent pb yang anda berurusan satu masa dulu.


Service premium beautiful adalah selagi hayat set pb tu ada di tangan. Maknanye bila ada sebarang kerosakan seperti hook tercabut, kain tercarik tetulang patah, anda boleh hubungi semula agent premium beautiful anda untuk mendapatkan service baik pulih percuma. No HIDDEN CHARGE!


Clear kan kenapa perlu dapatkan premium beautiful hanya dari agent yang aktif sahaja?

Alang-alang beli premium beautiful dengan harga empat angka kecik, better kita dapatkan dari agent yang serius berniaga dan serius boleh service semula set anda di masa akan datang.

Jangan terlalu berkira tentang harga, kerana service yang premium beautiful tawarkan adalah setanding dengan kesan yang di beri.


LAGI SATU TIPS UTAMA sebelum membeli premium beautiful!

pastikan agent tersebut adalah PENGGUNA TETAP pb corset.
Kerana hanya mereka yang jatuh cinta dengan superbrand n high quality product like premium beautiful ni je yang akan sepenuh hati memberi service terbaik untuk anda sebelum dan selepas urus niaga dilakukan




Macam mana nak tau dia pengguna setia premium beautiful atau tak?


Simple je...
pergi check blog, fb personal dan instagram mereka.
Mereka jual, dah pastinye mereka pakai ;)

Anda boleh nilai sendiri testimoni yang mereka kongsikan di setiap social media yang mereka ada.

Lagi banyak testimoni diri sendiri, means mereka memang pengguna setia dan in shaa Allah pasti juga penjual yang serius untuk memberi khidmat service terbaik pada anda.






Bagaimana nak cepat kurus dengan premium beautiful




Wowww!!! 
Ok tak untuk slim dalam masa dua tahun tanpa DIET ketat....???


Alhamdulillah memang pilihan terbaik la kan #premiumbeautiful ni untuk sesiapa yang:

-Susah untuk ber"diet"

-Tak disiplin telan ubat kurus

-Risau kesan buruk dari pengambilan ubat-ubatan

-Tak de masa nak bersenam



Dari tak buat apa-apa untuk maintainkan posture n bentuk badan anda, better tukar je baju dalam biasa yang ada pada baju dalam jenama NO 1 premium beautiful...pb corset ni hanya sesuai untuk anda yang disiplin berbaju dalam sahaja! 



Ramai yang suka cari solution untuk BAGAIMANA NAK KURUS CEPAT?

Ya Allah...yang ni cuba tanya dulu pada diri sendiri, berapa lama kita semai lelemak pada badan kita? 
sehari dua?
sebulan dua?
setahun dua?
atau
sepuluh tahun ke dua puluh tahun?

Tak kisah la berapa lama sekali pun anda sudah abaikan diet pemakanan anda, yang pasti TAK MUNGKIN ada jalan pintas untuk cepat kurus. Kalau sedut lemak sekali pun bukan nye boleh terus kurus pun...tetap amik masa untuk slim n firm balik. Dan kesan sedut lemak pulak hi risk pulak tu. Anda sanggup?
Bayar puluhan ribu untuk dapat sakit dan kekal berpenyakit...

Sekiranya sanggup untuk cepat kurus dan sanggup tahan penyakit, boleh je teruskan aktiviti sedut lemak yang dikatakan cepat untuk membantu anda kurus dalam masa yang singkat ;)

Tapi kalau anda tercari-cari jalan yang mudah dan selamat untuk maintain kurus atau kurus dalam JANGKA masa berPANJANGan, boleh je dapatkan premium beautiful corset segera!!! 

PROMOSI HARGA MURAH PREMIUM BEAUTIFUL akan diteruskan sehingga ke 4 May 2014!

Ingat ye sayang-sayang sekalian, tak mungkin ada jalan pintas untuk cepat kurus. Sekurang-kurang nye bila pakai premium beautiful, bentuk badan anda akan terbentuk dengan kemas dan dalam jangka masa yang panjang bentuk tersebut akan makin susut dan makin maintain. Jangan tunggu badan dah makin mengembang baru nak paksa diri untuk percaya dengan kesan premium beautiful pulak sebab alang-alang badan masih boleh di adjust dan di baiki, lebih baik amik langkah penjagaan segera kerana sekiranye anda mendidiplinkan diri anda untuk menjadi pengamal tegar corset kesayangan ramai ni, pasti anda akan berpuas hati dengan bentuk badan anda dalam jangka masa berpanjangan...

Musim raya nak dekat...
jom sihat dan jaga badan dari sekarang supaya di musim raya nanti kita tak de lah telan air liur je bila tengok orang lain sedap je menjamu selera.

premium beautiful memang direka khas untuk kita-kita yang rasa susah nak berdiet...

more testimoni click HERE!







Salleha Roslan

011-1631 1641









Testimonial turun 10 kg dengan premium beautiful...!!!
Perghhhhh!!! 
Teman sebilik sal masa kat gold coast ni dah makin slim...!!!


 Adakah ni akibat terlalu banyak makan fish and chip...??? Hahaha Cik Inn akk tau la rahsia awk...confirm penangan premium beautiful kan...tak de lain dah...sebab tau dah, cik inn dengan kak sal ni memang jenis tak reti stop mengunyah 





Tahniah cik inn..lepas ni hantaran kasi up sket ye ;)

Ni adalah antara akibat bila pakai premium beautiful secara konsisten. Cik inn antara pengguna tegar premium beautiful. Cuba kalau cik inn on off pakai premium beautiful atau just pakai pb bila waktu-waktu tertentu je, sure badan cik inn still sama macam 3 tahun dulu atau lebih besar berganda dari 3 tahun lalu. 

Tahniah sebab berjaya disiplinkan diri pakai premium beautiful sampai lah dapat bentu badan yang kemas. Walau tak amalkan diet, tak sekat pemakanan pun, tapi cik inn berjaya dapat hasil yang mampu untuk meningkatkan keyakinan diri.


Ni kata cik inn :



"TURUN Size seluar dr 36 ke 29"


Cik inn dah lama amalkan pakai premium beautiful dengan consistent. Tiap-tiap hari amalkan. Alhamdulillah berjaya turun 10kg!!!!!



- dulu saiz baju xxl skrg saiz M/S



-dulu seluar 36 skrg 29,badan rasa ringan je...



-pakai pb hari-hari 8 jam sehari..eh 8 jam ke..kadang terover sampai 24 jam..sb best sgt!Buat tido pom boleh.



-gastrik, period pain.tak selalu datang dah.



-hidup sihat dan bergaya dgn premium beautiful.



-Sesuai la..utk org yg busy tp nak jugak kurus kan!"



*selamat

*mudah

*tiada kesan sampingan

*tanpa ubat ubatan

*kesan berpanjangan


Salleha Roslan
011-1631 1641(whatsapp)


premium beautiful tipu!

Ni la dia bukti nyata yang premium beautiful corset memang tipu sangat terbaik !!!

Huhuuu...gigit jari la sal sampai bila-bila sekiranye still degil sampai sekarang untuk tak nak try premium beautiful corset ni lepas bersalin kan anak no dua dulu. Bila bersalin anak no tiga, no more stress bila kenangkan macam mana caranye nak slim kan badan yang kembang lepas bersalin.

Dengan umur yang dah touch three series memang tak senang la untuk kita nak kawal kenaikkan badan yang senang naik mendadak. At least dengan premium beautiful, bentuk badan tetap nampak kemas walau berat badan anda tidak lah berada pada berat badan yang diidamkan. 

Jom tengok real testimoni dari ibu-ibu lepas bersalin yang merupakan pengguna tegar premium beautiful yang baru untuk tahun 2014 ni. Mereka ni semua baru sangat melahirkan bayi yang sihat dan comel dua bulan lepas.

 opssss...mama anak tiga ni memang pengguna tegar habis dah dengan premium beautiful corset! ;)
Hilang 16 kilo lepas dua minggu bersalin.
Dan paling best, bila dah 9 bulan bersalin pun berat badan n shape badan maintain walau makan ya Allah...memang luar dari biasa.



Ni paling latest punya testimoni.
Melati dari melaka yang merupakan pengguna baru premium beautiful corset.
Baru je melahirkan bayi comel dua bulan lepas. Melati menjadikan set premium beautiful sebagai set bersalin nye sepanjang tempoh berpantang.

Kalau tengok cara pemakanan mel sepanjang mengandungkan mia dulu, memang ramai tak percaya yang mel boleh kurus n kekal cantik macam dulu.

Nak tanye melati pengalaman berpantang dan menyusu dengan premium beautiful???

boleh click link ni:




Mummy aktif ni memang wajib kena pakai premium beautiful kan...sebab farhana ni dari yang sal kenal, dia memang seorang yang aktif dalam aktiviti hariannye. So sesuai sangat la pakai pb untuk hilangkan sakit-sakit pinggang akibat terlalu aktif sepanjang masa.

Farhana memang jenis berbadan kecil, tapi sebelum badan bertukar jadi besar dan menggeleh, baik jaga dari sekarang.

Untuk pengetahuan anda, premium beautiful sangat sesuai untuk sesiapa yang kurus dan ada masalah kurang berat badan.

Teringat masa ana pregnant dulu...tak habis-habis dia tanye "kak sal boleh ke saya ni kurus lepas bersalin nanti kan?"
dan sekarang, Alhamdulillah memang slim habis dengan premium beautiful sebagai bahan utama dalam penjagaan bentuk badan.

Premium beautiful memang set bersalin terbaik kerana selain menjaga bentuk badan, ia jugak bertindak sebagai booster untuk susu badan dan menjaga buah dada dari menjadi buah pinggang ;)




komen yana lepas pakai premium beautiful:
"Wooww!! Yana masih tak percaya yana ke tu?? Gambar sebelum dan selepas memang berbeza... Dulu gi dinner dengan mekap tebal muka still nampak pucat, badan pun gempal je...lepas pakai PB sebulan, tanpa mekap pun muka yana nampak segar n tangan pun dah ke pinggang"


Terus terserlah keyakinan yana lepas pakai set premium beautiful. 
Untuk orang terengganu yang nak try premium beautiful corset ni boleh la hubungi liyana tahar ye. Liyana sekarang merupakan pengguna tegar pb corset dan juga agent sah yang terlatih untuk product superbrand ni.




Ni antara testimoni gempak 2014!!!
Ibu anak dua dari pekan pahang ni terus teruja bila bentuk badan selepas bersalin lebih cantik dan kemas dari sebelum dia pregnant.

Dalam masa 30 hari berpantang dengan premium beautiful, kiki dah boleh bergerak aktif dan lebih confident dari sebelumnye. Sampaikan en husband senyum sampai ke telinga bila nampak perubahan ketara pada isteri tersayang.


Uol pun boleh la request kat en husband untuk hadiahkan set premium beautiful untuk dijadikan pakaian dalam harian yang mampu menjaga bentuk badan dengan lebih kemas di samping menyihatkan dalaman badan kita.


Nak tau lebih lanjut mengenai premium beautiful...
Nak tau cara penjagaan, 
nak tau cara yang berkesan untuk pakai pb dengan selesa,
nak dapatkan pb dengan harga istimewa,
boleh contact sal segera untuk offer menarik!


Salleha Roslan
011-1631 1641

i love premium beautiful corset!

Oh...i really love premium beautiful corset...!!!

confident je rasa bila corset selembut sutera ni melekap di badan.

Sebagai ibu pada tiga orang anak, sal perlukan sesuatu untuk support badan supaya cergas bertenaga untuk menjalankan rutin harian sebagai ibu yang . Premium beautiful memang sesuai sangat untuk orang yang tak konsisten untuk amik supplement tambahan pada waktu yang ditetapkan sebab bila dengan hanya pakai premium beautiful je, badan terus rasa full of energy!

Kesan far infrared ray yang ada pada setiap bebenang premium beautiful corset sangat membantu untuk melancarkan peredaran darah sal supaya segala toksin dan peluh asid yang ada dalam badan dapat dikeluarkan secara semulajadi iaitu melalui peluh dan sistem pencernaan kita iaitu dari pembuangan air besar dan kecil. Coz toksin badan memang biasanye akan dikeluarkan melalui pencernaan kita. 

Sebab tu bahaya tau kalau tak membuang sehari at least dua kali sebab badan akan mengumpul banyak toksin yang boleh menyebabkan badan kita mudah sakit...dah tu mula la sakit sana...sakit sini...bila dah sakit mula lah nak kena cucuk sana...cucuk sini..hehee ;)



Pakai premium beautiful pinggang pun tak de lah sakit bila setiap hari nak kena dukung baby gebu yang almost 10kg ni. Kalau tak de support dari premium beautiful, mau azab jugak la sal rasa coz after pregnant damia n danisha dulu sal dah pernah merasa betapa memulas dan menyucuk nye pinggang tiap kali bangun tido dan bila duduk lama di pejabat. Sampaikan nampak bongkok badan jadi nye bila pinggang mula sakit n lenguh belakang menjadi-jadi.

As mother of three yang pernah melahirkan, sal suggest sangat buat uol yang ada masalah sakit pinggang atau slip disc untuk pakai premium beautiful. 


Lagi satu nak menyelit, sal suka sangat dengan sabun ketiak marine essence.
see....sampaikan confident sangat untuk buat pose macam ni kan..hahahaa







Teringin nak cuba premium beautiful atau dah ada tapi tak tau apa kelebihan premium beautiful corset ni untuk anda??? Boleh je hubungi sal untuk maklumat lanjut tentang product superbrand no 1 di pasaran ni.

Dan teringin nak tau teknik berkesan untuk generate income dengan killer products bersama top leaders circle??? Boleh hubungi sal dan agent TLC yang sah sekarang.


Salleha Roslan
011-16311641 (whatsapp)


Wednesday, January 15, 2014

premium beautiful MURAH!


Premium beautiful memang tak murah.
Tapi premium beautiful sangat berpatutan harganya.
Kerana nilai yang ada pada premium beautiful in shaa Allah memberikan anda 70% kesihatan
30% Kecantikan
dan
100% Keyakinan

Alhamdulillah...lega bila dapat selamat kan sorang kenalan fb ni dari excited nak dapatkan premium beautiful dengan harga murah tapi bila pakai confirm rimas , lemas dan tak selesa!



Thank u sebab sudi refer sal walaupun sal bukan agent yang berurusan dengan anda...conversation thru whatsapp tadi buatkan sal faham kenapa ramai sangat pembeli premium beautiful tak pakai pb secara konsisten...!!! Rupanye ramai yang beli pb second hand dengan harga murah!!! uol tau tak premium beautiful tak sama dengan baju dalam biasa? 



Sebab:

perlu dapatkan pb dari agent yang aktif (blog, fb dan ig)

perlu pakai size PB ikut ukuran badan

perlu fitting sehingga uol rasa selesa untuk bergerak 360 darjah

perlu tahu cara nak alihkan lemak

perlu tahu cara basuh dan keringkan pb supaya dapat di pakai setiap hari

perlu tau kaedah untuk berdepan dengan healing crisis dari pb

perlu sentiasa refer agent anda bila ada sebarang keraguan



Buying a good corset is an investment. Jadi pilihan di tangan anda.

Nak yang murah atau yang berpatutan.

Nak yang pakai sekejap atau nak yang pakai berpanjangan.




For free fitting and free consultation
u can contact these premium beautiful expert (from right to the left):

simaa roslan
Johor Bharu
012-637 4069

iynas omar
KL/Utara
019-572 9072

safriza azwani
KL/Perak
013-301 1330

zazalina othman
Keramat/Ampang
019-307 5397

Aisyah Zazuri
014-338 9190
Kluang/Pasir Gudang/Melaka

Ammyrra Atyka
Selayang/Gombak/Melaka
019-338 6797

Dyna Salleh
010-202 3555
Melaka / Muar



Your premium beautiful expert
Salleha Roslan
011-1631 1641



premium beautiful hilangkan stretchmark


premium beautiful boleh hilangkan stretchmark?

Apa kena mengena premium beautiful dan stretchmark atau kesan rekahan selepas bersalin?

Ada tak antara korang yang suffer stretchmark macam ni..???



Macam ni???



or lagi teruk macam ni ha...???

astaghfirullah....tak sanggup kan kalau perut kita macam ni.

Jangan amik mudah masalah stretchmark ni. 
walaupun orang lain tak nampak bahagian perut kita tapi cuba bayangkan apa perasaan hubby kita kalau selalu tengok perut kita buruk macam ni? kesian ke hubby...cuba la  kasi dia nikmati pemandangan indah tubuh badan kita sepertimana indah nye waktu mula-mula kawin dulu. walau dah berapa anak u ols sekali pun tolong pastikan kecantikan kulit badan anda terpelihara. Jom cantik untuk suami dengan pakai PREMIUM BEAUTIFUL corset.

Thru my experience premium beautiful memang sangat effective untuk mengurangkan masalah kulit merekah atau stretchmark macam ni. kalau tak percaya boleh la jumpa saya personally untuk tengok sendiri bukti hasil dari pemakaian premium beautiful. bayangkan tak sampai seminggu pakai premium beautiful masalah stretchmark perut dapat diatasi. skarang stretchmark bukan masalah lagi bagi saL dan pinggang pun of coz makin slim walau kat rumah tu tak pakai pun premium beautiful.  

Bukan dari testimoni diri sendiri je malah most of my clients yang pakai premium beautiful sangat-sangat berpuashati dengan kesan FIR atas masalah rekahan kulit perut diorg.  Jimat dah duit dari tiap-tiap bulan kena beli losyen and minyak untuk hilangkan strechmark ni. Premium Beautiful ni sangat sesuai untuk sesiapa yang "rajin" sangat kalau nak sapu-sapu losyen n minyak ni.

Trust me, premium beautiful corset terbukti berkesan mengurangkan masalah rekahan perut lepas bersalin atau pun stretchmark yang sering menghantui wanita lepas hamil. 

salleha roslan
011-1631 1641




Sila lah jangan percaya dengan premium beautiful!

Premium Beatiful tipu!

Pakai Premium Beautiful tak kurus pun!

Sakit pakai Premium Beautiful!

Organ dalam lari nanti bila pakai Premium Beautiful!


Terpulang apa sekali pun tanggapan anda pada premium beautiful corset...

Kerana hasil nye pasti ada untuk pemakai yang sabar,
pemakai yang berdisiplin
dan pemakai tegar corset no 1 di Malayia ni.

Sekiranye tanggapan di atas masih bermain-main di minda anda, tak jadi masalah buat kami yang memang dah jatuh hati tahap maksima pada premium beautiful corset.

Kerana makin hari bentuk badan idaman makin kami perolehi.

Makin hari pinggang makin ramping.

Makin hari punggung makin membentu dan tak melebar ke tepi (menggelebeh)

Makin hari breast makin pejal dan duduk pada kedudukan asal. 

Makin hari peha tak lagi berlaga dan menghasilkan kesan hitam pada kulit.

Makin hari tahap kesihatan makin banyak diperbaiki.

Makin hari muka makin cantik berseri.

Makin hari makin tinggi keyakinan diri ;)

Nak fikir panjang lagi?
Atau nak terus simpan premium beautiful dalam almari?




Ni client dalam gambar di atas.
Masa proses fitting tiga bulan yang lepas.




Ni adalah result hasil pakai premium beautiful secara konsisten.

Premium beautiful adalah kaedah terbaik untuk siri pembentukan badan dan menurunkan berat badan secara berperingkat mengikut tahap kesihatan dan kecergasan tubuh individu.

Untuk kesan terbaik sila la pakai hari-hari ibarat anda memakai baju dalam harian anda.

Pakai 8 jam sehari (lebih tak pe)
Minum air masak lebih
Buat permulaan sila jaga pemakanan (maknanye makan makanan berkhasiat macam yang ada dalam piramid pemakanan) 


Untuk keterangan lanjut dan harga istimewa premium beautiful boleh segera hubungi :
#premiumbeautifulexpert

Salleha Roslan
011-1631 1641


premium beautiful elegence


premium beautiful elegence???
apa pulak premium beautiful elegence ni kan...mesti ada yang tertanya-tanye apa beza dia dengan premium beautiful yang hitam dan dah bertahan lama hampir 20 tahun tu ;)


Ciri-ciri premium beautiful elegence :

Warna grey.
Fabric yang lebih lembut.

Design yang lebih cantik.

Fabric lace ditukar kepada embroidery lace. 
Corak lace ni lebih anggun.
Semua benefits seperti fat reposition, FIR, body reshaping masih kekal sama seperti premium beautiful classic.



Bagi sal tak kisah la classic atau elegence, asalkan ianye adalah premium beautiful corset, memang confirm tak toleh yang lain dah sebab dah sebati dengan pelukan premium beautiful setiap hari tanpa rimas dan lemas berlengas.

I really love premium beautiful corset sejak dari hari pertama lagi jumpa premium beautiful ni.

Dari punye skeptikal tentang corset, once pakai pb terus jatuh cinta sampai kan alhamdulillah boleh bantu beratus-ratus wanita di luar sana untuk tampil lebih sihat dan cantik penuh keyakinan bila amalkan pemakaian premium beautiful corset secara konsisten.

Bagi anda yang teringin nak cuba atau nak dapatkan khidmat nasihat percuma dari sal tentang premium beautiful corset ni boleh je hubungi sal ye. In shaa Allah sal akan bantu apa yang sal tau mengenai baju dalam kesihatan no 1 ni pada anda yang teringin nak tampil cantik dan sihat dengan premium beautiful.


Ni antara kelebihan premium beautiful.
Direka khas 70% untuk kesihatan
30% untuk kecantikan
Dan pastinye bila sihat datang cantik. Dari gabungan sihat dan cantik pulak datang nye 200% keyakinan diri.



Premium beautiful TIPU?
Jom tengok testimoni sal sendiri.
Nak jumpa live pun boleh je, tapi pasti kan anda grab satu ye ;)


Slim dalam masa dua minggu.
so uol yang tercari-cari set bersalin untuk di pakai masa pantang ni jangan risau untuk dapatkan premium beautiful corset.


Salleha Roslan
011-1631 1641

Tuesday, January 14, 2014

Apa itu premium beautiful


APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL
Premium beautiful adalah Baju dalam pembentukkan badan yang terulung di Malaysia malahann mula mendapat sambutan yang menggalakkan dari seluruh pelosok dunia.

Premium beautiful BUKAN sekadar baju dalam biasa di mana setiap bebenang fabric pb ni mengandung batu tourmalin iatu batu kristal yang menghasilkan sinaran cahaya matahari pagi yang sangat bermanfaat pada manusia. Ianye secara semulajadi mengandungi Farinfra Red Rays
(FIR) yang sangat baik untuk kesihatan badan manusia yang kurang rehat dan sering tidur lewat.




Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? 

Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?

Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ni diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. 

Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. 
Selain tu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang menarik.





Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan berasa panas?

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ni dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan telap udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa di samping memiliki bentuk badan yang menarik.




Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?

Anda dicadangkan supaya membuat ukuran badan pada bulan ke-6 hingga 7 semasa mengandung kerana selepas bersalin, walaupun bentuk badan belum pulih kepada bentuk asal, namun ia adalah lebih kurang sama dengan bentuk badan semasa anda mengandung pada bulan ke-6 hingga 7. Maka, perbezaan ukuran badan adalah tidak besar. Bagi mereka yang mengandung lebih daripada 8 bulan, anda boleh membuat ukuran badan pada hari ke-3 selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Manakala, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira-kira selepas 10-14 hari selepas bersalin. Masa keemasan bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan adalah dalam masa enam bulan pertama. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperolehi kesan baik dalam masa singkat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah turut dapat mengembalikan organ dalaman rahim ke tempat asal.




Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?

Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan satu proses yang konsisten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. 3 bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal di tempat asal. Bagi mereka yang mula-mula memakai Premium Beautiful, mereka mudah berasa ketat dan tidak selesa di mana hari pertama hingga hari ke-15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas melalui tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa. 




Adakah pemakaian Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan menggelebeh?

Payudara yang melendut mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang di mana ia merupakan masalah yang paling umum bagi kebanyakan kaum wanita yang telah bersalin. Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul. Selain itu, ia juga dapat menyelaras bahagian perut yang menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan menggelebeh.




Adakah Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?

Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul serta menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung payudara yang besar sepenuhnya.





Adakah masalah payudara yang kendur dapat diperbaiki dengan memakai Premium Beautiful? Ada orang mengatakan bahawa dengan memakai Premium Beautiful, payudara akan menjadi besar? Adakah ia benar?

Saiz payudara mungkin akan berubah berpandukan kepada keadaan fisiologi seseorang. Namun sekiranya kita memakai pakaian dalam yang baik seperti Premium Beautiful dalam jangka masa yang panjang, ia dapat memperbaiki masalah payudara yang kendur dan menggelebeh, seterusnya membentuk kontur badan yang menarik.




Mengapakah kita perlu memakai brassiere Premium Beautiful?

 Bolehkah kita hanya memakai long girdle?

Lemak mudah terbentuk di bahagian bawah punggung serta bahagian dalam dan luar paha. Sekiranya kita mengabaikan bahagian-bahagian ini, lama-kelamaan lemak akan terbentuk. Jika anda hanya memakai long girdle untuk jangka masa panjang, lemak mudah terbentuk di bahagian perut dan paha luar , maka kontur badan akan menjadi tidak menarik.



Adakah long brassiere harus dipakai bersama dengan long girdle dan waist nipper?

Long brassiere dan long girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi waist nipper pula, ia dapat menyelaraskan kontur dada dan perut, meningkatkan kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, waist nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara brassiere dan long girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya memperbetulkan postur badan. Maka, mereka yang memakai long brassiere, waist nipper dan long girdle pada masa yang sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.



Mengapakah kita perlu memakai brassiere Premium Beautiful? Bolehkah kita hanya memakai long girdle?

Lemak mudah terbentuk di bahagian bawah punggung serta bahagian dalam dan luar paha. Sekiranya kita mengabaikan bahagian-bahagian ini, lama-kelamaan lemak akan terbentuk. Jika anda hanya memakai long girdle untuk jangka masa panjang, lemak mudah terbentuk di bahagian perut dan paha luar , maka kontur badan akan menjadi tidak menarik.



Adakah long brassiere harus dipakai bersama dengan long girdle dan waist nipper?

Long brassiere dan long girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi waist nipper pula, ia dapat menyelaraskan kontur dada dan perut, meningkatkan kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, waist nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara brassiere dan long girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya memperbetulkan postur badan. Maka, mereka yang memakai long brassiere, waist nipper dan long girdle pada masa yang sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.




Long girdle Premium Beautiful sangat ketat dan susah untuk dipakai, apakah cara yang betul untuk memakainya?

Pertama, anda harus memilih saiz long girdle yang sesuai untuk anda. Untuk memastikan keselesaan anda apabila memakainya untuk jangka masa yang panjang dan membentuk kontur bahagian pinggul, perut dan paha yang cantik. Namun, cara pemakaian long girdle tidak sama dengan cara anda memakai seluar dalam di mana anda terus menariknya. Tindakan ini akan merosakkan fabrik long girdle dan menyebabkan bentuk pinggul berubah. 


Alhamdulillah sebagai mama anak tiga, lagilah sal nak kena jaga kesihatan supaya sentiasa segar dan penuh keyakinan diri. Dengan hanya pakai baju dalam tinggi kualiti seperti premium beautiful ni telah membuatkan kualiti masa bersama keluarga dapat dipenuhi dengan penuh keceriaan dan ketenangan dalam diri.



Nak free fitting
free consultation

Salleha Roslan
011-1631 1641
(wHATSAPP)

Premium Beautiful : Premium beautiful as one stop centerTuesday, January 7, 2014


premium beautiful set berpantang terbaik

premium beautiful set berpantang terbaik!!!!
Terbaik tak bila keluar je labor room lepas meneran penat-penat tu dah boleh terus sarung bengkung tanpa perlu lilit-lilit dari hujung pintu dapur sampai ke hujung pintu masuk utama rumah?

Memang premium beautiful set berpantang terbaik la bila dengan kaedah rawatan moden macam ni at least bila lepas je melahirkan, badan boleh terus ada tindakbalas untuk mempercepatkan pengeluaran darah kotor dalam badan. Especially darah kotor yang agak berketul tu. Once bengkung premium beautiful melekap je kat badan, kita akan rasa lancar je darah tu keluar. Ni adalah akibat dari tindakbalas FIR (far infrared rays) yang ada pada setiap bebenang premium beautiful tersebut. FIR ni fungsi utama dia adalah untuk mengembangkan salur darah kita yang tersumbat sepanjang 9 bulan tak period dan membantu untuk menyingkirkan toksin badan dan asid peluh dari badan kita. Sebab tu bila pakai pb dalam pantang, rasa badan sentiasa hangat walau pun duduk bawah air cond or kipas.

Banyak sangat kelebihan premium beautiful ni untuk ibu-ibu lepas bersalin. Sebab fungsi one stop centre yang ada pada premium beautiful ni sangat berkesan untuk menyegarkan badan sepanjang tempoh berpantang. Sekurang-kurangny dengan memakai bengkung premium beautiful, badan kurang letih dah luka dalaman kita yang baru lepas melahirkan tu akan cepat sembuh.

Buat anda yang tercari-cari set berpantang lepas bersalin, cuba hubungi mana-mana agent sal yang ada di sekitar anda untuk cuba rasa sendiri kelebihan yang ada pada premium beautiful corset.

Pakai premium beautiful ni adalah antara kaedah paling mudah untuk dapatkan semula perut yang tak buncit seolah-olah sedang mengandung walaupun baby dah keluar, dan jalan paling singkat dan selamat untuk slim dalam tempoh tak melebihi 30 hari!


Bayangkan farhana lepas bersalin terus sarung premium beautiful sebab dia da biasa nampak bukti depan mata yang sesiapa je yang amalkan pakai bengkung premium beautiful dalam pantang, memang mudah nak slim balik.
Dan kalau uol nak tau, farhana dalam masa 22 hari dah dapat semula bentuk badan lebih cantik dan sihat dari bentuk badan dia sebelum hamil dulu.

Memang tak susah nak jaga badan lepas bersalin sekarang ni kalau konsisten pakai premium beautiful sepanjang tempoh pantang. Jangan kata dalam pantang je, yang special nye premium beautiful ni, ianye sesuai sangat dipakai selepas pantang jugak. Mean kalau uol dah abis temph pantang n dah nak masuk kerja nanti, boleh je pakai lagi pb ni sebagai ganti baju dalam biasa yang tak ada benefit kesihatan seperti premium beautiful.

Focus pakai premium beautiful bukan setakat untuk dapatkan bentuk badan yang cantik je, tapi premium beautiful terbukti berkesan untuk sakit pinggang, senggugut, cepatkan proses baikpulih luka dalaman, melancarkan dara, dan susu badan dan banyak lagi!

Nak cuba premium beautiful boleh contact sal untuk free fitting dan free consultation.

Salleha Roslan
011-1631 1641






baju raya dan premium beautiful

cantik kan dato'siti nurhaliza dengan busana rekaan hatta dolmat.

Wooowwwww...!!!!!!!!
bayangkan kalau raya tahun ni kita dapat sarungkan premium beautiful di badan. Then bila nak pakai baju raya pun rasa confident je kan sebab potongan badan memang ohsem!


salleha roslan
011-1631 1641

Harga premium beautiful

Teringin nak bentuk badan yang kemas, cantik dan menarik???
Hanya sarung kan premium beautiful corset di tubuh anda.
Result bentuk badan yang lebih kemas akan terserlah dalam masa beberapa minit sahaja.


Berapakah harga satu set premium beautiful?
Harga premium beautiful bergantung pada size ukuran badan seseorang.
Kami sebagai premium beautiful expert akan meminta ukuran anda untuk menentukan size dan seterusnya baru sebut harga boleh dilakukan.


Boleh ke beli premium beautiful secara berasingan?
Boleh......
Premium beautiful corset terdiri daripada:
Long Bra
Short Bra
Long Girdle 
Waist nipper
Di mana setiap helaian premium beautiful ni ada peranan dan keistimewaan tersendiri. Nak beli satu piece boleh, nak beli full set pun boleh je. Ikut bajet anda dan bahagian mana yang anda perlukan penjagaan yang lebih.


Harga satu set penuh premium beautiful
(Long bra, Long girdle dan waist nipper)
RM2,400 untuk size kecil
RM2,600 untuk size besar

Lebih banyak jimat bila anda beli premium beautiful secara tunai dan menggunakan credit card dengan zero interest.

Premium beautiful turut menawarkan CASH INSTALLMENT serendah RM150.00 sebulan.

Untuk yang berkemampuan untuk dapatkan premium beautiful secara cash atau melalui credit card, anda tentu dapat jimat banyak dengan promo rebate yang sedang ditawarkan sempena RAMADHAN dan SYAWAL ni.
Jimat almost RMxxx.xx!!!!!!


Untuk keterangan lanjut tentang harga dan runding cara premium beautiful boleh hubungi.
Salleha Roslan
011-1631 1641


premium beautiful : ubat kurus terbaik 2013

Kenapa saya berani kata kata akan PREMIUM BEAUTIFUL corset adalah set bersalin dan ubat kurus terbaik 2013????

ni lah sebab utama nye bila kita :
Konsisten
Disiplin
Kalis cabaran di awal dua minggu pertama memakai
Banyak kan minum air
Yakin
Berdoa

Dalam masa dua minggu je alhamdulillah sal dapat semula bentuk badan sama macam sebelum hamil anak ketiga.


 Pakai premium beautiful corset lepas dua tahun melahirkan anak kedua. Alignment memang banyak lari masa tu. Especially part punggung memang kembang. 

Dan anda dapat lihat walau dalam sarat mengandung 8 bulan pun bentuk badan masih tak berubah, yang berubah hanyalah perut ku buncit ke depan. 

Nampak kan betapa hebat nye premium beautiful corset ni dalam membentuk badan kita dengan cantik dan kemas. Even sembilan bulan mengandung tanpa premium beautiful melekap di badan pun, tapi bentuk badan kekal terjaga.



Testimoni client dari brunei darussalam.
Baru seminggu je pakai premium beautiful corset.
"Slm sal.alhamdulilah sal akk betul2 happy.wlaupun pada mulanya akk mcm tak selasa tpi bila akk teruskn jua masa ni akk mula selasa dan akk perkenal kn pada akk punya kakak. Dan dia pun mula berminat." 
-client PB dari Brunei Darussalam-



Ingin mencuba sendiri keberkesan premium beautiful corset?
Hubungi segera!

Harga boleh runding dan in shaa Allah the best service after sales just from me ;)

salleha roslan
011-1631 1641


Promosi harga runtuh Premium Beautiful

Set bersalin terbaik!!!






Ini lah dia kesan dari menjadi pengguna tegar premium beautiful.
Badan cantik, kemas semulajadi tanpa ubat, senaman berat dan pembedahan sedut lemak. 


 Walau hamil 7 bulan dan tak lagi memakai premium beautiful corset di badan, tapi bentuk badan tetap mengikut bentuk corset yang sangat tak berisiko seperti premium beautiful ni. 


Waktu ni pulak hamil hampir 9 bulan.
Tetap berkeyakinan dan cergas bertenaga walau kandungan semakin berat dan sarat. 





 Ni gambar waktu menunggu hari. 
Nampak perut macam kecik je kan. tapi hakikat nye berat badan sal dari 48kg sebelum hamil, naik sehingga 66kg di waktu akhir trimester kehamilan.

Bayangkan........!!!
hampir 20 kilo berat badan boleh naik sewaktu kita hamil...!!! Agak ngeri jugak la bila difikirkan...sebab bukan apa, nak turun kan balik berat badan berlebihan  nanti mesti 'bercinta' punya.

Tapi bertuah sangat sebab sal dah diperkenalkan dengan set bersalin PREMIUM BEAUTIFUL CORSET. Just pakai je kat badan, dan hasil nye uol tengok lah sendiri. Tak perlu masa yang panjang untuk susut kan berat badan berlebihan dan tak perlu stress untuk tahan lapar dan catu nasi kita sepanjang malam.



 6 hari dalam pantang. 
keluar check up baby danish untuk check jaundice.
kalau dulu lah kan, waktu 6 hari ke hospital ni, pernah ada sorang aunty tu tegur sal " awak dah berapa bulan???"

erkkk???!!! 
sentap tak bila orang tanya soalan macam tu. padahal baru je lepas bersalin dan baby pun ada je dalam stroller tapi alih-alih boleh pulak aunty tu tanya soalan keramat macam tu kan. Nampak bebeno badan lari alignment :')


Sebelum sejarah soalan keramat tu berulang, better lah gunakan sepenuh nye kelebihan yang ada pada premium beautiful ni untuk dapatkan balik alignment dan structure badan yang mantop!






Dan ni lah hasil nye.
kembali langsing walau anak dah tiga orang.





Hari pertama bersalin memang agak murung sikit bila kenangkan perut masih macam orang yang sarat mengandung lagi. sampai damia n danisha datang hospital diorg boleh tanye "perut mama ada baby lagi ke???"

So nak tak nak, sal rajin kan diri jugak untuk pakai waist nipper premium beautiful dulu. Target nak sangat susut kan perut. Tak nak dah jadi macam dulu bilamana perlu amik masa setahun untuk kempis kan perut yang menggeleber dan penuh stretchmark.

Alhamdulillah dalam masa 15 hari dah nampak kesan ketara hasil konsisten pakai premium beautiful.

Cuba click link ni untuk uol faham kan antara kesan lain kenapa premium beautiful sesuai sangat jadi set bersalin pilihan kaun hawa:



 Sekarang sal adalah ibu kepada tiga orang cahaya mata. Alhamdulillah bila mana pb menjadi antara penyumbang dalam merealisasikan impian sal untuk slim tanpa risiko dan sihat ceria.






Suami nak bawa keluar jalan-jalan selalu pun tak de hal dah. 
Maybe sebab selesa kot bila isteri tetap menjaga kecantikan dan kesihatan macam waktu bercintan cintun dulu ;)  


Ni sal yang the lastest lepas hampir 3 bulan jadi mama anak tiga.



Terima kasih sudi luangkan masa baca blog entry sal ni ye. 
Saranan sal, buat uol yang pernah ada pb tu teruskan lah pakai dan jangan lah simpan dalam almari. Bawa keluar balik set uol tu dan sarungkan balik. Kalau agak menderita sebab senak dan sesak nafas, tu tanda nye uol perlu kan size set pb yang baru. Jangan seksa kan diri untuk pakai set pb yang senak dan menyeksa jiwa raga ye sebab premium beautiful memang direka istimewa bukan untuk di pakai ketat-ketat sampai korang rasa nak pengsan.

Yang tercari-cari set bersalin untuk di pakai dalam pantang mahupun selepas pantang, boleh cepat-cepat contact sal untuk dapatkan pb uol dengan harga yang murah dari biasa. Yang nak kahwin tu pun apa salah nye pakai pb dari skarang. Biar kecantikan dan kesihatan kita terjaga dari awal.


Harga istimewa premium beautiful.
Luar biasa dari biasa!!!


Salleha Roslan
011-1631 1641 (whatsapp)


Berpantang dengan premium beautiful

Alhamdulillah seperti dua proses lepas melahirkan damia dan danisha yang dulu, kali ketiga ni pun syukur sangat bila Allah kurniakan nikmat sihat dan cergas sepanjang tempoh berpantang selama 19 hari ni...
-No more pening-pening
-Hilang sakit pinggang dan lenguh belakang
-Angin badan pun rasa nye puas dah di tolak minggu pertama lepas bersalin tu
-darah nifas dan air bisa badan pun lancar je keluar
-tak de sembelit
-susu badan pun Alhamdulillah coz kali ni merasa jugak apa tu bengkak susu.
Masuk tiga minggu berpantang dengan bra dan bengkung premium beautiful memang TERBAIK! Badan cepat je kembali ke bentuk asal. Seriusssss......PB memang set bersalin terbaik...berbaloi invest beribu untuk nikmat sihat dan penuh keyakinan.
Untuk girdle premium beautiful pulak sal still tak berani lagi nak pakai sebab terbayang-bayang kesan luka di gunting kat anus tu...huhuu...tunggu la seminggu dua lagi baru confident nak sarung girdle pb ;)
Dah pakai girdle in shaa Allah lagi cepat luka dalam dan peranakan nak sembuh sepenuhnye...dan hope dapat membantu tulang sulbi di punggung ku yang agak lenguh akibat proses meneran baby hari tu.
Uol nak cuba PREMIUM BEAUTIFUL...???
Salleha Roslan
011-1631 1641



Jangan fikir lama sangat untuk nak pakai ke tak nak..nak pakai ke tak nak..makin lama fikir kang lagi banyak alignment badan tu lari ;)

Berbaloi-baloi pun kalau hadiahkan diri sendiri satu set premium beautiful. Bukan apa, pakej tau pb ni..baju dalam seumur hidup. Dah la ada jaminan baik pulih seumur hidup makna nye kalau nanti pb uols koyak ke cangkuk tecabut ke anta je repair free of charge tanpa resit. sebab tu penting untuk beli pb ni dengan agent yang commited dengan business premium beautiful ni. Mcm mana nak tau agent tu komited ke tak? Tengok je la update facebook dan blog diorg. Mana yang rajin update dan sentiasa buat uols teruja tu, tu la salah satu ciri agent yang komited. Kalau salah beli dengan agent yang hanya melepaskan batuk di tangga je memang uols la yang kesian nanti sebab mesti segan kan nak minta tolong dengan orang lain. Last-last terpaksa la uols simpan je pb tu buat pekasam dalam almari. Sayanggg sangat kalau jadi kes macam ni kan ;) 

Premium Beautiful Mahal?
as for me pelaburan untuk kesihatan yang lebih kurang 2k ni je kalau sayang nak invest memang tak tau nak kata apa la ;)
Just imagine la ye, salah satu kebaikan pb membantu proses mendapatkan zuriat. Try to conceive with pb hanya perlu lebih kurang 2k je. Dan kalau buat rawatan IVF??? Cecah tak puluhan ribu??? mesti cecah punye kan. Berhasil atau tak semua tu terpulang pada izin Allah SWT. 

Tu contoh je ye...actually banyak lagi contoh perbandingan yang sal boleh share kat sini tapi nanti-nanti la bila datang mood nak update benda lain pulak. Dari contoh nak conceive baby antara pakai pb dan IVF ni kita dah dapat gambaran yang actually pb ni antara rawatan alternatif termurah untuk kita. Lagi pun tak de sebarang risiko kalau pakai pb ni. 


Okay la jom kita tengok testimoni terpilih untuk entry kali ni. Testimoni dari ibu anak tiga. Seorang surirumah yang tetap nak nampak cantik dan nak sentiasa kekal sihat. So pakai pb sambil buat keje umah memang lah tersangat best ;)



ni la antara sebab kenapa premium beautiful ni di panggil one stop center.


Salleha Roslan
011-1631 1641




MONDAY, SEPTEMBER 24, 2012


Premium beautiful : Top blogger fatin liyana pun dah pakai premium beautiful

Wowwweeee top blogger Fatin Liyana pun dah pakai premium beautiful????? Biar betik??? Dia kan kurus dah...so buat apa lagi nak pakai pb ni???

Haaaa..ni mungkin antara perkataan yang keluar dari benak fikiran korang kan....so kalau nak tau kenapa fatin liyana pilih untuk pakai premium beautiful the top healthy and beauty corset ni jom la baca entry blog yang dia baru je update ni. still fresh lagi.

orang kurus senang dapat masalah bongkok macam ni kan? 


but now tengok la perubahan posture badan fatin liyana ni. Bezakan...so jom sama-sama kita baca pengalam fatin liyana yang baru beberapa hari je pakai corset nombor satu ni ;)

credit to fatin liyana asri ;)

salleha roslan
011-1631 1641 


Premium Beautiful : Testimonial premium beautiful 2013

Testimonial 2013
Real people, real product, real testimonial.


Kami antara premium beautiful agent yang ada testimonial dari diri sendiri.



Nak beli premium beautiful pastikan anda hanya berurusan dengan agent yang komited sahaja.

Sebab apa?
sebab pb ni SUPERBRAND prodcuts.
Bila superbrand mean u perlu selesa dengan premium beautiful corset yang u pakai tu. dari komited agent ni hasil bentuk badan idaman yang diimpikan selama ni in shaa Allah mampu jadi kenyataan. 

Premium beautiful no 1 corset in Malaysia ni jugak LIFETIME WARRANTYmakna nye bila ada sebarang kerosakan sama ada cangkuk hilang, fabric tercarik, tetulang patah dan sebagai nye uol boleh hantar repair pb ni for free tanpa resit. Kalau beli corset biasa tak de rasa nye service baik pulih macam ni kan ;)

Lain orang lain result tindak balas dia. Ada yang terus 5 minit pakai akan dapat healing crisis dan ada yang berminggu pakai baru dapat kesan dari proses baik pulih hormon dan penyahtoksin badan. Jadi sepanjang badan kita nak kembali stabil, akan ada tindak balas yang u perlu refer dengan agent. Dari situ mereka akan bantu untuk memberi khidmat nasihat dan rundingan percuma.


ni sal sendiri.
premium beautiful berjaya bentuk kan badan supaya lebih cantik terletak dan dalam masa yang sama selamat untuk kita dan menyihatkan dalaman badan juga.





simaa roslan
jangan salah faham ye dengan premium beautiful ni.
pakai pb ni bukan untuk kasi kurus je, tapi untuk yang nak kurus jadi berisi pun boleh je. Selamat sangat untuk dapatkan berat badan ideal dengan pb ni sebab dalam masa yang sama pb bantu untuk stabilkan hormon badan kita tanpa menggangu organ-organ badan yang ada. Pakai je hari-hari mcm pakai baju dalam biasa...tapi kesan dia memang luar biasa ;)



ni antara kebaikan dan kelebihan yang premium beautiful mampu lakukan untuk diri kita.



premium beautiful expert
salleha roslan
011-1631 1641



Premium Beautiful : Corset abang sayang

Mesej khas dari client sal sendiri. Teruja dia bila pakai premium beautiful je macam-macam dia dapat. sebab tu uols yang tak pakai lagi atau tak pakai secara konsisten tu sila lah cepat2 pakai pb ni. Insya'allah 1001 jenis perubahan uols akan dapat.

Haaaa....!!! mesti ada yang tanye kan apa kaitan premium beautiful ni dengan kes rapat-merapat ehem-ehem ni kan??? kalau uols nak tau, tu la dia hasil dari fungsi FIR yang ada pada setiap bebenang premium beautiful tu sendiri. Click sini kalau tak sure lagi apa tu FIR Premium Beautiful ;)

Selain membantu untuk tingkatkan metabolisme badan, pb jugak sememangnye melancarkan darah. Dan yang paling besttttt untuk kaum hawa yang ada masalah longgar-longgar pada asset berharga uols tu boleh cepat2 cuba sarungkan pb ye. Confirm abang sayang punye! Bila situ rapat confirm abang teringat-ingat punye la ;)



salleha
011-1631 1641 


Premium beautiful : hilangkan masalah cyst




Alhamdulillah 
betul lah bila kita dapat bantu buatkan orang lain happy, kita pun tentu akan dapat aura happy tersebut. Happy sangat bila client ni inbox sal bagi tau masalah cyst dia dah tak de. Sebelum ni susah jugak hati dia bila doctor sahkan dia ada cyst dan kalau dah makan ubat pun tak kecut jugak mungkin akan dilakukan pembedahan untuk buang cyst tersebut.

Setiap penyakit ada penawar nye.
dari menanggung sakit dan berhabis ribuan ringgit untuk pembedahan, apa salah nye cuba dulu pemium beautiful. Perasaan tu terdetik di hati client ni bila selalu ternampak testimoni dan info tentang kehebatan premium beautiful di wall sal dan rakan kongsi yang lain.

Kalau sebelum ni bukan hanya ada cyst, tapi masalah period tak teratur,sakit belakang dan berat badan berlebihan pun menjadi masalah buat client ni. Alhamdulillah dengan ikhtiar dan doa yang tak putus untuk kekal sihat dan cantik di mata suami akhirnye apa yang di hajat kan di makbulkan Allah.




apa itu ovarian cyst



Ovarian Cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau poket yang berisi lendir atau air yang terjadi di dalam atau dipermukaan ovari. Ia adalah kejadian yang kerap berlaku dan kebanyakkannya wanita tak menyedari yang mereka mengalaminya ia jarang memberikan simtom atau gejala.


Walaubagaimanapun, kehadiran ovarian cyst mungkin menunjukkan sistem peranakkan yang bermasalah dan berkaitan dengan masalah ketak-suburan.



Cyst sebenarnya berkait-rapat dengan proses reproduksi wanita. 

Follicular cysts adalah cyst-cyst yang mengandungi telur dan apabila ia matang, ia akan pecah untuk melepaskan telur untuk persenyawaan. Kadang-kadang, cyst-cyst lain juga boleh tumbuh di dalam ovari dan cyst inilah yang selalu memberi masalah.

Jenis-Jenis Cyst


Terdapat beberapa jenis ovarian cyst yang kerap dialami oleh wanita. Kebanyakaan tak memberikan kesan serius dan hilang dengan sendiri, tapi ada juga cyst ni boleh tumbuh dan menjadi besar dan menyebabkan ketidakselesaan. Kadang-kadang cyst boleh menyebabkan anda sukar hamil.







Follicular Cyst: 
Ia terbentuk dari folikel yang tak pecah dan gagal mengeluarkan telur. Folikel ini kemudiannya akan menjadi cyst. Ia adalah cyst yang paling kerap terjadi dan jarang memberikan masalah atau komplikasi.


Corpus Luteum: 

Corpus luteum cysts boleh terjadi selepas folikel pecah dan mengeluarkan telur. Selepas folikel pecah, lendir dan cecair terperangkap didalam folikel yang pecah tadi menyebabkan cyst terbentuk. Cyst ini selalunya akan hilang dengan sendirinya tetapi ia boleh menjadi besar dan memberikan komplikasi seperti pendarahan , pecah (burst) atau ‘twist’ dan ini akan menyebabkan kesakitan.





Endometriomas: 

Endometriomas adalah cyst yang terbentuk pada mereka yang mengalami endometriosis. Ia terbentuk apabila tisu endometriosis melekat pada ovari dan darah yang terkumpul setiap bulan akan membentuk cyst pada ovari. Ia boleh menyebabkan sakit semasa seks dan haid. 





Cystademas: 

Cystademas adalah cyst yang terbentuk dari sel pada permukaan ovari yang tumbuh dengan sendirinya. Cyst ini selalunya dipenuhi dengan cecair mukus dan boleh menjadi sangat besar.





Dermoid Cysts:

 Dermoid cysts juga terjadi dari sel ovari yang boleh membentuk gigi, rambut dan tisu-tisu lain. Ia agak jarang berlaku tetapi boleh menjadi besar dan menyebabkan kesakitan sekiranya ‘twisted”.





Polycystic Ovaries: 

Terjadi apabila folikel yang sepatutnya melepas telur, gagal menjadi matang dan bertukar menjadi cyst. Kemudian, lebih banyak cyst-cyst ini akan terbentuk dan memenuhi ovari.







Siapakan yang berisiko untuk mendapat cyst ini?




Ovarian cysts sebenarnya agak kerap terjadi .



kebanyakkan wanita mungkin sekurang-kurangnya akan mendapat satu cyst sepanjang hidupnya. Kebanyakkanya adalah cyst biasa dan tak complicated.

Walaubagaimanapun, sekiranya cyst ni terjadi pada wanita berusia 50-70 tahun, ia lebih cenderung kepada kanser dan lebih merbahaya.



Gejala Ovarian Cysts


Ia pada umumnya tak memberikan sebarang gejala. 

Tetapi sekiranya ia terlalu besar anda mungkin perasan perut sedikit buncit dan terdapat ketul pada bahagian bawah perut. Lain-lain gejala yang jarang-jarang ialah:

  • Sakit perut
  • Rasa perut penuh dan tak selesa
  • Rasa berat pada ari-ari
  • Sukar atau kerap kencing
  • Sakit semasa hubungan seks
  • Muntah dan loya.

Diagnosa


Diagnosa Cyst selalunya dibuat secara tak sengaja, iaitu semasa pemeriksaan pelvis atau pemeriksaan faraj. Ovarian cyst dengan senang dapat di buat dengan mengunakkan mesin ultrasound, disamping itu, ultrasound juga boleh memberikan maklumat tentang saiz, lokasi dan kandungan cyst tersebut.



Ovarian Cyst dan masalah ketidak-suburan


Bagi kebanyakkan wanita, kehadiran cyst tak banyak beri kesan pada keupayaan untuk hamil kerana ia selalunya kecil dan tak kan menganggu proses ovulasi atau persenyawaan. Tetapi sekiranya anda mengalami endometriosis atau PCOS ia mungkin berkait rapat dengan masalah ketidak-suburan anda.





Rawatan


Bergantung kepada jenis cyst tu sendiri. 

Bagi folikular cyst atau corpus luteal cyst, rawatan yang biasa ialah dengan ‘tunggu dan lihat’. Selalunya doktor akan memantau samada ia semakin membesar atau sudah bertukar bentuk. Bagi mereka yang mengalami masalah yang serius, pembedahan adalah sesuatu yang terbaik. Rawatan hormon juga boleh menolong untuk mengawal cyst ni pada sesetengah wanita.




*http://portal.alamhamil.com



m



your premium beautiful expert

salleha roslan
011-1631 1641 (whatsapp)


Premium Beautiful : Waist Nipper premium beautiful legakan sakit pinggang dan sakit belakang ketika hamil




Ni lah dia rahsia sal kekal cergas tanpa kerap di serang sakit pinggang dan sakit belakang sewaktu hamil.
Sakit pinggang tu normal lah kan untuk ibu-ibu hamil? Tapi Alhamdulillah sal gunakan kaedah FIR yang ada pada waist nipper premium beautiful ni sebagai solution untuk jangan jadikan masalah sakit pinggang dan sakit belakang masa hamil ni sebagai penghalang utama untuk teruskan aktiviti harian hidup sal.

Walau pregnant dan tak boleh pakau full set premium beautiful ni 24 jam, tapi boleh je jadikan waist nipper pb ni sebagai teman tidur waktu malam untuk hilangkan sakit belakang...kan premium beautiful ni di cipta khas bukan untuk dipakai ketat... asal melekap kat kulit badan In Shaa Alla dari sakit boleh jadi sihat segar bugar ;)

Waist nipper premium beautiful ni dah bertahun dapat penganugerahan dariPAKAR TULANG DUNIA sebab terbukti dalam mengatasi masalah sakit belakang dan slip disc.



Salleha Roslan
011-1631 1641


Premium beautiful : Own testimonial of Premium Beautiful



Tanggapan ramai org kurus tu adalah bila berat badan kita bawah 50 kg kan???
 sal pun dulu sama je fikir macam tu jugak. Sebab tu dulu bermati-matiman buat macam-macam cara untuk dapatkan berat badan 50kg dan ke bawah....

Tapi bila tengok balik gambar before pakai pb and after konsisten pakai pb dengan size yg tepat, memang beza sangattt!!! Berat sama je tapi in the same time bentuk badan nampak perbezaan ketara! 

dan paling best antara kesan pakai premium beautiful ni adalah :




- tak de msalah perut buncit




- tak de masalah peha berlaga bila bejalan




- tak de susah hati bila tengok cermin nampak punggung lebar




- stretchmark makin pudar




- selulit hilang!!! pregnant ni pun x nampak dah bayang selulit kat peha.




- migraine hilang




- hormon thyroid yang kritikal sepajang 6 tahun kembali stabil 




- n paling best... confident level makin up bila abang sayang semakin sayang ;)



nak info lebih dan nak tahu harga premium beautiful ni boleh je contact sal ye 



011-1631 1641




Premium beautiful : mengandung, hamil, pregnant ;)



Ni lah sal sepanjang tiga kali pregnant ;)

Alhamdulillah pregnant kali ketiga ni sangattt bestttt.
 Paling utama sebab gap antara danisha n baby lebih kurang 4 tahun. so kurang la rasa letih, penat and suka merungut dan nak marah-marah tu.

Kemudian yang paling besttttt adalah :
BODY still have a gud shape.
kira nye kali ni pregnant, masuk 6 bulan baru nampak yang sal ni memang ibu yang tengah hamil. Kalau tak tu, still ada je ntah sape-sape punye laki ntah yang asik dok buat bunyik cencorot depa tuh...nak ngorat pun agak2 lah kan

Nampak kan macam mana special nye kita bila jadi pengguna tegar PREMIUM BEAUTIFUL. So buat adik-adik, kakak-kakak yang tengah plan nak hamil tu jangan takut nak teruskan pakai pb ye. Sebab sal sendiri pakai pb sampai usia kandungan masuk 3 bulan. 

In shaa Allah kelebihan pb ni memang ada untuk pelihara dan kuat kan peranakan kita. Yang special nye pb ni, dia tak menekan pun rahim kita...so in shaa Allah baby masih ada ruang untuk membesar dengan sihat dan sempurna.

Sal advice kan untuk yang agak sukar nak dapatkan zuriat samada
- rahim lemah
- kerap gugur
- peranakan jatuh
boleh la cuba pakai premium beautiful ye. dan buat yang dah ada pb tu jangan buat simpanan atau hiasan dalam almari je. silalah pakai untuk kesihatan dan kecantikan luar dalam kita jugak. 


011-1631 1641

Premium beautiful : Testimonial premium beautiful

Premium beautiful boleh naikkan berat badan dan cantikkan bentuk badan tanpa kesan sampingan.




persepsi manusia kurus tu lebih cantik...tapi kalau kurus dan nampak agak bongkok memang kurang menarik kan...



ni testimoni adik sal sendiri yg mana berat asal dia dulu adalah 40kg sahaja and now gain until 48kg after a few months pakai premium beautiful je...pb mampu bagi bentuk badan dan berat badan ideal...jgn risau pada yg nak naik berat, dan jgn susah hati buat yg nak turunkan berat dan cantikkan shape badan ye coz pb terbukti mampu beri kesan ideal buat berat badan dan bentuk badan kita ;)

lebih lagi gambar testimoni boleh click link ni


nak tahu harga promosi premium beautiful
dan apa kebaikan premium beautiful ni boleh je contact sal ye

salleha roslan
011-1631 1641 


Premium Beautiful : Testimonial hebat premium beautiful




nak tahu lebih lagi boleh click sini ye


salleha roslan
011-1631 1641


Premium Beautiful : Beza short bra Premium Beautiful dengan short bra biasa



Kelemahan Bra biasa yang ramai sangat suka beli dan pakai :


Cantik dan berwarna warni tapi fungsi untuk menjaga asset seumur hidup kita tu memang kurang ;')

Tak menyokong kedudukan payudara sebab kualiti dan ciptaannye yang tak kukuh.

Tali bra confirm senang jatuh.Means longgar la senang cite. Sikit2 nak kena betul kan kasi naik balik tali bra tu.

Tak membantu untuk pembentukkan posture badan yang tegap dan menarik.

Tak membantu menjaga kesihatan tulang belakang.

Tak tahan lama, cepat loose dan mudah rosak.

Tak membantu untuk tingkatkan tahap kesihatan.

Paling terukkkk bila bra biasa ni boleh mengundang KANSER PAYUDARA!!!



SOLUTION........????


Try pakai short bra premium beautiful.
Confirm uols akan puas hati tak terkata.


Kelebihan short bra premium beautiful ni adalah :

Full cup bra - so tak kan ada lagi masalah breast terkeluar dari paksi nye ;)

Melekap sepenuh nye di badan dengan bahagian tepi menampung lebihan lemak bawah ketiak. Tak de lah menggeleber je isi dada kita sampai melempah ke tepi.

Tali bra yang lebar. Confident je rasa bila jogging or buat aktiviti sukan yang lain sebab bra pb ni menampung kuat jika berlaku sebarang "gegaran"

Lace yang cantik dengan ciri-ciri ekslusif. Kalau pakai baju plain tu takde nye nampak ketara lace-lace short bra pb ni kat baju.

Fabrik dengan kuasa serapan optimum. Mampu serap peluh dengan cepat dan telus udara. Confirm tak panas, rimas dan lemas. Dan semestinye boleh di pakai seharian.

Short bra pb ni pun disulami dengan batu kristal tourmaline yang menghasilkan Far Infrared Rays (FIR).
Di mana fungsi utama FIR ni pada breast kita adalah untuk menganjal dan menegangkan mana-mana bahagian yang tak berisi. Kira sangat membantu untuk mantap kan breast...
Untuk yang menyusu sangat bagus pakai short bra premium beautiful ni, sebab?

* Lancarkan pengaliran susu / banyakkan susu
*Kurangkan bengkak susu
* Hilangkan kesan hitam dan daki pada nipple
* Bagi nipple bernafas dengan lebih selesa
* Hilangkan strechmark pada breast
* Lifetime warranty

Wowwweee banyak nye benefits short bra pb ni kan. Harga dah la lebih kurang sama je dengan branded bra yang ada kat luar tu tapi bayangkan dengan harga mampu milik yang short bra pb ni bagi, dia juga memelihara breast kita supaya sentiasa cantik dan sihat dan paling best hanya bra jenama premium beautiful je yang mampu bagi jaminan baik pulih baju dalam uols seumur hidup.

Sesuai sangat untuk semua peringkat umur tak kira remaja, ibu hamil, ibu dalam pantang dan wanita berusia emas. Semua still ada peluang untuk lebih sihat dan tampil cantik .

Harga short bra ni just RM399

Dengan RM399 ni untuk seumur hidup. Jimat kan? Tak yah pening-pening kepala nak cari bra yang sesuai untuk tampung berat dan beban payudara yang ada. Tak kisah la asset uols tu besar or kecik, memang short bra pb mampu utk mantapkan breast kita.



TESTIMONI
kalau sebelum ni mesti keliru kan mana satu depan mana satu belakang.
Once tersarung nye premium beautiful di badan baru nampak yang sebenar nye kita hanya ada dua breast sahaja. Bukan dua di depan dan dua di belakang ye ;)


Untuk pemilik cup D,E,F sangat disarankan untuk dapatkan cepat-cepat satu pun jadi la short bra premium beautiful ni. sebab fungsi utama pb memang untuk menganjalkan breast yang kendur. Jadi jangan biarkan buah dada kita bertukar menjadi buah pinggang ye ;)

salleha roslan
011-1631 1641

Premium Beautiful : Anak dara wajib pakai premium beautiful

Kenapa saya kata anak dara wajib pakai premium beautiful???
sebab utama mesti lah sebab belum kawin. so wajib jaga bentuk badan dari skarang supaya nanti walau dah beranak pinak pun badan tak menggelebeh jatuh sana sini. kita biasa tengok kan ramai je orang-orang yang kat luar sana suka kan kecantikkan tapi diorg malas dan terlalu berkira untuk sihat dan cantik. dah datang penyakit kronik baru nak cari jalan and time tu percaya lah yang harta kita pun boleh habis licin kalau dah sakit.

Tau tak kalau kita lebih berat badan apa risiko yang kita akan dapat???
~ susah nak pregnant
~ sembelit
~ migraine 
~ semput
~ sakit belakang
~keputihan
~ sakit lutut
~ saluran darah tersumbat
~ masalah jantung
~ kencing manis
dan macam-macam lagi lah.
Tapi paling kronik kalau dengan masalah berat badan berlebihan ni kita confirm senang dapat masalah KURANG KEYAKINAN diri!

Ni antara testimoni client kami yang terkini. Anak dara ni baru je pakai premium beautiful corset ni tak sampai 5 minit pun. Tu baru 5 Minit. cuba pakai 5 bulan pastu pakai lah terus sampai 5 tahun secara konsisten. Confirm body solid je walau beranak 5 pun ;)

Premium beautiful memang direka bentuk khas untuk alihkan lemak-lemak badan yang dah lari dari landasan tu untuk balik ke tempat asal. Cuba uols pegang belakang badan uols tu especially blakang dada confirm akan rasa lembik-lembik lebihan lemak kan. Kalau nak ikutkan tak sepatutnye isi badan kita ada kat blakang tu. tu yang ada org lepas bersalin kena urut blakang badan tu sebab susu badan pun ikut lari sama ke blakang.

lagi pulak pakai je lah pb ni so that tak de la korang pening-pening kepala nak buat hard excercise utk cantik kan bahagian-bahagian tertentu kat peha, pinggul, pinggang, dada dan lengan uols tu. sebab pb corset secara semulajadi akan jalankan tugas dia untuk cantikkan part-part yg terover besar  kita tu. Tapi untuk yang bersenam tu kira bonus besar la untuk uols kurangkan berat badan dengan cepat.

Ingat ye...pb bukan serta merta turunkan kilo badan uol tapi pb lebih kepada bentukkan badan kita tanpa sakit dan tanpa kesan sampingan yang merosakkan organ-prgan badan. Pb sangat membantu tingkatkan metabolisme badan. So kalau 2-3 bulan pakai pb kilo tak turun-turun tu jangan lah give up.Jangan pulak campak bawah katil or simpan dalam almari. Sebab walau kilo tak turun pun tapi tau tak kandungan lemak badan korang memang akan turun. Tak caya boleh try check timbang kuantiti lemak uols before n after pakai pb.



Testimoni anak dara jugak. sebelum pakai dan selepas pakai memang beza sangat kan. Kalau tak pakai pb tengok lah macam mana susunan lemak badan kita? dan after pakai je pb terus nampak exclusive bentuk badan. kemas terletak. kalau macam ni pun bentuk badan lah kan confirm confident je nak pakai kebaya walau size badan kita size plus plus. 

Lagi satu kelebihan premium beautiful ni, kalau uols beli kain ela RM5 semeter pun then anta tempah tailor confirm bila pakai tetap cantik walau kain tak mahal pun. Ye la kan bentuk badan dah kemas so kain murah atau mahal bukan ukuran lagi. Tapi..................kalau beli kain mahal dan import dari mana sekali pun, kalau bentuk badan kita bertingkat confirm baju mahal dan lawa tu nampak murah dan tak menarik ;)




Jom dear kita selamatkan badan kita dari runtuh. Cepat-cepat dapatkan premium beautiful dengan harga runtuh dari sal dan beautiful experts sal ye. Special price and tip top service confirm!


Salleha Roslan
011-1631 1641 




Premium beautiful : Top blogger fatin liyana pun dah pakai premium beautiful

Wowwweeee top blogger Fatin Liyana pun dah pakai premium beautiful????? Biar betik??? Dia kan kurus dah...so buat apa lagi nak pakai pb ni???

Haaaa..ni mungkin antara perkataan yang keluar dari benak fikiran korang kan....so kalau nak tau kenapa fatin liyana pilih untuk pakai premium beautiful the top healthy and beauty corset ni jom la baca entry blog yang dia baru je update ni. still fresh lagi.

orang kurus senang dapat masalah bongkok macam ni kan? 


but now tengok la perubahan posture badan fatin liyana ni. Bezakan...so jom sama-sama kita baca pengalam fatin liyana yang baru beberapa hari je pakai corset nombor satu ni ;)

credit to fatin liyana asri ;)

salleha roslan
011-1631 1641 


premium beautiful : keputihan

Bahaya keputihan ketika hamil.

Uols ada masalah keputihan tak ketika hamil?
kalau time tak pregnant dulu pun banyak je keputihan, ni kan pulak time pregnant. lagi senang keputihan nak membiak.




Teringat masa 1st pregnancy dulu...masa usia kandungan lebih tujuh bulan sal terpaksa di "pap smear"...huwaaaa....sakit weyhhhh pap smear ni. Sebab keputihan kritikal sangat sampai doctor nak tak nak, kena jugak buat sebab nak tengok tahap jangkitan kulat tu macam mana.

yakeeesssss....
ni la gambaran keputihan yang melekat didinding ehem ehem kita tu...seremmm jugak kan tengok.

semua yang bergelar wanita berisiko untuk dapat kulat ni. dan tau kan yang keputihan ni bukan lah sesuatu yang baik untuk dipelihara dalam dinding rahim kita. 



Jom kita tengok apa sebenar nye yang dimaksudkan dengan keputihan ni. 

Untuk pengetahuan kita, keputihan ni merupakan sejenis penyakit yang sering dihidapai oleh kaum wanita. 

Keputihan juga merupakan satu simptom dimana kita dijangkiti bakteria atau pun kulat.Kulat? oh tidakkkk! Jangkitan bakteria ni akan menyerang kawasan genital (kemaluan) seseorang wanita tu. selang beberapa hari, jangkitan ni akan keluarkan cecair berwarna putih disertai bau yang agak tak berapa nak best lah. Lepas tu mula la area genital tu akan rasa gatal-gatal dan terbakar. Tak de lah terbakar sampai keluar api pun kan, cuma ehem ehem kita tu akan rasa panas sebab melecet je lah. Dah gatal, takkan la tak garu kan...huhuu... :p

penyebab keputihan

Banyak makan benda manis pun boleh jadi penyumbang pada pembiakan keputihan yang banyak...so kurangkan manis dalam minuman dan makan tapi lebihkan manis dalam senyuman ye ;)))
Buat peminat sengkuang, nenas dan timun kurangkan makan buah-buah ni ye.

Tau tak apa kesan kalau keputihan ni tak dirawat?



Banyak kajian yang telah dilakukan ke atas wanita yang mengidap keputihan ni. 

kesan sampingan daripada keputihan adalah seperti 



1) Jangkitan pada saluran kencing

2) sukar untuk hamil

3) Jangkitan pada bayi dalam kandungan


Mungkin ada yang tertanye macam mana cara nak rawat masalah keputihan ni kan?


Antara cara nak atasi keputihan secara traditional adalah :

daun sireh...
tau kan daun sireh ni...kalau tak jumpa and tak tau mana nak beli boleh la pegi mana-mana kedai india...mesti ada jual punye...
rebus daun sireh tu then air dia buat basuh asset uols tu ye insya'allah mujarab ;)



selain tu boleh jugak try cara ni kalau rasa rajin nak mencari bahan-bahan ni ye..;p


Cara-cara menyediakan ramuan mengatasi masalah keputihan:



1. Sediakan beberapa helai daun inai, buah temu kunci dan tapak sulaiman.



2. Bersihkan bahan-bahan tersebut terlebih dulu.



3. Rebuslah kesemua bahan tadi hingga mendidih.



4. Setelah mendidih, tuangkan air tersebut ke dalam gelas dan biarkan ia seketika atau suam.







lagi satu kalau nak guna daun pegaga pun boleh je...rebus secekak daun pegaga dengan dua gelas air, masuk garam sikit, biar mendidih kemudian biar dia suam-suam sikit baru minum sampai hilang gatal-gatal akibat keputihan tadi.





dan kalau rasa-rasa malas n tak de masa nak petik daun sireh, daun pegaga then rebus pulak, nak cari lagi tapak sulaiman bagai, uols boleh la gunakan kaedah yang senang dan moden ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


pakai je long girdle premium beautiful!!!
saya jamin uols mesti puas hati tak terhingga bila segala keputihan yang dialami dapat diatasi dengan hanye sarungkan girdle premium beautiful ni je. Once pakai confirm tak de lagi dah masalah ehem ehem bawah tu basah, berair plus gatal-gatal...pb ni kira pengganti seluar dalam harian kita yang tak de function memelihara assets utama kita tu...bila pakai je pb ni uols akan perasan yang keputihan tu akan ditarik sehabis habis nye tanpa rasa sakit sekalipun...dia akan keluar dalam bentuk macam nak chewing gum sket...sticky2 gitu...memang selesa dan yakin sepanjang hari. Ada tu pulak keputihan tu akan kering di jejaring girdle tu dan bertukar jadi serbuk putih. Memang tak sempat ehem ehem kita tu nak lembab pb dah tolong keringkan. Macam ada kipas angin la pulak kan ;)

selain sangat effective untuk hilangkan masalah keputihan, long gordle premium beautiful ni jugak boleh shape kan bahagian pinggul dan peha kita yang semakin hari semakin berkembang dengan pesat nye...tak ke pakej tu. sambil nak hilangkan keputihan sambil dapat bentuk pinggul dan bentuk peha yang cantik.

kalau  nak ikutkan banyak sangat benefits lain yang long girdle pb ni boleh bantu kita merawat masalah kesihatan wanita. Hanya terpulang pada kita sendiri la sama ada yakin atau tak dengan keberkesanan long girdle ni. 

nak tau apa lagi kelebihan pb ni cepat-cepat click link ni ye dear ;)


Nak tau details lagi contact je sal okies
011-1631 1641



TUESDAY, JULY 24, 2012


Premium Beautiful : July Promotion for Premium Beautiful

July Promotion for Premium Beautiful

1) RM400 to RM600 Discounts

2) Free Gift

3) Free Lactolite Sample

4) Free PB Wash


cash and credit card only!

salleha roslan 
011-1631 1641


Premium Beautiful : Hot testimoni lagi...!!!!

yeayyyyyy...!!!! another superb testimoni from us...
Premium Beautiful awesome...
tak kenal maka tak cinta...dah kenal dah rasa dah kena baru tau ape pasal la jutaan kaum hawa tergila-gilakan sangat premium beautiful ni ;)


 Dulu we ols ada post at fb wall tentang seorang chinese lady yang cantik dan tinggi lampai ni ;)
Actually dia anis roslan punye big boss kat sebuah company di KL...Akibat terbakar dengan perubahan bentuk badan anis yang sangat lah jauh berbeza dari sebelum ni yang buat kan dia berminat sangat nak tau tentang premium beautiful corset ni.


Ni la dia...Miss Karyn Tam...karyn siap request kat anis suruh bawa " u punye kakak ye i nak tengok betul tak kakak u tu memang sudah kurus lepas pakai premium beautiful" hahahaa...kan..sampai dua-dua kakak pun follow. Dah la beli by cash...lepas tersangat puas hati dengan kesan pb ni pulak, terus dia sign up buat business...bayangkan...bila chinese dah mula percaya yang product ni mampu untuk tingkatkan kualiti hidup dia, confirm diorang akan sentiasa rebut peluang punye. Chinese style memang best, asal sesuatu tu bagi benefits pada diri sendiri dan benefits pada orang lain, diorg tak kan fikir lama dan tak kan tangguh-tangguh untuk grab opportunity...so welcoming our new business partner...Karyn Tam...!


Tadaaaaa...see...different kan karyn yang dulu dan karyn yang sekarang...premium beautiful memang mampu untuk ubah penampilan anda 360 darjah. 


Uols pun mesti nak nampak cantik, sihat berseri-serikan???? so jangan malu dan segan untuk contact sal ye 

011-1631 1641




Premium Beautiful : Tonggek bawa maut

Heheheheee..tajuk muka depan Metro Ahad 8 Julai 2012 lepas memang tak boleh blah..."TONGGEK BAWA MAUT" hahahaaa...sadis sungguh dengan mangsa yang nak cantik punye pasal sampai sanggup amik risiko gadaikan nyawa sendiri. Memang kenyataan yang setiap wanita memang tak boleh lari dari kelihatan cantik. Tapi jangan pulak sampai memakan diri.



Hhhmmmmm....Uols bayangkan, best tak bila ada product kecantikan yang dalam masa yang sama mampu untuk menyihatkan badan kita luaran dan dalaman...confirm best kan..all in one...dari hujung rambut sampai hujung kaki. Percaya tak yang hanya dengan sarung premium beautiful corset sahaja uols mampu dapat bentuk badan idaman suami tercinta...Tak perlu tambah silikon di assets2 kita...premium beautiful bertindak secara semulajadi dalam memberi kesan menarik pada bentuk badan wanita... ;)

Tak caya???? meh tengok testimoni sendiri i ni ye ;)

scha osman...
kawan sekolah rendah i yang sangat puas hati dengan shape badan terkini dia. kalau uols tengok shape dulu scha dengan shape skarang memang jauh beza. scha pakai premium beautiful ni secara consistent then hasil nye after 3 months memang mengagumkan!


ya...its me!
berat badan yang sama tapi shape memang jauh beza. saya tengok perubahan ni terus cakap dalam diri "confirm aku tak kan pakai baju dalam lain dah...premium beautiful la baju dalam seumur hidup ku kini"...huhuu..pb awesome!


3 bulan pakai premium beautiful secara consistent berat memang turun almost 4kg! But now dah setahun pakai berat badan tak naik tak turun walau makan ya Allah kalau org tengok pun terperanjat!!! once dah dapat berat badan ideal ni saya makan memang tak de pantang-pantang dah...tinggal pantang nampak je mesti nak makan... ;)



so uols tak perlu nak ragu-ragu dengan keberkesanan product superbrand ni. dah nama pun superbrand kan so results dia mesti la superbbb!!! but for those yang tak consistent pakai atau senang cite beli je tapi buat perhiasan dalam almari memang tak mungkin uols akan dapat result macam yang dah kami buktikan ni.

but sorry, walau entry ni berkisarkan tentang issue "tonggek" tapi saya tak perlu la nak tunjuk kan kemontokan punggung testimoni-testimoni kami ye...heheee...tak sesuwai... ;)

so beautiful ladies...jom dapatkan satu set premium beautiful sekarang dengan harga runtuh, harga yang memang uols mampu milik. contact me now. if not sayang nyeeee...orang lain makin membakar lemaks but uols pulak terbakar dengan results mereka.


salleha roslan
011-1634 1641







Pakar pelangsingan badan tanpa ubat, senaman dan pembedahan


jom singgah sini. banyak info yang kita perlu tahu sekiranya kita nak hidup lama dengan sihat dan ceria.







kurus sangat????

nak badan sedap-sedap sket???

plus sihat dan awet muda????

from 40 kg transform to 50kg.


contact simaa
she willing to share cara yang mudah, selamat dan berkesan untuk anda yang ada masalah badan terlalu kurus.

012-6374069


premium beautiful :: 50kg dulu dan 50kg sekarang

yang baju hijau tu of coz la sy 50kg yang dulu. lima bulan lepas bersalin. jenuh juga nak jaga makan untuk maintain kan berat badan supaya tak lebih dari 50kg ni sbenar nye. stressssssss.!!! biasa la,sy kan pompuan. dah kalau nama nye pompuan tak kan la tak de rasa stress bile kawan-kawan asik bandingkan lengan n pinggul kita dulu dan skarang kan. memang after bersalin second baby berat badan sy susah nak maintain. badan makin kembang semangkuk. nasib baik semangkuk je kalau bermangkuk mangkuk confirm jadi mangkuk tingkat la badan ku ini.huhuu.oh tidakkkk.!!! diri ku masih muda. so perlu sentiasa sihat, cantik dan bertenga.

nak diet???
oh ya Allah, sy sangat suka makan. tak sempurna hidup ku tanpa nasi. especially makan malam dat is after work mesti nak makan. nak makan bukan makan yg ringan-ringan punye. memang nasik ayam penyet, nasi lemak kukus, satay, kfc, mee goreng mamak pasti jadi pilihan utama menu makan malam.

nak jogging???
apa kejadah nye nak jogging dengan anak kecik kiri kanan. kalau single and not available dulu tu boleh la petang-petang kuar gi jogging keliling tasik. penah dulu masa blaja kat jb, buat keje gile coz nak kurus nye pasal, sy and housemate jogging dari larkin ke bandar jb...tu ha sampai ke city square sana. last2 after stop kat kedai makan kitorg melantak bagai nak giler. sia-sia je rase jogging lebih 2 jam then dalam masa tak sampai 15minit boleh plak makan sampai lupa diri. memang jogging cost dia "percuma" tak perlu keluar sesen pun untuk bakar lemak. sy memang tabik spring la dgn mereka mereka yang slim dengan hanya berjogging. cayalah..korang memang berhati cekal.

nak g gym???
tak pernah pulak terfikir nak g gym. sebab selalu imagine kalau g gym nanti mesti tak consistent aku ni. jap2 pegi, jap2 tak pegi. kalau g gym nanti pulak confirm la nak kena bawa anak skali. coz sejak ada anak ni memang tak boleh nak berenggang dgn diorg. pergi mana mesti nak usung sama.

makan pil, jamu, julap???
yang ni cuba bagi tau jenis apa yang sy tak pernah cuba. semua pernah ku telan. nak kurus punye pasal. sangguppp. tapi bila sedar yang kalau makan sebarangan boleh rosakkan buah pinggang terus stop. tak sanggup la kalau idop dengan buah pinggang yang bermasalah.nauzubillah.

korek tekak???
apa tu bahasa scientific dia??? bulimia ke aneroxia. haaaa..jangan tak tau, yang ni pun sy penah buat. sampai kurus kering jadi nye. and paling teruk sampai dapat macam-macam sakit dalaman. oh ya Allah. sampai macam tu skali la sanggup dilakukan untuk dapat kan result berat badan less than 50kg. and i know ramai lagi yang kat luar sana amalkan gaya hidup tak sihat macam ni semata-mata untuk kurus. dikkk...akak pesan ye kat sini, jangan la sekali-kali buat perangai tak semenggah macam ni. buruk kesan dia pada diri kita sendiri. elok-elok boleh hidup lama dah tak pasal-pasal hidup dalam penderitaan.

senamrobik???
hahaa..yang ni pun biasa je buat. dok menari sorang-sorang depan tv. tapi dah ada suami ngan anak dua ni segan la pulak chek nak terkinja-kinja depan diorg. maluuuuu.

slimming center???
owhhh no mak tak mampu u. ribu riban confirm abis untuk hilang kan beberapa inch je. pas tu nak kena ada appointment bagai la. memang tak mungkin jadi pilihan utama sy la untuk slim di mana-mana pusat pelangsingan badan.

corset???
kalau corset yang banyak kat pasaran supermarket Malaysia tu banyak dah sy beli. kalau kira-kira balik cost dia dah sama macam beli corset premium beautiful.

then prasie to Allah...diperkenalkan oleh sorang kawan lama masa degree dulu nurul afzan tentang premium beautiful corset. (haishhhh..macam tau-tau je sy dalam dilema nak kurus and dalam masa yang sama nak dapat bonus "sihat" dan bonus "income")
 mula-mula memang skeptical abis dengan pb ni. konon nye boleh la kurus dengan cara sendiri tanpa bantuan baju dalam kesihatan yang ber FIR ni. tapi selama berbelas-belas tahun buat cara sendiri untuk kurus akhirnye bukan kurus je tapi makan diri jugak. badan letih lesu, isi badan jadi lembik n kulit pun kusam. dan paling teruk dapat pulak sakit kronik. amik ko. nak sangat kurus dgn cara sendiri. Allah dah bagi, kurus dapat plus sakit pun dapat. sakit apa??? adala..... tapi takkan la sepanjang hayat sy nak redha je dengan sakit yang sy dapat. at least mesti ada usaha dan cara utk kurangkan dan hilangkan penyakit kita kan. memang cantik perjalanan hidup yang Allah tentukan ni.

now dengan premium beautiful alhamdulillah badan makin sihat dan cantik. cantik tu i tak cakap ye tapi husband yang cakap. so i tulis je kat sini.huhuu. tak mau la nak cite banyak apa kesan kebaikan yang sy dapat sejak pakai premium beautiful ni. kalau u ols nak tau details just call/inbox/sms/bbm/whatsapp me ye. or u can click any link yang ada kat tepi blog sy ni. bulan pertama pakai pb memang turun 4kg. then sebab suka sgt makan makanan tak  berkhasiat skarang ni so berat badan dah kembali ke 50kg semula. tp walau maintain 50kg, tetap ada yang kata "kurus nye kau ni" huhuu...actually memang kurus tu sbenarnye bukan terletak pada brape berat kita tapi, pada macam mana bentuk tubuh badan kita. yang paling penting selagi tak melebihi berat badan ideal selagi tu sy akan makan dan makan..huhuu.coz pb kan ada. bab susun2 lemak ni bagi je pb buat keje. tak susah pun pakai pb ni kalau kita dapat size yang betul. and kalau nak turunkan berat badan cepat boleh la consume lactolite sama.

paling best bila strecthmark dah hampir 80% hilang. and selulit pun dah tak ketara nampak kat pinggul n peha. tak percaya??? jom jumpe jom...boleh sy tunjukkan bukti nye. coz gambar perut, pinggul and peha tak kan la i nak letak kat blog and fb wall pulak kan. cian pulak en. husband. tapi untuk kaum sejenis je okiesss.. yang lain jenis tu kalau nak tengok suruh ur wife pakai premium beautiful at least 8 jam setiap hari, minum air masak, makan makanan berkhasiat insya'allah mesti dapat result yang positive punye. 


  

salleha roslan
011-1631 1641





premium beautiful real testimonies

okay la ramai tertanya-tanya kan betul ke premium beautiful ni boleh bagi shape n slim kan si pemakai???

jawapan saya untuk dapat kan shape tu memang yerrrrr....!!!
sangat-sangat setuju. sebab fungsi utama premium beautiful ni memang untuk alih kan lemak-lemak yang bersepah kat badan kita tu untuk duduk diam-diam kat tempat sepatut nye lemak tu duduk. so kalau korang tak caya peratikan la gambar-gambar testimoni sy kat bawah ni. diorang ni semua memang dah dapat shape badan yang sesuai dengan tinggi masing-masing. untuk shape memang pb boleh bagi kesan serta merta. pakai je pb korang boleh dapat shape korang balik. ada tu siap boleh pakai balik baju-baju lama dia.

ni si cantik manis farah nabilla. walau single n tak de cik abang lagi tapi dia still nak pakai premium beautiful. bukan apa, untuk kesihatan jugak yang paling utama. coz pb ni pun benefits dia selain utk cantik dia jugak sangat effective untuk kesihatan dalaman.

weeee.......ni my lovely kak ana. dah ada anak lima okiessss. tapi sebab sayang kan en hubby sangat-sangat, so kak ana pun pilih pb untuk baik pulih bahagian dalaman dia n untuk dapat kan shape badan yang nampak kemas.  u ols pun tau kan orang pompuan ni kalau dah sekali beranak, banyak part dalaman tu longgar sane longgar sini, sakit sane n sakit sini. so insya'allah premium beautiful ni boleh jadi satu rawatan alternatif untuk baik pulih bahagian dalaman kita. kira smart la kak ana ni. dia pilih mencegah dari mengubati. kalau dah sakit duit dua ribu boleh jadi 200 ribu. ;)

fuyooooo...ni cik nas. memang ketara kan shape nas dulu n skarang. actually amik masa yang agak lama jugak la nak meyakin kan cik nas ni untuk pakai premium beautiful ni. tapi akhir nye lepas tersarung nye pb ni kat body dia terus solid u body cik nas. n cik nas ni fully breastfeed baby dia. dari experience pakai pb ni air susu nas makin productive. tak de dah cik nas pening-pening kepala nak cari ubat tambah susu. so buat ibu-ibu yang risau kekurangan susu badan cepat-cepat la dapat kan pb masing-masing. jangan risau tak de kesan sampingan merbahaya pada bayi korang. pb selamat okay untuk setiap lapisan.

phewwwwiiitttt. ni cik yin.
 nampak tak macam mane premium beautiful alih kan lelemak cik yin ke tempat yang sepatut nye. before, memang tak nampak sangat lekuk-lekuk but now pinggang cik yin jelas kelihatan. huhuhuuu. buat yang dah kawin tu jangan sesekali amik mudah ye tentang penampilan diri kita. coz cik abg kita sebenar nye sentiasa perhati kan kita walau pada zahir nye jarang sekali dia luahkan isi hati dia untuk tengok wife dia secantik waktu bercinta dulu. n kita as a wife kena tau, kat luar sane pulak ramai yang dok peratikan en hubby kita. jadi cepat-cepat la amik langkah berjaga-jaga dengan mengamalkan pakai pb n bukan nye jadi pengamal ilmu-ilmu yang tak sepatut nye untuk ikat suami ;)
this is yuennee. my chinese colleagues. yuennee c-sect waktu bersalinkan 1st baby dia. after luka c-sect kering je dia terus dapatkan set premium beautiful ni. kalau ikut kan chinese memang lebih kepada herba kan untuk diorg jage kesihatan badan. tapi lepas buat research tentang premium beautiful yuennee dengan yakin pilih untuk pakai pb. senang. hari-hari boleh pakai. almaklum la baju dalam kan. of coz la hari-hari kena pakai. lagi pun dah pb ni 70% untuk kesihatan and 30% untuk kecantikan. so dah ade dua dalam satu better piilih cara macam ni je. selamat, sihat, n tak terseksa pun jiwa raga sepanjang hari pakai pb. 

 ni pun satu lagi testimoni yang puas hati dengan pb. lebih-lebih lagi bab tambahkan susu badan tanpa kesan sampingan pada anak. kak rog memang susu kan baby mikhail dia sepenuh nye. dia pun tak sangka dengan pakai pb je susu badan boleh jadi banyak. kalau mula-mula dulu kak rog beli pb ni untuk dapatkan shape badan je. tapi boleh pulak dapat benefit lain selain dapat body yang solid tanpa menggelebeh. memang pb akan firm kan body kita.pb tak mungkin jadikan kulir kita menggelebeh kalau tetiba badan kita susut pakai pb.
nak tau lebih tentang pb dan penyusuan boleh click sini

okay la...banyak lagi sebenar nye testimoni yang sy nak share kat sini. so u ols tunggu k. akan ada lagi testimoni yang best-best akan sy share kan. opsss...lupe nak bagi tau. pb ni bukan semata-mata untuk orang besar nak jadi kecik je tau tapi untuk yang kurus kering nak jadi ramping berisi pun boleh aje ;) 






ur premium beautiful expert

salleha roslan
011-1631 1641





premium beautiful hilangkan sakit belakang

Kira-kira 80 peratus orang dewasa pernah alami sakit leher dan belakang.
Selain bebanan tubuh badan, masalah ni juga boleh disebabkan saraf tunjang, paru-paru dan abdomen tak normal

DIANGGARKAN 80 peratus orang dewasa pernah alami masalah sakit belakang dalam hidup mereka dan kira-kira 50 peratus pula mengalami sakit leher atau sakit tengkuk. Malah, sakit belakang dan sakit tengkuk atau leher adalah kesakitan paling lazim yang memaksa pesakit berjumpa doktor, selain jadi penyebab utama kecacatan, meninggalkan kerja dan membabitkan kos penjagaan kesihatan yang tinggi.

Secara perubatan, leher dan bahu terdiri daripada otot, tulang, saraf, arteri dan salur darah, begitu juga ligamen dan struktur sokongan lain. Banyak keadaan yang boleh menyebabkan sakit leher dan belakang khususnya kawasan sekitar bahu. Ada yang mengancam nyawa seperti serangan jantung dan trauma serta keadaan lain seperti bebanan.

Perlu diketahui, antara tabiat buruk yg sebabkan sakit belakang adalah:
  • Gemar membongkok ke depan dan beralih ke kiri dan kanan ketika mengangkat atau menarik sesuatu. 
  • Membongkok ke depan dan ke bawah ketika bekerja. 
  • Perjalanan yang jauh tanpa berhenti rehat. 
  • Berdiri terlalu lama. 
  • Membawa barang yang beratnya tak seimbang. 
  • Duduk membongkok di kerusi.
  • Membongkokkan badan ketika batuk atau bersin. 
  • Memakai kasut bertumit tinggi.
percaya tak premium beautiful sangat berkesan dalam membantu menghilangkan sakit belakang???? tak percaya kena la cuba ;)


dan tau tak korang dengan pemakaian Premium Beautiful boleh menegakkan tulang belakang? Membetulkan posture badan? Membaiki kedudukan tulang dengan betul? Bila berdiri, duduk, rukuk, berjalan korang akan berada pada kedudukan tegak sentiasa? Tanpa rasa sakit sikit pun, malah tanpa sedar, korang sebenarnya dah tampak segak dan tinggi. Ajaib kan??? Premium Beautiful juga dah dapat penganugerahan Chiropractic - Badan Kesihatan Dunia??? Ya...So, Tahniah pada yang dah ada set Premium Beautiful  sebab korang bebas dari sakit belakang dan pinggang yang BONUS nya mereka sentiasa nampak tegak, segak dan professional. 
see....dulu tujuh-tujuh kami ni bongkok sikit and kerap sakit belakang. almaklum la dah bape kali beranak kan. so sakit pinggang, sakit belakang memang normal untuk wanita lepas bersalin. memang sakit tu satu anugerah tapi tak kan la nak biarkan je sakit korang tu berpanjangan. kalau kita sakit sapa nak tengok anak-anak, nak buat keje umah, nak siapkan makan minum suami??? so kesihatan dan tak di serang sakit belakang tu penting tau untuk kita lakukan tugas harian kita dengan selesa.



nak dapatkan rebate premium beautiful pun cepat-cepat la call i okay...boleh bagi free fitting n free consultation.



call me a.s.a.p

011-1631 1641



potluck hari raya di pejabat


premium beautiful ladies.
heheeee...ni actually gambar after makan tak hingat dunia. kami ratu-ratu premium beautiful koperasi sejati berhad berposing lagi.

Jadi model lactolite jap ;)
Every morning wajib consume lactolite yang d goncang dlm bliss yogurt. Kalau tak, rasa macam something wrong somewhere je dalam diri ku ini.

Wahhh…u see…I mmg x bleh tahannnnn.!!!!
Nasi kerabu special ada, satay lemak manis ada, mee hailam lada hitam lebih ada, triffle ada, dessert lain yg colorful pun ada. ;)

Ni paling best…!
 “Wadaikipeng”
actually before this pun sy tak pernah tau apa tu wadaikipeng. Mom in law, org banjar perak, so dia la yang buat kan wadaikipeng ni. Rasa dia lebih kurang sama kot dgn putri mandi. Yang bulat2 tu tepung pulut. Cara buat wadaikipeng ni pun lebih kurang sama je macam buat bubur durian jugak.

Amacam…solid x semua mak2 orang ni?
Ada yang anak satu, anak dua, anak 3, anak 5 pun ada ;)

Ni lah hasil mengkaut tadi. Tak boleh amik lebih sbb nanti ada yang tak dapat rasa. Satay pun dah siap bahagi kan sorang 5 cucuk je..huhuu..x cukuppp ;’( Jemput makan ye kawan2 ;) semua pun sedap.yummmmieeelicious. rugi plak rase kalau tak makan semua menu ni. Kawan2 opis ni memang pandai masak semua nye. Kecuali sy ;’( huwaaaa..nangessss.

Kami lah mak dara opis yang suka berposing J
Tau tak kak ana ni anak dah lima….!!!! lima hokeyhhhh...bukan dua macam I ye..;)) alhamdulillah… pakai premium beautiful makin terserlah beautiful kak ana ni. Pinggang macam kerengga.huhuhuu.
With kak chanty.
sebelum amik gambar kak chanti sempat bisik kat sy yang dia nak beli premium beautiful dengan nas khalid. So nas cepat pi ukur kak chanti.

Sebahagian dari kami ;)


Menstrual pain

Ok ini cerita orang perempuan. Tapi kalau ada kaum lelaki yang membaca pun bagus juga boleh tambah ilmu pengetahuan.

Just want to share something about women's "time of the month". Ya! yang datang sebulan sekali tu. Oppss sometimes ada juga yang datang beberapa bulan sekali ada jugak yang datang beberapa kali dalam sebulan. OK itu memang tak normal la kot. Tapi for me Alhamdulillah memang tak pernah miss dan tak pernah ada masalah-masalah lain.

Tapi satu je yang paling tak berapa suka time dia datang - mestural pain. Setiap kali datang bulan mesti akan datang sekali dengan pakej lengkap. Cramping, lower back pain, bloating you name it semua rasa. Masa tu tuhan aje la tahu betapa sakitnya.




Pulak tu saya paling tak tahan sakit. Kalau sakit tu tak boleh la nak buat-buat dunno je - bak kata Lyn. Perut sakit, pastu mulut memang tak boleh senyap la. Hahaha. Selalu kena marah dengan Lyn. Agaknya memekak kot. Mana boleh sakit sorang-sorang. Mesti sakitkan hati orang sekeliling jugak. Haha!

Bayangkan betapa lamanya saya menderita sakit ni tiap-tiap bulan. Macam-macam kaedah saya buat, letak botol air panas, sapu ubat panas, makan jamu etc semuanya dah pernah try. Bukan tak berkesan cuma penat la tiap-tiap bulan kena buat benda yang sama.


Kadang-kadang tu tengah keje takkan kat opis nak gi baring-baring letak air panas kat perut sampai sakit tu hilang. Ingat kat spa ke? Dia datang bukan ikut kita punya time, suka hati dia je nak datang time tengah meeting ke, dalam kereta ke..kalau tengah shopping or dating dah tak de mood :-( Tak suka!

Tapi masa pregnant dulu memang best la..setahun lebih jugak la tak merasa sakit-sakit ni. Tapi lepas habis pantang..jeng jeng jeng..dia datang! Saya breastfeed anak tak lama so period cepat la datang balik. Ingatkan lepas bersalin, dah tak rasa la period pain ni semua. Rupanya tak. Sakit jugak..sama je.

Kebetulan a few months after that start pakai Premium Beautiful. Amazingly the next period memang tak rasa sakit langsung. No More Cramp. No more back pain. The best part is - no more me whinning! Unbelievable kan. No drugs. No evercise. I just wear it everyday. How it works? PB balance the estrogen dan progesterone hormone. Do you know that if we have more estrogen over progesteron it will cause these problems:



























  • Irregular menstrual flow; cramping 

  • Bloating; depression; irritability

  • Migraine headaches; insomnia; epilepsy

  • Miscarriages; infertility; incontinence; endometriosi

  • Hot flashes; night sweats; vaginal dryness

  • Hypoglycemia; chronic fatigue syndrome; yeast infections

  • Heart palpitations and other cardiovascular disorder

  • Early bone loss pre-menopause, osteoporosis beyond    

  • So you know what to do right now kan? If any of you having the same problem and tried so many ways to overcome it this is the product that I really recommend. I wear it myself and I feel the difference. Dah ramai yang pakai and loving it. So come on ladies get your own PB set now and expericene it youself! 

    Nothing can stop me being happy when the 'time of the month' do the monthly visit!

    call me a.s.a.p
    011-1631 1641






    premium beautiful transformation

    Memang banyak soalan macam ni org akan tanye sy 
    eh ko kan dah kurus kenapa nak pakai corset lagi? Tak yah la pakai... ok la tu body tu"
    yes i admit i look skinny butttt...in term of body shape mmg out. Tak caya tengok je la gambar kat bawah ni.


    haaaa...beza kan dulu ngan skarang. 
    Sebelum pakai premium beautiful memang alignment lari abis walau pun berat badan below 50kg je pun. Then after pakai premium beautiful, shape badan terus kemas cantik terletak. Even bila tak pakai premium beautiful pun shape tu tetap ada.

    kalau dulu banyak spare tyre n body shape pun tak sekata je. but now after wearing premium beautiful tengok la hasil nye. body bukan je terbentuk n terletak dgn cantik tapi kesihatan dalaman pun terjaga.


    kalau dulu nak kancing baju ni punye la seksa.

    sekarang....

    berjaya pakai balik baju kebaya masa bertunang 6 tahun dulu..yeaaaa... :)



    GET YOUR PREMIUM BEAUTIFUL SET NOW…!!

     

    Salleha Roslan
    011-1631 1641



    19 comments:

    1. Harga Premium Beautiful.
      Premium Beautiful Price.

      ReplyDelete
    2. Testimoni Premium Beautiful 2016

      Nak Kurus Cepat pakai je Premium Beautiful

      ReplyDelete
    3. www.salleharoslan.com

      premium beautiful murah
      harga premium beautiful murah
      premium beautiful lelong
      preloved premium beautiful
      peluang jana pendapatan

      ReplyDelete
    4. www.salleharoslan.com

      PB Murah 2016
      Harga Premium Beautiful Corset
      Premium Beautiful Saujana Utama
      Premium Beautiful Puncak Alam
      Premium BeautifuL kOTA Damansara
      Premium Beautiful Shah Alam

      ReplyDelete

    5. harga premium beautiful
      premium beautiful penipu
      premium beautiful corset price
      kelebihan premium beautiful
      premium beautiful murah
      harga premium beautiful 2016
      premium beautiful corset testimoni
      premium beautiful elegance

      ReplyDelete

    6. harga premium beautiful
      premium beautiful penipu
      premium beautiful corset price
      kelebihan premium beautiful
      premium beautiful murah
      harga premium beautiful 2016
      premium beautiful corset testimoni
      premium beautiful elegance

      ReplyDelete

    7. harga premium beautiful
      premium beautiful penipu
      premium beautiful corset price
      kelebihan premium beautiful
      premium beautiful murah
      harga premium beautiful 2016
      premium beautiful corset testimoni
      premium beautiful elegance

      ReplyDelete

    8. harga premium beautiful
      premium beautiful penipu
      premium beautiful corset price
      kelebihan premium beautiful
      premium beautiful murah
      harga premium beautiful 2016
      premium beautiful corset testimoni
      premium beautiful elegance

      ReplyDelete
    9. harga premium beautiful premium beautiful penipu premium beautiful corset price premium beautiful murah harga premium beautiful 2016 premium beautiful corset testimoni kelebihan premium beautiful premium beautiful testimonial

      ReplyDelete
    10. korset murah dan berkualiti
      slimming corset malaysia
      best corset brand in malaysia
      body shaping corset malaysia
      corset top malaysia
      body shaper corset malaysia
      shapewear malaysia
      body slimming corset malaysia


      harga premium beautiful
      premium beautiful penipu
      premium beautiful corset price
      harga premium beautiful 2017
      premium beautiful murah
      kelebihan premium beautiful
      premium beautiful corset testimoni
      premium beautiful elegance

      ReplyDelete
    11. korset murah dan berkualiti
      slimming corset malaysia
      best corset brand in malaysia
      body shaping corset malaysia
      corset top malaysia
      body shaper corset malaysia
      shapewear malaysia
      body slimming corset malaysia


      harga premium beautiful
      premium beautiful penipu
      premium beautiful corset price
      harga premium beautiful 2017
      premium beautiful murah
      kelebihan premium beautiful
      premium beautiful corset testimoni
      premium beautiful elegance

      ReplyDelete
    12. harga premium beautiful
      harga premium beautiful 2017
      premium beautiful penipu
      premium beautiful corset price
      kelebihan premium beautiful
      premium beautiful murah
      premium beautiful corset testimoni
      harga premium beautiful corset hai-o

      ReplyDelete
    13. harga premium beautiful
      harga premium beautiful 2017
      premium beautiful penipu
      premium beautiful corset price
      kelebihan premium beautiful
      premium beautiful murah
      premium beautiful corset testimoni
      harga premium beautiful corset hai-o

      ReplyDelete
    14. harga premium beautiful
      harga premium beautiful 2017
      premium beautiful penipu
      premium beautiful corset price
      kelebihan premium beautiful
      premium beautiful murah
      premium beautiful corset testimoni
      harga premium beautiful corset hai-o

      ReplyDelete
    15. harga premium beautiful
      harga premium beautiful 2017
      premi