Marine Essence Beauty Bar @ Sabun ketiak

Testimoni ketiak makin cerah dan badan berbau wangi dan segar semenjak gunakan Sabun Marine Essence.

Pengedar Seluruh Malaysia diperlukan.
Sekiranya anda pernah menggunakan Sabun Marine Essence, dan berminat untuk menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM1000 sebulan, boleh segera hubungi sal untuk maklumat lanjut mengenai teknik menjana pendapatan melalui online ;)

Latihan dan tunjuk ajar disediakan PERCUMA!


Pengedar Terbesar Sabun Marine Essence Malaysia.
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641





Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Salleha dan Halmie sekeluarga.
Maaf Zahir Batin.
#KosongKosong






Alhamdulillah tak sampai 10 hari guna Shampoo dan Sabun Marine Essence, bayi comel yang masih kecil ni mula bebas dari masalah ekzema kronik.

Hanya mandikan dan shampookan bayi anda dengan produk Marine Essence. 

Menurut ibu dan ayah bayi comel ni, puas dah mereka berubat dengan pakar kulit, tapi masalah ekzema bayi mereka masih tak de perubahan hingga mereka mencuba sabun ketiak atau lebih dikenali sebagai sabun marine essence.

Nampak kan perbezaan ketara pada muka dan kepala bayi comel ni...Alhamdulillah tak sampai 10 hari amalkan penggunaan sabun hijau ni, bayi mereka sudah boleh untuk lebih tersenyum lebar bila masalah kulit kering, gatal dan berair hampir pulih sepenuhnye.

Buat anda yang ingin mencuba sabun berunsur garam laut ni, boleh segera hubungi Sal untuk maklumat lanjut dan cara tempahan sabun marine essence ni :)

Pengedar sabun Marine Essence terbesar Malaysia:
Salleha Roslan

Whatsapp dan nyatakan "saya nak Sabun Ketiak"

Atau buat anda yang ingin menceburi bidang perniagaan online dengan pendapatan 1000 hingga 7000 sebulan, boleh msg atau whatsapp "NAK JADI PENGEDAR" ke nombor yang tertera di atas. 

Anda yang mendaftar sebagai pengedar sekarang, akan di beri tunjuk ajar dan bahan-bahan promosi secara PERCUMA !!!



Sijil KKM sabun marine essence

Tak perlu ragu-ragu untuk memelihara kulit dan mencantikkan semula kulit anda yang bermasalah tu dengan sabun no satu di Malaysia : Sabun Marine Essence atau sabun ketiak.

Kerana:
100% SELAMAT
100% HALAL
dan disahkan oleh kementerian kesihatan Malaysia sebagai produk pengguna yang bersih dan selamat.

Gunakan tanpa was-was kerana bahan-bahan yang terkandung dalam sabun marine essence hanyalah bahan-bahan semulajadi dan selamat dari bahan-bahan kimia yang memudaratkan.


Sabun marine essence boleh didapati dalam bentuk ketul atau pun cecair dalam botol.


Rujuk gambarajah ni untuk mengetahui bahan-bahan yang terkandung dalam sabun marine essence yang sangat wangi dan membantu merawat banyak masalah kulit kronik seperti ekzema dan psoriasis.


Ni pula nombor rujukan kementerian kesihatan Malaysia untuk sabun ketiak yang hot di pasaran..gunakan tanpa was-was dan in shaa Allah sangat membantu menyelesaikan masalah kulit anda.

KLIK SINI untuk senarai pengedar seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak jugak untuk testimoni dan contoh-contoh masalah yang dapat diselesaikan dengan sabun marine essence.


Untuk tempahan segera boleh hubungi no ni :

011-1631 1641
011-2372 7729
(Whatsapp/SMS)
COD area sungai buloh dan Damansara




Marine essence pantai timur awesome!

Anda tercari-cari pengedar marine essence di pantai timur???

ALHAMDULILLAH...
teruskan mengikuti blog humble sal ni ye untuk sebarang promosi dan up to date testimoni



Ni sebahagian dari pengedar sah sabun ketiak di cawangan Kelantan.
Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang product mahupun kaedah untuk menjadi pengedar area pantai timur, boleh segera hubungi nombor-nombor yang sal tulis kat bawah ni.

Untuk tujuan jual beli dan urus niaga sahaja ye ;)
untuk ngorat buat calon isteri tak digalakkan...

Untuk student dan bakal cikgu boleh segera hubungi mereka yang comey-comey lote ni untuk mencungkil rahsia bagaimana mereka mampu lakukan business online ni walaupun mereka masih bergelar student dan guru pelatih.

Ok la kan bila sebulan boleh generate duit poket melalui online untuk RM500 ke RM5000 ;)





Tak pandai business???
(gambar sewaktu teknik hebat berniaga online di paka terengganu...orang timur memang terbaik kalau bab berniaga ni..)

Haaaa...memang business dengan top leaders circle ni adalah business untuk sesiapa yang tak pandai buat business tapi nak belajar bagaimana nak buat business online dengan kos yang minima.
Segalanye free...asalkan anda free kan masa anda untuk di ajar dan belajar.

The more u give, the more u get ;)



Senarai pengedar sabun marine essence PANTAI TIMUR

KELANTAN
pengedar sabun ketiak untuk kawasan machang, pasir mas, kubang kerian, tanah merah, kota bharu dan seluruh kelantan boleh hubungi :

Cik yaya
019-904 5851


Cik Jihah
014-526 3324


Cik nana
014-840 3253


Shaifun
013-491 2757


Fatimah Adnan
012-949 2860

Shima
019-495 4350

Hidayah Husin
013-476 5294


Eiyka Othman
014-826 1606


Azian persie
019-454 4629

Zieyra
019-481 3735


Pa'an
019-721 3365


Cik Jelita Husna
013-919 4292


Yuhanis Zakaria
013-590 7209


Nursyaz
019-454 8662


Ogy
017-499 3214





TERENGGANU
Pengedar sabun ketiak kawsan paka, dungun, kuala terengganu, kemaman dan seluruh terengganu boleh segera hubungi:


Yanie
Paka, Dungun, Kemaman
018-955 5062


Liyana Tahar
Kuala Terengganu
010-627 3397


Aqilah
Kuala Terengganu
017-569 1754


Kuza
Kuala Terengganu
018-227 1997


Ayu
017-984 1927


Nurul Hidayah
017-945 2169


Azma
014-500 7933



PAHANG
pengedar sabun ketiak untuk kawasan bentong, temerloh, bera, jengka, gambang, kuantan, pekan, chini, kampung tok sira, dan seluruh negeri pahang boleh segera hubungi:


Nuzul
Pekan, gambang, kuantan
017-945 0512


Kiki zakiah
012-939 3042


Ainy
011-2543 4700


Ain Farhana
014-293 9455


Are you
017-750 5684


Yunna
012-983 1474


Fazilah Ramli
Maybank Kuantan
017-303 5099





SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641
011-2372 7729







Kelebihan menjadi pengguna dan pengedar sabun marine essence

Ramadhan hampir menjelma
Raya bakal tiba...

Dah calculate bajet untuk bulan puasa?
Bajet raya pulak macam mana?
Dan paling penting cuba semak semula lepas tak bajet SELEPAS RAYA?

Sal perhatikan ramai di kalangan orang melayu kita suka buat LOAN RAYA. Tak kira la raya apa sekali pun, raya cina, deepavali, raya puasa, musim cuti sekolah...memang akan bersusun borang permohonan untuk dapatkan loan peribadi bagi menampung perbelanjaan diri dan keluarga...

Macam mana sal tahu ni???
 Sebab sal bekerja dengan institusi yang berkaitan dengan pinjaman peribadi. Memang sekarang ni MAJORITI PEKERJA KERAJAAN DAN BADAN BERKANUN dah TAK LAYAK UNTUK BUAT LOAN...sebab komitmen melebihi gaji bulanan.

Ya Allah so scary bila tengok ramai yang below 30 hutang dah keliling pinggang.
Dapat gaji habis untuk bayar hutang je.

Cuma persoalannye sekarang, sampai bila???
SAMPAI BILA NAK BERHUTANG???
sampai bila nak gali lubang tutup lubang???
sampai komitmen dah over 60%???
sampai semua bank dah kita sign up personal loan form???
sampai terpaksa request hutang dari AHLONG???
sampai habis gadai segala barang kemas???

sampai bila????????
Tepuk dada, buka minda!

Jangan jadikan habit untuk kita sentiasa berhutang.

memang tak semua orang bertuah untuk dapat gaji kerja hakiki yang besar.
tak semua orang lahir dari kalangan keluarga yang besar-besar.

Untuk anda yang rasakan perlu untuk berubah, perlu untuk bertindak...lakukan dari sekarang sebab nak senang bukan boleh makan sehari dua je..kejayaan, keselesaan, tabungan, simpanan masa depan kita dan keluarga perlukan perancangan, perlukan proses, perlukan kesabaran...Jadi jom mulakan dari sekarang. Bertindak dari sekarang untuk jana pendapatan sampingan melalui business online.

Untuk anda yang memang tegar menggunakan sabun marine essence, sal memang nak sangat bantu anda untuk memahami teknik pemasaran berkesan melalui social media. Anda boleh pilih untuk bertukar dari sekadar mengguna menjadi pengedar sabun marine essence dengan pendapatan 200-7000 sebulan.




Banyak kelebihan yang bakal anda perolehi sekiranye mula dari sekarang !!!!

Apa kelebihan jadi pengedar sabun marine essence???

Dah tentu la income sampingan dari RM2OO hingga RM7OOO sebulan

Menikmati harga ahli yang akan memberikan UNTUNG RUNCIT yang berbaloi untuk satu unit.

Comission dari 3% hingga ke 41%

Sales kit

Kad pengedar yang sah

Trip melancong 5 star treatment sebanyak TIGA kali setahun.

Pakej umrah

Tabung kereta percuma

Macbook air/ipad mini/iphone 5s 
(terms n condition)

Majlis anugerah besar-besaran untuk setiap tangga kejayaan.

FREE TRAINING
Business class percuma tiga kali seminggu.

FREE COACHING
Di mana anda akan di guide sehingga mencapai impian dan matlamat.


PENGEDAR DIPERLUKAN.



TESTIMONI TERKINI!

TESTIMONI SABUN KETIAK 
TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE
TESTIMONI BODY WASH MARINE ESSENCE


Walau apa pun nama yang diberikan untuk sabun hijau ni,
 FUNGSI dia tetap sama.
Antara fungsi terbaik sabun marine essence ni adalah:

Menghilangkan gatal-gatal badan dan muka
Menghaluskan kulit
Menghilangkan Jerawat muka dan badan
Membantu melegakan penyakit ekzema dan psoriasis
Mencerahkan ketiak, leher, kelengkang dan bahagian pelipat badan yang lain.
Menghilangkan bau ketiak
Menghilangkan gatal-gatal ketiak
Memudarkan parut pembedahan
Memudarkan kesan rekahan atau stretchmark
Menhilangkan ketuat
Menghilangkan panau, kurap dan masalah kulit yang lain.
Mengekalkan kesegaran badan.



cc to ujie.
agent SABAH dan SERDANG
017-330 5025






cc to Intan saad.
Agent sabun ketiak TEMERLOH
012-659 3318



Untuk uol yang suka sangat berjemur or mandi laut boleh la biasakan mandi dengan sabun garam marine essence ni. In shaa Allah membantu mengurangkan masalah sunblock kritikal.



Nampak tu...client siap puas hati bila masalah kuat berpeluh dia makin kurang lepas amalkan sabun marine essence.



Berminat untuk serta kami di TOP LEADERS CIRCLE???

Jom mula kan langkah anda untuk bersama kami...
sama-sama kita BANGKIT BERNIAGA...
Sekali anda mahu tahu, 200 kali kami sedia nak bantu.
Jangan biarkan hidup kita mulai buntu baru kita nak Berguru!

Let's join us

Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729

eczema treatment with marine essence

Eczema treatment with marine essence 



Ni adalah testimoni terbaru hari ni april 2014 untuk penghidap ECZEMA...

Yang ada sejarah ekzema je faham macam mana TAK SELESAnye bila gatal-gatal dan air bisa dari ekzema ni mula menyerang...
Alhamdulillah sabun ketiak sangat membantu untuk kurangkan penderitaan pesakit ekzema.

Dalam masa tiga hari:
-Gatal2 kurang
-Air bisa kering
-Parut makin pudar


Agent no 1 #sabunmarineessence
www.salleharoslan.com






TESTIMONI SABUN 
Tangan mengelupas pulih sepenuhnye dengan sabun ketiak!

Testimoni sabun ketiak untuk masalah kulit kering sekeliling jari:


Credit to my dear : 
https://www.facebook.com/hanierrlyna



From top agent hani erlisya :

Ada org tak sabar nk tengok gambar testimoni customer hani drpd Aussie. Oklah hani bagi skrg.
Alhamdulilah dengan izin Allah masalah jari Customer hani yg berada di Gold Coast Australia, semakin pulih setelah mengunakan Sabun Marine Essence Beauty Bar. Pada mula nya hani xdpt bayang kan macam mana adik nie nk lakukan kerja seharian dgn masalah jari dia. Malah nk pegang sebatang pen pun tersangat lah seksa sakit nya. Itu lah org kata tak kenal maka tak cinta, Dah kenal tergila2 dgn product sabun marine essence. Skrg adik nie semakin ceria di aussie dgn perubahan masalah jari beliau.

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian sabun marine essence ni boleh la hubungi agent aktif sabun ketiak kami :




Salleha Roslan
011-1631 1641 (Main Agent)

Halmie
011-2372 7729 (Main Agent)






Agent sabun ketiak selatan

Juriati
Melaka branch
012-285 4451



Nadh Aina

Klang / Melaka

017-528 6770




Ikha

Melaka

017-680 2559



Simaa
Johor
012-637 4069


Hairi

Mersing

013-799 6399




Fakhrul

Johor

019-338 1797



Aisyah Zazuri
Johor / Melaka
014-338 9190


Diana Dee
Melaka
017-613 7513


Suhada Zain
JOHOR/SINGAPORE
013-639 1612


Silawati
Johor
019-437 9428


Afiqah
Negeri Sembilan
012-597 3741






Agent sabun ketiak utara

Kuna
Perak / Kuala Kangsar
019-907 4803


Safriza
Utara / Ipoh /Tapah 
013-301 1330


Aza
Ipoh / Tanjung Malim 
019-775 5397



Leeza

Perak 

011-2523 0786


Syima
Kedah
017-536 3093


Masadrisham
019-470 0227
Perlis



Agent sabun ketiak Pantai Timur

Liyana Tahar
Terengganu
010-627 3397

Aqilah
Terengganu
017-569 1754

Liyana Tahar
Terengganu
010-627 3397

Kuza
Terengganu
018-227 1997

Una
Kuantan
012-983 1474

Nuzul
Pahang
017-945 0512


Ainy
Pekan Pahang
011-254 4700

Afiza
Pahang
011-2342 5451


Are you
Pahang
017-750 5684

Ain Farhana
Temerloh
014-293 9455

Zakiah
Pekan Pahang
012- 989 1474


Cik yaya
Kelantan
019-904 5851



Silawati

Kelantan

019-437 9428




Agen Sabun Ketiak Lembah Klang

Sukriyati
Damansara / PJ
019-389 1059

Farah
Puchong
011-2671 1079

Zazalina
Ampang / Keramat
019-307 5397

Lynna Hassan
Sentul / Wangsa Maju
011-3905 2174

Iynas
Taman Tun Dr Ismail / Damansara / PJ /Sunway
019-572 9072

Farhana Ramli
Cheras / Kepong
010-268 3889

Khairun Amalina
Hulu Klang / KL
017-666 4521

Myra
Gombak / Selayang / Lembah Klang /Kepong
019-338 6797


Jufairah
Cyberjaya
012-276 2667



Hasikin
Keramat / Jelatek
013-349 6050


Fatimah
Dengkil /Bangi /Putrajaya
019-785 4876


Maiza
Putrajaya
017-218 9808


Aida wahida
Setia Alam
019-448 1843


Qilla
Shah Alam
019-217 1594


Maizura
Semenyih / KLCC / Menara Ambank YKS
017-607 0575


Masadrisham
019-470 0227
Shah Alam


Agen Sabun Ketiak Sabah Sarawak Brunei

Leeza
Sarawak / Brunei
011-2523 0786


Has 
Sabah
012-389 0260


Eddy Erwan
Sandakan Sabah
010-957 2294


Ujie
Sabah
017-330 5025










Sunday, March 23, 2014


sabun marine essence pudarkan parut pembedahan

Runsing dengan parut badan?
Tak tahu kaedah apa nak buat untuk pudarkan parut?
Try je sabun ketiak aka sabun marine essence ni....In shaa allah banyak je testimoni kat luar sana kalau uol tengok memang feedback diorg adalah feedback yang positif tentang sabun ni.

Harga pun memang harga mampu milik.


Best tak bila sekarang ni dah ada penyelesaian terhadap masalah parut akibat pembedahan???

Sekiranya anda adalah salah seorang yang sedang mencari-cari penyelesai pada masalah parut, boleh cepat-cepat cuba sabun ketiak ni.
Sabun ketiak? Apa kaitan sabun ketiak ni dengan parut pulak? Bukan ke sabun ketiak ni just boleh guna untuk cerahkan ketiak je???
Huhuuu jangan la panic pulak, sebab sabun ketiak ni just nama glamer je untuk sabun marine essence…dan marine essence pulak adalah perintis sabun no 1 DUNIA untuk membantu menyelesaikan masalah kulit anda termasuk la mengurangkan masalah parut akibat pembedahan.

Macam dalam gambar ni, testimoni en hafiz dari Melaka merupakan bekas pesakit apendik dan telah dirawat melalui proses pembedahan hingga meninggalkan parut. Tapi lepas cuba tukar sabun biasa beliau pada sabun marine essence, hari demi harimasalah parut pembedahan en hafiz makin pudar.

Bahan-bahan dalam sabun marine essence ni memang 100% semulajadi. In shaa Allah sangat selamat untuk semua termasuk bayi dan ibu hamil. Bahan utama yang ada dalam sabun ketiak ni adalah GARAM BULUH dari korea. Seperti yang kita pun sedia maklum, garam memang Antara alternative rawatan terbaik untuk sesiapa saja yang ada masalah berkaitan kulit kan…jadi in shaa Allah dengan amalkan mandi guna sabun ketiak ni masalah kulit yang kronik sekali pun boleh dikurangkan melalui sabun marine essence.

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian sabun marine essence ni boleh la hubungiagent aktif sabun ketiak kami :

Salleha Roslan
011-1631 1641

Halmie
011-2372 7729

Juriati
Melaka branch
012-285 4451

Kuna
Perak
019-907 4803

Safriza
Utara
013-301 1330

Liyana Tahar
Terengganu
010-627 3397

Aqilah
Terengganu
017-569 1754

Zazalina
Ampang
019-307 5397

Iynas
Taman Tun Dr Ismail / Damansara / PJ
019-572 9072

Farhana
Cheras
010-268 3889

Nadh Aina
Klang / Melaka
017-528 6770

Simaa
Johor
012-637 4069

Leeza
Perak / Sarawak
011-2523 0786

Myra
Gombak / Selayang / Lembah Klang
019-338 6797

Cik yaya
Kelantan
019-904 5851

Nuzul
Pahang



Sabun marine essence ready stok kembali menggegarkan pasaran..!!!!!
Cepat dapatkan stok anda especially buat anda atau ahli keluarga tersayang yang ada masalah kulit. Tak kira la masalah kulit dari segi apa sekalipun, in shaa Allah sabun yang mengandungi garam buluh ni memang terbaik untuk menyelesaikan masalah kulit sesiapa je yang menggunakannye...
Ramai berpuas hati dengan kesan cepat dan positif dari sabun marine essence @ sabun ketiak ni.

Untuk dapatkan harga borong, boleh contact sal. Dan sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi sal untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan.


Boleh juga hubungi segera mana-mana ejen yang tersenarai di sini:


Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729 (whatsapp)




Sabun marine essence hilangkan ketuat!!!

Testimoni sabun ketiak @ sabun marine essence berhasil hilangkan masalah ketuat yang sering menghantui ramai.

In shaa Allah berkesan!!!
Sabun marine essence merupakan kaedah paling selamat dan semulajadi bertindak ke atas masalah kulit anda.

Selain dari masalah ketuat,

marine essence juga in shaa Allah sangat berhasil untuk masalah berikut:

# Ekzema bayi hingga dewasa

#Kulit gelap di leher, ketiak dan celah peha
# kesan gigitan serangga
# parut luka
# rekahan perut selepas bersalin
# kulit ruam akibat peluh dab ruam lampin
# menghidap penyakit kulit proriasis
#panau
# Jerawat badan

Untuk dapatkan harga borong, boleh contact sal. Dan sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi sal untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan.


Boleh juga hubungi segera mana-mana ejen yang tersenarai di sini:


Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729 (whatsapp)









Pengedar / dropship sabun ketiak @ marine Essence diperlukan segera!!!



Pengedar / dropship sabun ketiak @ marine Essence diperlukan segera!!!

Sabun marine essence bertingkek-tingkek.

sekiranya anda pernah menggunakan sabun ketiak ni dan berpuas hati dengan kebaikan sabun ni, boleh segera hubungi sal untuk maklumat lanjut untuk buat side income dengan sabun no 1 masa kini.

Sabun yang terbukti selamat digunakan untuk setiap golongan usia dan setiap jenis kulit.


Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729
(whatsapp)





sabun ketiak @ sabun marine essence kembali di pasaran!!!


sabun ketiak @ sabun marine essence kembali di pasaran!!!

Ramai yang dah mula jatuh cinta kan dengan sabun ketiak ni.
Kebanyakkan yang tercari-cari sabun ni adalah pengguna yang dah pernah try sabun marine essence ni. Hampir semua puas hati dengan hasil marine essence especially buat sesiapa yang ada masalah leher hitam, ketiap hitam, dan mempunyai masalah bau badan.

Jimat penggunaan deodorant bila setiap hari amlakan mandi dengan sabun cerah ketiak ni. Bau dah la memang wangi lain dari lain, rasa fresh after mandi turut kekal sampai ke petang bila gantikan sabun biasa kita pada sabun marine essence.

Ni antara testimoni dari pengguna sabun marine essence tak kira la yang bentuk ketul atau ketul, masing-masing update testimoni yang meluahkan rasa puas hati mereka pada sabun yang terhangat di pasaran ni. 

Sabun marine essence memudarkan parut dengan cepat dan berkesan.
Kulit anak semakin cerah!

uol yang ada masalah eczema boleh try sabun marine essence.
selamat jugak untuk bayi dan kanak-kanak kerana ianya 100% tanpa bahan kimia merbahaya.



Sabun marine essence menghilangkan masalah bau badan.
Dan alhamdulillah berkesan menghilangkan jerawat badan.


Ni testimoni client yang baru lepas accident.
Parut akibat eksiden tu hampir hilang bila guna sabun marine essence.
Berbaloi kan bila gantikan sabun biasa kita dengan sabun ketiak @ sabun marine essence ni.

Bau sedap!
Kesan tip top!
Harga berbaloi dengan hasil!

STOK SABUN MARINE ESSENCE KETUL sangat terhad!!!
sementara stok masih ada di tangan, uol boleh segera hubungi nombor-nombor agent sah berikut.

Nak jadi dropship atau agent dengan pendapatan antara 1000 ke 7000 sebulan pun boleh segera hubungi ejen-ejen sabun marine essence yang disenaraikan di sini.


Salleha Roslan
011-1631 1641

Farhana Ramli
017-944 8600

Tengku Farhana
019-907 4803

Hafiz
013-728 9965

Ammyrra Atyka
019-338 6797

Zazalina
019-3075397



Body wash marine essence ni pun merupakan spesis adik beradik sabun ketiak jenis ketul tu jugak.

So pada peminat sabun ketiak jenis ketul, sementara stok sabun ketiak ketul tengah kemarau di pasaran, uol jangan risau untuk dapatkan body wash marine essence sebagai pengganti sebab kalau nak tunggu sabun ketul tu muncul balik, mau berdaki balik leher n pelipat badan anda.

Jadi continue je guna body wash marine essence ni sebab fungsi dia pun sama je dengan sabun marine ketul. Harga pun murah sikit berbanding sabun ketiak jenis ketul ;)

Testimoni dari pengguna sabun marine essence @ body wash marine essence




Harga Sebotol RM33
250 ml
Boleh tahan hampir dua bulan untuk seorang guna.
Bau memang wangi. (Dah nama pun sabun kan ;D )

Sesuai untuk semua jenis kulit.
Terutama nya untuk penghidap ekzema, kulit berparut kesan gigitan serangga, kulit kering, leher gelap, rekahan atau stetchmark dan macam-macam lagi yang berkaitan dengan masalah kulit.


Salleha Roslan
011-1631 1641 
011-2372 7729 

Sabun marine essence liquid / body wash


                       sabun marine essence liquid / body wash
Sama je fungsi dia dengan sabun marine essence yang ketul tu...


# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap
# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatal-gatal badan
# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
# melembutkan kulit
# sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.



Sebelum kemarau pulak body wash ni better grab cepat.



Salleha Roslan

011-1631 1641 
011-2372 7729 


Ni la rupa bentuk sabun marine essence dalam bentuk cecair.
Fungsi tip top memang sama macam sabun ketul yang sedang dilanda kemarau.
Kering kontang kilang sabun ketiak ni akibat permintaan terlaluuuuuu tinggi mendadak!

Sementara sabun ketiak bentuk ketul sedang dilanda suhu demam panas yang sangat mendadak, so why not uol try je dapatkan sabun ketiak dalam bentuk cecair. Jangan risau....fungsi tetap sama. Yang beza hanya ia nye didatangkan dalam bentuk cecair je.


Boleh baca kat sini apa kelebihan bahan-bahan yang ada dalam sabun marine essence ni sampaikan huru hara semua peniaga sabun ketiak seluruh malaysia.


Sabun marine liquid ni baby sal dah guna seawal dua hari keluar perut lagi.
Memang serasi sangat dengan bayi baru lahir yang mudah terkena ruam lampin atau ruam satu badan. 

Tak sampai hati kan bila tenguk 'anus' baby tu merah je especially bila kerap buang air besar dan kecik. So jangan la seksa bayi anda lama-lama...segera dapatkan body wash marine essence ni sebagai ikhtiar untuk meredakan masalah kulit sensitif bayi. Especially bayi yang mudah di serang ekzema.




Ni antara testimoni pengguna sabun marine essence bentuk liquid.

sampai dia reply cakap sabun marine liquid ni BEST GILER! 
PUAS HATI bila masalah kulit dia beransur pulih.


Alhamdulillah sabun marine essence boleh hilangkan ketuat jugak. So uol yang ada masalah ketuat, atau anak ada ketuat boleh la try body wash marine essence.


Terbukti berkesan mencerahkan leher yang gelap.
Kalau ragu-ragu lagi dengan kebaikan sabun marine essence ni tak tau la kan... ;)



So lets grab this opportunity....
selesaikan masalah kulit yang membelenggu diri anda sekarang.

Sebagai agent sabun marine essence no 1 di Malaysia, sal bersedia untuk membantu anda menyelesaikan masalah kulit anda dengan kaedah yang simple dan selamat ;)



Dan sekiranya anda nak tahu bagaimana dengan hanya jual sabun ketiak ni je anda boleh generate income 1k to 7k per month, boleh lah segera hubungi sal dan agent sabun marine essence yang sah.



Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729





Agent sah kami :

Agent bbplus collagen / agent sabun merine essence yang sah:

Maryam
Sri petaling

Nolly 
Seri kembangan

Aida wahida
Setia alam

Jufairah
Cyberjaya

Hasikin
Keramat

Zazalina
Keramah/Ampang

Farhana
Kepong/KL/ selangor/temerloh

Myra
Selayang

Mardhiyah
Kedah / bangi

Tengku farhana
Kuala kangsar / kelantan

Fatimah
Johor bharu

Zura kamis
Johor

Afiqah
Negeri sembilan

Dyna
Melaka

Leeza
Sarawak / perak / pahang

Ainy
Pahang / temerloh

Nuzul
Kuantan

Ikha
Penang

Najwa
Perlis

Has
Sabah / klang / sepang

Liyana Tahar
Terengganu
019-9770271

Aqilah
Terengganu /KL
017-5691754













Monday, November 4, 2013



agent sabun marine essence

Good news untuk uol yang tercari-cari sabun marine essence di musim kegawatan n kemarau sabun terlaris di pasaran ni. Memang ramai yang berpuas hati dengan result dari sabun ketiak ni bilamana masalah kulit dapat diatasi 99%.

Untuk dapatkan ready stock sabun ni, uol boleh la contact agent sah ni ye

HASIKIN ALI
013-349 6050

Cepattttt...stok sangat-sangat terhad...1st come 1st serve.





untuk maklumat lanjut bagi yang ingin menjadi agent sabun marine essence ni dengan pendapatan RM1000-RM7000 Sebulan, boleh cepat-cepat hubungi sal ye :




Monday, October 28, 2013

testimoni terbaru sabun marine essence @ sabun ketiak



testimoni terbaru sabun marine essence @ sabun ketiak








for more info boleh click link ni:




interested nak tau macam mana sabun marine eesence @ sabun ketiak ni sangat membantu dalam mengatasi masalah kulit keseluruhan badan kita...




ekzema

ulat air

panau/kurap

jeragat/jerawat badan

kulit kering

tumit merekah

leher, ketiak n celah badan hitam

ruam lampin (kesian baby)

ketiak berbau



boleh cepat-cepat whatsapp atau email untuk dapatkan sabun yang hangat di pasaran sekarang ni.



yang berminat nak jadi agent sabun marine essence dan menikmati bonus comission sehingga rm7,000 sebulan boleh la hubungi kami dengan segera.



Pulangan modal 100% dengan untung bersih yang pasti nye akan buatkan anda teruja untuk serius bergelar usahawan online.



free training and free coaching provided.



Anda hanya perlu hubungi kami untuk maklumat lanjut bagi mengetahui cara mudah untuk menjadi agent sah sabun marine essence @ sabun ketiak.



salleha roslan

011-2372 7729

011-1631 1641



Atau hubungi agent sah kami yang confirm ada menawarkan harga menarik untuk sabun marine essence ni:


Mohd Ujang 012-389 0260
Puchong/sepang/klang/melaka


Ckin Ali 013-349 6050
Keramat/Johor/Kelantan

Kuala Kangsar/ipoh/kajang/kelantan


Afiqah Sharudin 013-594 4061
Nilai/Bangi/Pahang


Ready stock.
Tak perlu menunggu untuk dapatkan sabun terhangat di pasaran ni.









sabun marine essence yang sentiasa HOT !!!!!!!!Sabun marine essence penawar gatal kulit

Sabun marine essesnce penawar gatal kulit dan ruam badan...
Menarik...tertarik sungguh sabun marine essence atau nama glamer dia sabun ketiak. Bukan apa, kalau tak berkesan la sabun ketiak ni, masakan ada client yang secara suka rela menghantar testimoni sabun marine essence ni sebegini sekali ayat dia...
Dalam masa tiga hari je masalah gatal-gatal kulit dan ruam bahagian badan yang selama ni ditanggung Alhamdulillah kembali NORMAL!
Nampak nye peminat makanan laut yang ada elergi kulit dengan seafood wajib dah untuk dapatkan sabun marine essence ni segera. Selain bau sabun ketiak ni yang terrrrrrrsangat lah wangi, fungsi melembut, menghalus dan membersihkan kulit dengan semulajadi sangat lah disukai ramai...rata-rata yang beli sabun marine essence ni pasti biasanya akan buat repeat order lagi...bukan satu dua tapi siap ada yang terus jadi agent sah sabun ketiak.
Sabun ni bukan setakat berjaya di pasaran malaysia malah dah berjaya pun menembusi pasaran kejiranan kita iaitu brunei, singapore, indonesia dan thailand....dan alhamdulillah di arab dan europe pun makin meluas permintaan terhadap sabun marine essence yang sangat berkesan untuk mengatasi masalah kulit sekaligus bertindak sebagai penawar gatal kulit dan ruam badan.




SALLEHA ROSLAN


011-2372 7729 / 011-1631 1641









Hahahaa...danish buat muka stress sebab setiap hari non stop berkotak-kotak order masuk untuk dapatkan sabun marine essence...sampaikan ada masa tu dia nak pakai untuk badan sendiri pun tak dapat sebab stock sabun ketiak ni cepat je orang kaut .

Uol teringin nak cuba sabun marine essence ni???
susah nak dapatkan stock sabun marine essecne???
ada masalah kulit  dan bau badan yang boleh dibantu dengan hanya mandi dengan garam dari sabun marine essence???
nak buat extra income dengan sabun marine essence???



Salleha Roslan

011-2372 7729

011-1631 1641

Testimonial sabun putih ketiak marine essence


Terima kasih sebab sudi singgah ke blog sal ni ye ;)
Mesti uol tengah tercari-cari testimoni pengguna sabun marine essence ni kan?

Jadi kat sini sal nak share kan lah testimoni diri sendiri dulu.
Sejak beberapa bulan pregnant ni sal tak boleh pakai full set premium beautiful, so alahan eczema pun datang balik setiap kali sal pakai jam, brooch atau cincin. Pelik ye apa kena mengena pb dengan eczema? eczema ni kan ada sangkut paut jugak dengan darah, bila pakai full set pb, asid darah dan toksin badan kita banyak di buang keluar oleh sistem FIR pb jadi memang tak de masalah eczema untuk sal sepanjang pakai full set premium beautiful selama ni.



 Yang ni gambar pergelangan tangan sal akibat hari-hari pakai jam. Biasa nye orang eczema ni memang tak boleh pakai something yang berunsur keras dan melekap lama di kulit, bila pakai mesti naik gatal-gatal dan bila gatal mula lah nak menggaru. Lepas garu ni la akibat nye..mesti ada kesan hitam pada kulit.


Tapi Alhamdulillah lepas dua minggu rajin mandi dengan sabun putih ketiak @ marine essence beauty bar ni, pergelangan lengan akibat bekas garu eczema tu makin cerah dan kurang dah masalah gatal-gatal lepas hari-hari bersabun dengan sabun ketiak ni.

So buat uols yang ada masalah eczema sal suggest kan boleh la cuba dulu sabun hijau ni yang wangiiiiiii tak hingat ni. At least dapat membantu atasi masalah eczema dan gatal-gatal kulit uol selama ni.

Selain untuk eczema, sabun marine essence ni sesuai jugak untuk sesiapa yang ada masalah ni :

Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…

heheee..yang malas mandi ni sesuai untuk sesiapa yang susah sangat nak ajak anak-anak uol ke toilet. Lepas bagi diorg pakai sabun ni sure berdesup masing-masing nak masuk toilet sebab kan kesan segar dan wangi sabun ketiak ni lepas mandi memang buat badan rasa fresh dan bertenaga je.


Harga sabun marine essence :

Seketul RM35
Sekotak ada 3 Ketul RM105



kandungan bahan-bahan dalam sabun marine essence

Kelebihan sabun marine essence 

Nak beli borong marine essence beauty bar ni pun boleh. 
Sebab kalau uol nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je pun uol boleh dapat extra income 5-7k per month tau. Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hotttttt!

Pada yang cepat dan bijak amik peluang memang akan dapat punye income lebih dari gaji makan gaji. Sesuai sangat lah product ni untuk yang nak jadi ahli SOHONISTA (Small Office Home Office) dengan berniaga online hanya dengan gunakan internet dan boleh jana pendapatan dari rumah.


Salleha Roslan
011-1631 1641 (Whatsapp)




Agent Dropship Sabun Marine Essence diperlukan


kelebihan Marine Essence Beaty Bar










Harga marine essence ni
RM35.00 Seketul


Sekotak ada tiga.
kalau beli tiga dapat lah RM105 Free postage ;)

Untuk yang beli borong boleh dapat untung runcit plus bonus cecah 4 figures sebulan.
Nak seribu?? dua ribu??? riga ribu??? even 5 figures income pun boleh je..anda yang tentukan...

 Nak tahu cara untuk dapatkan sabun yang hot ni secara pukal dan buat extra income dengan hanya jual sabun cerah ketiak ni???
Jom sal explainkan cara nye ;)




Salleha Roslan

011-2372 7729

011-1631 1641






Agent Dropship Sabun Marine Essence diperlukan


kelebihan Marine Essence Beaty Bar










Harga marine essence ni
RM35.00 Seketul


Sekotak ada tiga.
kalau beli tiga dapat lah RM105 Free postage ;)

Untuk yang beli borong boleh dapat untung runcit plus bonus cecah 4 figures sebulan.
Nak seribu?? dua ribu??? riga ribu??? even 5 figures income pun boleh je..anda yang tentukan...

 Nak tahu cara untuk dapatkan sabun yang hot ni secara pukal dan buat extra income dengan hanya jual sabun cerah ketiak ni???
Jom sal explainkan cara nye ;)



Salleha Roslan

011-2372 7729

011-1631 1641




sabun marine essence memang wangi

Nak share dengan readers semua some of testimonial dari client tentang sabun ketiak @ sabun marine essence ni.

rata-rata cakap sabun ni memang menyengat hidung...bukan menyengat sebab bau tengit ye...tapi sebab WANGI tak terkata...rasa segar je bila bau aromaterapi sabun marine essence ni tau ;)

selain wangi, banyak pulak tu kegunaan sabun ni...antara nye :

# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
# melembutkan kulit
# sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.
















TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE 
atas diri sendiri yang bermasalah eczema







 SABUN MARINE ESSENCE 
Kaedah terbaik atasi masalah bau ketiak ;)






SABUN MARINE ESSENCE 
sesuai untuk uol yang kerja di chemical lab dan kerap berdaki di leher dan pelipat badan.




Kelebihan 
SABUN MARINE ESSENCE 



Nak order untuk diri sendiri, anak-anak dan keluarga tersayang???


seketul RM35


Nak dapatkan harga sabun marine essence murah???
 Jom jadi agent dropship atau beli secara borong???
untung boleh dapat sehingga RM5,000 ke RM7,000 sebulan...
dan tunjuk ajar untuk menjadi usahawan online atau SOHONISTA akan diberikan secara PERCUMA..!!!!




Hubungi sal segera untuk extra income anda juga ;)

Salleha Roslan
011-1631 1641 (whatsapp)


agent sabun marine essence cawangan utara



20k sales dengan share tentang sabun je???? 

Belum masuk premium beautiful, bbplus, bvsm, biozone, bioever, garam buluh

 lagi tu.



Fuhhhh...menjadi-jadi biz partner dari utara ni...surirumah aje pun, anak dua,

 tak de bibik, tak pandai bawa kete, start from zero tapi Alhamdulillah 

disebabkan dia sendiri NAK, makin lama buat makin berhasil nikmat yang dia 

dapat...



Orang-orang utara yang nak order sabun marine essence aka sabun putih 

ketiak  ni boleh la hubungi kuna ye.




BLOG Kuna 




Facebook Kuna



Kuna
Kuala Kangsar / Ipoh
019-9074803


28 comments:

  1. Salam, saya berminat nak jadi agent dropship utk sabun ni, mcm mana cara nye yer, thanks

    My web : www.nokeysenterprise.com

    ReplyDelete
  2. berminat untuk jadi agent dropship juga

    stargurlz_87@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Berminat juga utk jd agen... pm ke pujie.ali@gmail.com

    ReplyDelete
  4. berminat utk jadi dropship dan agen sila email ke geemustaffa79@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Minat jd dropship agen...emel ke harrazhaiyqal@gmail.com

    ReplyDelete
  6. assalam sis, sy berminat untuk jd agent dropship sabun ni.. cm mane ye?.. blh emel at sy x?..
    watashi_en@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  7. berminat. sofiakhadeja@gmail.com

    ReplyDelete
  8. berminat nk jadi dropship........rosminahsaid99@gmail.com

    ReplyDelete
  9. berminat nk jadi dropship........rosminahsaid99@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Salam...boleh email detail utk dropship atau borong?amalinaidris@gmail.com...tq

    ReplyDelete
  11. Salam...boleh email detail utk dropship atau borong?amalinaidris@gmail.com...tq

    ReplyDelete
  12. berminat nak jadi agent jugak ;-) oh my lovely leader...kpd yg berminat boleh jugak drop blog sy...saya farhana anak didik Salleha Roslan...fb : Nfarhana Ramli...Blog : http://nfarhanaramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. As salam, produk Marine Essence memang terbaik, lebih2 lagi sabun Marine Essence Beauty Bar. Sampaikan saya pun terpaksa jual sama, sebab produk ni sangat laris dipasaran. Ni kedai saya http://taukeysabun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. sapa ada jual sabun ni kt miri, sarawak kontek sy cokoyak@yahoo.com.sg ..nk cod je..

    ReplyDelete
  15. sy juga berminat utk agent dropship..boleh email azwananuar@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. sy juga berminat utk agent dropship..boleh email qasehqistina885@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Saya juga berminat nk jd agen dropship..sy adalah pengguna sabun marine essence..emel sy naskhirah@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. email kat saya juga
    jsalzana@gmail.com

    ReplyDelete
  19. sya berminat menjd agen dropship..
    emel: ainifiqah@gmail.com

    ReplyDelete
  20. saya berminat nak jdik agent..emel saya princess_anisnadia94@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. ay brmnt untk jd egen .. email nurrul_j@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. berminat nk jadi egen.....rosmasulaiman@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Sy berminat utk jadi ejen. Email sweetcandy64@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. sis klau bau ketiak tak ilang gak cm mne??

    ReplyDelete
  25. berminat utkk jdi ejen
    maryamjameelah75@gmail.com

    ReplyDelete
  26. berminat jadi agent.
    murugankluang@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. saya pengguna sabu marin ni .. berminat menjadi agent. sila emel e_riena@yahoo.com

    ReplyDelete