Herba Maharani Untuk Hamil

Herba Maharani Membantu Untuk Hamil.
Herba Maharani Membantu Untuk Cyst.
Herba Maharani Membantu Untuk Fibroid.
Herba Maharani Membantu Untuk Masalah Keputihan.
Herba Maharani Membantu meRAPATkan.
Herba Maharani Membantu Melancarkan Darah Nifas.
Herba Maharani Membantu Stabilkan Hormon Period.
Herba Maharani Menghilangkan Senggugut.



KELEBIHAN HERBA MAHARANI UNTUK YANG DAH BERKAHWIN DAN BELUM BERKAHWIN


Ok la sal belanja sikit info Kelebihan Maharani ni... Beratus tahun dah herba power ni wujud... 

Kat malaysia, hanya company kami je yang dapat kebenaran untuk pasarkan product Maharani ni... Don't worry, Ada kelulusan KKM dan pengesahan Halal Malaysia 


H E R B A M A H A R A N I

JAMU PALING FAMOUS KAT DUNIA!!!

Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197


Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM..


Mother Of Three yang memang suka Herba Maharani.


Rahsia Awet Muda dengan Herba Maharani.


Tak Mahal Pun Harga Herba Maharani Ni. Uol yang dalam ikhtiar nak hamil, ada cyst, ada fibroid, period tak teratur boleh cuba Herba Maharani dengan Harga Murah.



COD Herba Maharani area Shah Alam, Klang, Bukit Jelutong, Taman Tun Dr Ismail, Bukit Antarabangsa, Ampang, Taman Melawati, Damansara Damai, Kepong, Selayang.




Door to door service. Puan yang duduk di Taman Melawati ni siap order 6 Kotak Maharani terus. Sebab memang Maharani ni dia limited stock untuk masuk ke Malaysia. Bila terlalu tinggi permintaan, memang ada satu tahap sampai 3 ke 4 bulan herba Maharani ni kemarau kat pasaran. Anda yang dah pernah amalkan Maharani ni je yang akan faham apa keistimewaan Herba Maharani ni pada wanita. Especially yang inginkan zuriat dan sangat menjaga hubungan dengan suami.



"Muhammad tak nak shopping barang pompuan, Muhammad nak gula-gula"

Dia tak tau yang semua product ni ayah dia yang laki tu pun ada guna jugak 




Masa ni COD Herba Maharani Kat Shah Alam. Encik Husband yang keluar jumpa client coz client ni belikan untuk wife dia. Kita doakan sama-sama ye semoga mereka yang sedang dalam ikhtiar inginkan zuriat akan dimakbulkan segala hajat.


COD Herba Maharani kat Shah Alam Jugak Masa ni. Husband jugak yang keluar hantar Herba Maharani ni untuk someone yang sedang dalam ikhtiar nak Hamil.. In shaa Allah semoga segala usaha akan beroleh Kejayaan. Ikhtiar sambil usaha in shaa Allah Allah makbulkan.


Alhamdulillah banyak sangat permintaan Herba Maharani ni. Ye la, Harga Herba Maharani ni dah la Murah. Lepas tu banyak jugak testimoni yang terhasil dari amalan memakan Herba Maharani ni. Tapi semua tu kena ingat, Dengan Izin Allah.


Kakak cantik ni pulak dah bertahun amalkan herba Maharani untuk tenaga dan awet muda. Masa ni COD Herba Maharani di Damansara Damai.



Walaupun harga postage dah officially naik, tapi Sal tetap akan belanja all my clients FREE POSTAGE!!!!!!! Cepat order #HerbaMaharani#PremiumBeautiful dari Sal 😉

Terima kasih buat client-client dari Terengganu, Melaka, Johor Bharu dan Kuala Lumpur... Sal buat postage pagi ni ye 



Herba Maharani dan Tips untuk dapat zuriat


credit to : attuffahumairah


setiap pasangan yang sudah berumah tangga pasti impikan keluarga yang sempurna dengan mempunyai anak..bahkan yang belum mempunyai calon untuk menjadi teman hidup juga tak terkecuali...ia adalah fitrah..

pernah menonton al-kuliyyah di tv3...membiacarakan mengenai topik keluarga bahagia..ustaz yang menjadi panel jemputan ada memberi petua kepada pasangan-pasangan yang masih belum dikurniakan rezeki untuk beroleh zuriat...

1. suami isteri ambil kurma segenggam sorang. kurma dikisar bersama susu kambing..masing-masing pakat minum air tadi sama banyak..buat sekali je seumur hidup.
2. minum susu kambing, makan kurma 7 biji setiap hari.
3. amalkan membaca surah maryam ayat 1-12 setiap hari..

insyaallah...

ustaz tu tambah lagi, susu kambing ni jin tak minum..jadi kalau yang sukar mengandung tu disebabkan gangguan jin dalam rahim..(macam jin saja tak nak bagi dia ada anak kot..)..insyallah petua ni mujarab..


Doa, usaha dan tawakkal insyaAllah dengan izin Allah.





dan boleh jugak untuk anda yang nak berikhtiar dengan mencuba product sampingan ni iaitu gabungan premium beautiful dan herba maharani.



Antara kebaikan dan kelebihan MAHARANI:

- Melancarkan peredaran darah
 - selaraskan kitarah haid yang tak teratur
- sembuhkan senggugut
- selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan  dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
- menggalakkan kesuburan secara semulajadi
- kurangkan keletihan
- tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
- serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda
- bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
- sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin
- kecutkan rahim dengan cepat.
- pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga 
-meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
- "ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

pada yang dah ada premium beautiful amatlah digalakkan untuk amalkan pil maharani ni. kombinasi pb dan maharani sangatlah berkesan luaran dan dalaman...memang ummmpppphhh..!


CARA PENGAMBILAN
- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur

- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Yang ni wajib dipatuhi :
1 bola kuning iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
Then, berhenti sementara hinggan lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.

Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang ni ye ;)

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air


Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)


Sijil halal dan kelulusan kementerian Malaysia untuk herba maharani.


Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197
Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.



Testimoni Maharani - Kesan Makan Herba Maharani

Testimoni Maharani - Kesan Makan Herba Maharani


Patutlah herba maharani ni asyik sold out. Rupanya banyak sangat kebaikan Herba Maharani. Minggu lepas pos kan Herba Maharani ke Sarawak dan kelmarin dapat kiriman whatapps dari customer yang sangat menggembirakan.

Niat asal nak makan Maharani untuk hamil, tapi banyak pula kesan dan kebaikan yang diperolehinya. Bila makan maharani, 
- migrain hilang
- selera makan berkurangan, boleh cepat kurus
- keputihan berkurangan
- kulit pucat jadi kemerahan
- tidur jadi lena

Memang banyak sangat kebaikan Maharani walaupun hanya pada pengambilan yang pertama dah rasa keberkesanannya. Banyak penyakit yang sembuh dengan pengambilan herba Maharani. Akak doakan semoga cepat-cepat dapat zuriat. InshaAllah..

Selain dari itu, Maharani juga membantu mengatasi masalah seperti
- senggugut
- period tak teratur
- cyst
- fibroid
- mengetatkan vagina
- menghilangkan bau badan
- mengurangkan berat badan
- dan macam-macam lagi..

Macam tak percaya kan. Dengan Maharani semurah RM98 dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kewanitaan. Kecil-kecil cili padi Maharani ni..


Wahh!! nampak tak? banyak sangat kan manfaat dan kebaikan herba Maharani ni. Dan kebanyakannya yang mencari Herba Maharani ni dalam usaha untuk mendapatkan zuriat. Alhamdulillah, my protege pun ramai makan Maharani ni sebelum hamil. Dan ramai juga yang berjaya hamil dengan pengambilan herba Maharani.





 4 Tahun Kahwin dan Sekarang Alhamdulillah berjaya Hamil dengan izin Allah lepas amalkan Herba Maharani.



Herba Maharani Bantu Lancarkan Period Tak Teratur.


Kita ikhtiar moga jadi asbab untuk Allah perkenankan doa dan usaha kita. Untuk anda yang masih dalam penantian, boleh hubungi akak untuk khidmat rundingan.


Alamak!
Husband siap complaint pulak dah :D
Memang ni la antara sebab kenapa orang yang dah bersalin ni lagi nak kena jaga badan dengan Herba Maharani ni. Biar kita tetap sama macam dulu.



Alhamdulillah testimoni berjaya hamil sejak amalkan herba Maharani. Uol yang tengah usaha dan ikhtiar untuk dapatkan zuriat, boleh la cuba amalkan makan herba maharani ni. Try amalkan secara istiqomah. Sebab sekarang ni memang ramai yang ada masalah sukar hamil. Tapi in shaa Allah mana lah tau asbab uol baca blog sal ni, tuhan nak tunjuk jalan supaya ikhtiar untuk hamil melalui kaedah amalkan herba yang dah berusia 300 tahun ni.


Testimoni Herba Maharani - Period Tak Teratur dan Fibroid


Sangat merungsingkan bagi wanita apabila mengalami masalah period tak teratur. Dan lagi merungsingkan bila disahkan menghidap fibroid.. Nak kahwin tak lama lagi..erm...memang kena buat sesuatu la kan...
 Alhamdulillah,setelah mengamalkan pengambilan herba maharani,
Kitaran haid kembali normal dan yang paling menakjubkan 
fibroid yang dialami terus hilang...
Subhanallah, hebatnya kuasa Allah dengan izinnya maharani menjadi asbab kepada penyembuhan pelbagai masalah dalaman wanita
Baru la confident nak melangkah ke alam perkahwinan....

Selain dari itu, HERBA MAHARANI sangat membantu dalam menjaga masalah kesihatan wanita seperti:-

- Melegakan SENGGUGUT
 - Mengatasi masalah KEPUTIHAN
- Membantu melegakan SAKIT PINGGANG
- Melegakan MIGRAIN
-Mengawal atur keseimbangan hormon ( estrogen dan androgen)
- Menghentikan PENDARAHAN
- Melegakan sindrom MONOPAUS
- Mengurangkan masalah PERPELUHAN malam 
- Menambahkan tenaga..

Dengan Maharani...
"SIHAT LUAR, SIHAT DALAM" 


CREDIT TO MY PROTEGE
RATU HERBA MAHARANI NO 1 MALAYSIA


Harga herba maharani

RM 98.00 sekotak

65.00 harga lama.
January 2014 bermula harga baru untuk herba maharani.

BERITA BAIK.

POSTAGE SAL BAYARKAN UNTUK ANDA ;)

FREE POSTAGE!


.
.
.
.
.
.
.

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)
(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)


Credit to PUAN PENULIS ASAL KISAH SEJARAH HERBA MAHARANI Ni. Semoga Murah Rezeki awak berkongsi kisah ni.


Sejarah Herba Maharani : 

Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400 Tahun dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. I've been there Alhamdulillah.. dapatlah ku saksikan tempat tidur Maharaja yg 'huru hara' itu...hihi!!

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.


Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 tahun!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jer. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.



Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..


Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yang surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tapi pastu rezeki dapat berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia baru bernikah dgn jejaka berusia 40-an).. That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...


Maharani dapat Halal Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis - contains 3 animals parts- suspen je kan.. 

1) ayam wuji (ayam hitam) utk 
menyuburkan badan dan rahim , 
2) tulang sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, 
3) tanduk rusa- menguatkan buah pinggang,saraf utama & jantung,kekuatan minda, anti penuaan. 


Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..
kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix Panax Ginseng dan keluarganya utk kesihatan keseluruhan..




Pengamal Herba Maharani

 Salleha Roslan
011-1631 1641



herba maharani halal pil maharani bahaya herba maharani untuk kesuburan testimoni maharani herba maharani untuk hamil harga maharani hai o 2017 herba maharani murah harga pil maharani 2017 cara buka bola maharani



6 comments:

  1. Herba Maharani terbaik untuk kesihatan dan kecantikan wanita.
    Khasiat Maharani.
    Harga Herba Maharani
    Cara makan maharani.
    Maharani membantu untuk hamil

    ReplyDelete
  2. Herba Maharani terbaik untuk kesihatan dan kecantikan wanita.
    Khasiat Maharani.
    Harga Herba Maharani
    Cara makan maharani.
    Maharani membantu untuk hamil

    ReplyDelete
  3. Herba Maharani terbaik untuk kesihatan dan kecantikan wanita.
    Khasiat Maharani.
    Harga Herba Maharani
    Cara makan maharani.
    Maharani membantu untuk hamil

    ReplyDelete
  4. Herba Maharani terbaik untuk kesihatan dan kecantikan wanita.
    Khasiat Maharani.
    Harga Herba Maharani
    Cara makan maharani.
    Maharani membantu untuk hamil

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete