Tilam kuat @ Bio velocity sleepmate (BVSM)

Alhamdulillah Bio Velocity Sleep Mate atau BVSM ni sangat membantu mengurangkan masalah saraf Cerebral Palsy.









Sekarang masa untuk edarkan bio velocity sleep mata a.k.a tilam kuat ni pulak pada pengedar terbesar BVSM di lembah klang ni iaitu Hasikin Ali dan Zazalina Othman.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan harga ISTIMEWA tilam kuat dari dua agent BVSM terlatih ni, boleh je terus hubungi mereka di hotline:

Hasikin 013-349 6050
Zazalina 019-307 5397


Fresh from oven.

Bio velocity sleepmate TIPU!

Huhuu..tipu tak tipu la kan..
nak tau tipu atau tak meh sini kami demokan pada uol yang was-was dengan kebaikan BVSM ni ;)

BVSM terbukti sangat-sangat-sangat membantu menyelesaikan masalah kronik berkaitan tido tak lena atau tak cukup tido.

Sekiranya kita ni merupakan pekerja atau ibu ayah yang tido pukul 12 malam n bangun pukul 5 pagi, memang sangat digalakkan untuk tido beralaskan pelapik tilam bio velocity ni.

Uol sendiri sure tak percaya bila bangun tido bandan rasa bagai di cas sebab tak de lagi dah tido terganggu dan bangun pagi rasa berat badan dan berat kepala. BVSM ni lebih kepada fungsi merawat sel-sel badan kita yang banyak digunakan seharian sewaktu bekerja...senang cite fungsi BVSM ni adalah untuk merehat n merawat sel-sel n tenaga badan yang letih dan sekaligus mengejutkan sel-sel badan n saraf yang mati atau lumpuh akibat stroke mahupun parkinson.


Sampai dah lokasi yang dijanjikan.
Before that jom fitting client premium beautiful dulu.


Ni hasikin Ali antara agent terlatih premium beautiful.
Yang saya maksudkan agent terlatih ni adalah bila kami mempunyai sijil menghadiri kursus secara mendalam mengenai premium beautiful dan kami mempunyai ilmu untuk memastikan pelanggan mendapat size yang selesa bila memakai premium beautiful seharian.







Muka client terus happy bila premium beautiful mula melekap pada tubuh badan.

Sakit dan senak bila pakai premium beautiful?

Kesian anda!!!
Jangan seksa badan untuk sakit demi nak cantik.
Pakai premium beautiful bukan untuk sakit dan senak sana sini.
Sebab tu sangat dinasihatkan supaya anda memilih agent terlatih sebelum membuat keputusan untuk memakai premium beautiful kerana size yang tepay akan membuatkan shape badan anda nampak kurus dari asal, tegap dan kemas.

Ingat!
pakai premium beautiful bukan untuk sakit dan menyenakkan perut.
Senak lepas makan tu normal.
Tapi kalau senak over than a month memang uol ada masalah dengan size yang di beri agent anda.
Premium beautiful bukan untuk di pakai ketat dan bukan untuk menyeksakan anda dalam bergerak kerana fabric pbcorset memang direka khas mengikut size ukuran badan dan akan memudahkan anda untuk melakukan pergerakkan 360 darjah walau anda sedang solat, berenang, membuat kerja rumah, berjogging atau tido sekali pun.

Sebelum simpan set  premium beautiful anda dalam almari, sila pastikan anda rujuk terlebih dahulu agent yang anda berurusan sewaktu proses jual beli premium beautiful. Atau anda boleh hubungi sal untuk khidmat runding percuma bagi mengetahui punca dan penyelesaian masalah berkaitan set ribuan ringgit yang telah anda laburkan...Jangan leburkan impian untuk sihat dan cantik hanya kerana beberapa factor sahaja.



Ni lah dia hasikin ali.
Pengedar utama bio velocity sleep mate dan sabun marine essence di lembah klang dan johor.


This is miss zazalina.
Pengedar utama premium beautiful corset dan bb plus collagen di lembah klang terutamanye di sekitar jelatek, keramat dan ampang.

Macam tau-tau je sal pakai kuning malam ni kan..hehehe ;D




Buat anda yang sedang berikhtiar untuk sembuhkan penyakit ibu ayah datuk nenek atau sesiapa sahaja yang disayangi, boleh hubungi kami untuk khidmat rundingan percuma dan free demo untuk mengetahui macam mana bio velocity sleep mate bertindak dengan berkesan pada tubuh badan manusia.

Jangan percaya sehingga anda dapatkan free demo dari kami atau mana-mana pengedar sah untuk product superbrand dari syarikat yang almost 23 years ni ;)


Premium Beautiful Expert
Salleha Roslan
011-1631 1641





BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat bersama si comel gebu mama


Ba ba cak!!!!
Hahahaa baby danish suka sangat dengan fabric lembut BVSM.
Selain sedap dan hangat di buat pelapik tido, BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni pun best jugak bila jadi bahan untuk mama, damia n danisha main ba ba cak dengan si comel gebu ni...Hahahaha...gelak berguling bila tengok gelagat muhammad danish shafiq yang sangat bersahaja ni...Seronok dia bila keluar masuk dalam bvsm ni.

Asalnye kami cuba lapikkan BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni kat tempat tido danish adalah untuk meredakan masalah nafas berbunyi dia. Alhamdulillah dengan just lapik n sometime tu kitorg selimutkan je danish dengan bvsm ni untuk hilangkan masalah semput dia. Nak kata asthma pun ye, cuma doctor belum putuskan untuk bagi inhaler je lagi buat masa ni. Tapi alhamdulillah, lega sangat bila dengan biasakan baby danish tido dekat dengan bvsm ni, masalah semput dia macam dah tak de.

Mula-mula tu bila tengok testimoni sorang client ni yang dah 4 tahun kena asthma pakai bvsm sembuh, memang 50/50 je la kan...biasa la tu, sebab tak guna lagi...so feel susah nak percaya tu memang ada je. Tapi once diri sendiri guna n kesan dia positif pada masalah asthma baby sendiri, terus rasa bersalah la pulak kalau sal tak share kan tentang kebaikan BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni pada sesiapa je yang tengah tercari-cari solution untuk kurangkan masalah semput atau asthma.



Jom tengok aksi-aksi spontan Muhammad Danish Shafiq masa baby 8 bulan yang comel ni! ;)











ba ba cak dengan BVSM memang awesome la mama!!!


Kalau uol berminat untuk free demo dan free consultation,
boleh je contact sal atau agent-agent sah kami yang tersenarai di bawah ni.
Ready stock available!

Senang nak bawa ke mana-mana...
Kalau rasa selalu stress and sakit pinggang bila drive or duduk lama kat ofis? Usung je BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni bersama anda ;)

Jangan paksa diri untuk buat kerja dalam keadaan sakit dan  meletihkan.
Hilangkan bebanan perasaan anda dengan BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni dengan harga mampu milik.

Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729

BVSM Bio Velocoty Sleep Mate @ Tilam Kuat untuk pesakit Jantung dan Kencing Manis

Nak share testimoni BVSM Bio Velocoty Sleep Mate @ Tilam Kuat untuk pesakit Jantung dan Kencing Manis

Ni kisah benar dari Tg farhana sendiri di mana ayah beliau merupakan salah seorang pesakit jantung dan penghidap kencing manis yang mengalami kesukaran untuk aktif bergerak melakukan tugasan harian. Bila badan tak sihat dan kurang bermaya, nak beribadah pun akan rasa kurang sempurna kerana pergerakan kita terbatas dan badan kerap pening dan kebas-kebas. Alhamdulillah after 3 months just baring je atas BVSM @ Tilam kuat, ayah kuna dah mula menunjukkan perubahan positif.


In shaa Allah setiap penyakit ada ubat nye kecuali mati.
Jika anda rasa BVSM untuk kesihatan ni mahal harganya, cuba la sakit dulu...
Bila sakit baru kita boleh menilai betapa besar nye nikmat kesihatan yang Allah amanahkan pada kita untuk menjaganye sebaik mungkin.

Untuk Harga BVSM dan maklumat lanjut mengenai Tilam kuat ni boleh hubungi sal dan agent-agent sah kami.


Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729

Tengku Farhana
019-9074803


Fenomena TILAM KUAT @ BIOVELOCITY SLEEPMATE
Alhamdulillah menjadi jadi pulak permintaan rakyat malaysia untuk dapatkan tilam kuat atau biovelocity sleepmate ni!!!! Yang paling mengejutkan, bukan setakat dalam malaysia je, tapi makin mendapat sambutan dari rakyat BRUNEI, SINGAPORE, INDONESIA, UAE dan etc.

Dah jadi fenomena la pulak bila ramai mula sedar yang nikmat kesihatan adalah nikmat paling utama yang nak kena jaga. 
Nak jaga makan?
Nak jaga senaman?
Nak jaga emosi?
Ingat semudah ABC nak disiplinkan diri untuk konsisten dalam penjagaan tu semua? Tak mudah kan???

Tapi dengan #Tilamkuat atau biovelocity sleepmate ni in shaa Allah masalah kesihatan dapat diatasi semudah abc and one two three ;)
Just baring atau selimutkan je badan kita atas bvsm aka tilam kuat ni.

Kira nye ibarat kita cas semula bateri yang lemah. Just imagine kalau fon kita tak de bateri, memang tak boleh buat apa la kan...mesti nak kena cas semula baru boleh on n mudahkan komunikasi harian kita. So sama je la konsep bvsm ni pada tubuh manusia, kita pun perlu cas semula tenaga badan yang setiap hari hampir habis digunakan

Nak rasa kan tenaga dari BVSM ni???
Boleh contact sal dan agent sah yang aktif untuk FREE DEMO and FREE CONSULTATION ;)


Harga tilam kuat @ Biovelocity sleepmate:
RMxxxx.xx
Jangan risau discount more than RMxxx.xx still available untuk anda yang SERIUS nak sihat dengan hanya tidur sahaja ;)





Nak share testimoni dari pengguna tilam kuat @ Biovelocity Sleepmate.

Ni bukan tilam biasa-biasa yang ada jual kat kedai-kedai perabot atau kat lori-lori tilam tu ye. Tapi tilamkuat ni adalah tilam yang dengan izin Allah memang sangat membantu menguatkan balik mana-mana bahagian badan yang lemah sebelum ni.

Nampak macam tak masuk akal kan?
Dengar macam tak logic je bila dengan baring atas tilam kuat aka biovelocity sleepmate ni boleh buat orang lumpuh sembuh, orang gout tak merungut sakit dah, orang slip disc tak menejerit perit bila nak buat aktiviti harian, orang lelah tak perlu inhaler, orang migraine tak perlu hantuk kepala kat dinding dah, orang mati pucuk dah tak mati akal lagi, dan macam-macam lagi la...
Kan kan...dengar macam tak logic ka???

Macam ye ye je diorang yang kat facebook dan kat instagram dok promote tentang bvsm aka tilam kuat ni kan.

Terpulang uol nak percaya sekarang atau nak percaya nanti pun ;)
sebab sal sendiri tak kan berani nak share info tilam kuat ni kalau sal n family tak pernah ada experience dengan biovelocity sleepmate bvsm ni. Ditambah pulak dengan testimoni dari pengguna-pengguna BVSM tu sendiri.



Thanks nuzul sebab sudi share kisah nuzul sebelum dan selepas guna tilam kuat ni.

Ya Allah.....!!!! Istighfar panjang sal bila nuzul share kan gambar kereta dia eksiden masuk gaung beberapa tahun yang lepas. Memang ngeri bila tengok keadaan kereta yang mana dua-dua tayar naik ke atas. Alhamdulillah panjang umur nuzul walau keadaan kereta kalau difikirkan secara logicnye, memang habis nyawa dah siapa yang ada dalam kereta tu kan. Tapi Alhamdulillah panjang lagi umur nuzul walau sepanjang tempoh lepas eksiden tu nuzul kerap sangat alamai sakit belakang yang kronik atau slip disc.

Apa itu SLIP DISC??

Struktur tulang belakang manusia, terdapat 'jelly-like structure' yang dipanggil 'disc'. Disc ini bertindak sebagai pelindung atau kusyen pad diantara tulang-tulang di bahagian tulang belakang.
Slip Disc terjadi apabila disc yang menjadi kusyen antara tulang-tulang ini membengkak atau membenjol atau tersasar dari keadaan asalnya.

Disc yang membengkak ini akan menekan urat-urat saraf berhampiran. Kebiasaanya kesan slip disc akan mengakibatkan kebas-kebas dan sakit yang tidak terhingga dibahagian pinggul seterusnya ke kaki dan ke bawah.



KAEDAH RAWATANNYA??

TIADA ubat untuk menghilangkan penyakit ini selama-lamanya. 
Cuma terdapat beberapa pendekatan bergantung pada severity slip disc itu sendiri, iatiu:

1)Physiotherapy – menjalani sesi dengan pakar yang menunjukkan kaedah senaman yang betul untuk menguatkan otot. Ini termasuklah sesi rawatan menggunakan tuala panas pada bahagian sakit.

2) Stereoid – Untuk kesakitan biasa, suntikan stereoid dapat menguatkan otot belakang dan mengurangkan kesakitan

3) Pembedahan – Ini adalah langkah terakhir di mana bahagian tulang dan disc yang terkeluar akan dikikis. Untuk kes yang lebih serius, kepingan besi akan dimasukkan untuk menyokong tulang belakang

4)Rawatan thermal seperti bersauna adalah digalakkan bagi mengurangkan sakit.

Tetapi slip disc boleh berulang jika kita melakukan perkara-perkara salah terhadap tulang belakang kita.


Bagaimana BVSM boleh membantu Slip Disc??

DENGAN BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)....TILAM KUAT (PELAPIK TILAM) yang disuntik dengan tenaga Garam Laut Dalam selain dapat memulihkan sistem saraf dapat membantu;
~ mengurangkan tekanan
~ menghilangkan kesakitan otot,
~ melegakan sakit belakang
~ mengurangkan ketegangan leher
~ melegakan rasa kebas

Hanya tidur sepanjang malam dengan tilam kuat @ bio velocity sleep mate dapat buatkan kita lebih lena dan selesa waktu tidur!


Nak rasa kan tenaga dari BVSM ni???
Boleh contact sal dan agent sah yang aktif untuk FREE DEMO and FREE CONSULTATION ;)

Salleha roslan



Harga tilam kuat @ Biovelocity sleepmate:
RMxxxx.xx
Jangan risau discount more than RMxxx.xx still available untuk anda yang SERIUS nak sihat dengan hanya tidur sahaja ;)





Testimoni tilam kuat @ Bio velocity sleep mate

Testimoni tilam kuat @ Bio velocity sleep mate



Testimoni ni dari seorang cikgu yang rutin harian nye aktif dari pagi sampai ke petang.

Di mana leeza cakap kalau sebelum tidu dengan tilam kuat bio velocity sleep mate ni dia sentiasa rasa malas n asik mengeliat je nak bangun pagi. Kira nye macam tak puas tidur la...Tapi bila rebahkan badan atas tilam kuat BVSM terus boleh lena tanpa gangguan dan segar je bila bangun pagi.

Nak pergi kerja pun rasa semangat je bila bangun pagi emosi stabil dan sakit-sakit badan akibat letih dengan tugasan harian semalam dapat di cas semula dengan biovelocity sleepmate.

Nampak gaya nye BVSM ni  memang sesuai sangat untuk orang yang tak cukup tidur. Sebab orang yang rak cukup tido ni emosi dia senang terganggu dan cepat letih tak bermaya. Tu yang nak buat apa pun jadi malas je. Dengan baring atau selimut je dengan tilam kuat BVSM ni in shaa Allah masalah tidur tak cukup atau tak puas tidur dapat diatasi dengan sangat BERKESAN!


Nak rasa kan tenaga dari BVSM ni???
Boleh contact sal dan agent sah yang aktif untuk FREE DEMO and FREE CONSULTATION ;)

Salleha roslan

Zaza
Ampang 

Hasikin
Keramat

Dyna salleh
Melaka 

Safriza
Damansara / Perak

Afiqah
Nilai negeri sembilan

Nuzul
Pahang

LEEZA FAZIRI
pahang /perak /sarawak
011-2523 0786





Harga tilam kuat @ Biovelocity sleepmate:
RMxxxx.xx
Jangan risau discount more than RMxxx.xx still available untuk anda yang SERIUS nak sihat dengan hanya tidur sahaja ;)




Bio Velocity Sleep mate (BVSM) : Kelebihan dan kebaikan bio velocity sleepmate

Apa itu Bio Velocity?

Bio Velocity sejenis PELAPIK TILAM yang dibuat khas
untuk memenuhi keperluan individu. 
Dengan bebanan kerja dan komitmen hidup yang makin bertambah, confirm tidur kita makin kurang dan jarang-jarang dapat lelapkan mata dengan nyenyak. Lagi pulak, akibat letih tadi kita boleh akibatkan dengkuran yang kuat hingga boleh menganggu aktiviti tidur orang lain. 
Jadi, dah semestinya anda memerlukan Bio Velocity ni. 



Bagaimana Bio Velocity berfungsi?
1. Bio Velocity menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni
2. Meneutralkan gelombang berbahaya
3. Menguatkan gelombang POSITIF untuk membentuk aura sihat

 Betul ke Bio Velocity ni boleh meningkatkan tenaga?
Yessszaa.
 Bio Velocity ni akan mempengaruhi pengaliran tenaga malah
menyihatkan badan dengan  mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Bagaimana kesan Bio Velocity?
Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga


Kelebihan dan kebaikan bio velocity sleepmate:

    1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Manfaat

Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.

Cara Penjagaan
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.
Harga istimewa ramadhan untuk 20 yang terawal.
 Untuk mencuba sendiri biovelocity sleepmate boleh segera hubungi saya :
Salleha Roslan  011-1631 1641





Apakah itu Biovelocity Sleepmate?


Medan Tenaga Manusia
Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.
Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.
Tidur Yang Berkualiti
Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari. 
Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.
BV Sleep Mate
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

Keistimewaan biovelocity sleepmate
1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Manfaat biovelocity sleepmate
Melegakan sakit kepala, 
sakit haid, 
sakit perut, 
menghilangkan kesakitan otot, 
melegakan kesakitan gastrik, 
melegakan sakit belakang,
 menolong ketegangan leher, 
melegakan rasa kebas.

Cara Penjagaan biovelocity sleepmate
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Cara Penggunaan biovelocity sleepmate
Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.

Sijil Pengimbas Radiasi

Size Biovelocity Sleepmate
Size queen 

Harga Biovelocity Sleepmate
RMxxxx
Rebate RM120 (Tempoh terhad)


Salleha Roslan
011-1631 1641





Testimonial Biovelocity Sleepmate (BVSM)

Biovelocity Sleepmate (BVSM)
sesuai untuk penyakit-penyakit kronik. Antara nya :

Migrain yang serius
Pn Rima, 26, pekerjaan polis, Taiping Perak. 
Menghidap MIGRAINE SERIUS lebih 12 tahun akibat tidur yang tidak cukup kerana tuntutan tugas. Sekiranya Migraine datang, untuk melegakannya adalah dengan menghantukkan kepalanya ke dinding, barulah dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapinya. 

Ya Allah , bayangkan kesakitan yg di hadapinya.

Hari pertama menggunakan BVSM pada 13 Disember 2012, tindakbalas pantas berlaku di mana matanya gatal, berair dan bengkak. Doktor mengatakan itu adalah kesan alergik. 

Hari kedua menggunakan BVSM, satu mukanya bengkak dan dinasihatkan minum banyak air mineral.

 Hari ketiga mukanya kembali normal dan berseri-seri. Paling menyeronokkannya penyakit migraine yang telah ditanggung selama 12 tahun HILANG dan pergi begitu sahaja. TERKINI, wajahnya kembali NORMAL dan BERSERI-SERI setelah 2 bulan menggunakan BVSM dan sakit kepalanya HILANG TERUS dan PULIH sepenuhnya, syukur Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah!Terima Kasih BVSM!Sangat menakjubkan tindakbalas semudah TIDUR JE .



Stroke kesan pengecutan otak

Pn Halijah, 70an, Labis, Johor.
 Doktor mengesahkan 'Stroke Major' (Saraf semua TAK BERFUNGSI termasuk otak) dan telah mengambil air tulang belakang, menjalani fisioterapi tetapi doktor sahkan tiada harapan untuk sembuh. Makan dan minum hanya menggunakan tiub. Diperkenalkan dengan BVSM pd bulan November 2012 dan digunakan selimut membalut seluruh tubuhnya. Alhamdulillah malam itu makcik Halijah tidur dgn lenanya besoknya sebelum Pn. Juliana (anak yg menjaganya) pergi kerja spt biasa beliau akan bersalam dgn ibunya. Pagi tu Pn Juliana terkejut kerana ibunya menegur & bercakap dgnnya.Selepas 3 hari menggunakan BVSM sebagai selimut, tangan makcik Halijah boleh bergerak dan selepas 3 bulan dah boleh minum air dgn straw. Syukur kepada Allah menemukan satu Rawatan Alternatif semudah Bio Velocity Sleep Mate SEMUDAH PELUK JE, BARING JE, TIDUR JE...SANGAT MUDAH DAN FLEKSIBLE untuk semua kegunaa.




Insomnia & Sakit Jiwa

Cikgu Jamilah Mohd Din, Jempol Negeri Sembilan.
Menghadapi masalah Insomia(tidak boleh tidur) semenjak suaminya meninggal pada 2009.Beliau mengalami masalah tekanan jiwa yang dikatakan teruk sehingga rakan-rakan sekerjanya mengatakan yang dia 'gila'. Pernah memandu kereta hingga ke Terengganu tanpa sedar dan polis yang memaklumkan perkara ini kepada keluarga beliau. 

Beliau mempunyai 4 orang anak dan yang menjaga anak-anaknya adalah adik-beradiknya disebabkan masalah tekanan yang beliau hadapi.Bayangkan hidup tanpa kawan dan rakan yang berani rapat dengan kita...disebabkan mereka kata beliau 'gila. Pernah juga cikgu Jamilah rasa ingin membunuh diri akibat tekanan yang dihadapinya.

 Alhamdulillah...Allah Maha Pengasih lagi Penyayang telah membantu beliau bertemu dengan rakannya yang memperkenalkan BVSM ini...
Alhamdulillah SETELAH 3 HARI JE menggunakan BVSM...muka beliau yang hitam dan kusam telah bertambah pulih..perasaan yang dulunyer macam meracau telah kembali normal dan pulih sepenuhnya tanpa makan ubat penenang lagi..beliau kembali mengajar seperti sediakala...Alhamdulillah...TQ Allah. Sangat MUDAH tak perlu makan, minum hanya tidur je atas BVSM ni. 



Lumpuh akibat kemalangan


Sarjan Tarmizi, berumur 51 berasal dari Kuala Kangsar mengalami kemalangan jalan raya yang teruk dan menyebabkan beliau lumpuh dan tidak bermaya daripada bahagian pinggang ke bawah. 

Disahkan dan dikategorikan sebagai PESAKIT KURANG UPAYA. 

Keajaiban berlaku apabila hari kedua memakai BVSM, beliau boleh mampu utk duduk. Pada hari ke 11 beliau mampu untuk duduk dengan sendiri. Pada hari ke 25 beliau berupaya menggunakan tongkat untuk bergerak dengan upaya beliau sendiri. Masyaallah, baru sahaja di kategorikan hilang upaya dan tidak bermaya, kini beliau mampu untuk mengangkat tangan dan berjalan menggunakan tongkat. Semoga Allah membantu memulihkan sepenuhnya kesihatan beliau melalui kesan penggunaan BVSM!!!
Terima kasih ALLAH!Terima kasih BVSM!!


Harga BVSM
RMxxxx


Salleha Roslan
011- 1631 1641

2 comments: