Susuk Moden @ Bio Ever Nano Cream


Wednesday, May 7, 2014

cara sapu susuk moden aka bio ever nano cream

Nak share cara nak sapu magic cream bio ever ni...

Untuk area muka,
bukan lah kata nak kena sapu direct kat muka tau.
TAKKKK...jangan buat!
sebab nanti sia-sia je muka uol beminyak.
siap boleh buat goreng pisang lagi.
Coz magic cream bio ever ni dihasilkan khas untuk menyerap ke dalam kulit kita dengan menggunakan teknologi nano yang terbaik dalam menghasilkan serapan optimum.

Cara sapu dia simple je.
Kalau nak focus tegang muka,
sapu je magic cream bio ever tu kat leher.

Tapi kalau boleh sapu kat belakang telinga tu dulu n tekan sikit area nadi tu.
Sapu dengan urutan ke atas.
(Macam dalam gambar ni)

Jangan tak tau, di top leaders circle ni kami sentiasa di latih untuk menjadi agent berilmu.
Nak jual sebatang pen pun perlu ada ilmu. 
Ni kan pulak nak jual susuk moden yang memang high quality.


Untuk focus area badan yang lain, 
seperti migrain, mencerahkan bawah mata, sakit jantung, sakit dada, darah tinggi, kencing manis, katarak dan sebagainye, boleh la refer jadual kat bawah ni untuk nak tau area mana yang perlu di sapu dengan magic cream bagi setiap masalah berikut.



Result memang boleh nampak lepas 9 minit sapuan di buat.


Cuba focus kat tiga area ni pada gambar AFTER tu:
-Bawah mata (eyebag kurang dan kurang garis halus)
-Pipi (naik dan tegang)
-Tepi dagu (nampak makin runcing dan lebih tegang)
Magic dalam masa kurang 9 minit!!! Makin ramai pulak yang suka product anti aging ni...selamat, cepat dan murah!


Kalau boleh, sebelum apply magic cream ni, uol dinasihatkan supaya amik dulu gambar sebelum sapuan dilakukan. Supaya lepas 9 minit sapu nanti uol boleh nampak perubahan pada muka uol. Untuk result, bergantung jugak pada usia seseorang...makin meningkat usia sedikit masa diperlukan untuk anda mendapatkan result ketara hasil daripada magic cream bio ever nano cream. Disarankan untuk permulaan, guna 3-4 botol terus buat bulan pertama.

Antara healing crisis dari magic cream bio ever ni adalah:
Muka gatal-gatal (tapi tak de lah gatal sampai tergaru-garu)
Jerawat naik sebiji dua especially kat dahi n tepi pipi (Jangan risau dia tak naik satu muka pun)

So far tu antara healing crisis kesan dari pakai susuk moden ni.
Heaaling crisis tu adalah apa yang sal sendiri lalui sepanjang seminggu pertama pakai magic cream bio ever.


SMS / WHATSAPP "saya nak magic cream"
ke 011-1631 1641

apa tu susuk moden atau nama asal dia bio ever nano cream


Susuk moden halal JAKIM dan ada sijil KKM


HOT!!!!
Jadi fenomena pulak sekarang ni orang tercari-cari krim tegangkan satu badan dengan magic cream ni...(krim yang sal pegang tu)

saje je di hide kan cream apa kah itu.
ada yang panggil magic cream, 
cream dagu runcing,
cream kurus lengan, 
krim kempis perut, 
krim kurus peha,
krim pejal payudara,
dan krim perapat dan krim abang gagah..huhuu yang ni scary...sebab krim ni memang dirumus khas 100% selamat untuk sesiapa yang ada masalah batin tak kira la nada lelaki mahupun wanita.

Paling femes skarang ni bile orang dok sebut-sebut ni adalah SUSUK MODEN di mana bila cream ni tembus je dalam kulit kita, in shaa Allah serta merta bahagian yang di susuk moden kan ni menjadi tegang dan kelihatan lebih awet muda.

So uol yang ada masalah jeragat, kulit banyak garisan halus, perut menggelebeh, dada kendur, lengan besar, peha berlaga, boleh lah cepat-cepat try masik cream ni untuk buatkan uol sendiri tak percaya bila muka n badan uol mula berubah dari yang sebelum nye..

Paling mengejutkan, bila dalam masa tak sampai 9 minit pun, muka atau bahagian badan yang di susuk moden kan tu akan mula nampak lebih awet muda, cerah dan hilang 2 ke 3 inchi...tu baru sekali sapu je dah hilang 2-3 inchi...cuba kalau sapu hari-hari???
WAHHHHHHH!!! sure melompat bintang punye.




my own testimoni untuk susuk moden @ bio ever nano cream


APA TU SUSUK?

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Susuk merujuk kepada memasukkan sesuatu bahan asing ke dalam badan bagi mendapatkan sesuatu kelebihan. Pelbagai bahan boleh digunakan, bergantung kepada apakah keinginan pengguna. 
Antara kebaikan yang kononnya boleh didapati dengan memakai susuk adalah muka sentiasa dipandang manis, tidak berusia, kebal dsb.
Pemakai susuk biasanya mempunyai beberapa pantang larang seperti tidak boleh memakan beberapa bahan tertentu iaitu pisang tanduk, pisang abu, tidak boleh melintas di bawah tali kain, dan lain-lain, bergantung kepada jenis susuk yang dipakainya.
Susuk yang dipakai dikatakan boleh dikesan melalui perubatan moden, contohnya melalui sinar-X. Salah seorang pemakai susuk dikatakan Daisy Fajarina, ibu kepada Manohara Odelia Manz yang dikatakan mengenakan susuk berlian dan emas pada bahagian dagu. Suaminya, George Manz berkata:[1]
.. "Pernah ketika kami bersama, saya membawa Daisy ke doktor gigi yang terkejut apabila dia melihat X-raynya. Dia memiliki jarum emas kecil dan intan terbenam pada dagunya."
.. "Once when we were together, I took Daisy to a dentist who was shocked when he saw her X-ray. She had small gold needles and diamond stones embedded inside her chin."


Tapi susuk moden (bio ever nano cream ) ni adalah susuk yang tak de pantang larang sikit pun...just sapu kan pada tempat-tempat yang sepatutnye sambil urut ke atas untuk setiap bahagian, kemudian dalam masa tak sampai 9 minit anda boleh mula nampak perubahan pada bahagian yang di sapu dan di urut tu.

Mudah, selamat dan halal.
In shaa Allah berkesan untuk anda yang serius untuk seimbangkan semula hormon badan yang makin merosot akibat peningkatan usia.

info lanjut yang lebih skema mengenai susuk moden @ bio ever nano cream

Jom cantik tanpa SUNTIK!
no botox
no susuk harem
no risk


Salleha Roslan
011-1631 1641

Jangan tua sebelum waktu ;)



Bio ever bukan ubat dan tak ada unsur ubat-ubatan pun. 
Ia gunakan teknologi serapan aloe vera untuk lembutkan keratin dan buka liang roma. 

Minyak kacang soya iaitu liposom yang ada unsur diosgenin akan di hantar ke bahagian kulit dan akan selaraskan fungsi badan. 

So that, bio ever nano cream memang bagi kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.





Kandungan utama dalam bio ever nano cream
Pegaga
Wild yam
Kacang soya




Keberkesanan Bio Ever Nano Cream
  • Kaya dengan antioksidan dan anti penuaan…boleh la nampak lebih awet muda dari usia sebenar kita.
  • Kaya dengan diosgenin yang boleh aktifkan hormon, di mana sangat membantu untuk menggalakkan kadar metabolisme dan selaraskan system saraf tubuh kita.
  • Yang ni best untuk saya, dan sure bagus jugak untuk uols tau sbb semua orang pun ada je kelenjar thyroid masing-masing kan…di mana bio ever cream ni pun baik untuk memelihara kalenjar tiroid, kalenjar adrenal, ovari dan testis serta kalenjar-kalenjar endokrin yang lain.
  • Tingkatkan stamina dan tenaga. Tenaga apa? Hehee..segala tenaga yang ada lah ;)




    Bagaimana bio ever nano cream bertindak pada badan kita?
    Cara dia :
    Dengan system bio teknologi ia menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga, wild yam dan kacang soya secara terus ke dalam darah melalui luaran kulit.

    Size liposom yang kecik boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.

    Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen.

    Wild yam dan kacang soya pulak, mengandungi rumusan yang boleh aktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang hampir sama dengan aktiviti hormon badan kita.


    Kacang soya dalam bio-ever ada zat-zat semulajadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita di mana ianya amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan.

    Diosgenin yang ada dalam bio ever pula dapat aktifkan hormone-hormon badan macam progesterone, testosterone, kortisol dan sebagainya.

    Hormon-hormon yang di sebut ni dapat selaraskan system badan termasuklah fungsi metabolisme dan system saraf di samping melambatkan proses penuaan organ badan dan pelihara funsi fisiologi badan.




    Bagaimana tahap serapan bio ever ni?
    Masa dia menyerap adalah dalam 2-3 minit je bagi selepas haid berhenti hingga lah 7 hari sebelum mulanya haid yang seterusnye.

    Lepas tu masa serapan hanya perlukan 15 saat je.

    Lagi cepat serap makna nye badan kita mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke tiap kelenjar endokrin.



    Boleh ke guna bio ever time haid dan dah menopaus?
    Boleh. Digalakkan. 
    Bio ever jugak sesuai di gunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopause.



    Adakah bio ever akan akibatkan haid datang awal atau tertunda?
    Progesteron yang semulajadi akan selaraskan keadaan fisiologi badan untuk kembali normal. Dalam nak selaraskan hormone pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan ada sikit perubahan disebabkan ketidakseimbangan hormone bagi setiap individu. Namun semua nye akan kembali normal lepas tu.




    Bio Ever sesuai ke untuk ibu menyusu?
    Bio ever tak digalakkan untuk ibu yang sedang menyusu bayi.
     Sebab kandungan wild yam akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Risau baby uol elergi yam so that ia nye akan menggangu system pencernaan baby.



    Antara reaksi yang timbul masa proses detoksifikasi semasa gunakan bio ever?
    Ada yang dapat gatal-gatal
    Kulit kemerahan
    Sakit kepala
    Kentut-kentut
    Kulit melecet

    Segala symptom yang tak menyenangkan akan hilang lepas proses penyelarasan badan dijalankan kira-kira 7 hari ke satu bulan.

    Apa pun dapatkan nasihat doctor sekiranye berlaku ketidakserasian sebab tahap kesihatan dan sensitivity seseorang adalah berbeza. 






    Akibat Hormon Yang Tidak Seimbang

    Antara perubahan ketara akibat hormon yang berkurangan atau tidak seimbang ini ialaha perubahan dari segi:

    ü      Berat badan atau bentuk badan

    ü      Daya ingatan menjadi lemah

    ü      Berkurangan tenaga

    ü      Rambut gugur dan tidak bermaya

    ü      Penyakit dan berbagai-bagai lagi masalah kesihatan yang timbul


    Di antara fungsi-fungsi hormon adalah seperti berikut:-

    Ø      Penting di dalam kesihatan kulit, menjadikan kulit lebih tegang, anjal licin dan cerah berseri

    Ø      Menyerlahkan keremajaan dari usia sebenar

    Ø      Membuatkan lelaki “LELAKI” dan wanita “WANITA”

    Ø      Meningkatkan prestasi seksual, “kelakian” dan kesuburan

    Ø      Mengawal kitaran haid, penting sewaktu hamil dan kelahiran

    Ø      Mengawal atur degupan jantung dan pernafasan

    Ø      Membuatkan anda tidur nyenyak di waktu malam

    Ø      Membina tulang, memelihara otot dan melancarkan fungis sendi

    Ø      Mengawal tekanan, mengelakkan keletihan, mengurangkan kerisauan dan mengawal  kemurungan



    Cara Aplikasi / guna Bio Ever Nano Cream

     Urut dalam gerakan berpusing (lawan jam/anti-clockwise)
     sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut:-





    Untuk Keintiman Suami Isteri

    Ø      LELAKI -  Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama.  Amalan harian selepas mandi 2 kali sehari  disapu di bahagian pinggang, di bahagian ari-ari dan juga di bahagian dalam paha,
            Kesan -  memanjangkan, membesar dan tahan lama

    Ø      WANITA -  Sapu di bahagian ari-ari, pinggang dan bahagian dalam paha
    Kesan – membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti.  Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari


    Durasi Penggunaan Bio Ever Nano Cream

    Guna waktu pagi dan malam. 
    Sesuai je untuk digunakan jangka panjang dan tak kan sebabkan ketakselesaan.

    Minum AIR yang banyak untuk membantu proses detoksifikasi iaitu nyahtoksid.



    Testimoni bio ever nano cream.
    Hanya sapu pada lengan dan leher, after 15 minit boleh nampak perubahan ketara.


    Dapatkan BIO EVER Nano Cream segera Untuk 
    Kesihatan – Kecantikan - Keintiman


    Harga Bio Ever Nano Cream sekotak
    RMxxx.00
    nak lebih jimat boleh contact sal ye...confirm special price for u ;)


    salleha roslan
    011-1631 1641




2 comments:

  1. Assalam Hi, sy nk tanya kalau keluar ruam, gatal2 yg sampai nk begaru pastu bengkak kat kelopak atas mata dua2, kawasan hidung antara dua mata pun bengkak seluruh muka, leher dn telinga timbul ruam yg gatal, sakit dan bengkak selepas guna bioever cream ni macamana nak heal semula back to normal? Tolong tunjuk ajar..thx.

    ReplyDelete