Tuesday, April 2, 2019

Tempat Menarik Untuk Bawa Anak-anak Membaca Buku



Tercari-cari tempat best untuk bawa anak-anak di hari cuti?
Jika anda berada di  Kuala Lumpur dan Selangor, boleh la jadikan Perpustakaan Raja Tun Uda Shah Alam sebagai pilihan.

Kenapa sal kata best Perpustakaan Raja Tun Uda ni?
Ada 7 sebab kena Library Mewah ni sal selalu jadikan tempat kami beraktiviti bersama kelaurga dan team business.
1. Parking mudah. Nak pulak dah upgrade tempat parking berbayar. Sekali masuk RM2 sahaja. Dah macam parking dekat mall. Banyak pilihan parking dan mudah nak access ke bahagian library.
2. Ada tempat makan yang luas dan banyak pilihan menarik. Sedap dah murah tau makan kat cafe Raja Tun Uda ni. Sometimes, bila kami tak tau nak makan kat mana bila ada buat kerja kat Shah Alam, Kami akan ke cafe library Raja Tun Uda ni je.
3. Kemudahan yang selesa. Surau di setiap level. Toilet yang bersih. Lift dan escalator yang berfungsi dengan baik. Aircond yang sejuk.
4. Budak-budak takkan bosan. Sebab dalam library tu mereka boleh berlari, tengok movie, tengok youtube di PC yand disediakan, 1 PC RM1 je. Buku pun terlalu banyak pilihan.
5. Environment yang cantik dan menarik. Siap boleh buat photoshoot cecantik kat luar bahagian belakang library.
6. Ada kemudahan sewa bilik perbincangan dan dewan seminar yang pelbagai size. Dalam dewan tu pulak, kemudahan lengkap. Nak yang ada projector ada. Yang ada whiteboard ada. Request je. Tapi ada bayaran yang berpatutan la.
7. Suasana relax






















No comments:

Post a Comment