Tuesday, March 19, 2019



Punca ramai makin cantik sekarang ni, adalah sebab baju dalam yang kat belakang tu. Bahaya sebenarnya baju dalam Premium Beautiful ni. Sebab dia buatkan orang keliru, mana satu mak dara, mana satu anak dara. Kadang tu, yang tengah ngandung pun di suwit pewit nye juga. 


Sebab siapa yang dah pernah pakai baju dalam lembut dan sejuk ni, cutting badan dia selagi tak masuk 6 ke 7 bulan, memang tak nampak macam pregnant pun. 


Ada yang tanya, tak bahaya ke pakai Premium Beautiful ni kalau kita plan nak pregnant?

Jawapan dia, yess!

Memang bahaya. Bahaya sebab ramai yang baru sebulan dua pakai Premium Beautiful ni, terpaksa gantung korset ni selama 9 bulan. Sebab cepat nau morning sickness­čśů


In shaa Allah, sebenarnya selamat dipakai, jika anda ada plan nak hamil. Sebab Long Girdle Premium Beautiful ni, sangat membantu kesuburan dan bantu menyihatkan rahim. 


Sal sendiri pernah pregnant 2 bulan tanpa sedar, masa Premium Beautiful melekap kat badan. Sebab korset ni, dia tak menekan peranakan. 


The Real Premium Beautiful Expert,

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

www.salleharoslan.com

No comments:

Post a Comment