Friday, March 1, 2019

Premium Beautiful Expert Sepang Banting

Bismillah

Hari ni hari ahad. Semalam habis je Class di Akademi B32, dengan sambung o group dan charge energy sampai ke pukul 8. Lepas tu sambung lagi aktiviti sampai 11.30 malam baru sampai rumah.

Memang nak berjaya bukan senang. Tapi tak siap lagi tak senang.

Hari ni pulak, kami dengan tema hijau pucuk pisang, ready nak ke Ampang, Sepang dan Banting.

Senang pakai baju yang dah siap iron dari dobi je. Baju dress hijau pucuk pisang ni, beli kat Osra Butik Shah Alam. Tapi rasanya tak de dah butik tu. Sal beli dress labuh yang ber sayap tu untuk sal. Dan dua lagi untuk Damia Danisha. Tapi diorang punya just top je.

Hari ni Danisha tak nak ikut. Dia nak duduk rumah maktok dia lagi.


































































No comments:

Post a Comment