Saturday, February 9, 2019

Premium Beautiful : Melbourne Here We Come

Bismillah

Tak sempat lagi nak fly ke Kunming. SHOM dah offer new free travel ke Melbourne pula. 

Best kan berniaga dengan syarikat 27 tahun yang tak pernah mungkir janji ni.

Sekali lagi kami akan diterbangkan ke Australia dalam musim sejuk.

2014 dulu sal ke Gold Coast

2017 ke Tangalooma

2019 in shaa Allah ke Melbourne

Tampar tampar pipi je bila sentiasa berpeluang diterbangkan ke luar negara secara percuma oleh syarikat. All sponsored. Alhamdulillah. Siapa buat pasti dapat. Dan rezeki tu mustahil tak kan dapat jika kita bersungguh usaha. 


Kunming Musim Bunga. Surat cinta kiriman SHOM buat free trip 2019

tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah

tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah


tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah

tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah

tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah-bath box


tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah-koala-kangaroo-wild dolphine-whale watching

tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
Ni kangaroo Jantan. Sebab dia tak de poket. Tengok kat ehem ehem dia tu pun, confirm boleh agak dah kan. 

tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
Ni kali kedua sal ke Australia. Kali ni dapat pegang Koala dengan ex boyfriend sal. Alhamdulillah free trip for us ke Gold Coast dan Tangalooma masa ni, year 2017.

tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
Siap SHOM belanja bagi makan wild dolphine kat Tangalooma Island. Kat Australia, hanya di Tangalooma je ada aktiviti direct feed wild Dolphine ni. Ni memang Dolphin liar yang bebas berenang di lautan hindi.

Bagi makan Dolphin ni merupakan pengalaman paling mahal yang tak mungkin dapat dilupakan. Dengan angin sejuk sampai ke tulang dia. Dengan view subhanallah cantik sangat. Memang nak repeat kali kedua, tak tau bila ada rezeki lagi. Orang tak sponsor ni, tak sampai la kami.

tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
Tak sangka second time ke Gold Coast ni, SHOM belanja bergambar dengan Koala. Bukan beshe beshe tau rate nak keluarkan bajet untuk dapat peluk binatang comel yang berat dan "wangi" ni. Siap kami dapat vip lane lagi. Tak perlu que panjang.

tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah
tempat menarik di Melbourne Australia-premium beautiful murah-mkn kaffe murah-harga maharani murah-harga marine essence murah-jana pendapatan dari rumah

Kenangan balik dari Gold Coast 2014. Penat sangat masa ni. Lepas sampai KL, rest 3 jam terus keluar balik. COD sabun Marine Essence masa ni. Serius penat. Lepas tu siap cari masa buat anak-anak happy dapat keluar rumah pegi playground, makan-makan. Berbaloi rasa penat tahap lunyai dengan kerja, bisnez dan anak2 kecik masa ni. Sebab sekarang sal focus 2 benda je. Bisnez dan keluarga. Jadi dah kurang serabut nak susun masa dan dapat tenaga berbanding dulu. Sebab bisnez, walau stress tapi masa kita boleh tentukan sendiri. 
.
.
.
Alhamdulillah. Another good news dari syarikat.

Masuk je February 2019, terus SHOM announce akan ke Melbourne Australia pada musim sejuk 2019 ni. In shaa Allah kami di jangka berlepas ke Melbourne pada August 2019.

Kangaroo dah
Koala dah
Wild Dolphin dah
Whale lautan hindi dah

Lepas ni PENGUIN pulak.
Semuanya dalam 1 negara, Australia.

Ya Allah bestttttnya😱
Semua FREE. 

Orang belanja.
Nak bawa diri sendiri pergi, memang u can count on me like one two three maybe not be there 🎼

Pengalaman pergi cuti sendiri dengan cuti yang disponsor, memang different. Bila company yang belanja, ada 100 dalam poket pun jadi. Just siap duit nak ke KLIA je. Lepas tu yang lain tak payah fikir dah. Macam puteri layanan kita dapat nanti.

www.salleharoslan.com



No comments:

Post a Comment