Friday, February 1, 2019

Premium Beautiful : Closing Day January 2019


31 January 2019. Setiap hujung bulan adalah hari closing dalam business kami. Hari ni peluang terakhir untuk dapatkan Spring Bonanza Draw bernilai 170K, dengan double entry.

Double tau.
Lagi double triple la peluang nak dapatkan hadiah best best dari SHOM. Belanja 400 ringgit aje pun dah dapat peluang nama anda akan di pilih sebagai 105 pemenang.


Bila hari closing, meja kat stokis memang akan full. Ni dah petang. Lepas anak balik sekolah terus shoot ke stokis Klang utuk dapatkan barang. Sebab stokis Klang ni antara yang buka sampai 10 malam. Jadi, stokis Hai-O Klang ni sal pilih untuk jadikan pusat belian stok yang dah ada pembeli pada hari.


Lepas dah siap beli stok, terus singgal Mail box kat Setia City Mall. Suka pos kat sini sebab jap lagi boleh menyelam sambil minum air. Hari ni sememeh sket. Sebab dah maghrib baru keluar rumah dan plan hanya untuk urusan closing dan postage je.


Kelam kabut apa la hang ni sal. Kasut pun terbalik. Patut la rasa tak selesa je jalan dari stokis tadi. 


En suami tak nak parking dalam mall. So dia drop kami depan pintu mall, then kami buat postage dan makan anak beranak kat KFC.  Malas nak pusing satu mall cari makanan lain. Ni je paling dekat dan senang nak order.








Dah kenyang, diorang ajak pergi port biasa jika sampai ke Setia City Mall ni. Nama kedai ni Agassy. Kat sini ada jual barang kpop. Sebab diorg ni baik sangat, jadi ok la bagi chance diorg beli note book dan key chain. 

No comments:

Post a Comment