Thursday, January 31, 2019

Bonanza Spring Draw : Beli dan Menang 170K Hadiah Dari Sahajidah Hai-O

Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah



Beli any products kami dengan nilai RM400 pun, anda dah ada peluang dapat RM65,000 cash tau. 

Ni bukan cobaan. Ni real hadiah beli dan menang. 

Kami nak bagi #Cash untuk 3 pemenang.

1st RM38,000
2nd RM18,000
3rd RM9,000

Lepas tu ada hadiah ni sekali,
Tiket melancong RM6,000 untuk 2 orang,
Iphone X5 untuk 5 orang,
Ipad mini 4 untuk 5 orang,
Dan handbag 100% leather jenama Infinence untuk 45 pemenang. 

Sambil anda guna product kami, mana tau rezeki semua tu jadi milik anda kan. Cuba check list kat bawah ni, ada tak product ni yang biasa anda guna:
Alfalfa
Celgynic
BBGlo+ Collagen
Bio Evolve
Bio Seleza pad
Bio Velocity Sleepmate
Cozuma
D'Chef
EuryJack
Ezi Clean
Ezi grow baja
Garam Buluh
Garlic Tablet
Herba Maharani
Infinence Skin Care
Jtx Oil
Kidivo
Min kaffe
Min Cha Tea
Marine Essence
N'licious
Shake Me

Jika ada, jom piyem trusted agent yang sal list kan ni sekarang. Mereka akan bantu anda, untuk cara bagaimana berpeluang menang hadiah bernilai 170k. #MakchicKayo



Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah

Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah

Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah

Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah

Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah

Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah

Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah

Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah

Bonanza Spring Draw-Salleha Roslan - Premium Beautiful-Herba Maharani-Cara Jadi Ahli Agent Haio-Bio Velocity Sleep Mate-Shake Me Cocoa-Min Kaffe Murah

Klik terus link ni untuk keterangan yang lebih detail, tentang cara untuk beli dan menang hingga 170K nilai hadiah.
Wasap.My/601116311641




No comments:

Post a Comment