Tuesday, November 6, 2018

Happy Diwali


Tetiba datang mode nak up gambar bersari kuning ni.
Ni kenangan masa January 2017. Lama peram kan. Memang hobi peram gambar. Tak dan nak up kat blog dah sekarang ni. Busy membesarkan anak dan membesarkan business online.

Ni sebenarnya kali kedua sal beli kain sari dan buat sari kat tempat yang sama. 1st dulu sari warna Pink. Pakai masa event celebration Premium Beautiful yang ke 20 tahun. 
Pink Saree

Nak sewa boleh je ;)
Wasap sal 011-1631 1641


Cabaran tempah saree ni, kat sini la. Masa nak tempah sari. Sal cari kain sari kat Klang. Kat kawasan litle India tu. Memang yang jahit ni pure original India mari. Jadi, kami bercakap macam ayam dengan itik. Sampai terpaksa tarik sorang adik perempuan indian untuk jadi translator :D

Range kain sari memang cecah ratus ringgit. Upah jait murah je. Yang kuning ni pun sal dapat RM220 kot 7 meter. Yang pink tu dekat 300 jugak. Upah jahit dalam RM80.

Jahitan sari kuning ni ok la.
Yang pink tu tak berapa. Sebab diorg tak biasa buat style dress kan. So agak besar sikit dia buat.


 Macam tebuan pulak tengok color hitam kuning ni.


 Dah siap. so boleh try.

 Ready untuk dinner. Tema Bollywood. Di Lexis PD. Dinner untuk CDM Conference 2017.


 Izyan kata, pakai sari macam ni kena bawa baldi letak atas kepala :D










 Yeayyy CDC Hajah Siti Rohana pun ada. Masa ni Kak Na belum touch 55kg lagi. Masih dalam usaha turunkan berat badan beliau yang asalnya 102kg. Tapi sekarang Kak Na dah susut sama besar dengan sal dah. Hebatnya semangat kak na dalam nak jaga kesihatan dan kecantikkan diri.

 Memang true fighter



Happy Diwali.
Jom dapatkan special diskaun from 20% up to 60% dari kami.

Klik link ni terus

No comments:

Post a Comment