Monday, October 22, 2018

Premium Beautiful Promo Oktober 2018


Mindset sal dulu, bila sebut korset je, mesti fikir untuk sorok lemak je. Nak sorok bonggol-bonggol yang ada kat badan. Paling nak sorok, perut bertingkat. Lepas tu punggung kembang, peha berlaga sampai melecet. Eeeeee, murung tau bila pakai jubah pun, tetap ada bahagian yang sendat.

Macam-macam korset beli. Beli yang belas ringgit je. Sanggup seksa diri sepanjang kenduri kendara. Pening, sesak nafas, melecet badan gara-gara nak cantik.

Bila kawan offer pakai corset Premium Beautiful, sebelah mata pun sal tak pandang. Eksyen. Sebab rasa ntah apa-apa ntah, harga korset cecah sampai macam tu sekali. Rupanya, ni corset Mercedez. Lain feel dia. Lain safety dia. Lain kelajuan dia. Laju sangat tau Premium Beautiful ni shape kan badan. Dalam masa 24 jam je dah hilang lemak kat tepi pinggang. Paling best, bila lenyap sakit pinggang. 

Sebenarnya, tukar baju dalam aje pun, boleh buatkan kita nampak lebih muda. Sebab bentuk badan pun mempengaruhi usia. 😉






Repeat order from Dubai. Alhamdulillah. Bukan sekali dua Premium Beautiful tembus United Arab Emirates. 






Ni betul-betul satisfied client ni. Sampai macam tu sekali dia jerit panggil kita kan. Heheh. Siapa tak teruja, bila badan yang kembang mula tunjukkan perubahan ketara. Bukan mudah nak slim kan badan lepas bersalin czer. Dengan tukar baju dalam biasa anda kepada baju dalam Premium Beautiful, tak ada yang mustahil. Jika dulu pinggang dan perut membulat, bila sarung Premium Beautiful, bahagian pinggang jadi ramping, bahagian perut jadi kempis. Premium Beautiful ni juga merupakan kaedah berkesan untuk hilangkan masalah peha berlaga. Paling tak best bila berlaga sampai hitam melecet.



Latest testimoni from our client. And now she is our top agent. Baru sangat lagi gambar ni. Tak sampai 2 bulan bersalin shape dah cantik, Gar-gara berpantang dengan Premium Beautiful je.













Dapat Premium Beautiful dengan harga murah sekarang. Set original. Service after sales.
Ada Free gift
Ada Diskaun tambahan
Ada Free Delivery
Free postage.

www.salleharoslan.com
Wasap.my/601116311641


No comments:

Post a Comment