Wednesday, August 15, 2018

Real Testimoni Terkini Shake Me, Min Kaffe dan Premium Beautiful





Cuba bayangkan pikul beras 10 kilo. Boleh rebeh bahu kan.
Ni kan nak pikul badan hari-hari. Dengan nak uruskan 3 hero pagi petang, siang malam. Memang tak tertanggung bawa badan.

Tu la luahan hati ibu anak dua ni. Hobinya memasak dan makan. Tapi cita-citanya, ewahhhh, nak pinggang secekak. Nak peha kecik, tak nak drumstick. Semuanya boleh jadi Magik. Bila breakfast dan dinner dengan #MinKaffe dan Air Kurus #Shakme sambil tu sarung Premium Beautiful sepanjang hari. Simple je nak kurus ni. Maka, hampir 10 kilo hilang dalam masa 3 bulan je. Cepat, sihat yang penting selamat.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.aisyahzazuri.com




Geng kurus dikesan lagi.

Buntang mata tengok the latest pic mak anak 1 ni yang bersalin czer ni.
Sebelum ni habis kembang satu badan. Tapi sekarang 😱
Pinggang kerengge. Senyum meleret 10 kilometer. Gara-gara badan makin ringan macam di awangan.

Rahsia dia mudah je. Minum kopi dan air kurus Shake Me tetiap pagi dan malam. Tapi kopi rasa antarabangsa Min Kaffe la. Lepas tu, dia touch up badan dengan korset viral, Premium Beautiful.

Eeeee. Senangnya nak kurus bila-bila masa. Cepat, sihat dan selamat. 

#ShakeMe
#MinKaffe
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.hasikin.com




Cakkk 😍

Best kan tak sampai setahun badan makin kuncup.
Senang sangat nak hilang inci. Tanpa berlapar. Tanpa bersenam. Ye. Bersenam tu memang terbaik. Bagus sangat bersenam tu. Sal sendiri sangat sarankan anda untuk bersenam. Tapi bila anak dah dua, keje pulak keluar subuh balik isyak, masa bila pulak la nak bersenam ber keke challenge ke kan. 😅

Nak tau Rahsia Mudah hilang kilo dan hilang inci?
Boleh follow Fifi Isa. Boleh merisik apa yang diamalkan sampai makin susut badan lepas bersalin.

#ShakeMe
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

MERDEKA SALES IS ON!

No comments:

Post a Comment