Tuesday, July 3, 2018


Ni sharing rela. Dari our Premium Beautiful Lover. Baru sebulan pakai Premium Beautiful Korset. korset yang dah lebih 22 tahun ada di pasaran.


2 June pakai bengkung.

2 July turun 7 kilo.


Baju nak nikah longgar.

Baju nak sanding pun longgar.

Semua habis kena alter.


Bila pakai Premium Beautiful ni,

Yang bestnya tak diet pun. 

Perut auto jadi tak boleh makan banyak.

Pinggang pun confirm tak sakit.

Badan transform jadi cantik.


Eeeeee. Best kan Premium Beautiful Korset.

Baru pakai bengkung je. Bengkung Premium Beautiful Elegance.

Kalau pakai full set, mau turun belas kilo lagi ni.


Untungnya pakai Premium Beautiful sebelum kawin.

Sebab ni je the one and only corset yang boleh pakai bertahun-tahun lamanya. Dah la free repair. Senang nak jaga. Fabric sedap. Nanti boleh terus pakai dalam pantang pulak. Lepas habis pantang boleh sambung pakai lagi. Memang jimat duit. Bayar sekali, pakai beribu hari. 


Bestnya Premium Beautiful.

Sal sendiri dah pakai dekat 8 tahun. Memang sedap pakai. Badan maintain solid walau tak diet. Diet ni i mean, tetap makan nasi. Cuma sal sekarang memang kurang dah makan daging dan kurangkan makan lepas pukul 9 malam.


Jom try Premium Beautiful dengan harga jimat jom. Nak bagi special price untuk anda.


011-1631 1641

www.salleharoslan.com



No comments:

Post a Comment