Monday, July 30, 2018

Premium Beautiful Business Preview In Melaka






Tahniah team Melaka.
Yang hadir hari ni, bukan hanya orang yang menetap di Melaka je. Tapi ada jugak yang datang dari KL Selangor. Siap ada yang naik bas lagi dari KL ke Melaka semata-mata untuk berkongsi ilmu dan serap ilmu juga aura bersama kumpulan.

Tahniah!
Uol memang hebat.
Luar biasa hebat.

Macam ni rupa membawang ye 😅

Ni rupa membawang pasal bisnez. Tak semenggah rupanya. Macam mana la pulak kan, bila membawang something yang non of your business 😅 sebab tu mind your own business sudah la.

Ni sal tengah excited share pengalaman PB Lovers. Ramai sangat jatuh cinta dengan corset hitam yang berFIR ni sebab dia bukan just untuk cantikkan badan. Solid molid bila pakai. Tapi, dia bantu jaga posture badan dan kurangkan sakit pinggang. Sebab tu rata-rata pengguna Premium Beautiful Lovers ni, kaki travel. Travel jarak jauh pun pinggang tak sakit punya.




Ni gaya nak bagi penampar.


Ni dah rupa penyanyi.


Ni gaya nak bagi penampar manja.

Apa pun, terima kasih pada seluruh team Premium Beautiful Expert Melaka. Sebab kerjasama yang uol berikan, sangat terbaik. Smooth arrangement. Alhamdulillah Allah mudahkan cara.


When u learn, teach. When u get, give. 


Train the trainer untuk jadi usahawan sejati.


Rasa happy bila ramai dah boleh jual Premium Beautiful Cash dengan menggunkaan teknik power free cost marketing.


Bila ada ilmu dan tindakan, jangan kata produk 2 angka boleh jual, produk 3 dan 4 angka pun in shaa Allah confirm ada yang sanggup serah diri.



Tugas kami sebagai yang dah melalui liku pahit manis bisnez ni, hanya terus lakukan dan memberi ilmu pengalaman kami, pada mereka yang sedia di bantu untuk sama-sama maju memburu impian. Sebab setiap orang ada impian. Impian yang akan memotivasikan kita. Jika tak de impian, kita tak boleh tolak diri untuk jadi kuat dan menguatkan orang lain sekali.




DDM Salina Salleh. Otai PB Expert Melaka since 2013.
Ibu anak 3 yang kental semangatnya. 




Permata yang berjaya di cungkil potensi dirinya. Ieka Kimieka yang berasal dari Sabah bha. Tapi bekerja dan menetap di Sepang. Pegawai beruniform ni. Ibu anak 3 juga. Tapi body maintain solid molid dengan Premium Beautiful Corset.


Pengalaman pakai sendiri Premium Beautiful Korset ni, buatkan ieka tak kekok untuk bercerita tentang Premium Beautiful yang dah 22 tahun di pasaran ni. The one and only korset yang ada baik pulih kerosakan secara Percuma.



Zati Azhan membuatkan kami terkesima mendengar perkongsian beliau. Testimoni product yang pada asalnya, hanya memakai Premium Beautiful untuk hilangkan sakit belakang sahaja. Tapi tak sangka pula, dalam masa yang sama, badannya terkurus sekali.





Emcee hebat of the day. Nasmiza. Ibu anak 3 jugak.
Eh. Memang speakers hari ni semua mother of three ye.


Hebay kan Amy ni. Bertugas ebagai emcee. Dalam masa yang sama, menggalas tugas sebagai isteri dan juga ibu yang masih menyusukan bayi yang baru habis pantang.





Power couple.
Pasangan PB Expert Selatan. Johor Melaka, meraka yang punya. Aamiin.






































Cantikkan mereka semua. Semua sarung Premium Beautiful. Yang paling muda sarung korset high kualiti ni adalah, Damia. Anak sulung sal. Damia pakai PB korset dari umur 8 tahun lagi. Sekarang Damia dah masuk 11 tahun. Dan di usia 11 tahun ni, Damia dah boleh pakai full set Premium Beautiful.

Jadi, tak jadi masalah untuk anak kecik pakai Premium Beautiful. Sebab PB korset di jamin selamat. Tak merimaskan dan sangat menjaga posture badan manusia. Premium Beautiful sesuai dipakai oleh sesiapa sahaja yang memang suka jaga kesihatan dan kecantikan. 


Di apit kakak kawasan dan abang besar jajahan Melaka.

"Hubungan ahli keluar yang sangat erat"

Macam sesuai pulak chines words kat atas dinding tu dengan gambar ni. In shaa Allah. Jaga hubungan dengan Dia, Dia akan bantu kita jaga hubungan sesama manusia.



Untuk yang berminat nak jana pendapatan sampingan, 1000 ke 10,000 sebulan tanpa modal yang membebankan, coaching percuma, product high quality, siap ada payslip yang laku di bank, anda semua di jemput hadir ke Business Class kami di Melaka Raya pada 25 September 2018




Friday, July 27, 2018

SHOM Trusted Agent