Thursday, June 7, 2018

Gaya Koleksi Raya 2018 With Premium Beautiful Dan Fazura


Gaya Koleksi Raya 2018
With Infinence x Fazura & Rizman Ruzaini

April 2018

Publika



Fazura memang baik sangat orang dia. Sebab tu rezeki dia dijodohkan dengan keluarga yang baik-baik. Masa jumpa dia kat belakang stage ni pun, dia tak buat memek muka sombong pun. Very friendly. Murah senyuman. 


Habis show je terus masuk belakang stage, hug yang paling manis. 

Fazura bukan setakat pakai our Premium Beautiful corset, tapi yang paling manis ni pun dah pakai our koleksi baju raya. Hai la rakan sebaya sal ni, cantik dalam, berseri luar. Fazura ni kan tersangat humble orang dia. 

Ada 3 perkataan yang Fazura suka sebut bila jumpa sesiapa yang dia nampak,
1. Apa khabar
2. Muahhhh
3. I love u

Best kan. Lepas tu tak pernah buat muka pun bila orang ajak bergambar ke berselfie ke. Memang very down to earth.

We are Premium Beautiful Lovers



Dapat Special invitation untuk ke Gaya Koleksi Raya 2018 di Publika.


Maknanya baju merah mak ngah ni akan dirasmikan la untuk ke GAYA KOLEKSI RAYA 2018 ni. Tak pernah pakai lagi baju ni, sejak siap tempah hari tu. Pakai pulak dengan Premium Beautiful kan. Lagi la menyerlah si kebaya merah. Dah la masa ni memang tengah hot viral kisah hantu kebaya merah.

Kain red plain tu sal beli kat Jakel masa ada sales tahun lepas kalau tak silap. Ikutkan baju ni nak pakai Masa bulan January 2018 untuk CDM Conference kat Hatten Melaka. Tapi alhamdulilah tak siap pun masa bulan 1 tu. So boleh la sal sarung untuk runaway ni.
Part lengan tu, original sutra dari Shanghai. Sal beli lamaaa dulu dah. 4 tahun dah terperuk dalam kotak. Beli masa dapat free travel ke Shanghai tahun 2014. Tapi sutera dia masih cantik. Tak berbulu pun. Warna dia pun masih fresh.

Sebenarnya sal jarang buat baju sekali seluar. Tapi kali ni nak try test. Buat seluar longgar-longgar sket. Lagipun en suami lebih prefer sal pakai seluar dah sekarang ni sebab biasanya event-event kami perlukan sal naik escelator kan. Kalau pakai dress, dia risau tersangkut je.
Selfie dulu. 
Sebenarnya selfie lagi susah dari ootd kan. Dan sal memang kurang gemas makeup heavy. Jadi biasanya sal akan keluar rumah dengan calitan CC Cream Cozuma. Lepas tu tekap sikit dengan compact powder Victoria Jackson. Lip Gloss. Blusher Victoria Jackson. Mascara Norafurla. Tu je. Eye shadow memang fail nak gaya kan kat mata.
Sampai dah kat Publika. Tak familiar pun tempat ni. Last datang dulu taun 2013. Masa sarat pregnant Muhammad.
Sementara tunggu maghrib, mengopi dulu with husband and my twin dari Keramat ni www.zazalina.com
Ni bukan Andrews model. Ni SHOM model yang tak berbayar. Hehe.



Makan carrot cake and Min Cha Tea Fazura



Ni antara koleksi baju Infinence x Fazura yang sal gayakan. Head to toe kami ada untuk uol dapatkan. Bag ada. Kasut Ada. Baju Ada. Shawl pun ada.













Ni pulak versi Model Andrews pakai.








Sal paling suka yang fish tail ni. Sebab tutup belakang dan depan.




Tengah selfie dengan Puan Zarina Zainuddin














Jom cuci mata dengan harga special untuk koleksi Infinence. Semua kasut dan bag ni, di buat dari Genuine Leather tau. Handmade. Inspirasi dari Prof Datuk Jimmy Choo. Designer antarabangsa yang terkenal di dunia tu. Bertuah la uol yang sarung kasut Infinence ni. Sebab kasut dan bag ni semua memang INSPIRASI PROF DATUK JIMMY CHOO.

























Infinence X Fazura



Mother Of Three with Fazura. Pakai Premium Beautiful, buatkan anda confident nak sarung apa jenis baju sekali pun.


Klik Link wasap sal sekarang untuk anda dapatkan HARGA ISTIMEWA Infinence dan Premium Beautiful kesukaan Fazura

1 comment:

  1. macam best je tengok video papparazi kita tu. hehehe

    ReplyDelete