Saturday, May 5, 2018

Rahsia Kejayaan Dalam Berniaga

Tak de rahsia untuk berjaya. Semuanya bermula dari diri kita. Macam mana kita meminta-minta dengan yang Maha memberi segala.

Serius tak de rahsia.

Apa yang kita fikir, cakap, rasa, dan buat, semua tu adalah doa. Nothing impossible when we want and when we believe!

1. Mulakan je. Buat sampai jadi. Selagi tak jadi, buat lagi. Jangan tarik diri. Masterkan apa yang kita dah mulakan tadi.
2. Yakin semua yang berlaku ada hikmah. Dapat musibah jangan lemah. Dapat anugerah jangan gah. Masa rezeki melimpah sentiasa merendah hati. Sebab bila kita di bawah kembali, kita tak susah hati dan tau cara nak kuatkan diri.
3. Bersyukur dengan apa yang ada, dalam masa yang sama jangan berenti usaha, doa dan meminta apa yang kita hajatkan. Specifickan permohonan kita hanya pada Dia.
Thank u sesayang semua yang ada sent mesej personally to me



No comments:

Post a Comment