Saturday, May 5, 2018

Premium Beautiful Promo Raya


Faham. Ramai yang mengidam nak pinggang ramping macam salleha. Eh silap. Macam Fazura.

Jadi, ni la waktu paling sesuai untuk risik-risik corset yang paling manis ni.




Ni bukan koleksi gambar dari Google. Ni memang diri sal ssendiri. Dan koleksi baju sendiri. Bila pakai Premium Beautiful ni, nak pakai baju apa pun jadi confident je.

Rasa dah macam buka butik pengantin je. Nak let go, anak dara tak bagi. Diorang kata nanti nak pakai baju mama. Hmmmmmm. Ok jugak tu. Esok time tunang ke, nikah anak ke, tak yah pening-pening cari baju dah. Diorang pakai je mana ada.

Baju pink yang hujung sekali tu, baju 4 tahun lepas, masih muat di sarung walau badan naik jugak beberapa kg.



Fazura love Premium Beautiful and Infinence. So let's grab your set now. Kami ada buat special promo untuk anda dapatkan sekarang.
Premium Beautiful dengan harga tak percaya


Yess call us now.
KLIK SINI TERUS 011-1631 1641


Eh jap.
Jom tengok beberapa testimoni terkini dari the real PB Lovers kami.



Alhamdulillah baru je pakai Premium Beautiful second set, dah puas hati dengan size yang di beri. Tu je nak selesa pakai Premium Beautiful ni. 

Nak selesa. Tak mengah. 

Nak dapat rasa selesa tu, kena dapatkan dari yang pakar. Yang aktif sharing about Superbrand corset ni. Baru in shaa Allah akan selesa pakai sampai tak nak buka.

PB Lovers ni bagi tau, lepas fitting sabtu tu, dia siap bawa tido lagi corset Fazura ni. Set corset Premium Beautiful pertama dulu tersimpan dalam almari, sebab pakai senak dan tak selesa katanya.

Betul yang, bila size tak ngam, confirm senak dan tak selesa pakai. Tu yang last sekali simpan dalam almari je. Jangan cam tu, jom dapatkan free consultation dari #No1CertifiedPremiumBeautifExpert

The Real Premium Beautiful Expert.



Apa perasaan uol bila terkurus 12 kilo?

#KisahBenar
Yang Sal tengah ukur tu la, client yang dah terkurus 12 kilo. Masa mula pakai hari tu, merecik peluh jantan nak sarung corset. Hari ni mesej bagi tau terkurus pulak dah. Seteres tau korang jual corset yang dah lebih 21 tahun ni. Seteres sebab kami terpaksa terima good news dari customers yang kehilangan berat badan.




Terkurus 18 Kilo pun ada!
Memang Magik Premium Beautiful Corset ni. Sebab tu dah lebih 22 tahun wujud dan maintain dalam Market. Dan makin melebarkan sayap ke Singapore, Brunei dan Indonesia.

So jom la kita rasa perasaan kehilangan tu sama-sama. Hilang berat badan adalah sesuatu yang sangat menggembirakan kan. 







Rahsia Kejayaan Dalam Berniaga

Tak de rahsia untuk berjaya. Semuanya bermula dari diri kita. Macam mana kita meminta-minta dengan yang Maha memberi segala.

Serius tak de rahsia.

Apa yang kita fikir, cakap, rasa, dan buat, semua tu adalah doa. Nothing impossible when we want and when we believe!

1. Mulakan je. Buat sampai jadi. Selagi tak jadi, buat lagi. Jangan tarik diri. Masterkan apa yang kita dah mulakan tadi.
2. Yakin semua yang berlaku ada hikmah. Dapat musibah jangan lemah. Dapat anugerah jangan gah. Masa rezeki melimpah sentiasa merendah hati. Sebab bila kita di bawah kembali, kita tak susah hati dan tau cara nak kuatkan diri.
3. Bersyukur dengan apa yang ada, dalam masa yang sama jangan berenti usaha, doa dan meminta apa yang kita hajatkan. Specifickan permohonan kita hanya pada Dia.
Thank u sesayang semua yang ada sent mesej personally to me