Monday, April 16, 2018

Premium Beautiful Set Bersalin Terbaik

Dik, kejap lagi kak sal nak buat magik kat awak ni. Are you ready? Jangan fengsan tengok new transformation awak nanti. Baju dalam yang ada dalam bag putih tu memang lain macam sikit. Sebab pakai-pakai terus instant shape tak sampai 5 minit. Cepat je dia touch up badan.

Haa cam tu la lebih kurang ayat sal pada cash buyer yang ada iras Fazura ni. Muda lagi. Baru lepas bersalin anak pertama. Lama dah dia aim corset no 1 Malaysia ni. Tapi hari ni, geram tak tertanggung. Di kautnya 1 set terus corset idaman wanita semalaya ni.


Beza kan shape sebelum dan lepas sarung Corset Fazura.

Eh. Kenapa panggil corset fazura pulak?
Sebab fazura pun pakai corset yang sama untuk maintain shape pinggang kerengga.

Dapatkan sekarang Premium Beautiful Murah dari mama corset.

Salleha Roslan
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment