Thursday, March 29, 2018

Apa Perlu Buat Untuk Naikkan Semangat Yang Susah UP Tapi Cepat Down


Up and down dalam hidup tu normal. Itu adalah fitrah. Semua yang bernyawa tak terlepas dari mengalami emosi Up and Down. Yang jadi halangan nya sekarang, emosi down tu yang kita suka layan berpanjangan. 

Untuk orang bisnez, mereka mudah rasa down bila sales down. Sedangkan kita terlupa, saat kita down tu la sebenarnya peluang untuk kita bangkit dengan lebih tinggi lagi. Down tu akan buat kita lebih kreatif dari sebelumnya. Jangan terus layan emosi bila kita sedang down. Lawan emosi negetif tu. Sebaiknya, bila kita tengah rasa emosi terganggu, jangan pulak kita pergi kacau emosi orang lain. Sebaliknya, biar kita naikkan semangat mereka. Dan secara tak langsung, percayalah, semangat kita pasti akan naik mencanak semula. 

Bila dalam keadaan murung, down, tertekan atau yang sewaktu dengannya, sebaik-baiknya kita cuba terapkan budaya ni :

First sekali BERSYUKUR
Bersyukur kita masih ada peluang untuk hidup dan berusaha. Bersyukur dengan sempurnanya sifat yang Allah berikan pada kita. Bersyukur yang kita masih ada orang-orang sekeliling kita. Untuk yang berniaga, bersyukur la dengan peluang perniagaan yang masih ada. Masih ada peluang untuk kita jana pendapatan melalui bisnez yang kita ceburi. Lagipun Allah kata "Jika kamu bersyukur, nescaya Aku akan tambah lagi nikmat-nikmat ke atas kamu"

Kenapa susah nak capai kejayaan?

1. Suka komplain. 
Suka amik perkara luaran sampai kita tak nak buat sesuatu. Kuat komplain ni adalah bila kita terlalu focus pada masalah, bukan pada solution. Problem memang selalu ada. Tapi jangan analyst masalah, tapi cari solusi untuk selaikan masalah.

2. Suka bagi alasan.
Alasan pulak lebih pada dalaman. Kalau tadi kita komplen, komplen adalah sesuatu yang berkaitan persekitaran kita, something yang luar dari diri kita, iaitu yang susah untuk kita kawal. Tapi, alasan kita boleh kawal, sebab alasan ni biasanya datang dari dalam diri kita sendiri. Kita selalu bagi alasan sebab kita tak nak bagi tanggungjawab. So kita come up dengan alasan.  Bila kita ada banyak sangat benda negetif dalam diri kita sendiri, kita mesti nak bagi alasan sebab kita tak nak pikul tanggungjawab tersebut. Jadi, Stop giving reason jika kita memang nak sangat berjaya.

3. Suka melengahkan masa.
Contoh, asik layan penat. Hari ni penat la. Esok aje la buat. Esok pulak, pun kata benda yang sama. Kita selalu nak tunggu waktu yang paling sesuai, waktu yang terbaik, selalu nak relax dulu. Sebenarnya memang takkan ada waktu yang paling sempurna. The perfect time adalah bila anda mula lakukan. Jangan tunggu waktu terbaik untuk bermula, sebab that waktu takkan sampai punya. Don't wait for the perfect time, Make it your perfect time dengan cara bermula. 



Memandangkan ni blog sal, jadi tak salah rasanya sal share kan antara cara sal tangani rasa lemau. Rasa sedih, rasa murung. Tipu sangat la kalau sebagai manusia biasa, sal tak pernah ada rasa macam tu. Mesti ada punya. Ni kan fitrah manusia. Mudah dipengaruhi emosi. Lagi teruk bila layan emosi sampai syaitan boleh tumpang sekaki. Nauzubillahminzalik.

Bila down, tak kan la kita sikit-sikit nak luahkan kat social media yang kita sedang down. Wei aku tengah sedih ni. Tak sesuai. Jangan sesekali bercerita pada manusia lain bila kita sedang bersedih dengan sesuatu cabaran. Nak cerita pun, tunggu emosi mula stabil dan keadaan mula reda. Sebaiknya luahkan pada jalan yang betul iaitu cari DIA dulu. Sebab Dia yang izinkan rasa tu wujud dalam diri kita. Wujud sebab nak test kita ni manusia bersyukur atau manusia kufur. Yang kuat komplain, yang kuat mengadu sana sini tu, biasanya sah-sah memang kurang bersyukur. Sebab cari manusia berbanding luahkan pada pencipta manusia tu sendiri.


 Biasanya sal memang akan paksa diri cari majlis ilmu agama. Cari persekitaran yang berunsurkan majlis ilmu yang ingatkan kita pada Quran dan Sunnah. Ni paling simple. Tapi yang ni la yang paling susah nye nak buat Ya Allah.



Nak sampai sini ni, banyak nye setan bergayut kat hati suh malas-malas nak pergi.

 Sebab jarak nak cari ilmu ni bukan dekat. Memang sekali pergi, amik masa lebih kurang sejam perjalanan.



Dengan nak usung anak-anak lagi. Dan biasanya sal memang akan cuti kan diorang je dari sekolah. Sebab tak terkejar nak ulang alik amik diorang kat sekolah.


 Sambil tu anak-anak pun boleh duduk dan dengar sekali ilmu paling wajib belajar ni.


 Sal suka datang awal. Sebab suka duduk depan. Nak tengok muka guru jelas-jelas. Dari zaman sekolah lagi, memang sal suka rebut seat depan. Sebab sal sedar diri, sal ni jenis lambat pick up. Jadi memang nak kena betul betul focus masa belajar. Dan duduk depan adalah antara cara untuk mudah focus dalam majlis ilmu.



 Yang sal tengah sembang-sembang ni bukan calang-calang orang.



 Maksud bukan calang-calang ni bukan la sebab beliau somebody ke apa.



 Tapi sebab kisah bagaimana beliau kuat dan bersabar dengan ujian Allah untuk teruskan hidup.



 Kakak ni umur dah cecah 60 tahun. Tapi Masha Allah berseri lagi muka dan nampak gagah.



 Bila tanya, dia jawab semuanya amalan dari ayat al-quran. Dari muda lagi beliau dah berguru dengan ustazah untuk surah-surah amalan. Kak Nor ni pernah mengidap ketumbuhan otak. Stage dua jugak katanya. Dan siap tunjuk lagi pada sal kesan lekuk di kepalanya yang dah selamat dari pembedahan. Subhanallah. Besar nya rahmat Allah buat hambaNya yang sentiasa yakin dan percaya bahawa setiap kesulitan pasti akan ada kemudahan.



 Alhamdulillah bila kita kejar ilmu akhirat, rezeki dunia pasti ada.



 Besar kecik semuanya dari dia. Kena besyukur dengan apa yang di beri. Dan jangan kufur setiap kali di beri rezeki yang melimpah ruah. Sebab ujian dalam kesenangan tu lebih bahaya berbanding dengan ujian dalam kesukaran.



 Alhamdulillah. Suami yang baik juga merupakan rezeki terbaik buat sal dan anak-anak.



 Habis tafseer class dan urusan stokis juga postage, kita makan kat tempat favret kami.



 Anak-anak suka barli suam. Memang sal dah amalkan supaya diorang ni biasakan minum air tanpa ais. Sebab sal dah alami macam mana buruknya kesan bila pagi petang siang malam tegur air sejuk. Jadi, biar kita jaga pemakanan anak-anak kita supaya tak jadi macam kita.



 Asam pedas paling power kat KL Selangor. Uol wajib cuba. Nama tempat ni GEROBOK DANGA CAFE, yang terletak di Damansara Damai. Wazw je nama Gerobok Danga Cafe tu in shaa Allah mesti akan jumpa. Atau boleh call 011-23727729 untuk dapatkan landmark atau buat confirmation tempat.


 Rasa nya setiap bulan memang akan jejak kaki kat sini. Masa mula-mula dulu, boleh dikatankan setiap 3 kali seminggu pasti akan menjamu selera kat sini.



 Dan menu wajib kami semestinya Asam Pedas Ikan Merah atau Ikan Jenahak. Siap minta kuah lebih untuk buat hirup. 



Makan puas-puas. Dan yang bestnya esok confirm lawas.








Tuesday, March 27, 2018

Premium Beautiful Seremban

Hari ni jauh sikit kami bergolek. Dari rumah ke Seremban. Jarak perjalanan adalah sejam setengah. Cuma sejak berniaga ni, kepala dah tak blocking pasal jarak. Bagi kami, semuanya dekat je. Maybe sebab kemahuan yang mebuak-buak dan makin buat rasa makin seronok.


Seronok la dapat bantu orang lain jana pendapatan. Sebab memang jadi dream setiap wanita nak berkerjaya sambil anak membesar depan mata. Jadi, nak dapat peluang besarkan anak depan mata, kena la belajar generate income dari sekarang.

Misal kata la, uol ada impian nak berenti kerja, sal sarankan jangan la terus berenti je. Sebaiknya biarlah sambil berkerje, uol cuba usaha kuat dalam berniaga. Belajar jual produk orang dulu. Amik pengalaman berharga dari berniaga. Buat sungguh-sungguh selama setahun dua ni. Nanti income dah melebihi dari gaji kerja hakiki, masa tu uol dah boleh decide dah sama ada nak stay berkerja atau terus quit dan focus berniaga je.

Macam sal dulu, 2 tahun berkerja sambil berniaga. Tak berani lagi nak terus berenti. Sebab tak nampak lagi jalan yang terang untuk berniaga masa tu. Ye la kita kan orang baru, zero knowledge tentang bisnez. Jadi, mesti nak kena sabar. Tak boleh ikut hati, nanti hutang sedia ada tak habis bayar, kita yang mati kena kejar dengan bank.

Sal memang jual product orang je. Senang. Sebab tak payah pening kepala nak buat banyak kerja. Nak fikir pasal setup company, buat product baru, nak cari kelulusan kkm jakim bagai, nak fikir packaging, nak kerah idea untuk buat game marketing yang bapak besar, nak labur duit untuk jana sistem canggih manggih.  

So yang sal buat, just mulakan business dengan modal yang ada kat tangan. Tak perlu kusut-kusut pasal modal. Sebab zaman sekarang, siapa work hard but smart, memang dia la yang akan makin ke depan.


Elemen nak berjaya dalam business ni simple je. Kita kena sentiasa upgrade Ilmu. Dah ada ilmu mesti kena bertindak dengan ilmu. Sebelum bertindak, semasa bertindak dan selepas bertindak pulak, sebaiknya rujuk Mentor. Mentor kami biasanya adalah mereka yang menarik kami dalam business ni. Macam sal, sal suka berguru dengan guru yang sama je dari awal sampai sudah.

Contoh, macam business Networking ni, memang dari 2011 sal berguru dengan Multimillionaire mentor kami CDM Haji Azlan Deraman dan CDM Hajah Siti Rohana.

Untuk Copywriting dan Internet Marketing pulak, sal berguru dengan Cikgu June Mohd Som

Untuk ilmu Tafseer, sal prefer berguru dengan Ustazah Dato' Dr Fatma Al-Zahra

Buat masa ni, tu je la guru-guru yang sal belajar dan ilmu mereka sal ajarkan pada team. Semua nya berkait. Cuma masa belajar ni, kita berguru dengan guru yang mahir dalam bidang masing-masing.

They are my great leaders from Melaka. Selain empire Melaka, mereka juga punyai empire di Singapore. Bisnez ni Makin Lama Menyeronokkan. Sebab suami bila dah support, mereka akan support gile-gile. Permulaan je mereka jual mahal sikit. Bila dah tengok semangat wife lain macam, mereka la yang akan bertindak sebagai tulang belakang yang kuat.


Sekarang ni pun dah macam wajib pulak kan kena ada extra income. Bukan la sebab tak cukup duit, tapi sebab duit kita makin lama makin kecik nilainya. Kenaikkan kos sara hidup tak sepadan dengan gaji. Untuk yang bijak amik peluang, memang mereka akan jadi orang yang beruntung dari segi ekonomi.


Kita tak mampu ubah ekonomi dunia. Ekonomi negara pun kita tak boleh ubah. Yang kita boleh ubah, hanya lah ekonomie keluarga kita sendiri.


Tahniah team Selatan. Stok ni semua pun alhamdulillah licin dah. Sebab dalam team kami, kami akan train mereka yang bermula dengan komitmen, untuk boleh laju macam the flash dalam internet marketing. Nak pulak dalam Free Cost Marketing. Kalau ada bajet lebih, tak salah pun nak buat ads marketing. Tapi 90% my team pantas meroket hanya dengan gunakan teknik Free Cost Marketing je.

Kami combinekan ilmu dari sifu marketing, dan ilmu cikgu copywriting kami, untuk kami kongsikan pada team. Dan Alhamdulillah, yang konsisten tiruvasi memang mereka dah capai kejayaan yang sama.


Anak-anak pun seronok tengok perjalanan mama ayah berkerja.


Let's be part of our team. Simple sangat plan business ni untuk yang berimpian nak buat bisnez dari rumah dan jana sekurang-kurangnya RM500-RM5000 sebulan.


Memandangkan dah masuk waktu Maghrib, jadi kami singgah dulu di RNR Dengkil untuk jalankan tanggungjawab yang paling utama.

  
Thanks Damia Danisha Danish sebab sentiasa behave sepanjang ikut mama dan ayah ke mana saja.


In shaa Allah anak syurga mereka ni semua. Amiin.


Nasib baik ada bekal roti dalam kereta. Tu yang kat tangan masing-masing ada roti gardenia Vanila. Sal kalau Gardenia tu memang suka yang Vanila je. Dulu suka jugak jagung dengan coklat. Tapi sejak ada Vanila, memang tak nak dah Jagung dan Coklat. 


Muhammad tu kan, dia memang suka minum susu atau makan sambil gentel hujung baju. Macam dalam gambar tu. Kalau tak pakai baju, dia akan gentel puting dia sendiri. Huhuu. Tak tau la nape habit dia macam tu.


Kelaparan dah semua. 


Order aje la apa yang ada kat rnr Dengkil ni. Asal boleh isi perut dah, cukup Alhamdulillah. Yang penting, air kena sorang satu. 



Senarai Agent Premium Beautiful Terlatih di Seremban


Salina Salleh
010-202 3555

Mazlina Alias
017-384 7285

Ikasukmayati
011-1032 8085


Zati Azhan
013-333 3446

Maslia
018-383 3635

Marlia
019-685 4386

Liyana Anuar
013-306 6945

And juga boleh dapatkan product pilihan yang lain dari agent-agent sah kami ni seperti:

Selimut BVSM
Marine Essence
Herba Maharani
Pad Bio Seleza
Cozuma 
EziClean
BBPlus Collagen
Garlic Tablet
Min Kaffe
Min Cha
Infinence
Bio Ever
Garam Buluh
Alfalfa
Nlicious
Dsaji Chef



Sunday, March 25, 2018

Diamond Free Group Coaching With CDM Azlan Deraman


           

Leaders become great not beacause of their power. But because of their ability to empower others.

Dengar kata semua dalam ni tak lena tido lepas dapat duduk semeja dengan Multimillionaire Mentor yang dah berpengalaman 17 Tahun berniaga dalam business yang sama.


Business ni simple je calculation dia. Kalau tak untung, rugi. Kalau rugi mesti tak puas hati punya kan. Jadi untuk sentiasa maksimumkan keuntungan, sebaiknya, teruskan follow je rapat-rapat strategi dari mentor yang dah berpengalaman luas dalam bidang yang sama.


Yang coaching kami secara percuma ni adalah Multimillionaire mentor yang berasal dari Kelantan. Masih ada lagi slang Kelantan beliau walau dah puluhan tahun menetap di rumah besar yang cantik di area Kuala Lumpur.


Sebelum berkerjasama dengan isteri tercinta beliau dalam menjalankan perniagaan ni, beliau merupakan seorang Engineer di sebuah syarikat terkemuka negara. 


Pernah menghiasi cover majalah business ternama negara "PERSONAL MONEY" bersama barisan jutawan terkemuka negara, Dr Irfan Khairi dan jutawan hartanah yang lain. 


Hari ni kami sangat bertuah kerana di Coaching secara Percuma oleh ICON NETWORKING negara ni. Rahsia 17 tahun juara dikongsikan tanpa tapis.


Khusyuk kesemua batu permata ni mendengar dan melihat hasil kira-kira yang dibentangkan oleh CDM Haji Azlan Deraman.


Terus tak senang duduk bila dapat strategi padu dari insan yang 17 tahun berniaga tanpa henti ni.


Dalam business networking ni, Mentor sentiasa tekankan konsep memenangi bukannya mempengaruhi. 

Bahaya bila bawa ajaran mempengaruhi. Bagi sal, ia ibarat membakar dan membunuh diri sendiri tanpa kita sedar.


The best way to success, just follow ur heart, follow the best and become the best dengan menaikkan antara satu sama lain. Bila kita di atas, kita tarik orang lain untuk bersama di atas. Bila kita di bawah, tak perlu mempengaruhi orang lain untuk simpati dengan kisah sedih kita. 

Berjaya ada cara, gagal ada sebabnya. Nak berjaya, teruskan follow mereka yang terbukti real berjaya.

Terima kasih master sifu untuk ilmu yang sangat berharga buat kami semua.

Let's be part of our team.

Wednesday, March 14, 2018

Harga Premium Beautiful Murah 2018


Q: What is Premium Beautiful?

A: Premium Beautiful is the No.1 leading health corset in Malaysia. Designed with 70% health & 30% beauty in mind, it incorporates advance space technology & Far Infrared Rays creating a perfect contour and well-balanced posture. Allowing you to achieve immediate desirable results safely without medication and operation.


Q: Who should wear Premium Beautiful?


A: Women of all ages should consider wearing this corset as it promotes good health and helps to improve blood circulation. Even Men should consider wearing the Waist Nipper.


Q: What is Far Infrared Rays Therapy (F.I.R)?

A: Far Infrared Ray is one of the many rays found in natural sunlight. F.I.R can be absorbed by the human skin and will cause the water molecules in our body to vibrate and become active. This helps to improve blood circulation and hence, assists in the removal of toxins in the body.


Q: What are the benefits of Premium Beautiful?

A: There is too many to mention, among the most obvious are:-
* Improve blood circulation in our body
* Improve metabolism
* Helps to rid toxins
* Helps to shape the body & correct posture
* Helps stabilizes menstrual cycle, period pain, back pain.
* Suitable for after delivery during confinement
* & many more!


Q: What is Akwatek & Akwadyne?

A: Akwatek and Akwadyne fabric transports moisture and thermoregulate by a chemical principle known as electrochemical transport. The process involves chemically modifying the fibers resulting in a permanent treatment which cannot be removed by laundering.

Q: Will I lose weight if I wear Premium Beautiful?

A: One of the many positive results of wearing Premium Beautiful is weight loss. So give it a try!


Q: How long must I wear Premium Beautiful?

A: Premium Beautiful is good to wear all day long! We recommend at least a minimum of 8 hours a day.


Q: How do I buy Premium Beautiful?
A: You can contact me at 011-1631 1641 or find our #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert



___________________________



Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?
Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ni diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful Corset tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang lebih menarik.


Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan berasa panas?
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ni dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan telap udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa di samping memiliki bentuk badan yang menarik.


Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?
Anda dicadangkan supaya membuat ukuran badan pada bulan ke-6 hingga 7 semasa mengandung kerana selepas bersalin, walaupun bentuk badan belum pulih kepada bentuk asal, namun ia adalah lebih kurang sama dengan bentuk badan semasa anda mengandung pada bulan ke-6 hingga 7. Maka, perbezaan ukuran badan adalah tidak besar. Bagi mereka yang mengandung lebih daripada 8 bulan, anda boleh membuat ukuran badan pada hari ke-3 selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Manakala, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira-kira selepas 10-14 hari selepas bersalin. Masa keemasan bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan adalah dalam masa enam bulan pertama. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperolehi kesan baik dalam masa singkat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah turut dapat mengembalikan organ dalaman rahim ke tempat asal.


Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?
Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan satu proses yang konsisten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. 3 bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal di tempat asal. Bagi mereka yang mula-mula memakai Premium Beautiful, mereka mudah berasa ketat dan tidak selesa di mana hari pertama hingga hari ke-15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas melalui tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa. 


Adakah pemakaian Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan menggelebeh?
Payudara yang melendut mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang di mana ia merupakan masalah yang paling umum bagi kebanyakan kaum wanita yang telah bersalin. Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul. Selain itu, ia juga dapat menyelaras bahagian perut yang menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan menggelebeh.


Adakah Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?
Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul serta menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung payudara yang besar sepenuhnya.


Adakah masalah payudara yang kendur dapat diperbaiki dengan memakai Premium Beautiful? Ada orang mengatakan bahawa dengan memakai Premium Beautiful, payudara akan menjadi besar? Adakah ia benar?
Saiz payudara mungkin akan berubah berpandukan kepada keadaan fisiologi seseorang. Namun sekiranya kita memakai pakaian dalam yang baik seperti Premium Beautiful dalam jangka masa yang panjang, ia dapat memperbaiki masalah payudara yang kendur dan menggelebeh, seterusnya membentuk kontur badan yang menarik.


Mengapakah kita perlu memakai brassiere Premium Beautiful? Bolehkah kita hanya memakai long girdle?
Lemak mudah terbentuk di bahagian bawah punggung serta bahagian dalam dan luar paha. Sekiranya kita mengabaikan bahagian-bahagian ini, lama-kelamaan lemak akan terbentuk. Jika anda hanya memakai long girdle untuk jangka masa panjang, lemak mudah terbentuk di bahagian perut dan paha luar , maka kontur badan akan menjadi tidak menarik.



Real people, real testimoni of Premium Beautiful. Ni sal bersama testimoni Premium Beautiful yang dapat turunkan berat badan dengan amalkan pakai Premium Beautiful corset sambil minum soy protein Shake Me dan Kopi Kurus Min Kaffe. Hilang 45KG dalam masa setahun bukan la sesuatu yang mudah. Tapi dengan gabungan Premium Beautifl Corset, Shake Me dan Min Kaffe, segalanya pasti jadi kenyataan.


Ni Puan Afrita yang baru je melahirkan anak ketiga. Still baru lagi testimoni 2018 ni. Bayangkan dalam berpantang Puan Afrita boleh hilang 21 KG tanpa berlapar. Makin Mudah nak dapat shap badan macam anak dara semula bila dari dalam pantang dah amalkan Premium Beautiful.


Beliau ni kawan sekolah sal. Puan Elly. Anak dah 4. Tapi Masha Allah, cutting sebijik macam masa kitorang sekolah dulu. Mudahnya kurus bila pakai Premium Beautiful Korset dan amalkan makanan yang sihat secara semulajadi.



 Jangan risau, semua ni real testimoni. Sal hanya share bukti dari the real people je. Orang yang dah dapatkan service dari kami trusted agent #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert






























Premium Beautiful Viral sampai masuk Siakap Keli.












Boleh juga terus klik link ni untuk dapatkan product dari E-shop kami.