Thursday, January 4, 2018

Thank you SHOM Belanja Premium Beautiful Expert Ke Switzerland dan Paris 2018

Alhamdulillah awal tahun 2018 ni SHOM just announced yang kami in shaa Allah akan diterbangkan ke Switzerland dan Paris pulak. Tak jejak kaki lagi ke KOREA, dah nak belanja usahawan ke Swiss and Paris pulak. Baiknya la hai SHOM ni. Tak pernah downgrade reward untuk achievers. Malah makin upgrade semua rewards SHOM. Sebab tu tak rugi berniaga dengan SHOM. Tak kisah la jual product orang pun. Kepala pun tak serabut sangat nak fikir R&D products, tak pening nak buat keje-keje management yang lain. Peranan kami, Master selling, Master service team dan buat sharing sepenuh hati.


Jangan takut berniaga dengan SHOM ni. Yang menipu membelit bukan SHOM, Cian SHOM. Nama SHOM jugak tercemar gara-gara ketamakan manusia yang nak cepat pegang duit besar. Sebenarnya Syarikat dah tetapkan dah etika berniaga dalam bisnez networking ni. Yang buatkan SHOM ni kedengaran mengerikan adalah disebabkan hawa nafsu manusia. Jadi kalau uol ada niat nak mula berniaga dengan SHOM, tak salah nak buat research dulu. Especially search siapa yang akan MEMBIMBING uol sepanjang perjalanan bisnez ni nanti. Sebaiknya dapatkan bantuan dari mereka yang aktif ketiga-tiga medium utama social media ni iaitu Facebook, Instagram dan Blog.

Paling selamat, berguru dengan orang yang ada share kisah mereka bekerja. Contoh, mereka pergi buat postage, mereka ada keluar masuk stokis beli barang walau sekecik-kecik barang, ada aktiviti mereka pergi belajar, ada gambar mereka berguru dengan sifu-sifu humble jutawan, ada gambar mereka ukur dan pakai kan corset pada customer, ada gambar mereka mengajar team. Dan paling bertuah, bila uol berguru dengan mentor yang tahu selok belok teknikal social media. Sebab nak naikkan engagment di facebook, instagram dan blog ni, perlukan strategi. Biasanya mereka yang buat, confirm akan dapat bantu uol untuk kembangkan bisnez dalam jangka masa yang panjang.

Nak berniaga dalam jangka masa yang panjang, sebaiknya pilih mentor yang betul. Mentor yang tak hanya show u the materials. Tertarik dengan materials tu normal. Cuma sebaiknya, kalau hanya show materials dan menampakkan yang senang-senang, yang mewah-mewah belaka, tanpa share gerak kerja yang sebenarnya, yang tu yang uol perlu waspada. Biasanya tu plastik. Sebab tak ada bisnez yang cepat senang. Semuanya ada gerak kerja yang melalui proses. Trust me, bisnez ni sangat menarik. Cuma tarikan kita pastikan bukan berlebihan pada materials sahaja kalau nak kekal lama ENJOY BERNIAGA dalam bisnez ni.

  

Jom sal belanja sikit video 50 saat di Swiss dan Paris. Mana tau anda juga bakal diterbangkan bersama-sama kami. Sesiapa pun berpeluang untuk grab peluang melancong PERCUMA 2 KALI SETAHUN bila berniaga dengan SHOM ni. Eh jap. SHOM tu apa? SHOM tu singkatan pada Sahajidah Hai-O Marketing. Syarikat networking yang dah 25 tahun bertapak dalam pasaran. 

SHOM ni jual product apa?
SHOM ni main product dia adalah product kesihatan dan kecantikkan. Banyak produk-produk viral yang wujud dalam bisnez ni. Produk yang senang nak jual, produck yang tak bermusin, produk HALAL dan ada KKM. Nak cari pasal kalau dah 25 tahun berniaga tak de Halal dan tak de KKM? Jangan buat pasal. ;)

Antara product viral kami:
Premium Beautiful Corset
BVSM (Selimut Dhuha)
Herba Maharani (Power jamu ni)
Marine Essence (Sabun garam dan ubat gigi garam)
Cozuma (Makeup)
Bio Seleza pad
Garam Buluh
Min Kaffe
BBPlus Collagen
Nlicious Enzime
Eziclean
Min Cha Tea 
Bio Ever Plus
Infinence Skin Care

Banyak sangat high quality product dalam bisnez ni. Sebab tu sal kata best buat bisnez ni. Sebab tak payah sakit kepala nak fikir pasal product. Kerja kita Master Selling
Master Service
dan dah syok enjoy buat dua benda tu, confirm ketagih nak sharing dengan orang lain.

Lagi best, bila untung bonus pun ada. Untung bonus ni macam komisyen la. Biasanya orang akan dapat untung runcit je kan, tapi dalam bisnez ni akan dapat sekali untung bonus. Bonus pulak ikut percent. Percent dari 3-41%. Pulak tu, point tak turun-turun dah. Makin menaik dan tak ada expire pun. Sebab tu sal kata senang nye nak buat 10,000 income bulanan dengan business SHOM ni. Senang sebab point tak kan jatuh.

Jom la mula buat bisnez ni. Ramai dah mula. Tak kira la awak student ke, suri rumah ke, kerja apa sekalipun, jom mula buat income dari bisnez ni. Makin buat, makin faham, makin dapat, confirm makin ketagih nak buat sampai boleh genggam income 10,000 sebulan. 

Mula dengan RM50 je. Dengan 50 ni pun uol dah dapat stok. Stok body wash Marine Essence RM38 Sebotol. Macam kat gambar ni.
 Kita mulakan dengan apa yang ada kat tangan. Jangan takut la, bisnez ni sebenarnya tak wajib pun buat loan.

Untung uol kalau mula sekarang dengan team sal. Sebab kami provide FREE Training. Ada personal coaching dan ada group coaching every month.

Dan paling best, kami akan train uol untuk master and power product yang boleh dapat untung bersih hampir RM1,000 satu unit. Product apa tu? Semestinya product yang dah 21 tahun di pasaran iaitu PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.

Jom kita sama-sama ke puncak kejayaan.


No comments:

Post a Comment