Friday, September 22, 2017

Premium Beautiful Expert At Fashion Valet




Anak bujang tak reti duduk diam. Pening la nak shopping macam ni. Hhaha.


Perempuan oh perempuan. Yang dah ada pun nak beli lagi.


Ok tak?


 Mata hitam kat atas. Tangan kat bahu.
Dia pun nak jugak.


 Ok Muhammad Danish Shafiq. It's suit you well.









 Our second time Dinner at Citrus Cafe at Bangsar Village II

 Fening jugak nak pilih makan apa. Before this tamak tau, order makan penuh meja. Last last tak habis, Kena la tapau bawa balik. Kalau dah tapau bawa balik tu, letak dapat peti ais, jawapan dia keras kejung la baki makanan macam tu je dalam fridge. Ya Allah masak la nak jawab esok. Sebab membazir. Huwaaaa.


 Tekak melayu dan tekak western. Dua orang dengan citarasa berbeza, Sebab tu dalam hidup ni tak perlu serabut kepala nak puas kan hati orang sangat. Just jaga hati sendiri je supaya tak gelap dan mendung. 


My two lil princess Damia and Danisha. Alhamdulillah happy tengok mereka membesar depan mata.


No comments:

Post a Comment