Thursday, September 21, 2017

Premium Beautiful Expert At Batu Tiga Shah Alam



Really love that quotes.


She's so Brilliant person.

Lesson learned.
Just remember sometimes, the way you think about a person isn't the way they actually are.

I'm a happy person bila our client puas hati dengan our Superbrand product dan paling penting puas hati dengan service yang diberikan.


Thank you Puan for your trust in me.


Nak sama kan muka kami ;)
She is mother of two.

Masa ni hari jumaat. Dah beberapa hari sebelum tiba hari ni, sal tak lena tido selagi tak jumpa this beautiful person. Sebab ada sesuatu yang perlu sal bantu. Bantu dia dan bantu supaya orang lain pun tak terus buntu. Sal galas tanggungjawab ni, Tanggungjawab. Tanggungjawab yang tak perlu dijelaskan. Sebab risau hilang ikhlas bila panjang mengulas.

Dua jam sebelum blind date ni, sal dan tiga orang anak dah standby lepak, makan, dan berkampung kat Brew and Bites Cafe. Cafe ni terletak kat Condo Indah Alam. Depan kilang gula CSR Shah Alam.

Suami park kereta depan Cafe. Then gigih en husband jalan kaki dalam 20 minit untuk tunaikan kewajiban solat jumaat di Masjid berhampiran Condo Indah Alam ni. Nak dapat pahala lebih katanya. Alhamdulillah. Temujanji pukul 3. Tapi pukul 12.30 kami dah ada kat Brew and Bites Cafe ni. Siap makan minum bergelas, Sedap nasi bawal goreng kat sini, Cakes and pavlova dia pun just nice. Memang dah berjam stay kat sini, keja kami ulang amik makan aje la ;)

Sharp 3pm this Beautiful Person pun sampai. She is our Premium Beautiful Lovers. Beliau dah lama mengidam nak pakai Premium Beautiful. So kali ni let me help u ye Puan.

Dan terima kasih keran sudi memilih Premium Beautiful sebagai baju dalam pilihan.


Image may contain: people sitting and indoor
Ni environment Brew & Bites Cafe. Parents maybe boleh makan dengan tenang sebab ada sudut khas untuk anak-anak leka bermain.


Image result for enemy good friend quotes

1 comment:

  1. harga premium beautiful murah, no 1 certified premium beautiful expert,

    ReplyDelete