Wednesday, January 18, 2017

Premium Beautiful Expert at Avani Sepang GoldCoast Resort

Happiness is a way of travel not a destination.



Actually ni entry bulan December hari tu. Masa ni Budak-budak still cuti sekolah. 7 December 2016.

Tak boleh tahan bila budak-budak always tanya "mama hari ni kita tak pergi mana-mana ke"


So Alhamdulillah here we go!
We are now at Avani Sepang GoldCoast Resort.


Best betul bercuti tetiba ni. Nak pulak hari ni hari biasa yang mana hari tak ramai orang kat sini coz majoriti masih di pejabat dengan tugasan masing-masing. 


Seronok yang sukar digambarkan bila kita boleh pilih untuk buka kedai kat mana-mana je. Ni la dia kelebihan berniaga online. Kedai buka 24 ja tanpa risau nak bayar perkerja, nak pantau pekerja dan sebagainya coz semua kita boleh manage sendiri dengan hanya click click sahaja. Best kan. Sal tau ada antara uol yang memang sedang tercari-cari peluang berniaga di zaman ekonomi merudum ni kan. Actually ekonomi je merudum, tapi suasana dalam business online ni tetap on dan hangat macam biasa. Teringin nak SAL GUIDE uol untuk jana extra income at least RM5,000-RM10,000 sebulan, boleh je jangan segan-segan contact sal. It's FREE... As long as uol nak belajar dan rela di ajar je.


Avani Sepang ni best tau. Relax je.


Siap ada basikal untuk naik satu family ni ha.


Budak-budak memang suka la... Mama n ayah berpeluh tiak nak sewa basikal ni. Sorang nak yang itu, sorang nak yang ini.



Ni harga sewa basikal kat Avani Sepang Gold Coast Morib ni.


Ada jugak water ball activity kat Avani Sepang Gold Coast ni. Sesuai la untuk uol yang suka kan sukan air dan aktiviti lasak macam ni. 

Spa confirm la ada kan kalau hotel five star ni. And activity extreme pun ada jugak.


Tak dan bayar lagi dia dah naik dah.


Ni pun sama.


Yang ni lagi la. Dari payah nak senyum, terus cantik pulak dia senyum bila dapat naik basikal kat Avani Sepang ni.
Memandangkan tak plan pun nak datang ke Avani Sepang ni, maka hari ni sal pilih untuk pakai white red la. Shawl dari butik Dewi Sofea yang kat seksyen 7 tu RM49.
Red Top tu beli kat Garderobe RM89 je rasanya.
White palazo tu beli kat Setia City Mall RM59
Posing gaya Nona ni wajib ye :D

Uol kalau nak nampak kurus tinggi dalam gambar, wajib amik gambar silang kaki tau. Mean kena satu kaki letak kat  depan. Dan yang paling nyata wajib la pakai kasut tinggi. 4 inch ke, 5 inch ke kan. So baru la betul-betul tinggi. Sekian Tips bergambar dari CDM Sal, mother of three.
Kalau nak nampak muda dalam gambar, amik la gambar dengan budak-budak dan jangan lupa buat aksi kanak-kanak ribena skali.


Sampai macam tu sekali Muhammad Danish Shafiq mendongak tengok mama.


Muhammad Danish Shafiq Kata best la mama hotel ni.
Mama kata "Memang best la nak, harga dia pun best sangat. Lazat!"
Migraine n kena keje tak balik rumah la mama ayah kalau korang mintak nak duduk hotel hari-hari macam cuti sekolah ni.


Avani Hotel ni konsep dia lebih kurang sama je dengan Grand Lexis Port Dickson. Rasanya memang adik beradik kot Avani Hotel dengan Grand Lexic ni. Sebab corak hotel ni dua-dua macam bunga raya.

So u guys yang duduk area Morib ke, Banting ke, Sepang ke, kalau teringin nak pakai Premium Beautiful atau teringin nak jana pendapatan secara online an nikmati lifestyle yang bebas masa, let me share my experience macam mana dengan online je sal boleh jana lebih RM20,000 sebulan.

Orang pompuan memang macam ni tau. Dia suka snap gambar bebanyak. Apa pun yang penting jangan mengata ;)

Aktiviti luar Avani Hotel.

Jom mian catur. Haha skema kan bahasa melayu.

Sini memang laluan flight so memang Muhammad suka la tengok macam-macam flight lalu atas kepala.











So true bila terbaca yang kanak-kanak ni diorg eje LOVE adalah T.I.M.E

Duit boleh di cari tapi masa dengan anak-anak kecik yang sedang membesar ni tak boleh ditukar ganti dah. Kanak-kanak memang nak kita ada depan mata je. Bukan la diorang nak berkepit sangat pun dengan mama ayah, tapi diorang just nak nampak kita ni depan mata je.

Dari zaman bujang lagi sal dah tanam impian nak always membesar dengan anak-anak depan mata. Jadi Alhamdulillah la bila sedia korbankan seronok dan masa rehat di awal berniaga dulu.

Biar keras kematu masa nak bermula berniaga, asalkan kita tak mati kutu gelisah bila masih terpaksa berkerja sedangkan anak-anak jauh dari mata berbatu-batu.



Sal happy bila anak-anak happy. Bukan nak manjakan mereka. Tak. Tapi semua sebab kita ada naluri. Naluri ibu ni dia nak anak dia happy je. Anak pulak bila happy sure lagi mudah dia nak rasa simpati bila mama ayah pesan suruh jaga hati, akhlak dan peribadi.




Thank u my cinta hati sebab selalu je memenuhi keinginan anak-anak dan isteri yang taik lalat banyak kat kaki. Orang kata banyak taik lalat kat kaki tanda kuat berjalan. Hahaa. Apa -apa aje la... Memang sal dari dulu lagi dah suka berjalan. So biar kali ni berjalan sambil bawa pulang hasil in shaa Allah.

Premium Beautiful Morib
Premium Beautiful Banting
Premium Beautiful Teluk Panglima Garang

Salleha Roslan
011-1631  1641

3 comments:

  1. harga premium beautiful premium beautiful penipu premium beautiful corset price premium beautiful murah harga premium beautiful 2016 premium beautiful corset testimoni kelebihan premium beautiful premium beautiful testimonial

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful premium beautiful penipu premium beautiful corset price premium beautiful murah harga premium beautiful 2016 premium beautiful corset testimoni kelebihan premium beautiful premium beautiful testimonial

    ReplyDelete
  3. harga premium beautiful premium beautiful penipu premium beautiful corset price premium beautiful murah harga premium beautiful 2016 premium beautiful corset testimoni kelebihan premium beautiful premium beautiful testimonial

    ReplyDelete