Tuesday, December 13, 2016

YESS Alhamdulillah Umrah Italy For Free



Andai kata takut, malas, malu, banyak sangat negative nak buat business ni 4 tahun lepas, tak mungkin sal berani nak tanam impian untuk ke sini...
Kalau dalam kepala ni sal tanam "aku buat mentor aku yang dapat, mentor aku yang kaya," confirm sampai sekarang sal masih di tahap yang biasa-biasa je sedangkan mentor makin kaya dan berjaya tanpa sal pun...

Bagi sal Hidup adalah pilihan...
1) Samada nak terus kerja sampai bila-bila dan kayakan orang lain (pengalaman kerja 10 tahun)

Atau
 
2) Seiring sejalan untuk kayakan orang lain in the same time kita juga in shaa Allah kaya berjaya.

No comments:

Post a Comment