Sunday, November 27, 2016

Premium Beautiful Expert : Dari Sekolah ke Mid Valley ke Tuisyen Anak ke Dolomite Class


Dari Sekolah ke Mid Valley, patah balik ke Rumah, then ke Tuisyen Anak ke Dolomite Class.
Kerja macam orang giler. Tu orang kata.
Tapi sal kata this is my life. I love what i do. Tak pe nampak macam orang gile asalkan hasil in shaa Allah Alhamdulillah memang gila-gila jugak.

Gila tak bila 24 jam anak membesar depan mata?
Gila tak bila income 10 kali ganda dari kerja hakiki dulu?
Gila tak bila suami isteri boleh berkepit sepanjang hari?

Gila kan ;D

So tak payah pening-pening la fikir APA ORANG KATA. Lantak la orang nak kata kita buat kerja gila pun, asalkan kita tak gila meminjam dari orang lain bila kita dalam keadaan terdesak.

Sal sendiri tak percaya sal boleh buat semua ni. Dan of coz dah semestinya ia nya adalah dengan izin Allah, If not, semua ni tak mungkin boleh sal lakukan tanpa mengeluh dan rasa penat.

Biasanya sal memang akan all out ke tiga atau empat lokasi dalam satu hari. Memang banyak masa duduk berjalan dalam kereta. Sebab tu lagi best buat business ni bila duit kereta pun company tolong cover bayarkan. Tu yang seronok berjalan sebab kereta pun alhamdulillah selesa.


Before ke Mid Valley pagi ni, sal masuk sekolah Danisha dulu hantar buku teks.



Yeayyy sampai dah. Mama yang excited sebab boleh selit shopping di waktu orang lain sedang berkerja. Memang lenggang je Mid Valley waktu macam ni.


 Seronok Damia Danisha Danish dapat berkepit dengan mama ayah selalu.





Muhammad Danish Shafiq pun dah pandai nak shopping.



 Client request nak jumpa kat KFC. So lunch terus la kat KFC Mid Valley ni.


 Sambil Anak-anak makan mama buat work.



















No comments:

Post a Comment