Saturday, November 26, 2016

Premium Beautiful Expert : CDM Award Celebration at Dolomite Centre


Tanpa tangisan kegagalan semalam, tak mungkin ada tangisan kejayaan hari ni!

Alhamdulillah kali ni meraikan dua adik beradik TLC yang berjaya bergelar Crown Diamond Manager iaitu pangkat tertinggi dalam business ni.

Bila mereka sharing dengan penuh sebak semalam, sal dapat rasa apa yang dah mereka lalui untuk capai ke tahap sekarang ni... It's not easy but trust me, it's really WORTH IT!!! 

Berbaloi!!!!!!!

Gambar atas tu:
TerMenangis teresak-esak masa CDM Salha tiba-tiba announce sal dah berjaya siapkan CDM... Masa ni CDM Nurul Hidayah pun boleh tahan menangis sama... Dan still tak boleh lupa rakan kongsi pun terikut nangis teresak-esak sama 😂

TAHNIAH CDM Ismalina Ishak dan CDM Nurul Hidayah atas pencapaian cemerlang 2016!!!! 



Rakan kongsi pun excited untuk celebration new CDM malam ni.


Semangat luar biasa bila ada dalam zone positive jutawan muda ni. Nak pula nyanyi sebelah CDM Kak Salha dan CDM Haji Azlan Deraman.

























One Team One Dream.



No comments:

Post a Comment