Friday, November 25, 2016

Personal Coaching Session with Premium Beautiful Expert Melaka at Perbadanan Perpustakaan Shah Alam

Yang bulat takkan datang bergolek, Yang pipih takkan datang melayang ! 

Tak de kejayaan tanpa usaha ! 
Tak de kemenangan tanpa penat lelah..
Tak de Kecemerlangan tanpa Komitmen..

Kejayaan, kecemerlangan, Kehebatan dan SUKSES adalah milik mereka yang KONSISTEN dalam usaha meraih PELUANG..

Let'g go for Personal Coaching Session with Premium Beautiful Expert Melaka at Perbadanan Perpustakaan Shah Alam. But before that kami ada undangan ke majlis jamuan sebelum saudara berangkat ke Umrah di Taman Ehsan Kepong. Sebab tu la pakai macam orang nak pergi kenduri :D










Dating with my Berli💎n yang datang dari Melaka ni...


 Business paling senang dan paling rendah risiko ni la dia. Business dengan Top Leaders Circle. Semuanya disediakan. Sampaikan apa nak buat dan berapa nak dapat pun mentor akan tunjukkan.


 Macam sal dulu pun, tak sempat nak pening-pening kepala CDM Salha Zain dah plan kan apa perlu buat untuk boost kan lagi business networking sal ni. Dan Alhamdulillah hasil follow je apa yang mentor sarankan, hari ni sall ada lebih dari 1,500 stokis kecil di seluruh Malaysia Brunei dan Singapore.


Selesai Personal Coaching Session with Premium Beautiful Expert Melaka at Perbadanan Perpustakaan Shah Alam


Kenapa sal menggila buat business ni masa awal 3 tahun berniaga dulu? 


Ni la dia... 
Sebab my BIG Y ni....


Sebab sal ada anak kandung, dan sal jugak ada anak-anak dalam business ni iaitu my protege.

Ikut kan hati dulu, memang memberontak jugak perasaan "AKU TAK NAK BUAT DAH BUSINESS NI!!!!"


Kalau tak teruskan buat, kesian anak-anak...kesian suami... Sebab sal dari awal dah banyak libatkan masa mereka setiap kali keluar berniaga.
Kalau tak nak buat jugak, kesian rakan kongsi... Sebab kita dah mungkir janji nak sama-sama bantu dia sampai jadi. #TakAmanahNamanya

Tak nak buat sebab kena reject,
tak nak buat sebab kena ejek,
tak nak buat sebab kawan-kawan lari,
tak nak buat sebab network mati!!!
"Tak nak buat, tak nak buat,
aku tak nak buat!!!"

Tu la antara luahan hati tiap kali kena reject dulu... Selagi tak siap CDM, selagi tu la sal berperang dengan "budak kecik" yang ada dalam diri sendiri.

Tapi Alhamdulillah... Allah tak izinkan semua tu jadi... Allah sayang sal rupanya. Sebab tu DIA uji dulu dengan bagi semua ujian kat atas tu.....

Rupanya Allah nak hadiahkan pelangi......
DIA bagi mentor yang support kuat,
DIA bagi kumpulan yang hebat,
DIA bagi rakan kongsi yang sangat muafakat,
DIA bagi nikmat hasil yang lazat-lazat...
Semua tu kita confirm akan dapat lepas betul betul sabar sebelum syabas! ;)

Memang bukan senang nak berniaga masa anak masih kecik merah-merah lagi... Tapi bila dah mula siap, Alhamdulillah 24 hours anak membesar depan mata sendiri... Sakit demam mereka, pegi balik sekolah mereka, makan minum mereka, Alhamdulillah kita dah boleh monitor sendiri... 


Masa ni tunggu buggy untuk bawa kami ke parking Perpustakaan Raja Tun Uda Shah Alam. Best tau naik buggy. Best sangat Library Shah Alam ni. Very convinient untuk parents yang tak tau nak bawa anak ke mana, boleh la bawa datang PPAS ni selalu.


Apa yang best sangat dengan Perbadanan Perpustakaan Shah Alam ni.
Parking senang (Disediakan parking sementara sebab parking bertingkat sedang di bina)

Cafeteria ada. Murah pulak tu.

Tandas bersih kategori A

Surau tip top setiap level ada.

Library paling ceria.

Waktu operasi PPAS ni setiap hari kecuali cuti umum. Buka dari pagi sampai kul 7-9 malam.





After Personal Coaching Session with Premium Beautiful Expert Melaka at Perbadanan Perpustakaan Shah Alam.

Before Dyna and Tuan Fendy balik MITC Melaka, jom kita makan Mee Tarik Warisan Warisan Asli ken rimba Shah Alam dulu. Makan masakan ala chinese kat sini. Best tau. Ni antara favourite place sal sekaluarga. Bukan apa, kami suka air sejuk badan dia tu, Ba Bao Tea nama dia. 

Dalam Ba Bao Tea ni ada laici kering, longan kering, apricot kering, Kurma Merah,  teh bunga, goji beri, gula batu. Damia ngan Danisha panggil ni air Abang Hassan.
Baik sangat untuk yang kerap kena tonsil bengkak dan panas badan macam sal ni. So uol yang ada tonsil, yang kerap batuk, yang demam boleh la amalkan air rendaman bahan-bahan yang sal sebut tu.



Thanks Premium Beautiful Expert Melaka sebab sudi turun ke Kuala Lumpur untuk sesi personal coaching kita hari ni. Coachingnya sejam dua je. Makannya yang lebih. Hahaa. Tu biasa. Sebab team PB Expert memang kaki Jalan-jalan Cari Makan. Sambil makan sambil tengok live cara diorang buat sendiri mee tarik ni macam mana.



No comments:

Post a Comment