Monday, November 21, 2016

Mama nak Shake Me Kami Suka Shake Me

video

Mama nak Shake Me Kami Suka Shake Me





Why Shake Me?
• It serves more than just an ordinary protein drink
• High in protein & dietary fiber
• Multi-source protein formula for wholesome nutrition

• Enriched with vitamins and minerals

• High in Vitamin B12 & Vitamin C

• A good source of Calcium & Magnesium

• Promotes healthy gut

• Enhances energy production for long-lasting vitality
• Formulated with non-genetically modified ingredients
• Instant & easy-to-prepare formula
• A smooth, delicious & satisfying shake 
• Only 90 calories per serving
• Low in fat
• Cholesterol-free
• No sugar added
• No preservatives
• No artificial colouring




Dalam bahasa melayu nya, kenapa Shake Me ni perlu jadi pilihan?
Sebab sangat menggalakkan penghasilan tenaga dan buatkan kita cergas walau tanpa makan banyak.

Dirumus tanpa ramuan iyang diubahsuai secara genetik.

Mudah disediakan.

Tekstur yang halus dan licin dengan rasa yang lazat.

Hanya 90 KALORI dalam setiap hidangan Shake Me.

Rendah Lemak.

Tanpa Kolestrol.

Tiada gula tambahan.

Tanpa pengawat dan tanpa pewarna tiruan.


Protein is absolutely needed for body functioning, vitality and well-being. Therefore, choosing an excellent source of protein is very important. Make your smart choice today!

Okay uol, sambil nak kuruskan badan, makesure area dagu tu pun bagi perhatian jugak. Simple je tips nak hilangkan double chin kita. Just pandang atas ceiling dan buat mulut The Kiss macam kami buat ni. So faham dah kan kenapa pose ni tetiba muncul dalam entry ni. Ni bertujuan nak tunjuk kat uol yang double chin boleh jugak di hilangkan dengan aktiviti THE KISS macam ni.

Ni ha macam dalam gambar ni. Try k buat sama-sama ;)



Ok la jom sal share kan apa kelebihan SHAKE ME ni pada uol.
 Shake Me ni produk baru kami. Selain Master Produk Premium Beautiful, now kami juga master dalam produk terbaru keluaran syarikat ni. 


Shake Me Mixed Soybean with Bamboo Salt Drink. It's your everyday protein.

Shake Me minuman protein yang sangat berkhasiat.

Nak tau kenapa protein tu sangat diperlukan oleh tubuh badan manusia?
Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia. Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan.

Protein sangat penting sebab protein ni yang bentukan struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon, Enzim, dan Antibodi. Protein jugak sangat penting dalam interaksi Metabolisme.

Dalam badan manusia, protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah, untuk penghadaman makanan, menghalang jangkitan, pengecutan otot, pembekuan darah, Membaiki sel, penghantaran sistem saraf dan banyak lagi. 

Sesuai tak Shake Me ni untuk Kanak-Kanak?
Sesuai sangat. Shake Me ni boleh diminum tak kira umur. Orang dewasa boleh, kanak-kanak yang sedang membesar pun digalakkan minum Shake Me. Hmmmmm mesti Damia Danisha Danish suka ni :D

Shake Me ni terbaik untuk membantu pertumbuhan. Sebab apa tau, sebab Shake Me ada 9 Asid Amino Penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan manusia dan hanya dapat diperolehi dari makanan je.

Shake Me membantu dalam membina dan memulihkan sel termasuklah otot, tisu, rambut, kulit, kuku dan lain-lain.


Shake Me Ingredients :
Soy Bean Powder
Isolated Soy Protein
Fructose
Polydextrose
Oat Protein
Whey Protein Powder
L-Carnitine
Fructooligosaccharide
Bamboo Salt
Vanilla Flavour 
Xanthan Gam
Vitamin and Mineral Premixed
Sucralose

Storage :
Keep in a cool and dry place away from the sunlight

Direction of Use:
Mix 1 sachet Shake Me into 200ml water. 
Avoid using hot water.
Shake well until smooth and consume immediately.


NO PRESERVATIVE
NO SUGAR ADDED
HIGH IN PROTEIN AND DIETRY FIBER
HIGH IN VITAMIN B12 & C
SOURCE OF CALCIUM and MAGNESIUM


Harga Shake Me ni RM 118 Sahaja.
Harga Shake Me Sabah Sarawak RM122.

Sekotak ada 20 Sachet Shake Me


Dua hari minum in shaa Allah CONFIRM turun 2 kilo tanpa diet ketat.

Ada yang turun 10 Kilo uol!!!


Order NOW for special Discount!
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment